Legolas (Orlando Bloom)

Több
21 éve 5 hónapja #126967 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mae govannen!!!

folyt. köv.:

"'Nincs is olyan magasan' állapítottam meg, majd közelebb léptem a megmászandó törzshöz. 'Ezen meg bütykök vannak' fedeztem fel örömmel. 'Már nem is olyan reménytelen a helyzet....Annyira...Most kiderül, mennyit ér a Callanetics-torna...'
Amíg azon gondolkodtam, a jobb vagy a bal lábammal kezdjem meg a hadműveletet, addig Legolas keresett a fa felsőbb ágain egy alkalmas helyet, lepakolta az íját meg a többi holmit, majd újra az alsó ágon termett, és ledobott nekem egy kötélvéget.
-Csak egy keveset kell másznod, és elérlek -bíztatott egy pár méterrel feljebbről.
'Miből lehet ez a kötél? Hogy hithlainból nem, az biztos. Nem is fénylik. Bár....értek is én hozzá... Pedig nem szokványos, az tuti.'
Nekirugaszkodtam, és elkezdtem egyre feljebb kapaszkodni a kötélen. 'Ha a volt tesitanárom most látna' gondoltam erőlködés közben ' A gimiben biztos az volt a baj, hogy odafent nem várt rám egy Legsie sem'
Ahogy egyre feljebb jutotam, nem tudtam, mi az a furcsa, amit érzek. Illetve nem érzek. 'A kötél! Nem dörzsöli a kezemet!
Mintha hűsítené...ez képtelenség' gondoltam. 'Mondjuk az is, hogy itt vagyok.'
Megálltam, és felnéztem. Azt hittem, egy angyalt látok! Amíg a kötéllel voltam elfoglalva, a szemem úgy látszik, "elszokott" a tünde látványától. Brrr...Megborzongtam, ahogy ott láttam magam fölött a halvány fényben. Le is szédültem volna a kötélről, mert kezdett kiszállni minden erő belőlem, de Legolas felém nyújtotta a karját. 'Ez csak álom lehet' gondoltam, és megfogtam a kezét..."

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #126841 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #126833 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Ringil írta: Nim! Ez megfelel? :wink:
delicatewings.com/JTO/c2.jpg

Nem rossz. Köszi!
Amit én láttam, azon még hosszabb volt, talán össze is volt neki kötve.

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 5 hónapja #126728 Írta: Reese
Reese válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Hello!Tudtátok,hogy Orli megkapta a 2002-es Movie Avardson a legjobb férfiszerep díjat?Ma láttam az MTV-n. :hello:

Reese

Több
21 éve 5 hónapja #126678 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Üdv!

Találtam Új háttérképeket, de nem tudom, hogy nektek mennyire új, azért berakom ide. :)
Ezen a képen olyan, mintha behúztak volna neki. :?
www.viggo.ca/Photos_files/Wallpa ... Dreams.jpg
Másik:
www.viggo.ca/Photos_files/Wallpa ... /Orli1.jpg

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 5 hónapja #126656 Írta: Ringil
Ringil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"

Több
21 éve 5 hónapja #126653 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Egyszer valaha láttam egy képet Orlandoról (nem Legolasról), amin hosszú volt a haja. De azóta hiába keresek ilyet, nem találok. Pedig úgy nekem annyira tetszett! Nem tudnátok segíteni?
:legolas4:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 5 hónapja #126566 Írta: Ringil
Ringil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szió!!!
Ezt már láttátok??
pirates.movies.go.com/main_photos.html

"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"

Több
21 éve 5 hónapja #126460 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Alyr: :)

Van vm-lyen új kisvideó, de nem tudom, h hol lehet letölteni. Mind1. Lényeg az, h itt vannak belőle a képek:

orlandomultimedia.net/pirate/pot ... scene.html

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 5 hónapja #126391 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Sil írta:

Augustíne írta: Ilyen kell nekem!!!!!!!!!!!:
www.hottopic.com/store/product.a ... TEM=212049
www.hottopic.com/store/product.a ... TEM=289346
www.hottopic.com/store/product.a ... TEM=289581

Uramisten, honnan szedtek ilyen csúnya modelleket? 8O

Üdv néktek!

Megnéztem a képeket és egyet kell értenem veletek. A képeken szereplő felsőruházatok (pólók) értékéből sokat levesz a képeken szereplő hölgyek külső megjelenése. (bár ha a pólók nazgulosak lennének, sokkal jo... izé, csak viccelek, nem kell rögtön fojtogatni...)

Meg tudom érteni az angol embereket amiért a külföldi nőket részesítik előnyben... :roll:

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 5 hónapja #126343 Írta: Augustíne
sil: én is ezt néztem. Sztem angolok a csajok (nem akarok általánosítani, de ők olyan gázul néznek ki...!!!)

Több
21 éve 5 hónapja #126323 Írta: Sil

Augustíne írta: Ilyen kell nekem!!!!!!!!!!!:

Uramisten, honnan szedtek ilyen csúnya modelleket? 8O

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #126319 Írta: Augustíne
Ilyen kell nekem!!!!!!!!!!!:

Ezt láttátok már - engem a sírba visz ez a pasi!!!:
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/mo ... july03.jpg

Orli a OnE magazinban:
orlandomultimedia.net/news2003/j ... 2003b.html

Cikkek:
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/ro ... july03.jpg
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/ro ... july03.jpg

NK:
orlandomultimedia.net/nedkelly/nkimages.html

Több
21 éve 5 hónapja #126306 Írta: Vilya
Nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon Szépen Köszönöm Sil!!! Sikerült!!!! :bounce: :hello: :dance: :D

Több
21 éve 5 hónapja #126303 Írta: Sil

Vilya írta: Köszönöm Sil a segítséget, de így se jött össze... :cry: Nem értem miért. Megnyomom a jobb egér gombot és azt írja ki, hogy képmentése más néven. Elmentettem és ezt a szöveget jeleniti meg mint kép. :? :cry:

Ne azon a szövegen nyomd meg, hanem itt, a topicban, a linkjén... Így se?

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #126302 Írta: Vilya
Köszönöm Sil a segítséget, de így se jött össze... :cry: Nem értem miért. Megnyomom a jobb egér gombot és azt írja ki, hogy képmentése más néven. Elmentettem és ezt a szöveget jeleniti meg mint kép. :? :cry:

Több
21 éve 5 hónapja #126281 Írta: Sil

Vilya írta: Sil: De maga a kép nem jelent meg! :bawling:

Épp azt mondom, hogy ilyenkor, ha a linken kattintasz a jobb egérgombbal, és a cél mentése más néven-t választod (azaz lemented a gépedre valahova), akkor onnan már meg tudod nyitni, mert csak a linkelés van letiltva bizonyos oldalaknál... :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #126263 Írta: Eldafinde
FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.theorlandobloomfiles.com -ról van az infó:

Repeat of Orlando on MTV UK

Kristen says that "The Top 10 Movie Soundtracks" with Orlando hosting will be on again at 2pm this Friday the 6th.

Több
21 éve 5 hónapja #126255 Írta: Eldafinde
Van valami "olyasmi" az ehavi CINEMA-újságban, ami minket érdekelne?

Több
21 éve 5 hónapja #126157 Írta: Vilya
Sil: De maga a kép nem jelent meg! :bawling:

Több
21 éve 5 hónapja #126154 Írta: Sil
Vilya: az ilyeneknél általában a "jobb egérgomb - cél mentése más néven" módszert kell alkalmazni. :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #126151 Írta: Vilya
Arwena rájöttem... nem ilyenre számítottam... nagyon durva volt...[size=9:1e13przx]/mármint a kép.../ [/size]:eek2: :oops: :lol: :roll: Nem is tudom kifejezni... :lol:
Vic: nekem az első 4 képet nem akarta megnyitni, mert kiírt valami Sorry...-t. :cry: Az a Gimli-s se jött össze... :crying:

Több
21 éve 5 hónapja #125990 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szasztok!

Hoztam néhány új képet a Pirates forgatásáról, mindegyiket kötelező megnézni, mert nagyon jól sikerültek. :wink: Orli mindegyiken van.
Nekem spec. a második a kedvencem, mert ott Orlink elnyúlt a földön becsukott szemekkel. :wink: :D www.theorlandobloomfiles.com/pic ... vince1.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... vince2.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... vince3.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... vince4.jpg

Ha van türelmetek egy virtuális képgalériában még több ilyen forgatási képet nézegetni, várjátok meg, amíg betölti az alábbi honlapon:
www.vincelozano.com/Pirates%20Ga ... index.html
Ha bal oldalon végre betölti a képet, és megláttok két világító lámpa között egy Gimli-kinézetű szakállas fazont (ő egy kalóz lehet a Piratesből, bocsi, Gimli...) , akkor a kurzor-billentyűkkel elkezdhettek császkálni a kastélyban, és úgy lehet megnézni a Pirates forgatási képeit.
Fárasztó egy ember ez a Vince Lozano - de neki köszönhetjük a képeket.

Több
21 éve 5 hónapja #125962 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Eldafinde te is folytsd!!!

Ne akarjátok látni azt a képet :oops:

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 5 hónapja #125959 Írta: Vilya
Sil: Nagyon kíváncsi vagyok arra a képre, amit nem mertél feltenni Legsiről, mert meztelen. :legolas3: :lol: Elküldenéd nekem is a címét priviben? Nagyon szépen köszönöm!!

Több
21 éve 5 hónapja #125819 Írta: Eldafinde

Ivó írta: DE viszont nem tudom, hogy mire véljem, hogy nem válaszoltatok a kérdésemre, - az pedig ez lenne: Akarjátok, hogy írjak Fan Fictiont? - , igen, nem? :oops: Akkor is írjatok, ha nem akarjátok légyszi

ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL!!!!!!!!!!!!!
Nem vagyok se kivétel, se semmi.

Több
21 éve 5 hónapja #125701 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Anarane írta: :wink:

Szerintem Legolas tök jól néz ki!!!!

Ha kicsit lejjebb pillantasz, észreveheted, hogy ebben a topicban mindenki ezt mondja... :wink: :legolas1:
Sőt, továbbmegyek, ez a topic éppen azért van hogy ezt mondhassák benne.

De (így látatlanban is szerintem a moderátorok mellém állnak) ha nincs fontos és konkrét mondanivalód, kérlek mellőzd az ilyen hozzászólásokat...
(amennyiben nem állnak mellém, ez a hozzászólás hirtelen törlődik...)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 5 hónapja #125660 Írta: Anarane
Anarane válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
:wink:

Szerintem Legolas tök jól néz ki!!!!

Én most léptem be a fórumba!

Anarane

Több
21 éve 5 hónapja #125657 Írta: 7thSon
7thSon válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Bocs, ha nem kapocsolódok az előző hozzászólásokhoz, csak véleményt szeretnék nyilvánítani. Szerintem Legolas volt az egyetlen tünde, akit a filmben eltaláltak. Sem Elrond, sem Arwen, sem Celeborn, sem Galadriel nem sikerült jól. Egyedül Legolas lett király! :wink:

"When I'm walking a dark road, I'm a man who walks alone" (Harris)

Több
21 éve 5 hónapja #125640 Írta: Augustíne
Éédesek!

A Tmához: Én nem képzeltem semmilyennek Legsie-t, mert csak a filmben láttam el?ször.
Ivó: ok, ?szinte leszek: én nem. (Bocs!)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.673 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére