Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19119 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
már nem azér, de ebből a képből még mindig nemto kivenni mi akar lenni...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19118 Írta: Anonymous
Egy igazi tünde herceget ki vígasztal meg?<br> <br> <br> <br> <a href=http://www.allstarz.org/~orlandobloom/viggophoto.jpg> ITT LEHET KÖNNYEKET EJTENI!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19117 Írta: Anonymous
Nagyon tetszenek a képek!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19116 Írta: Anonymous
Na búcsúzóul a kedvencek kedvence, a tündék tündéje, kósza tündelány legjobban favorizált fotója. <a href=http://www.orlandobloomonline.net/legolas4.jpg>Élvezzétek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19115 Írta: Anonymous
Az egyik kedvencem a filmből. szerintem nagyon el van találva és kifejező.<a href=http://www.community.webshots.com/photo/26929702/27033916IaJeOxEECe/>Ahogy csak mennek és mennek...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19113 Írta: Anonymous
Imádlak titeket! :) ))<br> Csók. Rayan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19114 Írta: Anonymous
Drizzt-Legolas téma:<br> Szerintem mindketten igazán a harctudásukkal tűnnek ki a társaik közül. Mindketten a kétkezes harc hívei (Legolas is két pengével harcol, ha elfogyik a nyílvesszője), és a hosszú életük miatt nagyon bölcsek (egy drow is elég sokáig él), és Drizzt is a gonoszság ellen harcol, mondjuk neki meg kell tagadnia a családját és népe istennőjét (Lloth-ot), hogy a jó (Mielliki istennő) híve lehessen. Nekem ez a véleményem (remélem lehetett érteni a gondolatmenetemet).<br> ÉSzAH, mit szólsz hozzá? Egyetértesz ezzel?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19112 Írta: Anonymous
Na, mentem úszni. Komolyan, mindig is imádtam a vizet, valahogy FURCSÁN vonzódom hozzá, csakúgy, mint Legolas a tengerhez :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19111 Írta: Anonymous
Hülye vagyok, a vizen Jézus járt, de nem ez a lényeg

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19110 Írta: Anonymous
Nekem akkor is az a kedvencem, amikor legolas jár a havon, mint isten a vizen.<a href=http://www.community.webshots.com/photo/25525446/25525688ZusiaapXPp/>Ez azért túlzás!
De tényleg olyan jó, bár itt nem látszik a feje de nem az a lényeg:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19109 Írta: Anonymous
Na, ezt egy kicsit elcsesztem az előbb, de azt hiszem, azért a képeket meg lehet nézni, ha akarjátok...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19108 Írta: Anonymous
Hú, kb fél percre néztem el máshova és máris micsoda termés. <br> Nekem az a Bond lány(Rosamund Pike) tök szimpi volt, van Orlitól függetlenül is:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19107 Írta: Anonymous
Celebdringwen: megelőztél, mert már készült egy nagyobb hozzászólásom Orlandoról és a lányokról, de akkor legyen meg, mert úgy is mindjárt megyek haza...<br> <br> Nos, akkor lássuk...<br> <br> MENJÜK A PROBLÉMÁK ELÉ, MIELŐTT MEGJELENNEK:<br> <br> <B>Ime, első körben leközlök néhány képet Orlandoról lányok társaságában. <br> Lehet válogatni, elemezni, szapulni a csajokat, engem nem érdekel. De a lényeg szerintem egyértelmű...: </B><br> <br> Akinek a képek után még kérdése van Orlando Bloom nemi hovatartozásával kapcsolatban, az kérem, hogy írjon nekem a veghviki@freemail.hu vagy a nilweth@yahoo.co.uk címre, szívesen válaszolok, és van még egy csomó hasonló kép a neten, tudom folytatni a sort...<br> <br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/pictures/empire20.jpg> Orli és az aktuális – legutóbbi – csaja, az új James Bond lány (akinek a nevét kiskósza nyomozta ki)
Orli és a barátnője 2
Orli és a barátnője 3
< a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/pictures/empire39.jpg> Orli és a barátnője 4
Orli és a barátnője 5

Orli és egy nő

Orli étteremben újabb rajongóval

Újabb rajongó és ez is nő! (Jól passzolnak a színek, nem? (brrrr…))

Egyelőre ennyi. Akinek ez bizonyítékként még mindig nem elég, nyugodtan írjon nekem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19105 Írta: Anonymous
hehe kiskósza :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19106 Írta: Anonymous
Na ez milyen?<br> <a href=http://www.orlandobloomonline.net/oblk6.jpg> klikk ide

ezt imádom

ezt lehet, hogy lassan fogja tölteni, de megéri:)

ez aranyos

mára ez az utsó

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19103 Írta: Anonymous
Találtam egy képet a fiatal orlandóról, iszonyatos, szerintem minden osztálytársa úgy bele volt esve, hogy csak na<a href=http://www.bloom-room.net/pictures/youngorli.jpg>csoda?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19104 Írta: Anonymous
Talán mert túl sok *kemény* hang van a nevemben. Who knows?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19102 Írta: Anonymous
Na azé'! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19101 Írta: Anonymous
Vic, nekem csak 77.5 % :( <br> Neked hogy a fenébe lett 97?? :) )))<br> Te nem Legolashoz mentél hozzá? :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19100 Írta: Anonymous
Hű de durva<a href=http://www.bloom-room.net/pictures/W_mag.jpg>nagyon konkrét>/a>
Legolasosok sajnos most nem kerülnek utamba:-(( Csak a tieitek, de azok nagyon:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19099 Írta: Anonymous
kiskósza: ha már itt tartunk, én Legolas Greenleaf hitvese vagyok, és nem Orlandoé... nem vagyok bigámista, még ha két ilyen pasiról is van szó... :) )))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19097 Írta: Anonymous
Egyre jobb és jobb pillanatok! Csak így tovább lányok!! :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19098 Írta: Anonymous
94,5%-os lettem!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19096 Írta: Anonymous
A számítógépen éppen rögzíti az HBO műsorát! Tele leszek képekkel!:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19095 Írta: Anonymous
Csak 88%, de azért haverok még lehetünk, te meg remélem nem vagy féltékeny típus:-)<br> Hogy is jöhetne ki több nálad? Mégiscsak okkal vett el téged...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19094 Írta: Anonymous
A következő képeket CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK ajánlom!<br> <a href=http://www.orlandobloomonline.net/ema5.jpg> ez az egyik
ez meg a másik

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19092 Írta: Anonymous
És egy újabb hülyeség: Orlando Bloom Love Calculator<br> <br> <a href=http://yourbestshots.com/orlando/lovecalc.shtml> klikk ide, hogy megtudd, hogyan passzolsz össze a fiúval
És übereljétek az én 97 %-omat... :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19093 Írta: Anonymous
Hú ez a puszis durva, azt azért nem tudom elképzelni, hogy valaki ezen élvezkedik. tiszta vicces.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19090 Írta: Anonymous
******<I>Legolas</I>******

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #19091 Írta: Anonymous
Ja, Vic, olyan helyes volt :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.024 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére