Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18999 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nem, de csak az számít, amelyikhez jobban, vagy mi. D. Rodman is azt mondta, hogy volt férfivel is kapcsolata, de az csak a kíváncsiság és élményéhség miatt volt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18998 Írta: Anonymous
Hogy csak szigorúan az egyik nemhez vonzódhat csak az ember?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18997 Írta: Anonymous
Nekem egy (sőt két) végzett pszichomókus ismerősöm mondta.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18996 Írta: Anonymous
Dwin: Lehet, hogy az egyik nemhez jobban vonzódik, de attól még mindkettőhöz vonzódik valamennyire, nem? Akkor az már biszex.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18995 Írta: Anonymous
Én is ezt mondtam. Csak egymegállapítást tetem Én pl.: Nagy Queen rajongó vagyok és a HIM-et isz szeretem. A szexualitásnak semmi köze (számomra) a tehetséghez.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18993 Írta: Anonymous
Orlinak most is van bírátnője... legalábbis én így hallottam Victől.. :) )<br> <br> de zárjuk már ezt le.. kit érdekel, ha buzi, vagy bisexuális vagy faszom tudja mi? rohadt yol néz ki, és imádjuk akár a pasikhoz vonzódik, akár nem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18994 Írta: Anonymous
ya Cipész Mihályné én voltam:))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18992 Írta: Anonymous
Dae-elena: A barátnőjét dobta.<br> Gandalf: Ha jól tudom a pszichológia ma azt tartja, hogy biszexualitás nem létezik, mert az egyik nemhez mindenképp jobban vonzódik, mint a másikhoz.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18991 Írta: Anonymous
Biszex még lehet...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18989 Írta: Anonymous
Csak azt, hogy vannak ferde hajlamai is...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18990 Írta: Anonymous
És akkor mi lesz a barátnőjével? Vagy az egy transzszexuális?:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18988 Írta: Anonymous
Nem lehet tudni, de volt már azonos neművel kapcsolata. Igaz az még nem jelenti azt rögtön, hogy buzi.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18986 Írta: Anonymous
Homoszexuális. De lehet, hogy csak kívánci...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18987 Írta: Anonymous
Most akkor homokos, vagy kíváncsi?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18985 Írta: Anonymous
Kajmán? Az meg mit takar?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18984 Írta: Anonymous
Most olvastam, hogy Orli tényleg kajmán és nem én fordítottam félre... Azért jó színész.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18983 Írta: Anonymous
Ugye milyen szép teste van???????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18982 Írta: Anonymous
Nos akkor most én bocsájtom közszemlére fotóimat! Jó szórakozást!<br> <a href=http://legolas.nenya.net/images/fotr/26.jpg> szép kép

még szebb

még annál is szebb

legszebb

és mé mindig van

még mindig

most ez az utsó

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18980 Írta: Anonymous
Vic: közszemlére bocsájtod férjed fotóit? ;-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18981 Írta: Anonymous
Halihó!! <br> Tök jó az interjú, Vic, én is meghallgattam és értettem!! Ez maga a csoda. <br> <br> Köszönöm a pozitív visszajelzéseket... unalmas fizikaóra mindig lesz, úgyhogy átlag kettő verset hozok hetenként, no meg a mesémet max egy hét múlva.::))<br> ÉSzAH: megkaptam, kösssz!!<br> <br> Elolvastam pár fanfictiont ezen az oladalon, de megvallom őszintén, én szörnyülködök. Mi a csudának állandóan testiséget vinni bele?? A szerelem nem ettől válik beteljesültté!! Legalábbis /me szerint...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18979 Írta: Anonymous
Vic: Istennő vagy!:))))))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18978 Írta: Anonymous
<B> Orlando Bloom poszter - nagyon nagy, de állati jó </B><br> <br> Legyen időtök kivárni, míg betölti:<br> <br> <a href=http://www.love-less.de/legolas/files/sugar0302.jpg> Sugar

Ennyit azért még megengedhetek magamnak - a fiúk talán még elviselik - nézzétek meg a karján az ereket :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18977 Írta: Anonymous
Huh, milyen interjút láttam az előbb... <br> <br> www.burlytv.com/shows/movie_junky/index.html <br> <br> vagy <br> <br> <a href=http://www.burlytv.com/shows/movie_junky/index.html> klikk ide

Válasszátok ki a Lord of the Rings Pt 2-t (az oldal alján) és mehet... A kép irtó kicsi, alig látni valamit, a hang nagyon jól szól, lementeni nem lehet, csak nézni, de azt azonnal, nem kell várni semmit sem a letöltéssel. Viszont megéri. A Movie Junky interjúban Látható és hallható a szereplők közül:
Elijah Wood, Sean Bean, Viggo Mortensen, Orlando Bloom és Liv Tyler, Sean Astin, Dominic Monaghan és Billy Boyd, valamint Peter Jackson.
Külön érdekesség: Viggo-t sikerült megröhögtetnie (!!!) a riporternőnek!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18976 Írta: Anonymous
Any, Sil: én is megnéztem az Elrondos képeket.... gyerekek, Celeborn és Elrond együtt, egy képen... ez hihetetlen :) )<br> <br> Miért van az az érzésem, hogy visítani tudnék a New Line Cinema aprítási tevékenysége miatt? A végén még kiderült, hogy a teljes FOTR 6 órás lett volna, ebből először csináltak 4,5 órát, aztán mi pedig láttunk 3-at... <br> Ez még viccnek is rossz....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18975 Írta: Anonymous
<a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/news02242002d.html> Az előbb elcseszem a BAFTA-s képek honlapját

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18974 Írta: Anonymous
Rayan, Celebdringwen: Nektek hála nagyon jól kezdődik ez a mai nap... csak maradjon is így :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18973 Írta: Anonymous
Most viszont Vic már kialudta magát, és nekiesett az új Orli képek utáni kutatkodásnak. Nem is kellett sokáig keresnie, íme:<br> <br> <B> csak most, csak itt, csak Nektek, csak Orli a BAFTA díjkiosztóról, tegnapelőttről </B><br> <br> De, mielőtt mindenkit bezsongatnék, hozzá kell tennem, hogy elég kicsik a képek, és hogy az OB Multim-át idézzem: ''more will be added as they come''...<br> Úgyhogy ha új kép is van, beteszem ide, ígérem :) ))<br> <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/bafta19.jpg> Orlando kép 1.

Orlando kép 2.

< a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/news02242002d.html> a többi kép a szokásos honlapról

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18972 Írta: Anonymous
Most hallgatom Tina Turner Goldeneye c. számát, és egyáltalán nem Mr. Bond, hanem Legolas jutott róla eszembe :D Nagyon érdekes, szerintem hallgassátok meg!<br> <br> Találtam megin' képeket.<br> <br> <a href=http://www.decipher.com/lordoftherings/cardlists/fellowship/large/59shouldertoshoulder.html>Tök jó, ezt sem láttam még :) Nagyon találó!

Na, így néz ki egy igazi tünde (nő)!

Utóbbi időkben tiszta hülyeségeket álmodom. És mindegyik álom a jó megkísértéséről szól.
Hm.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18971 Írta: Anonymous
Jó reggelt! Gyönyörűt álmodtam, amit nem tudok elmesélni, de olyan szép nap ez a mai, hogy szeretnék átnyújtani rögtön egy csokor képet! <br> Vic: köszönjük a gyűjtőmunkát! Nagyon klasszak a képeid!<br> <br> <a href=http://www.colleenmeade.com/lordoftherings/movieshots/elves_council_of_elrond.jpg> tündetanács

Na ez nagyon szép!

talán már ismerős

két nyíl

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18970 Írta: Anonymous
Aragorn: Vic tegnap nem volt a helyzet magaslatán :) ) <br> Fél órát szöszözött, mire feljutott a netre, és mindez pont fél 8 körül történt... Úgyhogy a többiek hívták fel Vic figyelmét az HBO-ra, és Vic levonta a megfelelő következtetést: szombaton nem fog, csak hajnali 6-ig aludni :) ))))

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.661 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére