Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17019 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
na nekem mennem kell sajnos:(<br> vic, akkor mrs. legolas greenleaf:)<br> csáó

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17017 Írta: Anonymous
vic=mrs. legolas mirkwood:)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17018 Írta: Anonymous
Nagyon kedvesek vagytok, de tényleg. Egyébként Mrs. Legolas Greenleaf lenne a pontos megnevezés, mert ugye a Mirkwood Bakacsinerdőt jelent :) ... de akkor is nagyon-nagyon köszönöm.<br> <br> Ez itt egy újabb kedvenc kép lett, én eddig még nem láttam sehol (csak egy hasonlót):<br> <a href=http://legolasgreenleaf.com/leg20.jpg> Ez a leg20.jpg egyébként

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17016 Írta: Anonymous
Szerintem szavazzuk meg Mrs Mirkwoodnak!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17015 Írta: Anonymous
hát akkor vic ezentúl Mrs. Legolas Mirkwood?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17014 Írta: Anonymous
Vic te aztán igazán megérdemelnéd, azt a Mrs. Legolas Mirkwoodkénti ébredést. Egy helyen megtalálom az összes kedvenc képem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17013 Írta: Anonymous
.................................<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17011 Írta: Anonymous
imádlak vic! köszi nagyon!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17012 Írta: Anonymous
Megőrülök, ez a honlap tényleg szuuuuper!!!<br> Ezt nézzétek meg: <br> <a href=http://legolasgreenleaf.com/leg33.jpg> Legolas a hóban

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17010 Írta: Anonymous
Fereste: próbáld innen: <br> legolasgreenleaf.com/index2.htm <br> <a href=http://legolasgreenleaf.com/index2.htm> klikk ide érte

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17009 Írta: Anonymous
nekem rossz ez aaz oldal:( nem tudok mit kezdeni a menüvel, semmire sem tudok rákkattontani:(((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17008 Írta: Anonymous
Jajj ezek nagyon jók. Különben meg üdvözlet mindenkinek

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17007 Írta: Anonymous
Vic: IMÁDUNK!!! Nagyon jó kis képek!! Köszike!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17006 Írta: Anonymous
Itt pl. mozognak a Legolasok - ez most véresen komoly :) <br> <a href=http://legolasgreenleaf.com/animations.htm> klikk ide: legolasgreenleaf.com/animations.htm

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17005 Írta: Anonymous
ÁÁÁÁÁ!!!<br> <br> <B> LEGOLAS IMÁDÓK, FIGYELEM! </B><br> <br> Végre most bejön a <br> <br> www.legolasgreenleaf.com <br> <br> Nem tudom, hogy meddig bírja a szerver, úgyhogy aki a közelben van, annak klikk, amíg még lehet!!!<br> <a href=http://www.legolasgreenleaf.com/> legolasgreenleaf.com

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17004 Írta: Anonymous
Fereste:Na, igen láttam róla kopasz képet is... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17003 Írta: Anonymous
off Eia: egyszerre írtuk :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17002 Írta: Anonymous
off: Vic:Nem láttam, hogy írtál, ezért én is írtam..bocs..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17001 Írta: Anonymous
szentem is Orlado csak akkor néz ki qrva yol, ha olyan szép, hosszú, szőke a haja, mint a filmben...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #17000 Írta: Anonymous
Egyébként pedig, mivel az egész film fent van a gépemen, így bármikor meg tudom nézni, többtucatszor végigelemeztem azt az arckifejezést. Hihetetlen, de nem lehet rendesen megfogalmazni. <br> A kontaktlencse valóban elég durva, főleg, ha por/füst/tűz van a közelben, tehát nem csodálom, ha nem mindenhol gyönyörű égszínkék Legolas szeme.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16999 Írta: Anonymous
Szia ÉSzAH! Olyan régen írtál már ide, nagyon hiányoltunk :) ))) Nekem is nagyon tetszik a baba, de ezt az előbb nem mertem leírni :) <br> <br> Morganaval megbeszéltük a közös mozi után, hogy a leghelyesebb az összes jelenet közül pont akkor Legolas, amikor Boromir meghal. Tehát egy véleményen vagyunk. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16998 Írta: Anonymous
Megnéztem a belinkelt képeket. Nekem őszintén szólva tetszik a Legolas-os action baba. Jól van megcsinálva. Úgy értem a lehetőségekhez képest. <br> Ami a többi képet illeti, hát ... én Orlando helyében megmaradnék a hosszú szőkénél! Sokkal jobban áll neki. Ne mintha a szőke hercegekért lennék oda (kivéve, ha tünde az illető), de nála valahogy jobban bejön. Ízlések és pofonok, ugyebár ...<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16997 Írta: Anonymous
Valaki kérdezte - nem tudom, kapott-e választ - hogy hol lehet ki lennél a GYU-ban tesztet kitölteni. Ha jól tudom, akkor valahol az rpg.hu-n. Az írások között keressétek és jól böngésszetek, mert állítólag elég nehéz kiszúrni. <br> Lehet még egy kicsit a filmbéli Legolasról? Ti is észrevettétek, hogy a szeme hol kék, hol barna? :-) Inkább a close-up felvételeknél kék, mondjuk nem is csoda. Nagyon durva barna szemre kék lencsét hordani naponta órákon át! Nem tapasztalatból tudom - még soha nem hordtam lencsét - de állítólag baromi fárasztó a szemnek már a szines lencse is önmagában, hát még ha a barnát kell kikékíteni. <br> Legolassal kapcsolatban egy nagyon kedves ős Tolkien-rajongó barátom igen helyénvaló megállapítást tett. Hadd osszam meg veletek, mert nekem is feltűnt csak nem tudtam ilyen szépen megfogalmazni. A srác el tudja hitetni, hogy ő egy másik faj tagja, aki valójában nem igazán érti az emberek dolgait. Pl. amikor Gandalf elbalrogosodik, vagy Boromir meghal. Mind a két esetben egy egész különleges arckifejezést produkál, amiről látszik a sajnálat, de valahogy ott van benne egy olyan lény csodálkozása, aki nem teljesen van tisztában a halál - emberi értelemben vett - értelmével. Sokat filóztam már azon, hogy milyen is az az arc, amit akkor vág és azt hiszem ez rá a megfelelő válasz. Ti mit gondoltok?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16996 Írta: Anonymous
Bizonyára nagyon meg lehetek fázva (ez bizony off-topic, én is tudom :) ), mert kezdtek hülyülni (ez is az:)). Az előző képeket már néhány napja felraktam ide, úgyhogy bocsi. Most más helyen találtam meg őket, tegnapi keltezéssel, úgyhogy azt hittem hirtelen, hogy valami új kép...<br> <br> Ezért 'vígaszul' találtam egy jó poént, nézzétek meg és röhögjetek Ti is egy jót:<br> <br> <a href=http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/stores/detail/-/toys/B00005TZXS/pictures/14/102-7411480-9081742#more-pictures/> Legolas action-baba

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16995 Írta: Anonymous
A múltkor már emlegetett Critics Choice Awardson készült néhány remek közeli kép is Orlandoról, íme:<br> <a href=http://orlando.glisten.net/pictures/cca01.jpg> kép 1.
kép 2.
kép 3.

Itt pedig a New York-i (?)premierről egy igencsak homályosra sikeredett, de viszonylag nagy kép: Peter-Sean-Ian-Liv-Orlando-John Rhys:
klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16994 Írta: Anonymous
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Remélem, tegnap nem ijedtetek meg túlságosan az ordibálásom miatt :) <br> Addig valóban rendben van, hogy egy-egy hozzászólás nem teljesen a témához kapcsolódik, hiszen Legolas a GYU szereplője, ráadásul tünde, tehát elég sok mindenről lehet vele kapcsolatban itt dumcsizni. Azonban a többsoros köszöngetések egymásnak, és a horoszkóp nem igazán tartozik ide :) <br> Úgy is lehet köszönni, hogy rögtön utána írsz egy sort, és máris megkíméljük szegény Legolast többezernyi fölösleges hozzászólástól...<br> <br> Fereste: az a móriás nyilazós kép, amit tegnap 17.10-kor betettél ide - nos, az a másik kedvenc képem :) Most intézem, hogy mehessen ki a falamra. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16993 Írta: Anonymous
Vargoss:<br> <br> rejtett balkezesség? :) <br> <br> Én a balrogos jelenetet és a Hidat tökre így képzeltem el. Szinte szó szerint... PJ is nagyon hasonlót olvashatott ki abból a részből a könyvben...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16992 Írta: Anonymous
Nekem az a Caradhrasi rész nagyon érdekes, mert szinte ugyanúgy képzeltem el csak tükrözve az egészet. Mintha jobbról balra haladtak volna.<br> <br> Gimli meg egyenesen rulez, mikor a végén mondja (amikor a hobittok a túlparton vannak és nem követik őket), hogy a gyűrűk szövetsége felbomlott. Ott olyan hangulata van a filmnek, hogy leírhatatlan :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16991 Írta: Anonymous
Vargoss: na oda nem megyek. mi a nicked? (bocs a chatért)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16990 Írta: Anonymous
Dodie<br> <br> off: jó lesz az EN BLOC-nak is... :) <br> <br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.571 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére