Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18219 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Morgana, ÉSzAH, Vic: Igaz, tanúsíthatom. :-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18218 Írta: Anonymous
Dodie!!! Grrrr ... Nem ér butítani a népet! Pont azt nézegetem, hogy miként lehetne megcsinálni a hímzést. Gondoltam rá, hogy Galadriel ruháját csináltatom meg, de aztán rájöttem, hogy azt legfeljebb az esküvőjére vehetné fel az ember, abból meg ugye - ideális esetben - nincs sok. :-) <br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18217 Írta: Anonymous
áh, nekem tele van olyannal a szekrény...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18216 Írta: Anonymous
Ha megfigyeled, nem öltözik át, csak leveszi azt a zöld utinemtommijét. Nézd csak meg, hogy az az ezüst-szürke ing mindig is ott van a zöld kabátka alatt. De nagyon szép az a szürke ing. Hol lehet olyat kapni? Nehogy megvarrassam Mamával. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18214 Írta: Anonymous
Az a mályva-köpeny nekem speciel nem igazán jön be, bár az igaz, hogy jobb, mit a kockás ing. Utóbbitól nagyon ki vagyok. Főleg, ha öltönyhöz veszik fel. Akkor már tényleg inkább mályva-köpeny. Akár öltönyhöz is. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18215 Írta: Anonymous
de ő tünde... :) <br> lehet, hogy csak a felsőruháját vette le. A hobbitok is ingben-hozentrógerben voltak.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18213 Írta: Anonymous
az ok. És Legolas miért öltözik át Lórienben? na nem mintha abban a nyüves-koszos göncben kéne maradnia, de ha a többiek kibírták?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18212 Írta: Anonymous
Király vagy Manwe, de az Arany is nagybetűs. :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18211 Írta: Anonymous
Níniel: Könny-Lány (Szilmarillok)<br> Boromir ruháján fehér fa van hét csillaggal

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18210 Írta: Anonymous
miért, a Boromiré se sokkal jobb és ő végig abban van

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18209 Írta: Anonymous
azért mert a Níniel azt jelenzi, hogy könnyek leánya, v. valami hasonlót<br> most olvastam a GY. keresésében!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18208 Írta: Anonymous
de a tanácsban Aragorn ruhája enyhén...napocskás...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18205 Írta: Anonymous
Jól megjegyeztem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18206 Írta: Anonymous
az Arany nagy betűvel.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18207 Írta: Anonymous
yaa, még az is jó, amikor a tanácsban feláll abban a helyes kis mályvaszínű köpenyben ( esküszöm, jobb mint a kockás ing )<br> és veszekszik Boromirral<br> :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18204 Írta: Anonymous
Élő Születésű arany Hórusz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18202 Írta: Anonymous
ja, és ott, a ''kedvem''-nél tényleg kifejezetten bunkónak tűnik, míg az angolban csak nagyon szomorúnak...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18203 Írta: Anonymous
Poén ide vagy oda, Legolasnak abszolút nincs nőies mozgása. És az arca sem lányos. A szőke haj mindig lágyítja a vonásokat és sok fiúnál lányossá teszi az arcot, de Legolasnál szerintem nem. Nagyon egyéni és karakteres arca van, melyet inkább éterivé tesz a szőke sörény, nem lányosság. Nem igazán találom a magyar megfelelőjét az angol szónak, amit használni szoktak a cikkekben: ethereal look!<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18200 Írta: Anonymous
Deagol, miért fenyegetőzöl nick-változtatással? Nem egészen értem.<br> Morgana, nagyon igaz. Ez is. Mármint azt a két és fél mondatot illeti, amit ott Lothlórienben mond Legolas. Én is nagyon utáltam, hogy úgy fordították, ahogy. Már miért ne lett volna KEDVE lefordítani? Egy mentségük van a szinkronosoknak: A szájmozgással is egyeztetni kell a fordítást. Szerintem Boromir is ezért mond a tanácsban Gondor királyát helytartó helyett (steward). <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18201 Írta: Anonymous
Az még fura, hogy a tünde lobvakon nyereg volt... igazán az az egy leszállást kibírták volna nyereg nélkül, nem? Jójó, utánna két-három oktávval magasabb hangon beszélnek, de az majd kivágják:))<br> Aki a lépcsőn lefut, tuti Legolas. nem is értettem, miért nem mutatták tovább, egyáltalán mi értelme volt a jelenetnek azon kívül, hogy én örültem, és ezek szerint ÉSzAH is...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18199 Írta: Anonymous
akkor is az a legyoobb rész, amikor mászkál a hó tetején...<br> Gimli szerint nőies mozgással- ezt a titkos naplójábool tudom

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18198 Írta: Anonymous
szooval?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18196 Írta: Anonymous
Morgana: ez engem is bosszantott, mert az angol eredetiben tisztán hallatszik(még én is megértettem, pedig az én angol tudásom csekélyebb a legcsekélyebb medvebocsnál is) hogy nincs erőm-öt mond, nem pedig nincs kedvem-et, mint a szinkronban. Így sokkal kevésbé szimpatikus- mivel csak néhány szava van, ez sokat számít... szerintem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18197 Írta: Anonymous
Annyira szép az egy kb. 2 mp-es snitt, amikor Legolas lefut azon a lépcsőn. Bár az arca nem látszik, de kétségem sem volt azt illetően, hogy ő az. Az a mozgás ... összetéveszthetetlen. (De szép hosszú szavak vannak gyönyörű anyanyelvünkben!) Bár nekem az is nagyon tetszik, ahogy leszáll a lováról, amikor megérkezik Völgyzugolyba. <br> Boreger, a nevemről nem sok mesélni való van, és ez a fórum nem is rólam szól. Ha ennek ellenére érdekelnek a részletek, akkor írj nyugodtan privátba.<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18195 Írta: Anonymous
csatlakozom boreger kéréséhez<br> ha nem mesélsz, Nínielre változtatom a nicknevem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18194 Írta: Anonymous
ÉSzAH: tökjó a neved! de kicsit titokzatosnak tűnik- nincs kedved mesélni róla?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18193 Írta: Anonymous
Vic: Nem nem akarja, hanem nem képes fordítanii az énelket, hisz oly közeli még a gyász. Nincs ereje hozzá... Olyan katartikus...<br> Még egy kihagyott rész, Leholas az, aki az indulás előtt Lefut Völgyzugolyban az udvarra. Tudjátaok, az az apró jelenet azelőtt, hogy Frodó megkapja a Fullánkot. Szerintem az egy hosszabb snitt volt, csak megint dolgozott az a rohadt olló! Bocs...<br> <br> Láttam én is a Wilde-ot! Elég gáz film, de azért a két percért megérte... :) <br> A végén pedig a szereplők második oldalának végén ez olvasható:<br> Rentboy - Orlando Bloom

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18192 Írta: Anonymous
Ragoran bocsi! :-) Végül is tök logikus lett volna, ha valaki rövidítésnek véli a Szilmarilokat, mert magának a szónak nem sok értelme van (bár ezzel Lamorak biztosan nem ért egyet). Szóval nehogy azt hidd, hogy téged néztelek hülyének! Erről szó sincs.<br> Az én nevem rövidítése: Élő Születésű Arany Hórusz. <br> Morgana, igazad van. Teljesen értelmes csajok vagyunk. Tisztán látszik. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18191 Írta: Anonymous
már megint elrontottam<br> T-O-L-K-I-E-N

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18190 Írta: Anonymous
Vic! Dehogynem szeretem azokat a képeket, csak annyit mondtam anno, hogy szerintem szebb és tündésebb Boromir halálakor. :) <br> <br> Az unokahugomnak NEM TETSZIK Legolas! Teljesen kiakadtam, karakán, furcsa kislány, de ezt azért nem néztem volna ki belőle... :) <br> <br> ÉSzAH már megint elmondta helyettem a véleményemet. É Gandalf, pont Te tanúsíthatod, hogy alapjáraton milyen értelmes, okos Stb. ;) csajok vagyunk, de kell egy hely, ahol teret engedhetünk a rajongásunknak. Lehet, hogy ez néhány emberkének fura és nem is lenne egészséges, ha csak ezzel foglalkoznánk, de éppen ezért jött létre anno ez a topic. Vagy valami ilyesmi, már megint nem tudok fogalmazni...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.709 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére