Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17709 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Bizony, nem érdemli... ő maga is bevallotta, hogy sajnos nem tünde, mert azok mind tökéletesek, úgyhogy nézzük el neki a hibáit... ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17708 Írta: Anonymous
Most lenne egy bunkó viccem, de O.B nem ezt érdemli...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17707 Írta: Anonymous
Én is ki voltam ezen akadva... de hát, azt nem tudhatjuk, hogy Orli mennyit tudott foglalkozni vele... Gondolom, a lány legalább rendesen gondját viseli... :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17706 Írta: Anonymous
Szegény blöki... :( =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17705 Írta: Anonymous
Dwin: ez a csaj nem az a csaj, vagyis nem Liv... :) ) <br> A cikkből kiderül, hogy együtt volt egy lánnyal Új-Zélandon 6 hónapig, de végül szakítottak, a lány családjánál van most Orli kutyája, és ő, mármint a lány volt Orlando nagy szerelme...<br> Ennek ellenére most ezzel a másik James Bond csajjal van együtt. <br> Tudod, pótlék....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17704 Írta: Anonymous
Akkor ő most duplán Orlando?<br> :) =<br> Vagy az is lehet, hogy Liv mégsem Aragornnak, hanem Lego-nak adta a nyakláncát???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17703 Írta: Anonymous
ÉSzAH: megvan, hogy mi lóg állandóan Orli nyakában!!!<br> <br> Itt a válasz a kérdésünkre: :) )))<br> <br> ''How about all that stuff around your neck?<br> <br> Well, here's an Orlando stone. It was given to me by a girlfriend. And here's a power shell from New Zealand. I travel to all these different countries. I like to take a little bit with me.''<br> <br> Imádom, amikor a hülye kérdéseimre megtalálom valahol a választ... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17702 Írta: Anonymous
Vic: He-he-he...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17701 Írta: Anonymous
deagol: Gyönyörű a vers, amit írtál, olyan mintha egy tünde írta volna, esetleg az is vagy? :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17700 Írta: Anonymous
Hogy ne Rózsival legyen tele ez a topic, figyelem, mindenki:<br> <br> <br> Orlando Bloom-mal dumcsizott megint egy szerencsés, újabb szöveg, amit az angolul nem igazán tudók részére le kellene fordítani....<br> <br> Ez igencsak érdekes idézet belőle:<br> <br> ''Yeah, we know. That was a trick question. Any romance on the set?<br> <br> O.B: No. I hung out with Liv Tyler a lot. I didn't kiss her, either. But I was always lobbying for love scenes between Legolas and Arwen.''<br> <br> Kinyírjuk ezt a csávót, vagy mi legyen vele? :) )))<br> <br> <a href=http://www.newsday.com/entertainment/printedition/fanfare/ny-fffast2580997feb10.story?coll=ny%2Dfanfare%2Dprint> klikk ide a teljes szövegért

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17699 Írta: Anonymous
Ha jól tudom igen...<br> Meg egy alkoholista állat. Igaz, ha ilyen fejem lenne, akkor én is mindig be lennék ****va... :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17698 Írta: Anonymous
Off:<br> Demjén Rózsi búza lenne?<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17697 Írta: Anonymous
Végül is Demjén Rózsinak is van felesége és ismerek olyat is, aki csak azért vett el egy leszbi csajt feleségül, hogy megnyugtassa a kedélyeket...<br> Azért Orlandoról nem mondok semmit. És ha buzi is, attól még lehet jó színész. Igaz engem nem is úgy érdekelt, mint pasi, hanem mint szín-ész.<br> Liv már más kérdés... :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17696 Írta: Anonymous
Legolas-2: <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/empire20.jpg> klikk ide Szerinted buzi az, akinek egy James Bond lány a csaja???

deagol: gyönyörű vers, ne szerénykedj, szerintem csodálatos...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17695 Írta: Anonymous
Ez a versike nekem nagyon tetszik!! Állati király!! Sajna én nem tudok ilyeneket írni!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #17694 Írta: Anonymous
Sajna nem volt időm végigolvasni mindenkinek az írását de ugye az csak elírás,hogy homosexi.egy ilyen pasi nem lehet az!Egyrészt már eleve Legolas és Aragorn volt a kedvencem de mikor megláttam ezt a fiút a bemutatóban szó szerint tátva maradt a szám pedig ez eddigi 25 évem alatt sosem történt meg.És kihozza a szerepből a maximumot csak nem értem miért vágdalták meg annyira.Ráadásul tök kezdő a srác.De egyszerűen mennyei!!!A film meg király<br> <br> A H.Potter könyvben nagyon jó de a filmet szerintem elnagyolták és épp az nem maradt meg ami a könyv lényege a hangulata...sajna.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17693 Írta: Anonymous
:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17692 Írta: Anonymous
Nem kellett azt mondani...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17691 Írta: Anonymous
Nem bírja? Ezt meg is mondta neki? :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17690 Írta: Anonymous
Vic:Orlando nem bírja Liv kisasszonyt... Rossz ember nem lehet...<br> <br> ÉSzAH: A találkozó képeire, a többit pedig letöltöm... :) <br> <br> A nagy csata óta több mint háromezer év telt el, ha jól tudom, Legolasunk pedig 'mindössze' kétezervalamennyi éves. Tehát nem lehetett ott... :) <br> <br> Deagol: Csodás a vers! Örülök Neked!!! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17689 Írta: Anonymous
deagol: ez valami gyönyörű! komolyan, sokkal jobban fogok aludni, hogy ma már valami szépet is olvastam:)(nem mintha a bejegyzések nem lennének azok, de mostanában annyira nem olvastam verseket, hogy na.) amikor a telkünkön vagyunk, mindíg készítek íjat mogyorófából, de persze az nem ugyanaz, mindíg húz valamerre. de azért általában eltalálom, amire célzok. mondjuk nem 20 méterről.. :) íjászok: hajrá, majd kérünk bemutatót!:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17688 Írta: Anonymous
Yaa, igen, tegnap volt 1 kérdésem, és tök yoo, mert ma jöttem rá ÉN IS A NAGYBETÜÜS IIGAZSÁGRA.<br> Na mindegy.<br> De, tegnap nem bírtam aludni ees hajnali 3-kor ( !!! ) írtam én is 1 verset a mi drágánkról.<br> Szóval az időpont meg is látszik rajta, de azért begépelem.<br> Azt próbáltam megmagyarázni, hogy Legolasnak ( nem Orlandonak! ) miért nincs szerelme .<br> Na szooval:<br> Tinúviel! Tinúviel!<br> Harsan a bokrok közt a jel,<br> Hiába, senki sincsen ott,<br> A hold teríti megszokott<br> uszályát a lenti tájra.<br> Most nem tud gondolni másra,<br> régi idők leányait <br> hívja, s remél, háthogyha int<br> bokrok, sötét lombok közül<br> Tinúviel,<br> ki hálót font Beren körül.<br> <br> Undómiel! Undómiel!<br> Mindig éjbe fut a reggel.<br> Hajnalcsillag ragyogását,<br> Fekete ég halvány lángját<br> kergeti, de mindhiába.<br> Fény ragyog föl, s szegény árva<br> szemmel néz körül szokatlan, <br> ismeretlen lombok alatt.<br> Éjjel lépked bokrok mögött <br> Undómiel,<br> nappal nem látod fák között.<br> <br> <br> <br> Hát ennyi. De hajnali 3-kor... Na pá, valószínűleg mennem kell.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17687 Írta: Anonymous
van itt valaki??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17686 Írta: Anonymous
Szerintem az nem Legolas, mert állítólag Ő 2931 éves.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17685 Írta: Anonymous
Ja, a film elején van egy tünde, akit totál ugy néz ki, mint Legolas. Ami perzse nem lehet, mert nem hinném hogy ő részt vett az Emeberek és Tündék utolsó szövetségében - vagy mégis? lehet hogy csak egy hasonló tünde? Akkor látszik amikor Szauron 'szétrobban'.<br> Most erz lehet hogy hülyeség :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17684 Írta: Anonymous
De amúgy én sem tudom, yo a kérdés.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17683 Írta: Anonymous
Szerintem az Thrandúil, és Legolas vszínűleg részt vett az Öt Sereg Csatájában.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17682 Írta: Anonymous
Jajj! A legfontosabbat majdnem elfelejtettem! Azt szerettem volna kérdezni mindenkitől, hogy a babóban szereplő tündérkirály az Thrandúil( ugye így írjuk)? Tehát Legolas apukája? És ha az akkor Legolas részt vett az Öt Sereg Csatájában?<br> Aludjatok jól, holnap minden kiderül. Főleg az, hogy kiket jelölnek Oscarra, ha jól tudom...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17681 Írta: Anonymous
Na jó éjaszakát, szép álmokat és rózsás csókokat mindenkinek, álmodjatok azzal akivel a legjobban szeretnétek! Holnap ígérem keresek képeket és ügyes kislány leszek és keresek fordítanivaló normális cikket is és be is gépelem és és és és...<br> Csók mindenkinek!<br> Észah: ez a szőke dolog ! Tök igazad van. De szerintem szőke a csaja:-) Vagy nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17680 Írta: Anonymous
Szuper egyre több Legolasunk lesz, csak már látnám őket, meg a frankó kis képeket róluk. Én most le vagyok épülve rám ne számítstok, de azért csak szeressétek rendületelnül Legolast!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.848 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére