Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17826 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
De még miylen!:-)<br> Egész meghatódtam:-)<br> Nagyon ügyi vagy:-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17827 Írta: Anonymous
Írj ímélt!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17828 Írta: Anonymous
Itt a cikk, ahogy ígértem. Megint csak két részletben fér be. Jó hír a lányoknak, akik Orlando után ácsingóznak: Ismét van remény! Olvassatok tovább!<br> <br> Gyors beszélgetés Orlando Bloommal<br> <br> 2002. február 10. (tehát teljesen friss az anyag - a ford.)<br> A 25 éves brit színész, Orlando Bloom nem sokat mond a Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége c. filmben, viszont hatalmas tegezt cipel. Mint a tünde íjász, Legolas elhárítja a veszélyt, óvja Frodót, és egy igen masszív rajongói bázist épít ki magának elsősorban az ifjú hölgyek körében (milyen meglepő - a ford.). Amíg a Legolas-rajongók Decemberig várakoznak a Gyűrű trilógia következő részére, találkozhatnak kedvencükkel - bár a szőke parókája nélkül - a Sólyom végveszélyben (ha minden igaz ez lesz a magyar címe a Black Hawk Down c. filmnek - a ford.) c. filmben, ahol egy katonát játszik. Klumpában, kezén egy tünde-jelet ábrázoló tetoválással és nagy adag kedvességgel érkezett a Susan Stewart szabadúszó riporterrel megbeszélt talákozóra, hogy a Gyűrű varázslatos világáról beszélgessenek és arról, hogy milyen változásokat hozott ez a világ Orlando saját világában. <br> <br> SS: Milyen érzés, hogy úgy neveznek a szexi tünde?<br> OB: Bevállalom. Nagyon jól hangzik!<br> SS: A Gyűrű Szövetsége-ben hosszú, szőke parókát viseltél. Jobb buli szőkének lenni?<br> OB: Feltétlenül, ha az ember, annyira szőke, mint Legolas. Életem egyik legjobb élménye volt. <br> SS: Emlékszel még arra a pillanatra, amikor megtudtad, hogy tiéd a szerep?<br> OB: Az egy olyan pillanat volt az életemben, mely kristályként ragyog örökre. Az ügynököm felhívott és így szólt: Van egy hírem. Megkaptad a szerepet a Gyűrűk Urában. A mennyben éreztem magam. <br> SS: Legolas tegeze mindig tele van nyílvesszővel, nem számít hány orkot és trollt lőtt már le. Honnan szedte őket? Ez valami varázslat?<br> OB: Felvettünk egy jelenetet, mely során nyílvesszőket húzok holttestekből. De a végleges verzióba ez aztán nem került bele. <br> SS: Cate Blanchett (aki a tündekirálynőt játsza) jól csókol?<br> OB: Soha nem csókoltam meg. <br> SS: Igen, tudjuk. Ezt csak egy beugratós kérdés volt. Volt bármiféle románc a forgatáson?<br> OB: Sok időt töltötem együtt Liv Tylerrel. Vele sem csókolóztam. Viszont végig lobbiztam, hogy legyen szerelmi jelenet Legolas és Arwen között. (Grrrrrrr ... - a ford.)<br> SS: Tizennyolc hónapig éltél Új-Zélandon. Mivel töltötted ott az idődet?<br> OB: Hát, volt egy nagy házam. A címe nagyon jópofa volt: Tengerész Parádé, Tenger város. A tenger ott volt helyben. Majdhogynem egy köpésnyire. A hobbitok és én állandóan szörföztünk. <br> SS: Vicces látvány lehetett, ahogy egy ilyen magas fickó azzal az aprónéppel szörfözik. <br> OB: Az életben nem is olyan kicsik azok a hobbitok. 5 láb 6-7 inch magasak. (Kb. 170-175 cm - a ford.)<br> SS: Egyre kevesebb hely van rajtad a tetoválások számára. Már három van rajtad, ha jól tudom. <br> OB: Csak kettő. Ez egy nap ... 15 éves koromban csináltattam. És itt van ez. (Gondolom megmutatta a csajnak a tetkókat. Mázlista a nő. A napcsi a pociján van. - a ford.)<br> SS: Hogy jött ez a frizura?<br> OB: Hát, kedvelem a mohawk érzést, olyan uszony-szerű hatást gyakorol. Könnyű elkészíteni, csak egy kis zselé kérdése. <br> SS: Mi mindent viselsz a nyakadban? <br> OB: Ez itt Orlando köve. Egy barátnőmtől kaptam. Ez pedig egy erő-kagyló Új-Zélandról. sokat utazom különböző országokba. Szeretek magammal hozni belőlük egy darabot. <br> SS: Ki eteti a kutyádat Londonban, amíg utazol?<br> OB: Az ex-barátnőm családjá. Maude mostmár az övék. <br> SS: Az ex-barátnőd?<br> OB: Igen. Ő egy igazi nagy szerelem volt. Szomorú. Máig sem tudom mi történt. <br> SS: A Gyűrűk Ura forgatása alatt szakítottatok?<br> OB: Hét hónapot töltött velem Új-Zélandon, aztán még kettőt. Próbálkoztunk, de nem tudtuk ezt hogyan kezeljük ezt a helyzetet. (Itt nem értem, hogy milyen helyzetre utal, talán az együttélésre. A szöveg csak ennyit mond. - a ford.)<br> SS: Ennyit a románcról?<br> OB: Pillanatnyilag csak a munkám jelenti számomra a kapcsolatot. (Lányok! Ez a hír tegnapelőtti!!! - a ford.)<br> SS: Ez olyan melankólikusan hangzik. <br> OB: Hát, ilyen az élet. Emberek jönnek és mennek az életedben. Én elég filozófikusan állok hozzá ehhez a kérdéshez. Bizonyos dolgok okkal történnek velünk. Csak bíznod kell benne, hogy az életed a számodra kijelölt úton vezet. <br> (folyt. köv.)<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17829 Írta: Anonymous
Dodie?<br> Sesy?<br> Vic?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17825 Írta: Anonymous
köszike a dicséretet <br> egek! vészesen elpirultam

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17823 Írta: Anonymous
Jó volt az!<br> Nekem tetszett.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17824 Írta: Anonymous
bezártam nem szenvedek vele többet

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17822 Írta: Anonymous
manwe, áruld már el, mit csináljak azzal az ablakkal!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17820 Írta: Anonymous
itt vagytok méég?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17821 Írta: Anonymous
köszi manwe<br> a vége erőltetett lett, de ki kellett jönnie a rímnek

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17818 Írta: Anonymous
nuadiel IMÁDLAK<br> de nem jobban, mint L-t :) ))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17819 Írta: Anonymous
deagol: Ez nagyon szép!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17817 Írta: Anonymous
ooo Vic, persze, megértem és szégyellem is magam

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17816 Írta: Anonymous
Moccan a mallornfák levele a szélben<br> Gil-galadot néha siratja a víz.<br> Ezüst törzsek közt száll a tünde-ének,<br> Szomorúan, hogy sajog belé a szív.<br> Csatában esett el az utolsó király,<br> Ki egyesítette még a lelkeket,<br> Sötét Úr kezéből érte a halál,<br> S utána valahogy minden megrepedt.<br> Örök Valák! Hisz nem testvéretek ő?<br> Ereje felért tán varázslókkal is...<br> Ó, hogy busong utána minden szürke kő!<br> Eleste után minden torz lett és hamis.<br> Azóta mily lassan telnek az évek!<br> Ó, hogy halhatatlant ölel lent a sír!<br> Amióta elment, vadabbak a rémek!<br> Rosszabb ez, mint amit a lélek kibír!<br> Messzi tájon sírját ölelje szép virág.<br> Milyet még nem is álmodott Elbereth,<br> Ringassa jobb és nyugodalmasabb világ,<br> Mint amilyen Középfölde valaha lehet.<br> Ó! Keletről a homály újra egyre nő!<br> Jaj, nehogy elnémítsa Lothlótient is!<br> Hadd hulljon sötét földünkre sokáig lágy eső!<br> Halkan csobogjon át fáink közt Andúin, a friss!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17814 Írta: Anonymous
Az a jó.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17815 Írta: Anonymous
Jó-jó, bocsi Vic és Sesy Oloorea:(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17813 Írta: Anonymous
Váááááááááááááá! Öljük meg Orlandot!!! Szóval ez egy tipikus férfi: <br> odavan a szőkékért, és a kurvákért...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17812 Írta: Anonymous
Ne! Egyik topicba se chatlejen senki, mert idegesítő! Ott van az a sok chat...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17811 Írta: Anonymous
deagol: azért bocsátom meg ezt a kis chatet Manweval Neked, mert egyrészt Legolasról szólt, másrészt nagyon szép verset írtál nekünk... De kérlek, ez a topic maradjon meg az infóknak, az idézeteknek, a vitáknak és a képeknek. Ne itt dumcsizzatok, van elég topic erre, rendben?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17808 Írta: Anonymous
szóval? Gil-galad megfelel?<br> Manwe, kattintottam és most? mit csináljak azzal az ablakkal?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17809 Írta: Anonymous
azonnal megy

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17810 Írta: Anonymous

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17807 Írta: Anonymous
Nekem van egy címem<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17805 Írta: Anonymous
na?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17806 Írta: Anonymous
Persze, bármi:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17803 Írta: Anonymous
Oké, köszi.<br> Kattints a nevemre!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17804 Írta: Anonymous
van 1 versem, de Gil-galadról szól jó az is?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17802 Írta: Anonymous
végre 1 normális fiú<br> az osztálytársaim (a fiúk ) ki tudnak akadni mindenféle GYU-tól<br> SZIÓ Dodie<br> ha adsz freemailcímet még küldhetek 1-2 verset, de most asszem csak 1-et tudok előkaparni<br> azonnal megnézem

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17800 Írta: Anonymous
És 15 éves, de most már beszéljünk LEGOLASRÓL, vagy levélben, légyszi.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17801 Írta: Anonymous
Hello Dodie:)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.900 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére