Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18039 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Dae-elena: a névgenerátor a www.barrowdowns.com-on található

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18038 Írta: Anonymous
De elsősorban Legolas!:-))Egyetértünk Legolas2-vel. De azt megkérdezhetném, hogy az a névgenerátor, amiról beszélt itt vki, hol található?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18037 Írta: Anonymous
Hello!<br> Asszem jobb lenne ejteni ezt a témát, mert különben rohanok a WC-re! Na, nekem mennem kell. Hajrá ORLI (Legolas)!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18036 Írta: Anonymous
boáááá!! (ez KR-nek szólt, fujj)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18035 Írta: Anonymous
Hát én is.Gusztustalan egy ipse.Nemúgy mint a mi Orlink...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18034 Írta: Anonymous
fuj!hányok Krisz Ruditól!!yak!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18033 Írta: Anonymous
Bocs.Lényeg a lényeg.Nálunk még mindig a Krisz Rudit nyomják

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18032 Írta: Anonymous
német BRAVO GIRL!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18031 Írta: Anonymous
Német Bravo?Bezzeg magyarul nincs semmi

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18030 Írta: Anonymous
Én Legolas lettem... Mik vannak! :-) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18029 Írta: Anonymous
ajánlom mindenki figyelmébe a német BRAVO GIRL-t.egészoldalas kép+pár dolog van benne Orliról!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18028 Írta: Anonymous
Arwen lettem a tesztben!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18027 Írta: Anonymous
Úristen ,hogy lehet valaki ilyen tájékozatlan!!!(mármint a közvéleménykutatás)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18026 Írta: Anonymous
Köszi, Vic! Ezek szerint fontos szerepem lesz még egy csatában. :) Örülök hogy legalább nem Gimli jött ki, igaz, furcsa is lennék szakállasan.<br> Azzal próbálkozok, hogy végigolvassam az egész Legolas topicot, és kezdek rájönni, hogy ehhez több idő kell. Remélem, egyszer sikerül...<br> Tudjátok, mit hiányoltam a filmből? Legolas és Gimli kölcsönös ellenszenvének bemutatását, ugyanis olyan szép, hogy végül meg barátok lesznek...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18025 Írta: Anonymous
Mit csinál ez a fórum. Én nem ezt írtam, hanem azt, hogy<br> RELUCTANT TO BATTLE.<br> Hmm ...<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18024 Írta: Anonymous
Vic, már rájöttem, hogy miért lettem Celeborn. Mert a <br>eluctant to battle-t jelöltem meg, ami rám igaz is. Nem szívesen harcolok, ha elkerülhető. Egyébként hülyeség a teszt, mert szerintem Legolas is csak akkor harcol, ha muszáj. Kedvtelésből inkább repülő falevéldarabkákra lődöz 3 km távolságból. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18023 Írta: Anonymous
csináltam 1 közvéleménykutatást az osztályom lányai között<br> 15-en töltötték ki, és9 ember nem olvasta, meg nem is látta a GYU-t !!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18022 Írta: Anonymous
sziasztok! én csak a régi teszt cimét szeretném.Köszi

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18021 Írta: Anonymous
miért kellett nekem németesnek lenni, ó istenem!!!!<br> 1 kukkot nem értek a tesztből!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18020 Írta: Anonymous
Moira: Merry=Dominic Monagham=Trufa <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18019 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Új vagyok, de nekem is Legolas a kedvencem (legalább nem veszek össze egyik Aragorn párti barátnőmmel) Klassz infók és képek vannak itt, köszi mindenkinek! <br> Megcsináltam a tesztet is, Merry lettem. Ő Trufa vagy Pippin?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18018 Írta: Anonymous
kiskósza: nem csodálom :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18017 Írta: Anonymous
Egyszer Arwen lettem, utána Legolas az előző tesztben meg Gandalf voltam. Azt hiszem egy kicsit meg vagyok zavarodva:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18016 Írta: Anonymous
Dínchamion: A teszt pontos címe: <br> www.zovakware.com/tests/lordoftherings.htm <br> <br> vagy <a href=http://www.zovakware.com/tests/lordoftherings.htm> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18015 Írta: Anonymous
Hol van ez a teszt?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18014 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Neked hogyan jött ki pont Celeborn? Én ezt nem értem. A házasságnál igent ikszeltél? Akkor azt sürgősen üsd át nem-re!... várj, kipróbáltam, és úgy is Legolas vagyok, ha igent ütök a married-re... Szeret engem ez a teszt.. :) ))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18013 Írta: Anonymous
Nos, én is megcsináltam a Zovakware - Lord of the Rings Character Testet, és LEGOLAS GREENLEAF LETTEM!! <br> Ez sokkal egyszerűbb teszt volt, mint az a másik, ahol a gyűrűket kellett tologatni, hogy kijöjjön az eredmény. (azért nem írom le annak a címét, mert már nem jön be az oldal). Az egy pszichológiai teszt volt, ahol a belső értékek alapján jött ki az eredmény, itt pedig olyan egyszerű válaszokat kell adni, hogy van-e szakállad, vagy a kard-e a fegyvered. Ha jól x-elsz, tuti, hogy Legolas leszel... De azért jó érzés :) ))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18012 Írta: Anonymous
Hórusz szerelmére ... én Celeborn lennék a GYU-ban! Ez meg hogy jött ki nekik???<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18011 Írta: Anonymous
Legolas2, annyira ott vagy szakmailag, hogy nagyon. Szóról szóra megfogalmaztad azt, amit én gondolok Legolasról, Orlandóról és a kettő kapcsolatáról. Röviden, tömören, lényegretörően ... Tökéletes! Szóval hadd csatlakozzam az előttem véleményt nyilvánítóhoz. <br> Öt sereg csatája ügyben nem tudok állást foglalni, mert a Babót ugyan már elkezdtem, de félúton áttértem a Szilmarilokra. Na nem mintha számítana, mert úgy tudom, hogy Legolasról említés szinten sincs semmi a Babóban. Mindig csak a kedves papa! De nem baj, legalább Vic megtudhat egyet mást az apósról. :-) Az sose árt!<br> A Bravo cikkről: Ilyen nincs! Egy brit, aki euróban gondolkozik??? Mikor a brittek azért nem lépnek be a Monetáris Únióba, mert nem hajlandók olyan pénzzel fizetni, amin a királynőjük képe nincs rajta! Orlando, ejnye!!! Gondoltam, hogy meg fog halni a BHD-ban. Túl szép lenne, hogy végig benne legyen! Ouch, a bordatörés szar ügy. Személyes tapasztalatom még nincs, de állítólag minden lélegzet egy kínszenvedés vagy 2 hétig és mindenhogy fáj ( állva, ülve, fekve), de legjobban fekve, ergo, nem lehet tőle aludni. Nem irigylem. Dehát ha valaki a live fast die young (élj sebesen, halj meg fiatalon) elvét követi ... és hát Orli nem megy a szomszédba egy kis nyaktörő kalandért. A szó szoros értelmében!!!<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18010 Írta: Anonymous
Ki látta már a közös tetoválást? Ha talál valaki képet, ide klikkelné??<br> Kiváncsi vagyok milyen..Álmodozó

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.083 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére