Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18159 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Gecserecse. akarom mondani Gerecse, annak is a legszebb részén, Tata meg -bánya mellett.<br> Én tuti, hogy nemcsak Írországban mászkálnék- végtére is ott elég hűvös van.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18158 Írta: Anonymous
Ha tünde lennék tuti, hogy Írországban császkálnék!!! egyébként hol laksz??

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18157 Írta: Anonymous
ahol én lakok, ott is tutira vannak tündék... meg Erdélyben.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18156 Írta: Anonymous
No azért Walesbe én is elmennék, Legolas-karton ide vagy oda... :) )Különben is olyan hely, ahol tündék tutira élnének, ha a világunkban léteznének (mert vmi más létsíkban szerintem igenis léteznek), úgyhogy nem kell elkeseredni. :-) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18155 Írta: Anonymous
Ja, és-mivel most olvastam tovább-Vic, kihagytál egy igen-igen fontos cselekedetet a filmből Legolas részéről, ami mindannyiunk számára fontos-egyszerűen ottvolt :-) ))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18154 Írta: Anonymous
Még a Bécses dologra visszatérve-merthog fél nap kihagyás után megint kiestem a társalgásból:-), amiíylen az én formám, idén Walesbe megyek...de Londonba is átruccnunk, mindenhova, úgyhogy ha mázlim van, öszefutok valakivel a Harry Potterből:-)(csak, hogy ne keseredjek el, fő a pozitív gondolkodás, stb, dumálom be magamnak)<br> de leruccanhatnánk Új-Zélandra is, ha még ugye az utómunkálatokkal nem lennének teljesen készen:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18153 Írta: Anonymous
Köszönöm szépen, Vic! És a búsba is, miért nem jöttem előbb, akkor lehettem volna én is... :-) . Mindegy. Azért Mrs. Glorfindel lehetek még?:-))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18152 Írta: Anonymous
Sziasztok! :-) <br> <br> Az Oscar Wilde-os kép nem tetszik... De a díjkiosztós igen! Valaki írt egy linket még egy hete, amin ez a kép volt. Orlando állt középen, a balján Gandalf, de bal oldalt ki állt...? Inkább nem írom, hogy kire tippelek! :-) <br> Vic, az első idézet különösen szép, nem is emlékeztem rá! :-) <br> A fontos tettek gyűjteménye meg nagyon király, minden elismerésem! :-) ))<br> Van e-mail címem, lehet nekem is képeket küldeni! :-) <br> Sajnos holnap nem hiszem, hogy netezhetem, egyre kevesebbet van időm... Nagyon sokat kell tanulni, itt meg egyre jobban lemaradok! :-( <br> Délután megyek GyU-t nézni - harmadszorra, és immáron valószínűleg diktafon nélkül! :-) <br> Jó éjt, legyetek jók! :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18151 Írta: Anonymous
:) ) tényleg nem szerepel sojkat!<br> Ti vagytok Chaten?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18150 Írta: Anonymous
Mé mit találna a fejedben??:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18149 Írta: Anonymous
még csak az kéne!!! most már különben is késő lenne...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18148 Írta: Anonymous
Ha olvas a gondolataidban feltétlenül!!:-))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18147 Írta: Anonymous
oppá!!<br> én ezt a filmet bejelöltem az újságban! Remélem, anyukám hű marad szokásához, és fölveszi, annak ellenére, hogy nem kértem meg...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18145 Írta: Anonymous
Oscar Wilde szerelmei. egy hülye kalapban vigyorgott az utcán. ennyit láttam, mert pont veletek chateltem...anyám ordított. de csak egy-két percig van bvenne. de ez jót tett a napomnak, valahogy azóta se bírom abbahagyni a vigyorgást..LÁTOD GANDALF! ERRŐL VAN SZÓ:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18146 Írta: Anonymous
ja, M1.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18144 Írta: Anonymous
és hogyan!!vagyis:???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18143 Írta: Anonymous
és kivel? ja, és mit?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18142 Írta: Anonymous
és hol??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18141 Írta: Anonymous
micsinált???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18140 Írta: Anonymous
Kb. egy 2 perce volt Orlando a tévében...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18139 Írta: Anonymous
Nem rég jártam itt, és volt mit olvasnom!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18138 Írta: Anonymous
Vic: nagyon jók az idézetek, meg úgy minden:)) köki!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18137 Írta: Anonymous
OFF: Dae-elena: holnap írok Neked egy e-mailt, amiben leírom, hogyan tudsz ide képet beilleszteni.<br> <br> Hogyan lettem Legolas felesége? Nos, a fórumos lányok neveztek el Mrs. Legolas Greenleafnek... és nagyon meghatódtam :) ) <br> Persze mondanom sem kell, egyáltalán nem tiltakoztam a dolog ellen :) )))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18135 Írta: Anonymous
Kérdeztétek a kedvenc Legolas idézetemet:<br> Én e kettő közül sosem tudtam választani:<br> <br> ’’… Az idő sehol nem áll meg örökre, csak épp, hogy semmi és sehol nem változik, nem nő azonos módon. A tündék világa is halad, csak épp, hogy a mozgása egyszerre gyors is, lassú is. Gyors, mert amíg ők maguk alig változnak, minden más elszáll mellettük: épp ez a bánatuk. És lassú, mert ők nem számlálják az elfutó éveket, a magukét sem. A múló évszakok egy hosszú-hosszú folyó örökké ismétlődő vízfodrai. De a nap alatt végül is minden elkopik.’’<br> <br> ’’Mert ez a dolgok rendje: rátalálni és elveszíteni, mint ahogy azok érzik, akiknek csónakját a rohanó víz elsodorja.’’<br> <br> És nagyon szeretem még azt a két részt, amikor a lovát ’’babusgatja’’.<br> <br> ’’Legolas egy kisebb és világosabb szőrű, de nyugtalan és tündes lovat kapott. Arodnak hívták. De Legolas azt kérte, vegyék le róla a nyerget és a zablát. <br> - Nincs rá szükségem – mondta; könnyedén a hátára szökkent, s a rohírok meglepetésére Arod szelíden tűrte, készséggel szót fogadott neki, s egyetlen halk szavára ment, ahová mondta; így bánnak a tündék minden jó állattal. ’’<br> A Holtak Kapujánál: ’’Legolas ekkor szemére tette a kezét, s addig énekelt neki a lágy homályban, míg a ló el nem tűrte, hogy bevezesse, s így Legolas is belépett a kapun.’’<br> <br> <br> <br> Ja, meg azokat is, amikor aranyosan panaszkodik arról, hogy mennyire idős már: <br> <br> ’’Öreg, nagyon öreg. Olyan öreg, hogy szinte még én is fiatalnak érzem magam, márpedig ezt nem éreztem azóta, hogy veletek, gyerkőcökkel utazom.’’<br> ’’Az életemben nem láttam még ilyen különös fákat, márpedig sok fát ismertem makk-korától, amíg el nem korhadt. ’’<br> ’’Csak egyszer találkoznék egy enttel, aki itt jár a világban, mindjárt újra fiatalnak érezném magam!’’<br> ’’Azóta ötszázszor hullott le levél az én otthonomban, a Bakacsinerdőn. De ennyi év a mi szemünkben semmi.’’<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18136 Írta: Anonymous
<br> LEGOLAS NÉHÁNY MONDATA A LOTR FILMBŐL – SZÓ SZERINT ANGOLUL:<br> Tanács 1.<br> Legolas: This is no mere ranger. He is Aragorn, son of Arathorn. You owe him your allegience. <br> Boromir: Aragorn? This... is Isildur's heir? <br> Legolas: And heir to the throne of Gondor <br> Aragorn: Havo dad Legolas [ Sit down Legolas] <br> Tanács 2.<br> Legolas: Have you heard nothing Lord Elrond has said? The ring must be destroyed. <br> Tanács: 3. <br> Aragorn: If by my life or death, I can protect you, I will. You have my sword. <br> Legolas: And you have my bow. <br> Gimli: And my axe! <br> Magyalföld:<br> Legolas: Crebain from Dunland!<br> Caradhras:<br> Legolas: There is a fell voice in the air. <br> Lothlórien:<br> Legolas: A lament for Gandalf. <br> Merry: What did it say about him? <br> Legolas: I have not the heart to tell you. For me the grief is still too near. <br> Amon Hen:<br> Legolas: We should leave now. <br> Aragorn: No, orcs patrol the eastern shore. We must wait for the cover of darkness. <br> Legolas: It is not the eastern shore that worries me. A shadow and a threat have been growing in my mind. Something draws near...I can feel it! <br> <br> ÉS LEGOLAS NÉHÁNY FONTOSABB CSELEKEDETE A LOTR FILMBŐL:<br> 1. A Tanácsban kiáll Aragorn mellett, amikor Boromir kötözködni kezd. <br> 2. Ingerültsége dacára Legolas visszatartja a többi tündetársát az elfajuló vitában. <br> 3. Agresszív pillantást vet Gimlire a Tanácsban – utalva a kettejük közti ellentétre.<br> 4. Legolas Aragorn esküje után azonnal felesküdik Frodónak. <br> 5. Amíg a többiek pihennek, folyamatosan őrködik – ő veszi észre a crebainokat is. <br> 6. Caradhrason visszarántja Gandalfot, amikor a lezúduló hótömeg le akarja sodorni a szikláról.<br> 7. Igen rosszkedvű arckifejezést mutat, amikor elsőként kiássa magát a hó alól.<br> 8. Amikor a Tó Őre rájuk dönti Mória kapuját, Legolas elrántja Aragornt a törmelékek útjából.<br> 9. Móriában szembeszáll a barlangi trollal, és végül felmászva a nyakába közvetlen közelről fejbelövi. Itt derül ki az is, hogy képes dupla nyilat kilőni ugyanazzal a mozdulattal. <br> 10. Visszarántja Boromirt, aki majd lezuhan a feneketlen mélységbe.<br> 11. A szakadék felett ő ugrik át elsőként és elkapja Gandalfot. Megmenti Gimlit is a szakállánál fogva :) , és kb. 100 méteres távolságból a szakadék túloldalán lévő ork homlokába céloz egy nyílvesszőt. <br> 12. A könyvhöz hűen Legolas kétségbeesett arcot vág, amikor meglátja a balrogot. <br> 13. Gandalf halála őt is megrázza, de rögtön teljesíti Aragorn első utasítását, tehát természetesnek veszi, hogy Vándor lesz az új vezetőjük. <br> 14. Lóthlorienben nem hajlandó lefordítani a tündék gyászénekét, mert még ő is gyászol. <br> 15. Amon Henen bakacsinerdei tündéhez méltóan harcol, láthatjuk az új íját bevetés közben és a két tündetőrét is. <br> 16. Hihetetlen és leírhatatlan arckifejezést ölt magára Boromir halálakor. <br> <br> Ha valamit kihagytam, ami tényleg fontos, akkor egészítsétek ki! Nagyon örülnék neki. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18134 Írta: Anonymous
miért hagyom le mindíg az m-eket???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18133 Írta: Anonymous
látom, vanank félregépelések rendesen, mint mindíg... bocs!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18132 Írta: Anonymous
Gandalf: tulajdonképpen van igazság abban, amit mondtál, persze nem abban a stílusban. Az, amit bocsánatkérésként írtál, na az már az a Gandalf, akit mi ismerünk.(csak nem a Gyűrű kísértett meg??) Szóval: Én személy szerint igazság szerint Legolasért ''rajongok\, egyrészt a könyvbeliért, másrészt a filmbeliért, amiben persze benne van Orlando is, de úgy, hogy automatikusan társítom azokkal a tünde tulajdonságokkal, amiket a filmben megismertem. Nagyon jól ''megcsináltá'' a karaktert a filmben, valahogy így képzeltem. Másrészt meg hiába tagadnám, hogy szerintem Orlando helyes srác, de(sajna? szerencsére?) nem ismerem, lehet, hogy bunkó, vagy éppen nagyon jófej, ezt valószínűleg soha nem fogom megtudni(vagy ha igen, okvetlenül elmesélem:)),de néha kell az embernek egy kis rajongás, és még mindg jobb, ha azért rajongok valakiért, mert egy általam szeretett karaktert hitelesen eljátszott, mintha azért, mert valamit nyögött meg vigyorgott egy babaagyú filmben(pl: a Part című könyv eszméletelenül tetszett, de a filmet teljesen tönkretette Di Caprio, aki fojton olyan fejet vágott, mintha orgazmusa lenne...). már nem tudom, mit akartam még írni, remélem érted, mire gondolta...<br> Vic: igen, gondolta, hogy za nem az a tetkó... úgy megnézném az igazit!! <br> Esgalfanawen(remélem jó írtam...): nagyon jó az idézet, nagyon tetszik... van még ilyen?<br> Dae-elena: ugylátszik, neked megszokott dolog, hogy szembejön egy tünde Bécs utcáin... irigyellek!:)) A rajzot tényleg rakd be, nagyon érdekel!<br> na pussz! Dodie

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18131 Írta: Anonymous
Ez is egy lehetőség!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #18130 Írta: Anonymous
kihipózáák/cloroxozzák<br> kimossák<br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.629 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére