Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17679 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Morgana! Melyik képekre gondolsz? A találkozó képeire, vagy a Legolas/Orlando képekre, melyeket belinkeltem?<br> Vic, köszi a Cosmo cikk fordítását. Azért tetszik ez a cikk, mert végre nem ugyanazokat a kérdéseket tették fel neki. Nekem egy kicsit kiábrándító, hogy az első kritérium, ami az általa favorizált hölgyekről az eszébe jut a SZŐKE. Szőkék! Ezt nem ellenetek hozom fel!!! De én nem a hajszínt emelném ki, ha megkérdeznék, hogy milyen fiú tetszik. Egyébként semmit nem jelent, mert a barátnője - ha jól láttam a képen - barna hajú. Erről ennyit. Vic, nem tudom, miért szerénykedtél, nagyon jó a fordítás. <br> Kida, az íjászkodással kapcsolatban teljesen igazad van. Ezért hord az ember az íjat (tahát nem a húrt) hartó karján alkarvédőt. Én inkább azt a fájdalmat emelném ki, amit az ember izmai elszenvednek, ha meg vége az izomláznak, akkor kezdenek tiltakozni az ízületek. :-) Na ezért kell gyerek korban elkezdeni. :-) )) - Jaj, bocsi, most látom, hogy Olórin már mindenkit felvilágosított ezzel kapcsolatban. <br> (Egy kis off: Majdnem vettem tegnap Mohácson egy reflex-íjat. Annyira gyönyörű volt. És annyira drága ... )<br> Olórin, tört már el íj a kezedben? Akkor részvétem. Nekem még nem volt ilyenhez szerncsétlenségem, de el tudom képzelni. Durva lehet!<br> Most ennyi, holnap már ismét teljes erőbedobással itt vagyok a fórumon. More Észi coming soon...<br> ÉSzAH<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17678 Írta: Anonymous
Én is lőttem már egypárszor, és ha minden igaz érettségire (azaz most májusra-júniusra) kapok egy rendes íjat... nomádot... :) úgyhogy én leszek LegolasII :) )))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17677 Írta: Anonymous
Ne chateljetek már! Na légyszi! Nekem ez a kedvenc topicom! Inkább keressetek szép Legolasos képeket és mondjátok meg hol találtátok őket:-)Különben íjászkodni jó dolog és mifelénk lóval is lehet csinálni. Kassai:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17676 Írta: Anonymous
Üdv! Találd ki, hogy ki vagyok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17674 Írta: Anonymous
Amúgy hello g.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17675 Írta: Anonymous
.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17673 Írta: Anonymous
Egyszer az egyik táborban úgy íjásztunk, hogy az aznapi reggelink múlott a jó lövésen.<br> Na jó, azér kaptunk kaját, de jó érzés volt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17671 Írta: Anonymous
És te?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17672 Írta: Anonymous
Ja, bocs, látom, hogy már írtad, hogy igen!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17668 Írta: Anonymous
Ti íjásztatok már?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17669 Írta: Anonymous
Én igen, de a lovasíjászatot nagyon kipróbálnám.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17670 Írta: Anonymous
Nem, még nem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17667 Írta: Anonymous
Csókolom, csókolom, úgy tűnik én mindig rosszkor jövök, mert megint mindenki alszik vagy már le is feküdt?:-)<br> Szerintem Orlandó jól öltözködik, szívesen ápolnám, ha eltörik a lába és szívesen megenézném a tetkóit. Addig, hogy drum'n'bass még csak oké, de a Happy house...Hát nem is tudom...<br> Vic egy istennő vagy! köszi a fordítást, a Cosmóról meg majd egyszer elcsevegünk...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17666 Írta: Anonymous
Ma néztem meg másodszor a filmet: majd elolvadtam Legolastól. Ooooolyan cukor volt!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17665 Írta: Anonymous
a tünde szerintem Réz Ádám fordítása

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17664 Írta: Anonymous
íjászat:<br> <br> A tartó karra ezért kellene jó kis karvédő (ezüst fonállal szegve persze!), de asszem az ideget feszítő ujjakra se árt holmi ujjvédő, mert úgy belevág az ember ujjaiba, hogy ihaj.<br> <br> A meglepetésekről nem is beszélve, amit akkor érzel, amikor szétpattan az ideg vagy eltörik az íj...<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17663 Írta: Anonymous
Ja, és egy fontos kérdés: a tünde nevet levédte-e Göncz apó? Úgy értem, ha én ilyesféle mesét írok, akkor használhatom a tünde kifehezést? Az elf olyan idegenül hangzik.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17662 Írta: Anonymous
Jajajaj, áldott Szilmarilok, hogy mennyit lehet írni egy hét alatt...dehát csak írjatok, legalább olvasok vmit az én szívemnek szottyáról, ha már a GyU-t kiolvastam. :) )<br> A rajzfilmet látta vki? Pokoli jó Legolas figurája, olyan, mint egy balett-táncos.De azért Blomm pap sem semmi, rugalmasak vagyunk, meg tudunk egyezni. :-) <br> Nem tudom, ki írta, de a válaszom: nincs irc-em. :-( <br> Ami az íjászkodást illeti... Ha rendesen csinálja az ember, szörnyű fájdalmas sport... Ha jól kihúzzátok a húrt, és a kartartás is jó, úgy odavág a tartókar belső oldalára, meg az íjat fogó kéz mutatóujjának a bütykére a húr, hogy csak úgy gyűl a könny a szemekbe. De akkor is gyönyörű sport.<br> TÉnlyeg! Nem lehet, hogy Legolas valójában magyar? Hiszen tudjátok: a magyarok nyilaitól ments meg uram minket! Vagy akkor mi vagyunk tündék?:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17661 Írta: Anonymous
LEGOLAAAAAAAAAAAAS

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17660 Írta: Anonymous
Gandalf: hát, ha a videómat össze tudom kötni a számítógéppel :) ))<br> <br> OFF TOPIC: Mozgóképről milyen programmal lehet képet leszedni (pl. avi vagy mov kiterjesztésű filmről?)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17659 Írta: Anonymous
Megvan ez a kép valakinek, mármint G. kezéről a Gyűrűvel? Mert a trailereket épp tegnap töröltem le...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17658 Írta: Anonymous
Gandalf: tuti. A kezéről felismerem. Meg a gyűrűről is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17657 Írta: Anonymous
Vic: De az biztos Galadriel?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17656 Írta: Anonymous
Sesy: az 5. trailer az, amit a moziban adtak. (Azzal kezdődik, hogy Hobbitfalvára begördül a szekér a hídon át, és Gandalf balrogos botos jelenetével van vége) A végét kell nézni, amikor a Széltetői résznél Frodó a hátára zuhan és úgy kúszik a nazgul elől. Nos, az után lehet egy pillanatra látni egy bal kezet, és rajta a Gyűrűt. Érdemes kikockázni...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17655 Írta: Anonymous
Morgana: Jobban kiigazodsz a családfákon, mint egy hobbit! ;-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17654 Írta: Anonymous
<B> Nos, érdemes bolddal is megismételnem, hogy feltétlenül látogassátok meg a <br> <br> nsyncwebguide.com/legolas/bio/legolas_intro.html <br> <br> oldalt, mert rengeteg - sőt, mondhatni teljesen átfogó - idézetekkel megspékelt összefoglalót lehet olvasni LEGOLASRÓL, csak sajnos angolul.<br> <br> Itt van még egyszer a cím:<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/bio/legolas_intro.html> klikk ide, és barangold végig a honlapot

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17653 Írta: Anonymous
Ki Legolas? Erre a kérdésre a mégis újra induló Orlando Bloom Multimedia próbált válaszolni a könyv alapján. Aki tud egy kicsit angolul, klikkeljen ide, mert érdemes:<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/bio/legolas_whois.html> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17652 Írta: Anonymous
Hát, Morgana, ez tényleg nem semmi :) ))<br> <br> Más. Végre feltettem magamnak a Real Playert, és így meg tudtam nézni 3 letöltött videómat Orlando Bloomról. Kettő a Black Hawk Down forgatása - annyira édes, kétségbeesett képet vág, amikor elkezdi a fordrász nullásgéppel vágni a haját, hogy meg kell zabálni... Juj, ez már nem fórumképes... :) )<br> <br> A harmadik pedig egy összefoglaló Orlando eddigi premieren történő megjelenéseiről, interjúk stb., kb. 5 perc. Jópofán megmutatja a kockás ingjeit, megpuszilja Liv Tylert, de teljesen karbafont kézzel (pszichológia!!) stb. <br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17651 Írta: Anonymous
Az...<br> >:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17650 Írta: Anonymous
kicsit durva:)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.727 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére