Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17079 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
clio: <br> Orlando Bloom <br> c/o ICM <br> Oxford House<br> 76 Oxford Street<br> London <br> W1N 0AX <br> England <br> OR<br> <br> Orlando Bloom <br> c/o Artists Management Group <br> 9465 Wilshire Blvd. <br> Beverly Hills <br> CA 90212 <br> USA <br> <br> <br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17078 Írta: Anonymous
ciao mindenkinek!ha valaki tudja orlando cimét ahova lehet neki irni légyszi irjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!remélem tudja valaki!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17077 Írta: Anonymous
Clovia: Sürgősen pótold!:) (Ja, és még mielőtt mondanád: A GyU. nem fantasy)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17076 Írta: Anonymous
Penngaladiel: Igen. Szóval én nagyon szeretm a fantasy könyveket, de a Gyuruk Urát csak most olvastam el. Valahogy idáig kimaradt az életembol.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17075 Írta: Anonymous
Clovia: Azt hiszem összeütköztünk, és elveszett a bejegyzésed.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17074 Írta: Anonymous
Pl. Sean Bean annyira jól játszotta Boromirt, hogy még azt is megbocsátom neki, hogy szőke :) ))))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17073 Írta: Anonymous
Vic:<br> Én is lány vagyok, de sok más tekintetben szeretnék hasonlítani Legolashoz :) Valami lehet is bennem belőle, bár ez a teszt nem elég részletes ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket lehetne levonni.<br> <br> A kép nagyon jó!<br> <br> Clovia: Én sokszor olvastam a könyvet a film előtt, és némelyik szereplőt máshogy képzeltem el. De az az igazság, hogy annyira jól válogatták össze a szereplőket, hogy nem is baj, ha őket látod a könyv olvasásakor...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17072 Írta: Anonymous
Clovia: ez pech... bár ki tudja... Orlando nagyon jól néz ki Legolasként, de azért nem Ő Legolas. Ha most pszichológus lennék, bizonyára azt mondanám, amit elvárnának tőlem: az a normális, ha az ember el tudja képzelni a karaktereket és nem egy 'készterméket' kap, tehát a fantáziáját mozgatja meg, és nem mások mozgatják meg helyette... Nem tudom, mennyire voltam érthető. <br> Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy jónéhányan vannak, akik pont Orlando Bloom helyes arca miatt olvassák el a három kötetet: akkor viszont megérte, nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17071 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Visszatérve Legolas kinézetére... Teljesen igazatok volt abban, hogy ha valaki elobb látta a filmet, és csak utána olvasta el a könyvet, már a filmben szereplok jutnak eszébe a könyv olvasásakor. Én is így vagyok vele. Most már nem tudom másként elképzelni Legolast. Sajnos!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17070 Írta: Anonymous
Imáááádom ezt a képet (ha valakinek megvan élesebben, rakja ide be nekünk): <br> <a href=http://nine.ndecisive.org/legsfan.gif>Legolas, A tünde

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17069 Írta: Anonymous
De megcsináltam még egyszer, (mert volt néhány olyan válasz, ahol kettő közül nem tudtam dönteni) és úgy is Galadriel. :) <br> <br> Penngaladiel: De én lány vagyok, bibibiiiii :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17068 Írta: Anonymous
Én Legolas, bibibííííííííííí! :) )))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17067 Írta: Anonymous
Te Atya Ég, én pedig Galadriel lettem a Ki kicsoda a GYU játékban!!! :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17066 Írta: Anonymous
Ugyan valahol azt nyilatkozta, hogy befolyásolni fogja a következő részek tartalmát az első fogadtatása, de én sem tudom igazán elképzelni, hogyan gondolta mindezt. Talán úgy, hogyha sok párbeszédet, szöveget hiányolunk a filmből, akkor többet fog beletenni a meglévő anyagból? Nem tudom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17065 Írta: Anonymous
Na igen, ez a hátránya annak, hogy már leforgatták a teljes anyagot. Már nem lehet azokat a dolgokat megváltoztatni, amelyek a színészi játéktól függnek. Pedig PJ biztosan sok rajongói tanácsot kapott az első rész bemutatása után...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17064 Írta: Anonymous
Pedig bölcs Ő, jaj, nagyon bölcs. <br> De reménykedjünk, van még két rész... PJ talán megszán minket... talán. Ha pedig nem, a könyv marad a vígasz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17063 Írta: Anonymous
A Két Toronyban is van egy jó megjegyzése az emberek műveiről. Most sajnos nem tudom idézni :( <br> <br> Egyébként pont az ilyen megnyilvánulásokat hiányolom a filmből. A szépségét és a vitézségét jól bemutatták, de a bölcsességét elhanyagolták :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17062 Írta: Anonymous
Nekem ott volt 'szerencsém', hogy én is szőke, hosszú hajjal képzeltem el...<br> <br> Jaj, majdnem elfelejtettem, hogy még néhány napja kiírtam egy idézetet a könyvből:<br> A csónakban, Galadriel búcsúja után:<br> <br> 'Ez a búcsú a legmélyebb seb, amit életemben elszenvedtem...' - mondta Gimli.<br> '<B>Mert ez a dolgok rendje: rátalálni és elveszíteni</B>, mint ahogy azok érzik, akiknek csónakját a rohanó víz sodorja' - válaszolta Legolas. <br> <br> Nos, az ilyen mondatokért imádom Legolast.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17061 Írta: Anonymous
Én is onnan töltögettem le dolgokat :) <br> <br> Csak azt furcsállom, hogy egyes emberek teljes meggyőződéssel állítják, hogy Legolas így vagy úgy néz ki, holott a könyvben nincs is róla szó - bár nem sokkal ezelőttig én is így voltam vele :) ))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17060 Írta: Anonymous
Legolas arckifejezések: Gandalf halála: <br> <a href=http://nine.ndecisive.org/dgan.jpg> kép 1.
kép 2.

No comment.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17059 Írta: Anonymous
Hát, jónéhány könyvet átnéztem már, angolul és magyarul is - de emberek vagyunk, és nem tündék, úgyhogy lehet, hogy átsiklottam rajta. Ajánlom egyébként Neked is a <br> <br> www.tolkien.ru/download/texts/ <br> honlapot, itt vannak angolul (en kezdetűek) és oroszul (ru kezdetűek) Tolkien összes művei zip fájlokban tömörítve. Itt lehet kutakodni. <br> A zip kicsomagolásakor meg kell adni a jelszót, ami tolkien - így kisbetűvel. (A címet egyébként Olórin adta meg, örök hála neki)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17058 Írta: Anonymous
Van itt valaki???????????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17057 Írta: Anonymous
Vic, a tévedésed megbocsátható, és meg is bocsátottam :) ))<br> <br> A GYU-ban tuti, hogy nem találod meg az infót, hacsak a függelékben nem (azt most legutóbb nem rágtam át :) ). Más írásokban van még szó Legolasról?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17056 Írta: Anonymous
Penngaladiel, Penngaladiel, Penngaladiel, Penngaladiel, Penngaladiel, Penngaladiel.... :) ))))<br> <br> Bocsi, bocsi, és még egyszer bocsi. Próbálom a náthámra fogni, de szerintem tuti, hogy Galadriel iránti szeretetem jeleként kell értelmezned a 'r' betűt. Sorry.<br> <br> Az idézetemet én is átrágtam már, de én biza nem találtam kék szemet. De megvan a könyv angolul otthon a MS Word doc.-ként, utánanézek, egyszerűen beütöm a keresőbe a kék szemet. Aztán meglátjuk. Rendben?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17055 Írta: Anonymous
Vic: Még mindig r nélkül írom a nicknevem :) )))))), de kösz az infót. Csak azért gondoltam, hogy esetleg valamelyik írásában mégiscsak leírta Tolkien Legolas külsejét, mert - idézet az idézetedből - :'Legolas’ eyes are blue in both the books and the movie'.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17054 Írta: Anonymous
Penngaladriel: szerintem sehol sincs leírva sem a haja színe, sem a szeme színe. Olyasmiket találni, hogy Boromirnak fekete a haja és Gimlinek fekete a szeme... de Legolasról én nem találtam semmit. Ezért is ábrázolják egyes festményeken fekete/szürke/szőke hajjal. <br> <br> Más. Akinek még nincs elege a Legolasos képekből (és miért is lenne?), annak találtam egy remek kis honlapot a reggeli kutakodásaim során:<br> nine.ndecisive.org/ <br> <br> <a href=http://nine.ndecisive.org/> klikk ide, így könnyebb

Az honlapon egyébként türelemjáték megtalálni, hogy mire lehet klikkolni és mire nem, de rengeteg kép van rajta - az már biztos.
Ezen viszont kiakadtam, pont a homepage elején: Szavazzunk, mi az, ami megfogott Legolasban?
His voice/accent
His looks
His eyes
His smile
His personality
His BLOOMIN' talent
All of the above

Most soroljam? :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17053 Írta: Anonymous
Lenne egy kérdésem, amire keresem a választ. Hol írja le Tolkien Legolas külsejét, mármint a szeme és a haja színét? Mert a Gyűrűk urában nem, amin nagyon meglepődtem most, hogy újraolvastam, mert határozottan emlékeztem hogy szőke hosszú hajúnak van leírva. De csak a ruházata, fegyverzete van leírva, hogy szép az arca és keskeny a keze. Ennyi. Tud valaki erről valamit?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17052 Írta: Anonymous
Mindig akkor nem vagyok netközelben, amikor nagy dolgok történnek itt... Asmo előkerül, Morgana is itt volt, én pedig helyette Neo Citrant iszogattam félig hullán az ágyikómban... :( <br> <br> Ma reggel döbbenten tapasztaltam, hogy annyira kiütött a nátha, hogy nyitott szemmel elaludtam a HÉV-en, mint Legolas szokott...<br> <br> Aki nem olvasta végig a könyvet, annak elmagyarázom: Tolkien sokszor említi, hogy Legolas gyaloglás közben is tud aludni, sőt, amikor alszik, akkor is nyitott szemmel teszi. A tündék ugyanis a teljes ébrenlét és az emberi mély álom közötti mezsgyén álmodnak...<br> <br> Juj, és még valami. Megfigyeltétek azon a bizonyos www.legolasgreenleaf.com-on, hogy hány képnél csak Legolas kezét emeli ki a honlap készítője. Én is elsőként arra figyeltem fel az Orlandos Legolas képeknél, hogy mennyire szép ennek a tündének a keze. Ti nem vettétek észre? <br> <br> Aragorn: persze, hogy mosolyogtunk, de ezen van még mit magyarázni? :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17051 Írta: Anonymous
Morgana::-)Előkerültél!?:-)))<br> Mostanában nemigen hallottunk felőled!<br> A mozi óta!<br> Biztosan lekötött a sok teendő..-)<br> Örülök hogy visszatértél!:-)<br> Azthiszem soha nemfelejtem el az arcotokat Vic-kel a film közben. :-) )<br> Legolasnál:-))<br> Annyira cukik voltatok!:-))<br> Mosolyogtatok de nagyon!!:-)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17050 Írta: Anonymous
Nem is Rád gondoltam... :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.642 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére