Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17559 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hűha ! Ez komolyan hangzik ő az új bonlány vagy mi fene!<a href=http://www.bondgirls.de/bondgirls/bondgirl.php?nummer=2102&action=image&img=496>nézzétek csak
Na de a lényeg Legolas és nem a mi Orlink barátnője, úgyhogy búcsúzóul kedvenc képeim egyike legyen a ti kedvencetek is!
Csók mindenkinek, éljen soká LEGOLAS!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17558 Írta: Anonymous
Na nakem mennem kell, ma is jót fórumoltam, kár, hogy nem voltatok itt. Lényeg, a lényeg én unalmamban utánanéztem ennek az orli-féle csajszinak. Valami színésznőcske. <br> <a href=http://www.pfd.co.uk/scripts/showimage.py/actors/?Rosamund%20Pike>ha valakit érdekel elölnézetből is...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17557 Írta: Anonymous
Na game over. Erről lekéstetek szerelmetes fanatikus barátaim. Fél óra, ennyi volt! Már megint képtelenség elérni:-(((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17556 Írta: Anonymous
Ez se rossz kép!<a href=http://www.angelfire.com/celeb2/orlandobloom/images/official/spinmag.jpg>figyeljétek csak!
különben hova tűnt mindenki?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17555 Írta: Anonymous
Kedveskéim! Csoda történt! Nem, nem azt a képet sikerült felraknom:-(<br> De végre leszálltak a rajongók az angelfireos oldalról és ott tök jó képek vannak!Ha mást nem legalább ezt<br> <a href=http://www.angelfire.com/celeb2/orlandobloom/candid.html>élvezzétek

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17554 Írta: Anonymous
Nekem nem az esetem Lego szóval se szemüvegben se anélkül nem tretszik jobban, mint akárhogy, de a paróka dob rajta!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17553 Írta: Anonymous
Na szomorúan jelentem be, hogy hiába scanneltem be délelőtt a képet Orliról és Andieről, most, legalábbis ma, nem nagyon fogjátok megnézni. De azért még próbálkozom!Ne csüggedjetek, hétvégén otthon minden könnyebben megy, jövő héten legkésőbb látni fogjátok!De azért szomorú vagyok:-(((((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17552 Írta: Anonymous
szerintem édi a szemüvege!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17551 Írta: Anonymous
Na amíg azzal nam tudok mit kezdeni addig nézzétek meg, hogy néz ki snowboardozás közben. Iszonyat jó!Főleg az a szemüveg durva!<br> <a href=http://orlando.glisten.net/pictures/candid05.jpg>klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17550 Írta: Anonymous
na iszonyat béna vagyok! Majd próbálok valamit ügyködni, de nem tudom mi lesz belőle:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17549 Írta: Anonymous
akkor rosszul gondoltam!nekem nem jön be az az oldal amiröl dönteni kellene!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17548 Írta: Anonymous
Nagy puszi minden Legolas fanatikusnak!<br> Tegnap meséltem arról az Andies képről, amin szerintem Orli van!<br> <a href=http://sea1fd.sea1.hotmail.msn.com/cgi-bin/getmsg?curmbox=F000000001&a=9aba8547cd21c022fec1b5bce69e0395&msg=MSG1013072429.11&start=199440&len=193078&mfs=384>döntsétek el!
Kyra: nyugodtan írjad, nekem is megven a zene!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17547 Írta: Anonymous
ciao mindenkinek!van itt valaki???ha jol sejtem(de lehet hogy rosszul) valaki kérte a 'may it be' szövegét.én éppen tegnap vettem meg a GYU-s kazit és tök állat!!!le tudom írni most a szövegét csak légyszi válaszolj hogy tényleg kell-e.nem akarok fölöslegesen irogatni.szóval:jelentkezz,bárki vagy is!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17546 Írta: Anonymous
OFF: Olórin: Téged is i-m-á-d-l-a-k! Köszi.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17545 Írta: Anonymous
<br> HOPP<br> <br> elfelejtettem mondani, hogy ezek elég nagy fájlok! A méretek:<br> <br> characters: 22 MB<br> intro: 13 MB<br> creating: 5 MB<br> under: 6,5 MB<br> imaging: 7 MB<br> <br> Szóval, akinek modemes kapcsolata van, az legyen türelmes... :) <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17544 Írta: Anonymous
Már akinek tölti. Van, akinek a beépített lejátszó mudul meg akarja nyitni.<br> <br> A könnyebbség kedvéért itt van a Vic-féle oldalon található öt film közvetlen letöltésre (remélem, jól csináltam...)<br> <br> A linkeken JOBB gombbal kattintsatok, és a kis menüből kattintsatok a ''Cél mentése más néven'' (Save Target As...) parancsra. Így letölthetitek a gépetekre a MOV fájlt és nem kell a webről néznetek.<br> <br> <a href=http://lotr.repriserec.com/bonus_content_lor/movies/LordOfTheRings_Characters.mov>lotrwerk_characters

lotrwerk_intro

lotrwerk_creating

lotrwerk_under

lotrwerk_imaging

Ha elrontottam valamit és nem működnek, akkor bocs.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17543 Írta: Anonymous
ÉSzAH: nem, a werkfilm azon a honlapon van, amit írtam. Úgy találod meg, hogy rá kell klikkelni arra az oldalára, ahol Arwen látható, utána pedig kiválasztod az 5-féle werkfilm közül a Characters nevűt. És már tölti is...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17541 Írta: Anonymous
Morgana, semmi gond, előfordul. Egyébként igen, egyiptológus vagyok. Pontosabban még csak palánta. (Bocsi az offért.)<br> Vic, ez a werkfilm, amiről beszélsz, a GYU CD-n van?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17542 Írta: Anonymous
Most néztem meg harmadszorra ezt a werkfilm részletet (nem sok egyébként, szerintem még 5 perc sincs) és mégis nevetségesnek tűnik, hogy 3 másik különböző 25 perces werkfilmem van felvéve otthon videón, és azokon még sincs rajta a szereplőkről készült forgatási jelenetek mindegyike. Még mindig találok újakat, ez egyszerűen nem lehet igaz. Miért nem lehetett leadni egyszerűen egy 1,5 órás werkfilmet, és azon mindent mutatni? Miért kellett húszfélét csinálni, ráadásul még és az ember a neten is vadássza őket, hogy mindent lásson... Ez egy őrület.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17540 Írta: Anonymous
ÁÁÁÁÁÁ!!!! LEGOLAS!! LEGOLAS!! LEGOLAS!!!<br> <br> Megérte megvárnom, pedig vagy fél órát töltötte a gép :) )<br> Ezen a honlapon, amit már írtam lejjebb, le lehet tölteni egy <br> LordOfTheRings_Characters.mov-ot, ami 22 mega, és egy külön werkfilm - csak a szereplők bemutatása. Nos, külön beszél benne Orlando, leadják azt a részt, amikor simogatja Legolasként a lovát, kipróbálja Galadrieltől kapott íját, megpörgeti a kardját... ráadásul nagyon jó minőségben. Nekem már ennek a werkfilmnek egy része megvolt otthon, de akinek van ISDN vonala, szerintem érdemes letölteni, mert valóban megéri!!<br> De persze van benne Galadriel, Aragorn, Frodó és a többi hobbit, gyönyörű képsorok Arwenről (ismeretlen Arwenes rucikban) sőt, végre egy film, amiben Gimlit is lehet látni felvétel közben. <br> Emlékeztetőül itt a honlap pontos címe:<br> <br> lotr.repriserec.com/bonus_conten ... ecret.html

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17539 Írta: Anonymous
Bocs, ÉSzAH, hirtelenjében összekevertelek valakivel... Ne haragudj, pontosítok! Ilyen egyiptológusok nélkül...<br> (...mert ugye az vagy?...)<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17538 Írta: Anonymous
Szóval ismét... :( <br> Ha most sikerül, akkor azt Vic-nek köszönhetem. <br> <a herf=http://www.thepalantir.com/orlando/> Ide klikk

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17537 Írta: Anonymous
Ez aranyos. Köszi Vic. Egyébként a levelet már elolvastam. Az alapján csináltam. Ez van... :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17536 Írta: Anonymous
OFF: Dwin: írtam Neked egy emilt már reggel, abban pontosan leírtam, hogyan kell beilleszteni :) ) De ott is írtam, hogy próbálkozni még lehet, előbb-utóbb tuti, hogy sikerül :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17535 Írta: Anonymous
Köszi a címet Dwin Odiff! Holnap megnézem, mert ma már nem tudom. <br> Sziasztok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17534 Írta: Anonymous
Az iskola címe: www.extra.hu/legolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17533 Írta: Anonymous
Most utoljára megpróbálok beilleszteni valamit. Ha nem sikerül, akkor feladom. A kép nem olyan jó, de összehasonlításra kiváló.<br> <a herf=http://www.thepalantir.com/orlando/collage.jpg> Ide klikk!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17531 Írta: Anonymous
Ha a CD-vel együtt nézitek a honlapot, megy a zene alatta - és mindig más :) )<br> <br> Egyébként,ha tényleg elindul, akkor beteszem ide hivatkozásként is:<br> <a href=http://lotr.repriserec.com/bonus_content_lor/secret/maincontent/site_ma/content_ms/secret.html> klikk ide

Dwin: hol van az a Legolas íjász iskola? Mármint mi a honlap neve? Kérlek, írd le...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17532 Írta: Anonymous
Én még csak most fogom megszerezni a film zenéjét. Már alig várom.<br> <br> Dwin Odiff: A tündék megtanulhatnak úgy vívni mint egy ember, de egy ember mint egy tünde íjász!! Nem tudom!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17530 Írta: Anonymous
Azt elhiszem :) <br> Egyebkent Vic, megy a honlap :) koszi a tippet :) <br> <br> Engem is erdekel az ijaszat, mar probaltam is parszor es tok jol ment. Lehet hogy meg erzekem is van hozza? :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.034 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére