Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17889 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
hali, Kyra én itt vagyok

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17888 Írta: Anonymous
nincs itt senki????

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17887 Írta: Anonymous
Imádom. Nagyon jól néz ki. És remek színész. Nem tudja valaki mi az autógramm címe? Ha igen írjatok.<br> Kénne csinálni egy fan clubot.<br> Vagy nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17886 Írta: Anonymous
Lehet, hogy ez nem igazán ideillik, de 1 szobatársamnak volt 1 yoo beszólása L-ról.<br> Közölte, hogy az a legjobb rész a filmben, amikor L. Mória bányáiban fog 1 TŰT és leszúrja az orkot.<br> na yoo, nyílvessző helyett tű<br> képzeljétek el L-t, amint 1 kötőtűvel leszurkálja az orkrokat Kazad-dúmban!!!<br> Yoo, nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17885 Írta: Anonymous
ÉSzAH,<br> én biztos ami biztos megnézem!köszi,hogy szóltál!egy kazi is bent lesz a videoban!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17884 Írta: Anonymous
ÉSzAH: köszi szépen:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17883 Írta: Anonymous
ÉSzAH: köszi az infókat, felírtam.. :) )) Én a TV előtt fogok ülni, mint a kisangyal. :) <br> OFF: Ha még tudsz maradni, akkor gyere át a chatelős topicba, kérlek....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17882 Írta: Anonymous
Akit érdekel: Orlando a tévében!<br> II. 16. szombat, 22.00, Duna TV: Oscar Wilde szerelmei<br> II. 19. kedd, 22.30, TV2 (csigás): Így készültek - Tripla vagy semmi és A Sólyom végveszélyben (Black Hawk Down). <br> Mit gondoltok, érdemes őket megnézni? :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17881 Írta: Anonymous
nem is igaz :) ) Nekem bejön...ne, ha lenne 5.0.2-es QT frissítésem, ami nincs....<br> Te már láttad? Hogyan beszél a mi drágánk? (Juj, ezért bocsi, Olórin...)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17879 Írta: Anonymous
Talán így könnyebb a QuickTime MOV fájl letöltése:<br> (ha le nem rontom...)<br> <br> <a href=http://a772.g.akamai.net/5/772/51/f8b1c3df780dbc/1a1a1aaa2198c627970773d80669d84574a8d80d3cb12453c02589f25382f668c9329e0375e81785ea61cd36a409389e036fdb4ac1349c0575d443a9087ce449a81a83f158/lotr-languages_240.mov>Beszél tünde video

(utálom az embedded megoldásokat...)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17880 Írta: Anonymous
elrontottam...<br> <br> :( ((<br> <br> Sorry.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17878 Írta: Anonymous
OFF: Sziasztok! Van egy kis ebédszünetem... nincs kedvetek átnézni a chatelős topicba???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17877 Írta: Anonymous
Gandalf: Úgy bizony! Ott a pont! Már fonom is be a szakállam!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17876 Írta: Anonymous
Vic,<br> <br> Laegolas ahol tud, segit ;)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17875 Írta: Anonymous
Dwin: ''Szemed, mint a sasé, füled, mint a rókáé...''<br> ;-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17874 Írta: Anonymous
Szia Vic! Képzeld találtam egy nagyon jó Gimlis képet. Tudod, hogy hol? Itt a tolkien.hu-n a 8. galáriában...<br> Ilyen az én szerencsém. Egész végig itt volt az orrom előtt és nem vettem észre. :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17873 Írta: Anonymous
Laegolas: nagyon szépen köszönöm a segítséget. <br> A honlap címét én a<br> orlandomultimedia.cjb.net/ <br> honlapról szedtem le, a Orlando Bloom Multimedia bal oldalán van egy Legolasos kép, amin azt hirdetik, hogy klikk oda, és ''Orlando speaks Elvish.''<br> <br> Ráklikkeltem, és a www.elvishtranslator.com <br> oldala jött be, de még mindig az Orlando Bloom Multimedia honlap alá rendelve. Ezért nem tudtam rendesen belinkelni a honlapot.<br> <br> Tehát, Laegolas segítségével a végre normális elérése Orli tünde-csevejének:<br> <br> <B>Menjetek a www.elvishtranslator.com oldalra es ott a Languages of Middle Earth Video alatti Klitty-re kattintsatok. </B><br> <br> (Bocsi, hogy megismétlem, de így bolddal feltűnőbb... :) ))<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17872 Írta: Anonymous
Sot, az audio gyujtemeny se semmi :) Nezzetek meg.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17871 Írta: Anonymous
Megvan a mov file.<br> Menjetek a www.elvishtranslator.com oldalra es ott a Languages of Middle Earth Video alatti Klitty-re kattintsatok.<br> Szep nyelv.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17870 Írta: Anonymous
A link most jó, de a GIF csak egy kép, szép LOTR logo de nem beszél<br> <br> Mi a jóeget linkelsz be?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17869 Írta: Anonymous
Vic,<br> <br> a link egyrészt hibás, másrészt aegy GIF képre akar mutatni, és nagyon meg lennék lepve, hagy egy GIF-nek sikerülne QuickTime-ban beszédre fakadni :) <br> <br> Fussunk neki ennek a linknek még egyszer!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17868 Írta: Anonymous
Béna vagyok... nem jó a cím:<br> <B> a helyes honlapcím:<br> <br> www.elvishtranslator.com/images/title_index.gif <br> <br> vagy <a href=http://www.elvishtranslator.com/images/title_index.gif> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17867 Írta: Anonymous
<B> ÁÁÁÁÁ!!! <br> LEGOLAS - AZAZ ORLANDO BLOOM - TÜNDÉÜL BESZÉL!!!!<br> <br> Még nem hallottam/láttam, mert 5.0.2-es verziós Quick Time kell hozzá, de akinek van, az klikk ide, töltse le és meséljen!!!!<br> <br> <a href=http://forum.supergamez.hu/lator.com/images/title_index.gif> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17866 Írta: Anonymous
OFF TOPIC: Sziasztok! Úgy tűnik, a legjobb gondolatok éjszaka jönnek.. amikor az ember hirtelen felriad és nem tud visszaaludni. Akkor jutott eszembe, hogy ezt a csetelési problémát egyszerűen meg lehetne oldani egy chatelős topiccal. Ezt most reggel megnyitottam, így bárki, aki kedvet érez arra, hogy csak úgy dumcsizzon bármiről, de nincs lehetősége arra, hogy felmenjen a chatre, ott megteheti. Remélem, hogy Svindler is jó ötletnek veszi, és nem fogja kitörölni az egészet, csak a feleslegesen halmozódó hozzászólásokat szedi majd ki belőle.<br> <br> Tegnap este lefekvés előtt elolvasgattam azt a Legolast elemző honlapnak a teljes anyagát, amit még tegnapelőtt ajánlottam Nektek. Érdekes adalék, hogy mindannyian ki voltunk bukva Orlando arckifejezésétől, amit Boromir halálakor ''produkált'', és ennek a honlapnak a készítője is ettől a hihetetlen és leírhatatlan mimikától volt elájulva. <br> A honlapon egyébként minden fontosabb idézet szerepel szó szerint Legolastól, minden, amit a járásáról, koráról, fegyverhasználatáról, humoráról, a Társaság iránti feltétlen hűségéről csak elhangzott a könyvben.<br> Még egyszer itt van emlékeztetőnek a honlap elérhetősége:<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/bio/legolas_asset.html> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17865 Írta: Anonymous

többiek: bocs a chatelésért
<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17864 Írta: Anonymous
:) Várom!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17863 Írta: Anonymous
oké

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17862 Írta: Anonymous
Hívjál úgy óra 45-kor. akkor felveszem, jó?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17861 Írta: Anonymous
Nem veszed fel... :( <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17860 Írta: Anonymous
Igen, ha minden igaz ez az a szám. De miért nem működik? Nem veszem fel (mert nem vagyok ott) vagy valami más a gond?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.727 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére