Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16809 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szóval beleolvasgattam a topicba és rá kellett jönnöm, hogy nem lett volna szabad kiahagynom azt a mozizást veletek szombaton... (bár azt nem tudom, hogy jöttem volna vissza este...) eszméletlen kíváncsi vagyok rátok!<br> Szóval épp két Legolas- videó letöltése közben vagyok és gondoltam írok valami nem chat jellegűt, mivel úgy látom senki sincs errefelé. Remélem mindenki Őt nézegeti. Ha már itt tartunk: a glistenes honlapon láttátok az új(számomra az volt) snowboardos képeket? Nem? Na takarodjatok oda, de gyorsan!<br> www.orlando.glisten.net/pictures/candid05.jpg ( még mindig nem sikerült rájönnöm, hogy tudom ide felpakolni a cuccot, de hajrá!)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16808 Írta: Anonymous
Csókolm, csókolom! Látom itt még mit sem változott Legolas imádata... :-) <br> Ismét olvadoztam film közben... :-) Azt meg se kérdezem, hogy ti is, mert a válasz úgyis igen! Remélem nektek is jól sikerült a mozizás!<br> Vic:a csak lányoknak képes honlapon különben is iszonyat jó képek vannak. Különben letöltöttem azt a díjkiosztósat és eldobtam az agyam. Hogy ez milyen édes!<br> Na de nekilátok képkerseni...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16807 Írta: Anonymous
Mi az az erős fény ott mögötte?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16806 Írta: Anonymous
M

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16804 Írta: Anonymous
Vic: Oké, akkor nem nézem meg!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16805 Írta: Anonymous
Vic, aranyos :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16803 Írta: Anonymous
Most pedig belevágok a képkeresésbe, hogy bepótoljam eme hiányosságomat :) <br> <br> Íme egy félmeztelen kép Orlandoról, csak lányoknak ;) <br> <a href=http://orlando.glisten.net/wp/isabel_09wp800.jpg> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16802 Írta: Anonymous
Vic, ezt most kár volt mondanod... :-) )) Nekem csak egy pici, PestEst-es kép van a falamon, azon is csak kb 1 cm-nyit foglal el Legolas... :-( ((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16801 Írta: Anonymous
Inczy: az orkok ne akadályozzanak meg a film nézésben, mert Legolas úgy ritkítja őket, hogy valóban öröm nézni, az embernek ellágyul a szíve.. :) )<br> <br> Hahó, mindenki, végre itt vagyok megint, és örömmel írom, hogy a mostani német Bravo újságban középen Legolas poszter van, nem is akármilyen, hanem az én kedvenc képem (lsd. lejjebb) Úgyhogy Dwin, ma már nekem is kint lesz a falamon, úgy, mint a barátnődnek :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16800 Írta: Anonymous
Szisztok most vagyok elöször az oldalon, de nagyon tetszik! :) <br> Nekem is Legolas a kedvencem és Aragorn. <br> És a tündék a kedvenceim. :) Szóval Legolasban minden egyesül :) <br> Üdv Tinúviel! Ismerös ember! :) )<br> A könyvnek még az elején járok, de nagyon izgi. A filmet meg nem tudtam rendesen nézni az orkok miatt, túl rondák voltak... ;)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16799 Írta: Anonymous
Nna, már megint megszakadt a net...<br> Eia, majd figyelem a Révais pólókat, bár én télen kabátot hordok... :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16798 Írta: Anonymous
Lalaith nevető név...<br> <br> Most újraolvasom a Narn i Hín Húrint... :) <br> De ugyanakkor szomorú is :( <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16797 Írta: Anonymous

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16796 Írta: Anonymous
Jó a kép, csak kicsi rajta a Legolas :( de azért jó! még még még!! hehe

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16795 Írta: Anonymous
Indián?! Nem iiiis! :-) ))<br> Remélem sikerül betennem a linket!<br> <br> <a href=http://community4.webshots.com/photo/25389584/25389990ihzOCGjlxs/> community4.webshots.com/photo/25 ... ihzOCGjlxs

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16794 Írta: Anonymous
amugy nálam az a pillantás nyert, amikor meghal Gandalf, és mindenki sír, de Legolas arcán inkább hitetlenség van. ez elég jól kihozza a jellemét.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16793 Írta: Anonymous
Üdv!<br> Legolas olyan, mint egy indián.<br> Gyönyörű!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16792 Írta: Anonymous
SZERELMES VAGYOK LEGOLASBA

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16791 Írta: Anonymous
eh, ennyi minden kimaradt? ez azért nem semmi...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16790 Írta: Anonymous
Kipótolom Göncz apánk mulasztását:<br> <br> <i>''Gimli átkukkantott a mágus karja felett: <br> -- Azt Óri írhatta -- jegyezte meg --; ő szépen és fürgén tudott írni és sokszor használta atündék betűit.''</i><br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16789 Írta: Anonymous
Vic,<br> <br> na ugye, hogy kimaradt az a mondat!<br> <br> Csak azon tűnődöm, mi maradt ki MÉG... Csak kicsit brutál lenne végigolvasni az egészet sztereóban és soronként össszevetni...<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16788 Írta: Anonymous
Aragorn: örülünk, hogy épségben hazaértél. :) <br> <br> Én ma reggel Olórinnak hála, le is mentettem az egész GYU könyvet angolul a gépemre, próbáljátok meg, a Nézzük meg topicban van a pontos cím. 10 perc se kellett, és zip formátumban már fent volt a gépemen. Wordben van a szöveg, baromi jól formázva, egyszóval csúcs. <br> <br> Ezt a találkozást mindenképpen meg kell ismételnünk, fiúk-lányok!!!<br> Ha tudok, ma még visszanézek és felteszek néhány képet a mi drága Legolasunkról...<br> <br> Ja, és közben megnéztem Móriát a könyvben és rájöttem, hogy engem Balin halálakor a következő mondat kavart meg (Gandalf): '....Ez meg itt mi? Ez a merész, nagybetűs tündeírás?! Azt hiszem, az a szép írás ugyancsak rossz híreket közöl....' <br> <br> Itt tényleg kimaradt az a bizonyos mondat, amit Olórin említett, ezért kavart engem be, hogy mi az ördögöt kerestek tündék Móriában. Megtaláltam én is az angol szövegben azt a bizonyos egy mondatot, amit kimaradt a magyar könyvekből:<br> 'Wait! Here is something: a large bold hand using an Elvish script.'<br> 'That would be Ori's hand,' said Gimli, looking over the wizard's arm. `He could write well and speedily, and often used the Elvish characters.'<br> `I fear he had ill tidings to record in a fair hand,' said Gandalf....<br> <br> Nem semmi, mi????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16787 Írta: Anonymous
Sziaaaaaa Morgana,Vic,meg szia mindenki!!:-))<br> Hazaérkeztem szerencsésen!:-)Nemvesztem el a ködben!:-)))<br> Jó volt találkozni veletek!<br> Remélem még találkozunk!:-)Mielőtt eltávozom a messzi nyugatra!:-)<br> Holnap jövök!Aludjatok jól!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16786 Írta: Anonymous
Sikerült két hatalmas felfedezést tennem ma filmnézés közben. Először is végre láttam, mikor Legolasunk egyszerre két orkot lő le (a végén) és döntöttem magamban, mikor a legszebb a film folyamán. Nos, sok arcrezdülése volt versenyben (az összes), míg végül az nyert, mikor Boromir halálakor részvéttel tekint le Aragornra és a haldoklóra. Ott egyszerűen gyönyörű...<br> :) <br> <br> ...senki sem hazudtolja meg önmagát. <br> Örülök, hogy találkoztunk. Mielőbb meg kell ezt ismételni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16785 Írta: Anonymous
Sziasztok! <br> Beleolvasgattam a topicba, és elkenődtem egy kicsit, mert igencsak chat irányba csúszott el megint a dolog... Tényleg jó lesz, ha Svindler felteszi azt az izét ide, mert akkor a fórumot arra használnánk, ami a funkciója...<br> <br> Örömmel olvasom, hogy, egyeseknek Legolas/Orlando Bloom képéhségük van, ezt majd igyekszem orvosolni, ahogy lesz egy kis időm :) ))<br> <br> Egyébként most jövök a közös fórumos mozizásunkról, és igazán remekül sikerült. Remek kis csapat vagyunk, de komolyan. <br> Legolas pedig ... hát igen, a már megszokott formáját hozta :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16784 Írta: Anonymous
Szerintem Legolasz a legjobb harcos<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16783 Írta: Anonymous
nemtom, de nem is érdekel. mikor én megláttam azt a reklámot Bmira elnevettem magam:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16782 Írta: Anonymous
Megmondaná valaki, hogy mi a túró van a crunchos CD-ken?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16780 Írta: Anonymous
szentem se kellett volna, hogy minden tünde egyforma...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #16781 Írta: Anonymous
HamariLegolas :-) ))<br> LEgolas a könyvben akkor is nyugisabb természet: '' nem kell a háború elé menniük, az megy az ő földjükre'' stb...<br> Na nem gond, legalább volt szövege! :-)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.656 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére