Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16840 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
nem habár, nem kéne azonosítani vele..

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16838 Írta: Anonymous
Ja! Ez már Orlandóról szól és nem Legolasról!<br> Ez egy színészes topic és nem GyU-s. Nem kéne ennyire azonosítani Orlit Legolassal, habár...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16837 Írta: Anonymous
Mind a kettőről!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16836 Írta: Anonymous
egyébként szentem rossz a topic neve...<br> itt nem Legolasról, hanem Orlandoról van szó, de végülis mind1..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16835 Írta: Anonymous
Nos, újabb buliból maradunk ki: a National Geographic most fog kiadni egy videokazettát (és DVD-t is) a LOTR készítéséről: <br> Beyond the Movie: The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring címmel. A LOTR hivatalos honlapján is írnak róla, a megjelenés február 5. (gondolom, USA) <br> <br> A National Geographic hivatalos honlapján lehet bővebbet olvasni (és a képek alapján érdemes lenne valahogy megszerezni a kazit):<br> <a href=http://www.nationalgeographic.com/ngbeyond/> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16834 Írta: Anonymous
Nem látszik a 4. kép, ez nem igaz :( <br> <br> <a href=http://orlando.glisten.net/pictures/gq04.jpg> klikk ide a kép 4.-ért

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16833 Írta: Anonymous
Amíg tudom, addig kihasználom, és gyűjtök ide néhány helyes Orlandos képet... mit szóltok?<br> <br> Sok helyen lehetett már ezeket a képeket látni, de most úgy gondoltam, hogy rend a lelke mindennek - a decemberi GQ magazin fotóiról van szó:<br> <br> <a href=http://orlando.glisten.net/pictures/gq02.jpg> kép 1.
kép 2.
kép 3.
kép 5.

És én láttam ezt az újságot eredetiben :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16832 Írta: Anonymous
Morgana: itt vagyok megint - 2 perce jó a net. Megint a legjobbkor :) ) Milyen tesztet????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16831 Írta: Anonymous
Morgane: Hol? Merre? Milyen teszt?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16830 Írta: Anonymous
Morgana: Ez milyen teszt? És hol lehet elérni? Egyébként gratula :-) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16829 Írta: Anonymous
Képzeljétek. én most csináltam meg azt a Kivegy te Gy. U.-ban tesztet, és képzeljétek, LEGOLAS lettem!!!!!!!!!!!!!!! Alig hittem a szememnek!!!!!!!!!!<br> :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16828 Írta: Anonymous
Lejjebb volt már szó arról, hogy Legolas hogyan gyűjti össze a hullákból a nyilakat, most pedig íme, néhány kép Lothlórienből, ahol megkapta ama bizonyos új íját, Galadhrimet:<br> <br> <a href=http://community4.webshots.com/photo/25525446/25525507dQUBfkhZXV/> itt megkapta...

itt nézegeti...

itt felemeli...

itt felhúzza...

itt megfeszíti...

itt pedig kilövi a képzeletbeli nyilat

Ha van valamilyen képnézőtök, érdemes egymás után lepörgetni ezeket a képeket - olyan, mintha mozogna. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16827 Írta: Anonymous
Manwe, Dodie: ilyen kártyákat bármilyen fantasy boltban lehet kapni, csak az a gáz, hogyha eredeti kártyát akarsz a kezedben fogni, igencsak sok ezrest el kell rá költeni - az alappakliban csak 2 Legolas kép van, a kiegészítő csomagokban (amelyek 1000 Ft/10 lapot tartalmaznak) pedig lutri, hogy mikor akadsz rá Legolasra...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16826 Írta: Anonymous
Én 3 cd-s ben láttam.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16825 Írta: Anonymous
Dwin,<br> <br> ez szerintem kamu.<br> A DVD tudtommal még nincs kész, így bajosan írhatták arról...<br> <br> Jelenleg egy olyan verzió forog közkézen, ami 2 CD-t tölt meg, Divx-be lenyomott AVI-kból áll. Nem épp DVD minőség, de nem is kézikamerás gagyi, hanem a piacon lévő filmnek a szabályosan, stúdióban átírt, ún. screening copy változata.<br> <br> Belső példány (amire időről időre felirat is figyelmeztet), csak valami paraszt kilopta a New Line-tól és felrakta a webre.<br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16824 Írta: Anonymous
Én tegnap kaptam egy olyan hírt, hogy kb 27 (két hét) múlva szállíngózik majd felém egy 4 cd-s anyag kb 4 órányi GyU filmel, amiben olyan jelenetek vannak, amik a moziban nem voltak láthatók. Állítólag DVD-ről lett írva. (Rendezői változat. Ez a hír felvillanyozot, bár ll kedem az igazságtartalmában...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16823 Írta: Anonymous
Vic: hol lehet ilyet venni? vagy lopni, csalni hamisítani érte????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16822 Írta: Anonymous
Köszi Vic ezek nagyon jók!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16821 Írta: Anonymous
Vic: Ez nagyon jó!!!!<br> Hol lehet ilyet szerezni???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16820 Írta: Anonymous
Nos, aki volt velünk moziban, az láthatta a decipher kártyákat, aki viszont nem, annak itt van néhány ízelítő a mi drága Legolasunkról:<br> <br> <a href=http://www.decipher.com/lordoftherings/cardlists/fellowship/large/33bowofthegaladhrim.html> Legolas Lórienben kapott íja: Galadhrim

Legolas - Prince of Mirkwood

Legolas Greenleaf

Legolas az ajándék csónakban

Legolas és Aragorn

Legolas nyilaitól ments meg uram, minket :) ))

Ilyen kártyákkal öröm a játszás, nem?

De azért aki más kártyákat is meg akar nézni, az itt megteheti:
www.decipher.com/lordoftherings/ ... index.html

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16819 Írta: Anonymous
Az én MAGUS karakterem neve Legolas.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16818 Írta: Anonymous
Hali, csak benéztem, és Legolas 4ever!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16817 Írta: Anonymous
LEGOLAS!!!!!!!!!!!!!!! :O))))))))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16816 Írta: Anonymous
Vic:sziaaa!Régen láttalak:-))<br> Még mindig ittvagy elöttem amint mosolyogsz a filmen,Morganával együtt:-))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16815 Írta: Anonymous
Béna vagyok. A critics már egy alatta lévő könyvtár, tehát nektek elég a pictures-ig beírni...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16814 Írta: Anonymous
Hahó, mindenki! Megint itt vagyok, haza kellett jönnöm netezni, mert a munkahelyi gépemen a szerver lefagyott.. épp egy édes Orli kép betöltésének a közepén... Lehet, hogy a rendszergazdánk észlelte, hogy mit művelek, és letiltott a gépről???<br> <br> Nos, kósza tündelány egy remek kis honlapot írt le lejjebb, csak úgy kell beütni, hogy a www.-t nem szabad elé tenni. Aztán indulhat Orlando után a kutakodás: <br> <br> Tehát, a jó cím:<br> orlando.glisten.net/pictures/critics/ <br> <br> ha nem akarod beírni, csak <br> <a href=http://orlando.glisten.net/pictures/> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16813 Írta: Anonymous
Mindjárt, megnézem azt a Legolast... Bár biztos nem olyan helyes, mint az igazi! :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16812 Írta: Anonymous
Óh végre képek!!! köszönöm! most megint lesz min csorgatnom a nyálam!! a teveclubbon van Legolas nevű teve :) ) Legolas mindenhol ott van :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16811 Írta: Anonymous
Tündelány: nekem nem jön be az általad írt cím... :-( (( Remélem mielőbb lesz ismét tali és akkor jöhetsz Te is!<br> Nna, megyek Orlandos képeket nézni! :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16810 Írta: Anonymous
Már megint én vagyok. Már biztos láttátok, de nekem nagyon tetszik. Az orlandomultimedia.cjb.neten van és a mi drága Viggonk fényképezte! jujj de jó!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.733 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére