Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16598 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Tudjátok kire leszek én még kíváncsi? Ghan-buri-Gahn-ra. (Jól írtam?)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16599 Írta: Anonymous
Helm-szurdokot nem fogják kihagyni, mert láttam pár képet róla! :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16597 Írta: Anonymous
Nálam is a Helm-szurdok a kedvenc... :) )) Nem hagyhatják ki, mert akkor többen meglincselnék Jacksont.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16596 Írta: Anonymous
Nekem is! Tehát remélem, hogy John-Rhys Daviest rendbejött addigra, és a verseny nem fog elmaradni! Ja és azt is remélem, hogy Gimlit nem felejtik le Legolas mögül Rohanban!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16595 Írta: Anonymous
NEEEE!!! A Helm szurdoki versenyt nem hagyhatják ki! Az az egyik kedvec részem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16594 Írta: Anonymous
Szegényke..Én is olvastam, hogy allergiás, nagyon sajnálom...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16592 Írta: Anonymous
Ez nagyon elszomorít. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy Szilszakállként mit alakít majd.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16593 Írta: Anonymous
Sajnálom szegény, hogy allergiát kapott, pedig azért többet kellett volna mutaniuk. És akkor mi lesz a Helm Szurdokkal, Legolas és Gimli versenyével? Sajnálnám, ha emiatt kicsit megrövídítenék!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16591 Írta: Anonymous
Dwin, almoselod: Nagyon egyszerű a válasz a kérdésetekre. Szegény Arturo professzor (bocsi, de én a Sliders után már csak így hívom John-Rhys Daviest) allergiát kapott attól a szilikontól, amit az arcán kellett viselnie. Ezért egy nap csak 2 órát forgathattak vele. Gondolom, hogy ez lehet a magyarázat arra, hogy Legolast többet mutatták - bár, nekem ennyi sem volt elég :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16590 Írta: Anonymous
Ezzel én is 1etértek. Szegény Gimli. Pedig a könyvben ő legalább olyan jó, mint Legolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16589 Írta: Anonymous
Engem csak egy dolog bánt. Gimlit kicsit háttérbe szorították, míg legolasnak több szerepe volt mint a könyvben. És én úgyérzem, hogy ugyannyi szerep járt volna mindkettőjüknek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16588 Írta: Anonymous
meglep Boromir/Bean rossz helyezése, nekem Gandalf után ? volt a legszimpatikusabb színészileg

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16587 Írta: Anonymous
Penngaladriel: :) ))) Ezt a részt én is imádom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16586 Írta: Anonymous
Egy beszólás, amikor Fangorn erdejében jár Legolas, Gimli és Aragorn:<br> <br> - Öreg, nagyon öreg - mondta Legolas. - Olyan öreg, hogy szinte még én is fiatalnak érzem magam, márpedig ezt nem éreztem, azóta, hogy veletek, gyerköcökkel utazom.<br> <br> :) )))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16585 Írta: Anonymous
A theonering.net-en tovább zajlik a szavazás, ki játszotta legjobban a szerepét az első részben. Az utóbbi két napban igencsak megindult előre Orlando, alig valamicskével marad csak le Gandalf mögött. :) ) (Legolas-imádatom ellenére én azt kell, hogy írjam, hogy szerintem ez a méricskézés tiszta hülyeség, mert szerintem mindenki ***** jó volt a filmben)<br> <br> 24.9% - Ian McKellen <br> 24.1% - Orlando Bloom <br> 17.3% - Elijah Wood <br> 12.6% - Viggo Mortensen <br> 8% - Sean Bean <br> <br> Mindenki egyszer szavazhat csak, ha valaki kedvet érez hozzá, akkor rajta: <a href=http://theonering.net/> The OneRing.net honlapja

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16584 Írta: Anonymous
Ha valaki szeretne egy édes képet látni Orlando Bloomról, ami kb. 2 hete készült és ráadásul normálisan is néz ki (rendes öltöny + rendes haj), annak klikk <a href=http://us.imdb.com/EGallery?source=granitz&group=1295&photo=OrlandoBloom_DeGuire_315760_400.jpg&path=pgallery&path_key=Bloom,+Orlando> IDE

Remélem, hogy be is jön :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16583 Írta: Anonymous
a filmkönyvben az nagyon teszett, hogy Aragorn(Viggo) mondja Legolasnak(evidens, hogy Bloom):A tündék így meg úgy, fogyton a körmüket reszelgetik, a hosszú, szőke hajukat fésülgetik, és egyáltalán, olyan fellengzősek(bagy ilyesmi). Erre Legolas: De én örökké fogok élni! Felfogtad? NEM HALOK MEG! ez nagyon tetszett!:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16582 Írta: Anonymous
csak a golden globe-on bukott, amugy sikerfilm...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16581 Írta: Anonymous
pamacs: Miiiiii??????????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16580 Írta: Anonymous
Szerintem annak a pasinak direkt jót tett ez a jelmez, sokkal jobban néz ki Legolasként, mint amúgy. :o )<br> Az egyetlen, ami fura benne, hogy nem mosolyog, észrevettétek? El se mosolyodik az egész film alatt. Azért Legolas nem volt ilyen savanyú. Viszont úgy am block jó volt a szrepben. (Tulajdonképpen a szereposztás szerintem jó.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16579 Írta: Anonymous
pamacs: ezt nem igazán értem. Hol bukott volna meg?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16578 Írta: Anonymous
Tényleg megbukott a Gyűrűk Ura? Valaki ezt terjeszti..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16577 Írta: Anonymous
Legolas sztetek nem fura a filmben?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16576 Írta: Anonymous
Most, hogy a chatelés megszűnt, szeretnék megkérni mindenkit, hogy <B>aki a fórummal együtt szeretné megnézni a GYU filmet, az jelentkezzen be a Nézzük meg együtt a Filmet topicba, mert holnap megszeretnénk rendelni a jegyeket. Az már biztos, hogy január 26-án megyünk, szombaton délután, de a két mozi között még nem döntöttünk igazán (Duna Plaza - felirat vagy Corvin - szinkronizált)<br> Gyertek el minél többen!!! </B>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16575 Írta: Anonymous
Köszi vic! Én is arra gondoltam, hogy elírás, de kezdték belémdumálni...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16574 Írta: Anonymous
Én meg át se olvastam, ugyanis angolul semmit nem tudok..<br> Vic.Tudom.. :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16573 Írta: Anonymous
Én az imdb-ről szedtem le egy rövid bio-t róla és ott a dobós résznél én is meglepődtem, mivel először csak gyorsan átfutottam és he-t olvastam she- helyett... :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16572 Írta: Anonymous
Eia: :) ))) Az a kép tényleg közröhej.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16571 Írta: Anonymous
Livecske meg tátja a száját.. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16570 Írta: Anonymous
Egy-két képet láttam már Wood oldalán is... :) )

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.427 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére