Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17469 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Vic: talán nem bírod Antoniót? Láttad a Philadelphiát? Szerintem kiköpött mása Orli a képen. Ezt nem sértésnek szántam.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17468 Írta: Anonymous
kósza tündelány: a beillesztésed szuper :) ) Ezentúl Te is berakhatod ide a legjobb képeket :) )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17467 Írta: Anonymous
Dwin: Antonio Banderas nem így néz ki!!! Kikérjük Orli nevében!!! <br> Az igaz, hogy a srác egy kicsit barnább a kelleténél, de ez a kaliforniai nap jótékony hatásának tudható be (remélem, hogy nem szolizik)...<br> <br> Micsoda? Kinek jutna ilyesmi az eszébe (mármint a nicknév-bitorlás)?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17466 Írta: Anonymous
ÁÁÁÁÁ! Köszi mindent Vic! Üdvözöllek Dwin! Kár, hogy kábé már csak 10 percem van. Mondjátok, hogy sikerült a beillesztésem! Ugye?<br> Vic: és mit kell tudni erről a nőszemélyről? Nekiesek valami keresőnek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17465 Írta: Anonymous
Ezen tisztára úgy néz ki, mint Antonio Banderas 10 évvel ezelőtt.<br> Képzeljétek! Elbitorolták a nevem!<br> Kinek juthat ilyen az eszébe? :( (((=<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17464 Írta: Anonymous
Szerintem ez a legjobb empire-es kép, mármint azok közül, amiket láttam. Ha mégse jön össze a beillesztés bocs. Most próbálom először!Szóval...<br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/empire18.jpg>figyeljétek a kezét meg aszáját, nagyon édeees

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17463 Írta: Anonymous
Szia Dwin :) Egy csomó képről maradtál le, lsd. egy kicsit lejjebb....<br> <br> kósza tündelány: kinyomoztam Orli csajának a nevét: Rosamund Pike<br> (ez az Empire honlapjáról a képaláírásból derült ki :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17462 Írta: Anonymous
Szia KTL!<br> Jó, hogy olvaslak. Válaszoltam az emiledre. A Tiedet köszi.<br> Láttad már az Empire-ös képet O.B.-ról?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17461 Írta: Anonymous
Ki ez a rüfke nőszemély Orlival? Különben szerintem szép, aki meg ennyi magyarázkodás után is félreérti az Elijah+Orli-képeket, az szakadjon meg, de úgy rendesen! Ha jól megnézitek a képet lehet látni milyen teli pofával röhög Liv, tiszta viccesek! <br> Vic: A két poén közti részt tényleg komolyan gondoltam: felfogásbeli különbségként!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17460 Írta: Anonymous
Megyek megnézni a filmet ma, és a legjobban Legolasra fogok figyelni:)<br> Csak ezt akartam mondani.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17458 Írta: Anonymous
Penngaladiel: a tőrrel igazad van :) ))<br> Ennyire hülye is csak én lehetek :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17459 Írta: Anonymous
Vic, mekkora az a video, és honnan lehet letölteni?<br> <br> Az .rm Real Player-rel játszható le, de általában ami .rm és nem .ram kiterjesztésű, azt csak online lehet lejátszani.<br> <br> Bocs, de most rohannom kell. Legyetek jók, írjatok sokat!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17457 Írta: Anonymous
Penngaladiel: ez nekem videón is megvan, úgy még cukibb :) ))<br> <br> Hülye kérdés, ez remélem, hogy még nem chat: hogyan lehet .rm kiterjesztésű fájlokat meghallgatni/nézni? Itt van pl. Orlando Bloom köszönőbeszéde, de nem tudom meghallgatni. Milyen programot kell letöltenem hozzá a netről?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17456 Írta: Anonymous
Néhány aranyos kép. SENKI NE ÉRTSE FÉLRE!!!! :) ))))))))))))<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/pictures/orlando16.jpg> Orli és Elijah 1
Orli és Elijah 2

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17455 Írta: Anonymous
kósza tündelány: ne hülyülj, kérlek :) ))<br> De köszönöm a válaszodat, megvárjuk a többiekét is, rendben?<br> <br> Most pedig visszatérve egy ici-picit Orlandora, itt van néhány kép erről a bizonyos Empire Awards-ról (filmet is le lehet tölteni róla a orlandomultimedia.cjb.net/ <br> c. honlapról:<br> <br> Tehát, néhány kép:<br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/empire15.jpg> kép 1.

kép 2.

kép 3.

DE EZT ITT AJÁNLOM MINDENKINEK, AKI AZT TERJESZTI A MI ORLANDO BLOOM-UNKRÓL, HOGY BUZI:

ORLI ÉS AZ AKTUÁLIS CSAJA:

kép 4.

Még több kép:
Rengeteg kép Orliról és a díjátadóról

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17454 Írta: Anonymous
Vic, Legolas tőre nincs kettétörve, csak az egyik a hüvelyben van, a másik meg kihúzva :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17453 Írta: Anonymous
fú, ez jó kérdés. Ezen még nem gondolkodtam, bár szerintem az, hogy nem iszonyodik az nem ugyanaz, hogy nem is fél. Meghát ő a nagy Legolas és ne is féljen semmitől...<br> Komolyra fordítva a szót szerintem azért mert ők valahogy világnézetileg liberálisabbak. Sokkal kézzelfoghatóbb számukra a nem anyagi világ is. Gondolj bele, ők teljesen mások, mind életvitelileg, mind felfogásilag. Másrészt ők, mivel kortalanok, halhatatlanok..., nem is igazán érthetik, hogy milyen érzés valakit szellemformában látni. Hogyan is értenék? Igazán már a halál fogalma se tiszta számukra.Hát még a halál utáni létezés.<br> Különben meg miért nem kérdezed meg tőle ? Te vagy a kedvese:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17452 Írta: Anonymous
kósza tündelány: köszi, majd utánajárok :) <br> <br> Közben pedig feltennék egy körkérdést, csak úgy:<br> Szerintetek a tündék - és így Legolas is - miért nem félnek az emberek szellemétől? Legolas többször is megjegyzi a Holtak Kapujánál, hogy nem iszonyodik az emberek kísérteteitől...<br> <br> Vélemény?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17451 Írta: Anonymous
Nem az én nevem, Orlié, csak nem tudok gépelni:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17449 Írta: Anonymous
kósza tündelány: itt vagy még? Azt kérdeztem az előbb, hogy megmondanád-e, melyik régi újságban láttad Andie-t és Orlit?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17450 Írta: Anonymous
Persze Vic: Beau Monde, az a száma amelyen a Csisztu van, a 2001. évi augusztusi szám. Nincs odaírva a nevem, de összetéveszthetelen. Tipikus díjkiosztós szerelésben van. Nem a kockás az ingem típusú, hanem a nagyon rövid a hajam és pólót veszek a zakóhoz image!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17448 Írta: Anonymous
juuj! Ez elég pletykaszintűre és orlisra sikerült, de azért hajrá Legolas!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17447 Írta: Anonymous
kiskósza: megosztanád velünk az újság címét?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17446 Írta: Anonymous
Ezt nem fogjátok elhinni! elrángat a gép elől a barátnőm, hogy azonnal csináljak neki egy kontyot mert tablófotózása lesz. Na jó megteszem. Erre rohan hozzám a szobatársam, hogy emlékszem-e arra a nyári Andie MacDowell interjúra, amit az egyik újságban olvastunk. Mondom ja, erre megkérdezi, hogy emlékszem-e arra a képre amin ez áll: Andie és tanítványa a Crush premierjén- a korkülönbség csak előnyére válik<br> még jó, hogy emlékszem- mondom én- olyan szép pasit ritkán láttam nemcsak andievel, de mással se nagyon!-Akkor most nézd meg jobban. Hát megnéztem. azt hiszem már nem is kérdés, hogy ki volt az. Orlando Bloom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17445 Írta: Anonymous
Laegolas: érdekes a nickneved :) Volt már itt egy pár Legolas nickes ezen a topicon, de ez... hogy is mondjam, különleges...<br> <br> Legolas kései itt többeket lázas izgalomban tartanak. (Morgana, rád is céloztam :) <br> Itt van néhány darab az eredeti filmes relikviák közül: <br> <br> <a href=http://community4.webshots.com/photo/29232124/29425272FppEIZtETX/> Legolas fegyverzete

De úgy látszik, Orlando igencsak drasztikus lehetett velük, ha az egyik ketté van törve :)
Vagy én már kombinálok, lehet, hogy a 3. részben valami olyan szörnyedvényben fogja megforgatni, hogy szándékosan beletört és Jackson verette szét az elvileg törhetetlen tündetőrt?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17444 Írta: Anonymous
Egyebkent nekem is Legolas mint a karakter tetszett.<br> Maga az a szellemiseg ami aterzett az egeszen, finom volt es megis hatekony.<br> Orlando nagyon jol alakitott, telleg dicseret illeti.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17443 Írta: Anonymous
Észah: bámulatos vagy és jó gyorsan tudhatsz gépelni, bár én már elolvastam közben, de azért minden hála és tisztelet a tied!<br> Mindenki: végre nyert Legolas el se hiszem! Meg a film is! Egész héten szállni fogok és boldog -boldogtalannak ezt fogom mesélni

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17442 Írta: Anonymous
Wildcat3!<br> Légyszíves nézd meg a Tegnap 8:23-as bejegyzésemet, az előző oldalon. Miért kell ezt minden másnap újra és újra elmagyarázni? >:(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17441 Írta: Anonymous
Hi Vic!<br> Engem például nem a nyáladzás fogott meg, mert utálom a mai nyálas buzikat (beleértve a zenekarokat is). Nekem nem (csak) a szőke haja tetszett, hanem a karaktere, a kisugárzása, és még estig írhatnám. Mellesleg néhány barátomnak is Legolas tetszett legjobban, pedig nem is buzik, de még csak nyálgépek sem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17440 Írta: Anonymous
Latom megvan a kedvenc itt is :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.602 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére