Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17859 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
illetve -7986!<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17858 Írta: Anonymous
jaj Morgie, van egy telszámom, aminek a vége -7980. Ezen el tudlak érni?<br> <br> Tökre nem veszed fel... :( (<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17856 Írta: Anonymous
Hűűű, Any, ez azért egy kicsit durva volt, ámbár van benne valami...<br> <br> A vers tényleg nagyon jó, folytasd mindenképpen!!!<br> <br> ÉSzAH: Te vagy az egyik legjobb dolog, ami ezzel a fórummal történhetett... :) A másik Vic. <br> ;)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17857 Írta: Anonymous
Hello, Olórin, örülök, hogy összefutottunk. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17855 Írta: Anonymous
Morgana hahó! Itt vagy?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17854 Írta: Anonymous
Kösz szépen, Aragorn! Régen láttalak már itt, merre kószáltál? Jó-jó, tudom, hogy nem volt valami nagy szóvicc...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17853 Írta: Anonymous
Sziasztok,<br> Most írok eloször, de ha nagy ritkán erre jártam, elolvastalak benneteket. Legolas karaktere (ill. a tündék) engem is megfogott már a könyvben is, a filmbeni látvány pedig egyenesen lélegzetelállító :) <br> A filmnek rengeteg emlékezetes jelenete van, de én különösen nagyra értékeltem azt, hogy Frodó nem mást mint Legolast látja meg eloször Galadriel Tükrében. A víz fölé hajol, eloször nem lát semmit, aztán kitisztul a kép, és ott van..... :) ))<br> Csak ennyit akartam mondani.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17852 Írta: Anonymous
Írtam egy verset, amit tünde népdalnak szántam tkp, nem szó semmiről, szimpla szerelmes dalocska a Tavaszi szél dallamára... azért érdekel vkit?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17851 Írta: Anonymous
Dodie: ha elolvasod a fordítást, rájössz, hogy én nagyon béna fordító vagyok. A második felét teljesen félreértettem:)) Na mindegy, a következő majd jobban megy:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17850 Írta: Anonymous
:-) <br> A chat most nekem sem működik!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17849 Írta: Anonymous
Sehogy nem jön be az a nyavalyás chat- szerencsétekre. :-( Bocsánat, hogy eltűntem délelőtt, de az a gonosz számtechtanár lekapcsolta az egész hálózatot, mikor nem akartam kimenni.(El is veszett emellett a mesém begépelt négy oldala.):( <br> Csak eszembe jutott egy jó kis sztori: néztük a húgommal a rajzfilmet, és van az a jelenet, mikor Gandalf kinyitja Mória kapuit, és akkor Leegolas azt mondja: Tehát csak annyit kellett mondani: barát. Húgomasszony rámnéz és a maga tágra nyitott szemeivel megkérdezi: banán???<br> Na jóccakát.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17848 Írta: Anonymous
Olórin: kösz a pontosítást, én már régen olvastam A szil.-t. Így már mindjárt érthető minden....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17847 Írta: Anonymous
Ja!<br> És az Oscarral kapcsolatban:<br> HAJRÁ GY.U.!HAJRÁ GY.U.!HAJRÁ GY.U.!HAJRÁ GY.U.! HAJRÁ GY.U.!HAJRÁ GY.U.!HAJRÁ GYY.U.! HAJRÁ.......ugye értitek:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17846 Írta: Anonymous
Na, én szinte mindig oldalakat írok, úgyhogy nem szodhattok...bár az utolsó háro hozzászólásom rövidkére sikeredet, nem nagyon van időm mostanság...<br> Amúgy meg a kis Orlando nem egy tünde-jellem, mi?;-<br> Bár bizonyos szempontból lehet.<br> Azért nagyon íbrjuk!:-)<br> Nekem a filmben irtóra teccett.<br> Meg amúgyis cuki, de nagyon más..valahogy nekem a karakterrel együtt jött be nagyon.<br> És azt, hogy kivágták a hullákból-kihúzigálós részt, nem csodálom...<br> Ha belegondolok, hogy egyik velem egyidős barátnőm már ígyis majd betojt végig film közben, a gy.l.-k miatt, meg minden...és ugye azért..bár persze monddhatnánk, hogy aki gyenge idegzetű (iylen mértékben) az ne nézze, de szerintem azért nem lehet ez kizáró tényező..szóval hogy mindenki meg tudja nézni.<br> Na, nagy amrhaságokat hordok itt ösze...<br> hali!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17845 Írta: Anonymous
ÉSzAH: IMÁDLAK!!!!<br> Nagyon-nagyon köszi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17844 Írta: Anonymous
Andi: ez még csak a jelölés, de tényleg 13-ra van jelölve. Hihetetlen szám, a Titanic is 12 volt, ha jól emlékszem.<br> <br> OFF TOPIC: ÉSzAH: lementettem a képeket a segítségeddel, nagyon szépen köszönöm, most tömörítem ki a zip-et.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17843 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> deagol:mindjárt elsírom magam! Nagyon szép a versed! <br> Tényleg 13 Oscar?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17842 Írta: Anonymous
OFF: Miért van az, hogyha lejövök a chatről, mindig kivág a gép és újra kell indítanom mindent.. :( (<br> <br> ÉSzAH: i-m-á-d-l-a-k, de ezt már írtam... de még sem lehet elégszer leírni. :) )) Köszi, köszi és még egyszer köszi a fordítást. <br> <br> deagol: a második versed is nagyon szép, szerintem igazi őstehetség vagy. :) ) Ha van még több vers is a tarsolyodban, szívesen várjuk őket ide, de ez a chat tényleg nem ide való. <br> Ha nem tudtok felmenni a tolkien.hu chatére, érdemes nyitni egy új topicot, és ott csevegni. Svindler úgy is kitörli egy nap után, és nem zavarja az összképet + nem rondít bele más topicokba. <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17841 Írta: Anonymous
Bocsi É., tényleg nem fordul elő többet!<br> na tényleg megyek

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17839 Írta: Anonymous
Nem, még nem voltam koleszos, de szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy cset megy-e a fórumon, vagy eszmecsere. Nem akartam/akarok senkit megbántani, de nagyon idegesítő, hogy naponta 500 üzenet van és abból kb. 10 szól arról, ami a topic. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17840 Írta: Anonymous
én is megyek aludni azért szia Manwe, jó, hogy megismertelek<br> ez közhely, de tényleg örülök <br> Szurkoljatok!!!holnap 6-7 órában bioszt írunk<br> na csá

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17838 Írta: Anonymous
persze azért igazad van tényleg bocs, és köszi a cikket

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17836 Írta: Anonymous
köszi Manwe!<br> ÉSzAH! Voltál már koleszos???<br> bocs

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17837 Írta: Anonymous
O.K.,most már tényleg csend!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17835 Írta: Anonymous
yaa, az én freemailcímem annonga@freemail.hu <br> Bárki írhat

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17834 Írta: Anonymous
Bocsássatok meg, de borzalmas, hogy mennyire szétcsettelitek a fórumot. (Akinek nem inge, az ugyen nem veszi magára!) Ne csináljátok már! Ott a cset! Én is ott vagyok. Miért nem ott csettelünk?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17832 Írta: Anonymous
ÉSzAH!!!<br> el nem tudom mondani mennyire szeretlek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17833 Írta: Anonymous

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17831 Írta: Anonymous
köszi Tündelány!<br> Manwe! Írj címet!<br> csak kilencig maradhatok

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17830 Írta: Anonymous
Folyt: <br> <br> SS: A te kijelölt utadon volt már egy nagyon nagy bukkanó. Eltörted a gerincedet egy pár évvel ezelött. Hogyan történt?<br> OB: Próbáltam feljutni egy barátom tetőteraszára (Londonban), hogy berúgjak egy megvetemedett ajtót. Ráléptem az ereszcsatornára. Nem tartott meg. <br> SS: Nem ittál előtte egy picit?<br> OB: Nem, csak egy nagy vasárnapi ebéd volt, semmi különös ivászat. De habzsoltam az életet, soha nem álltam meg körülnézni csak a szórakozást kerestem. <br> SS: Mennyire volt komoly a sérülésed?<br> OB: Négy napig azt hitték, járni sem fogok többé. Valójában kissebb csoda, hogy meggyógyultam. 12 nap múlva hagytam el a kórházat, teletüzdelve szegecsekkel és lapokkal. Ez megváltoztatta a szemléletmódomat, azóta nagyon is értékelem az életet. <br> SS: A Sólyom végveszélyben c. filmben alakított karaktered (egy közlegény) is hasonló dolgokon megy keresztül?<br> OB: Igen, ez a harcra éhes, ifjú katona kizuhan egy helikopterből. Miután én leestem a kórházban egy fiatal katona mellett feküdtem, akit a sebesülése lebénított. Szürreális, hogy az élet így ismétli magát. <br> SS: Szürreális, hogy mennyi minden történt veled 25 év alatt. <br> OB: Hát, azt semmiképp sem mondhatod, hogy nem éltem. <br> (ÉSzAH)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.121 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére