Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16749 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
helyes vagy legolas

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16748 Írta: Anonymous
:) ) ez aranyos volt :) télleg nem kell havat lapátolnia, ügyes a fickó, és még jól is néz ki hehe

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16747 Írta: Anonymous
Legolas Rulz!Jó neki nem kell havat lapátolnia.Tud a gyerek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16746 Írta: Anonymous
Lestat: ha képeket akarsz itt találhatsz jókat! nagyon szuppi linkeket raktak fel én is innen szereztem a Legolasos képeim egy részét.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16745 Írta: Anonymous
Helló! Sajnos Dodo elég könnyen befolyásolható, de ez van. Tuti, hogy csak a kétségbeesés miatt írta azt a levelet, mivel ma már megint olyan volt, mint régen. Eddigi mániáji:<br> Legolas-képek nyomtatása és bámulása, Legolas-feliratok készítése. Egyébként Legolasos karköt?je van!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16744 Írta: Anonymous
Nici: Pedig Aragorn még ennél is öregebb!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16743 Írta: Anonymous
Hát köszi, mostmár megoldódott a nyílszerzés nagy rejtélye :) Láttam Aragornról képet, de szerintem nem néz ki buzisan! De ennyire öregnek sem gondoltam volna. Én a Duna Plasaban láttam Legolasos (és mindenféle szereplős) golyós tollat :) 600.- forint volt, de nagyon jó kép volt a tollon :) asszem ideje lenne egy olyat beszereznem :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16742 Írta: Anonymous
Hát, a tünde nők valahogy meggyőzőbbek voltak, mint a tünde férfiak...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16741 Írta: Anonymous
Olyan idegesítő, hogy reklámozzák a gabonapelyhekhez a CD-t, meg a hologrammos matricát, közben meg még nincs is forgalomban..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16740 Írta: Anonymous
Morgana, ez most gáz volt. Ugyanis a Haldír mögött állók mind NŐK voltak!!<br> Tinúviel: húha kire gondolsz?:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16739 Írta: Anonymous
Szerintem a Haldír mögött állók sem voltak rosszak, vagyis tejesen megfeleltek az 'elf-konvencióknak'.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16738 Írta: Anonymous
Nekem annyira nem tetszik, csak mint Legolas. Nagyon eltalálták, ő volt a ''legélethűbb'' tünde a filmben. (Mármint férfi tünde.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16737 Írta: Anonymous
Legolas...hmm...Orlando Bloom rettenetesen jóképű...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16736 Írta: Anonymous
A nyilak ugyanúgy nem fogynak el, mint ahogy a pisztoly tárja sem üresedik ki soha: a filmek többségében tízperces tűzharc alatt senki sem tölt újra, csak akkor, ha ennek valami külön jelentősége lesz - pl. akkor kapják el, lövik meg stb, szóval valami ''fordulat áll be''. :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16735 Írta: Anonymous
Annyira utálom, hogy a média kitárgyalja sztárok nemi hovatartozását és életét. Ez annyira idegesítő lehet. Engem speciel totál nem érdekel, hogy a színész, akinek az alakítása megragadott az buzi, nem buzi, transzvesztita, perverz aberrált állat vagy nem. Az érdekel, hogy mit csinál a vásznon. Leo diCaprio ha jól tudom nem buzi, mégis kifordul tőle a gyomrom, mióta láttam a Teljes Napfogyatkozás c. filmben Rimbaud-ként (mint Verlaine szeretője). Az sokkal kevésbé zavar, ha valaki az életben meleg vagy bármi. Az az ő dolga. Csak az övé, meg azé, akivel ezt meg kívánja osztani. Persze nem a mi hibánk, hogy ezt most itt kitárgyaljuk, hanem azé az újságé, aki ezt a hírt - ráadásul valószínűleg hamis hírt - tartotta érdemesnek elsőként közölni Legolas/Orlandóról. Én nem nyilatkozom arról, hogy szerintem buzi-e vagy nem, mert őszintén szólva nem érdekel. Jól alakította Legolast és én ezért rendkívül hálás vagyok neki. Ennyi. Köszi Orly!<br> ÉSzaH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16734 Írta: Anonymous
Még valami: <br> A TESCO-ban lehet kapni Legolasos könyvjelzőt és matricát, ha valakit érdekel. :-) Egészen jók!<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16733 Írta: Anonymous
Vic, meg még azok, akiknek megvan a film CD-n! Honnan a fenéből??? Hetek óta vadászom és semmi. Van valami tippetek? Esetleg van valaki Pest-közelben, aki vállalná, hogy átveszi?<br> Más ... nyilak: <br> Valaki írta itt egyszer, hogy a nyilakon a nyákot csak a középkortól használták (nyák = az a kis bemélyedés a nyíl végén, mellyel az íj húrjára illesztik). Nos, a napokban nézegettem az uri (Ur = mezopotámiai város) királysírok leleteiről készített képeskönyvet és ott is van nyák a nyíl végén. Szóval igencsak ókori találmány, már i.e. 3000 körül is ismerték. <br> A filmben tényleg nem jellemző, hogy nyilakat szedegetne, de mentségére legyen mondva, hogy a könyvben többször is megjegyzi Tolkien, hogy elment nyilakat gyűjteni. Vagy ő maga jegyzi meg, hogy akkor most megy nyilakat gyűjteni. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16731 Írta: Anonymous
A nyilakról:<br> A legtöbbet összeszedték, viszont egy tündének meg se kottyan egy jó nyílvessző elkészítése!<br> Mondjuk azt nem tudom mennyi idejébe kerül, de sztem nem olyan sok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16732 Írta: Anonymous
Ja! Amikor a végén Frodó meg Samu megölelték egymást, valaki elkezdett vihogni, hogy hehe buzik, mindjárt smár is lesz.... és az osztálytársam volt... aztán azon nyavajogtak, hogy miért nem egy csókkal fejeződött be a film.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16730 Írta: Anonymous
Köszi dodie, még nem láttam, és tényleg nagyon jók:-)<br> Olyan szar, a sulikönyvtárból, meg a könyvtárunkból is ELLOPTÁK a Gyűrűk Urát, a Gyűrű keresését és a Szilmarillokat is:-( Én is gondban vagyok, hogy hol szerettem meg, Elden!<br> Miért buzi minden jó pasi??:-( Egyetértek Vic-kel. Ráadásul a hobbitok 3/4-ével már játszottak együtt más filmben is, biztos jó haverok. Egyébként a filmben azért néha egynéhányan felvihogtak, amikor Samu&Frodó öhm.. összemelegedtek. Néha valaki beszólt, hogy csókoljátok már meg egymást:-) Röhögött a fél mozi:-) (Tinúviel, tippelj, ki volt az:))<br> Nici, ezen most nagyon felháborodnának a Boromir rajongók, de teljesen egyetértek veled:-)<br> Szerepeljen is sokat, Faramir nekem valahol jobban tetszik, mint Legolas, mert a tündék valahogy kicsit lányosak... ne tessék felháborodni, én is imádom Legolast, de a Faramirt játszó színész se rossz:-)<br> Nici, láttál már képet az Aragornt játszó színészről? Na ha nem tudnám, hogy van egy fia, meg egy volt felesége, RÓLA biztos azt mondanám, hogy buzi...<br> A könyvben is az van, hogy Legolas összeszedegeti a nyilakat!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16728 Írta: Anonymous
A könyvben egy részen említik is, hogy összeszedi a nyilakat. A filmben meg nem untatnak minket felesleges részletekkel. :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16729 Írta: Anonymous
Tinúviel kérdezte egy méterrel lejjebb, hogy ki fordította a Szilmarilokat...<br> <br> Gálvölgyi Judit.<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16727 Írta: Anonymous
és Móriában? Ott a legtöbb nyíl a mélybe zuhant, vagy benne maradt egy ork fejében, és ott igazán nem állhattak meg keresgélni... és ott is elég sokat ellőtt! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16726 Írta: Anonymous
nyilakról:<br> <br> Teljesen megszokott dolog volt a valóságban is (régesrégen), hogy az íjászok a csatatéren összeszedték a használható vesszőket (a halottakból, fákból stb.), hiszen számíthattak rajtaütésre, és nem biztos, hogy addig jön utánpótlás...<br> <br> Mondjuk, Legolas bátran összeszedhetne pár ork-nyilat is, aztán vissza a feladónak a következő csatában...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16725 Írta: Anonymous
Nekem is azt mondták hogy kiszedegeti a hullákból. Ezek szerint születése óta ugyan azzal a 20 nyillal lövöldözik? érdekes lenne, nem? :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16724 Írta: Anonymous
Nekem is ez volt az első reakció! Honnan van a sok níl? Aztán aztmondták, hogy kiszedegeti. Hát én nem is tudom

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16723 Írta: Anonymous
Nincs annál szebb látvány mint amikor Legolas lenyilaz pár ronda orkot :) olyan gyorsan kár a keze hogy öröm nézni. Honnan a manóból van annyi nyila? Ezt sose értettem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16722 Írta: Anonymous
Van olyan ismerősöm aki a Boromirért van oda, de szegény biztos csak vak :) ) amúgy nem vészesen ronda, csak öreg, bár öregen is lehet jól kinézni pl: Aragorn :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16721 Írta: Anonymous
Amúgy szerintem tuti hogy nem buzi az Orlando :) ahhoz túúúúl helyes!!! :) )))) nyammi!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16720 Írta: Anonymous
Na azért szegény Boromír nem olyan ronda csak egy picit!:))

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.168 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére