Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18009 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Eszmeletlen :) <br> En meg Legolas lettem a testben :) ))))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18008 Írta: Anonymous
Halihali mindeninek...<br> Nagyon korán van még, nem?De muszáj volt ilyenkor beszökni<br> Kitiltottak a sztech.teremből :( <br> Szooval, Vic, nem jön be a frímél, de azonnal megnézem.<br> AA, bejött. KÖSZIKÖSZIKÖSZIKÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br> ígértem 1 verset Elrond házárool.Nem sikerült befejeznem, ill. elég szar lett.DE! írtam 1 másikat.Ez 1 tök 1szerüü tünde dal, nincs benne semmi szimpla.<br> Egyszer menni kéne. messze menni<br> távoli tájon, ismeretlenben<br> fájó lábbal megpihenni.<br> Túl a réteken, túl a mezőkön<br> messze, hol még a szellő sem rebben<br> jót vacsorázni a zsenge füvön.<br> Csillagok alatt elnyújtózkodni<br> és édes álomba-ringatónak<br> patakok csobogását hallgatni.<br> S reggel menni, menni csak tovább,<br> Keletre, merre ragyog a nap,<br> menni,amíg már nincs is új világ.<br> <br> De itt az ezüst,sudár fák alatt,<br> ahol csak az Anduin muzsikál,<br> számomra igazán itt süt a nap.<br> Nézd, itt az ég mindennél magasabb, <br> szépen virul az elanor-virág,<br> levegő sehol sem balzsamosabb.<br> Itt élek igazán, e fák alatt<br> lassú folyó dalával fülemen,<br> s nekem csicseregnek a madarak.<br> Egyszer menni kéne, messze menni,<br> de minden vándorútnál jobb lehet<br> mindig ezen a földön pihenni.<br> <br> <br> Hát ennyi, majd még írok, most már mennem kell.<br> na sok pußßßßßßßßßßßßßßßßßßß<br> deagol

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18007 Írta: Anonymous
Szompolygók Lapja:<br> 'Kereszem aszt a cúf kisz hobbitot, aki a Zákosz nevet viszeli ész a Megyében lakik. Ha valaki megtalálja, vegye el tőle a Drágaszágot ész hozza el nekünk! Magasz jutalom a nyomravezetőnek! Jelige: Születésznapi ajándékom.'<br> <br> Playelf:<br> 'Keresem az igaz szerelmet és a testi élvezeteket egy velem azonos nemű (!) személyben, aki akár álomhajóra is szállna velem. Ha szereted a szőke, lágy hangú tünde hercegeket, én vagyok vágyaid netovábbja! Más faj nem akadály! Jelige: Zöldlombfi.'<br> <br> Ezek NAGYON jók:-))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18006 Írta: Anonymous
Dae-elena az hogy jött ki?? Nekem marhára nem jött ki, pedig végigpróbáltam az összeset. Miket jelöltél be válasznak? Nekem folyton Gandalf jött ki, meg Kígyónyelvű, ahogy próbálgattam:-)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18005 Írta: Anonymous
Na én most találtam meg ezt a fórumot...lehet hogy egy kicsit le vagyok maradva. Eddig 2-szer láttam a filmet,ha minden igaz holnapután megyek és megnézem harmadjára is :) Legolas a legjobb.Vic írta (még jó régen) hogy milyen jó az a rész amikor jönnek az orkok és az ajtó repedésén keresztül Legolas nyila eltalálja az egyiket.Ez a rész nekem is nagyon tetszett(bezzeg Frodó akkor is valahol hátul bújt el) Azokon a képeken amiket eddig láttam róla nem néz ki vmi jól,de a filmben gyönyörű :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18004 Írta: Anonymous
Én Legolas lettem, beeeee!!!!:-))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18003 Írta: Anonymous
Ez nagyon jó!! Találtam egy tesztet!! Nekem Galadriel jött ki. A tündeség stimmel:-)) A Frodó-rajongó barátnőmnek meg Bilbó, ő meg eltaláltas a hobbitot legalább:-))<br> <br> www.zovakware.com/tests/frodo.htm

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18002 Írta: Anonymous
Tök jó.Hú de megtanulnám én is a lovas nyilazást- két világba lenne belépő: a régi ős magyarokéba, no meg a tündékébe. Mondjuk az nem kérdés, hogy melyikbe lépjünk (leglábbis Dae-elenának nem). :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18000 Írta: Anonymous
Itt a kép is hozzá:<br> <br> <a hre=http://nsyncwebguide.com/legolas/pictures/bravo2.jpg> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18001 Írta: Anonymous
Á, elcsesztem, ez ma nem megy nekem..:<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/pictures/bravo2.jpg> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17999 Írta: Anonymous
Szóval, itt a német Bravóban megjelent cikk néhány darabja, mert a kérdések nagy részét már máshol is feltették szegénykének... <br> <br> BRAVO: ''Volt valamilyen sérülésed a forgatás alatt?''<br> O. Bloom: ''Eltörött az egyik bordám.''<br> <br> BRAVO: ''Hogyan történt?''<br> O. Bloom: ''Lovaglás közben kellett nyilaznom (Vic: lehet, hogy valamiféle ősi magyar vér folyik az ereiben???) és leestem a lóról. De összeszorított foggal csináltam tovább a jelentet.''<br> <br> BRAVO: ''Vissza tudsz egyáltalán emlékezni az első olyan filmre az életedben, ami megfogott?''<br> O. Bloom: ''A Superman-re. De a kedvenc filmem a Stand by Me, amely néhány tinédzser története, akik egy hullát keresnek. Ez a film ébresztett rá arra, hogy színész szeretnék lenni.<br> <br> BRAVO: ''Dolgoztál valaha mást is?''<br> O. Bloom: ''13 évesen az iskolai szünetben egy céllövöldében dolgoztam, és egész nap a céltáblákat rakosgattam ki az emelvényre'' (Vic: innen van a tapasztalata.... :) )<br> <br> BRAVO: ''Emlékszel még az első lemezre, amit megvettél?''<br> O. Bloom: ''Michael Jackson Thrillerjét''<br> <br> BRAVO: ''És az első kocsid?''<br> O. Bloom: ''Egy sötétzöld Volkswagen Golf, ami 250 Euroba került.''<br> <br> BRAVO: ''Németországban április 11-től láthatjuk az új filmedet, a Black Hawk Dawn-t. Milyen szerepet játszol benne?''<br> O. Bloom: ''Egy 18 éves katonát, Blackburn-t, akit Szomáliába küldenek a US elitalakulattal. A helikoptert lelövik, én pedig lezuhanok a mélybe. Nem kell aggódni, túlélem a dolgot, de a szerepemnek ezzel vége.'' (Vic: ez bunkóság!)<br> <br> BRAVO: ''Milyen volt a munka Josh Hartnettel, aki ebben a filmben a főszerepet játsza?''<br> O. Bloom: ''Csodás. Igazi barátok lettünk, és 2003-ra tervezünk egy közös filmet''. <br> <br> Nos, ennyi. <br> Remélem, hogy nem értettem semmit sem félre, mert igencsak apró a német szöveg. Az angol pedig alapjaiban meg lett csonkítva, sokkal rövidebb szöveg.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17998 Írta: Anonymous
Pardon, szülői szigor. :) (vagy inkább:(?)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17997 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Én is nagy Legolas-rajongó vagyok (bár a filmet még a szülői szogir miatt nem tudtam megnézni), ha nem zavarok,én is szívesen cseverésznék<br> a tünde-királyfiról.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17996 Írta: Anonymous
Ojvééé!!! Meglesz feketén!:-))) Angolul és magyar felirattal elvileg, de azt mondták, hogy az orosz meg a magyar felirat teljesen összemosódik... na, majd kisilabizálom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17995 Írta: Anonymous
OFF TOPIC: Ja, és mivel meguntam már azt, hogy két napja kb. fél óra kell, mire látom a levélkéimet (még mindig a freemail miatt hisztizek...) lett egy új e-mail címem. Akik fent szoktak lenni a chaten, azok tudják, hogy ott a nicknevem: Nilweth (tünde névgeneráló, he-he...)<br> Tehát, lehet erre a címemre is írni: nilweth@yahoo.co.uk <br> (De azért mértékkel :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17994 Írta: Anonymous
kiskósza! Itt vagy még? Tudom, hogy ez már chatnek minősül, ezért leírom még ide, hogy a német Bravo cikk nem nagy szám, legalábbis ugyanazt ismétli, amit már tudunk. Csak azt fogom ide beírni, ami újdonság belőle.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17993 Írta: Anonymous
Na megyek.Új képet nem találtam, ma nem volt időm fordítani se, elmegyek búfelejtő-buliba! Nem volt itt senki, ezt sjnálom, de még találkozunk. A kérdés még áll. Részt vett-e a csatában? Az Öt Seregében? Puszi mindenkinek, boldog Valentint mindenkinek!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17992 Írta: Anonymous
Na honnan szerzitek a filmeket? Könyörgök áruljátok el!!!!!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17991 Írta: Anonymous
Legolas! Az Öt Sereg Csatájáról mi a véleményed? Ott ott volt? Mindenkit ezzel zargatok, de értelmes választ még nem kaptem!<br> Üdv mindenkinek<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17990 Írta: Anonymous
Abban a Csatában nem volt ott Legolas.Aki látni vélte tévedett.100%,hogy nem ő volt.Egyébként énnekem tényleg n. tetszik Legolas meg jó szinész Orlando B.de szerintem sokkal szebb a fiú a filmen mint az életben.És szerintem az a szép benne,hogy olyan tulajdonságokkal rendelkezik mint egy tünde.Finom és kedves,bölcs mégis egy nagy gyerek.Kemény és a rosszat könyörület nélkül a másvilágra küldi és mégis olyan jó és ártatlan mint egy gyermek.Megvan benne a romantikus fiú és a szexuális vágyat keltő férfi.Kiismerhető mégis titokzatos.<br> Ellenben Orlando olyan mint a 20éves fiúk a XXI.-ik században vad,impulziv,kiszámítható,szexualisan túlfütött és lássuk be a nőkben a külső érdekli és tesz ő a szép lélekre.Ezért mondom,hogy Legolas ha létezne oké lenne Orlando meg helyes fiú de benne ami megfog az a szinészi játéka mert nem semmi eljátszani egy tündét úgy,hogy mindazt megtestesítse amit az fentebb írtam.Csak ennyit szerettem volna írni.Köszi a figyelmet

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17989 Írta: Anonymous
Oké!<br> Mennyire sajnálom, hogy nem olvastam a Szilmarilokat:(((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17988 Írta: Anonymous
Bocs, de most már rohannom kell, és nincs nálam a könyv. De felvetettem a témát, és talán hamarosan mások is ráharapnak :) ))))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17987 Írta: Anonymous
Hello Penngaladiel:))<br> Egy kicsit mesélj nekem erről, légyszi!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17986 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Iszonyatos forgalma van ennek a topicnak :) )))))))))<br> <br> Felmerült bennem egy kérdés a tündék halhatatlanságával kapcsolatban. Szerintem nem annyira egyértelmű, hogy Elronddal együtt el kell távozniuk a gyerekeinek is, ha a halhatatlanságot választják. Elladan és Elrohir, Elrond fiai ugyanis jóval tovább ott maradtak Középföldén, holott nekik nem volt okuk a halandóságot választani...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17985 Írta: Anonymous
Hmm, ezt már egyszer mintha láttam volna valahol...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17984 Írta: Anonymous
Mi jelenleg úgy tudjuk, hogy van, méghozzá Rosamund Pike, aki elvileg Bond-lány .<a href=http://www.orlandobloomonline.net/ema5.jpg>Nézd csak!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17983 Írta: Anonymous
Van barátnője?Mindenféle baromságot hord össze a netes média.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17982 Írta: Anonymous
Nem is kell, hogy tudják.Legalább megmarad nekünk:))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17981 Írta: Anonymous
Csak mi tudjuk:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17980 Írta: Anonymous
Itt Magyarországon a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy ki is Orli.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.658 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére