Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18969 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Morgana:Nekem is megírod ugye?:-)Én angyon szeretném!:-)<br> Én nembirtam berakni kazit,de majd az ismétlést felveszem. :-) <br> Vic biztosan felvette,vagy fogja. :-) Tehát nefeledkezz el Aragornról!:-)<br> <br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18968 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Én nem kaptam tőled semmit, de lehet, hogy csak nem fért be a ládámba... Szerintem holnap (vagy még most csinálok egy új címet és azt majd megírom, jó?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18967 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Ilyen későn?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18966 Írta: Anonymous
Vic: Szerintem én a másodikat kaptam meg, de mivel itt nincs olyan program, amivel nézni is lehetne, csak hallgattam és hallgattam és hallgattam és...<br> Te, Vic! Vedd fel a kazettára sz összes letöltött cuccost is, jó? Nem baj, ha a monitor elé állítod a kamerát, nekem úgy is jó... :) <br> <br> A fordítás Nincs erőm... a feliratos változatban jó van, de a szinkronban valóban Nincs kedvemet... mond, ami elég gáz...<br> <br> Felvette valaki a HBO-ról az Így készültet?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18965 Írta: Anonymous
Any, <br> kérdezted, ki az Celebornnal szemben, aki háttal áll. Nos, szerintem az ott bizony maga Elrond. Nézd csak meg a 20:41-es hozzászólásodban az Apa és lánya-képet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18964 Írta: Anonymous
Bár nem olvastam a Drizzt-könyveket, de alapvetően a fő különbség ott lehet, hogy Legolas nem főszereplő, Drizzt meg igen.. éppen ezért az utóbbit alaposabban bemutatták..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18963 Írta: Anonymous
Bár ... lehet, hogy ezt a témát a D&D és GYU rovatban kék folytatni. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18962 Írta: Anonymous
Szóval: <br> <br> Legolas és Drizzt<br> (Itt kérek elnézést mindenkitől, aki nem olvasta a Sötét elf ciklust és ezért nem érti, amit írok. Egyszerűen csak ugorjátok át!)<br> <br> Előzetesen tisztázzunk egy alapfogalmat, mely elengedhetetlen, ha róluk beszélünk: <br> HÖSS = a hős, hősebb, leghősebb fokozás következő fokozata. Az abszolút hős, aki minden szempontból megtestesíti számomra mindazt, ami a hőst hőssé teszi. <br> Ilyen Legolas Greenleaf Thranduilion és ilyen Drizzt Do'Urden Daermon N'a'Shezbaer(n)on is. <br> Hajlamos vagyok feltételezni, hogy R.A. Salvatore (a Drizzt-saga megalkotója) igen erős Tolkien-hatás áldozat lett, ez tisztán érezhető a Sötét elf cikluson (immáron 13 vagy 14 kötet készült, nem emlékszem pontosan). Azt már nem merném állítani, hogy Drizzt megformálásához Legolas szolgált mintául. Egyátalán nem. De kétségtelen, hogy van a két karakter között hasonlóság és nem csak az, hogy mind a kettő a tündenép tagja. <br> Nem vagyok könnyű helyzetben, mert míg R.A. Salvatore (továbbiakban RAS) TOTÁLIS betekintést enged a hőse jellemébe, addig Legolas jelleméről, múltjáról, életéről, motivációiról alig tudunk meg valamit. A közös vonások nagyjából az alábbiakban merülnek ki: <br> Mindketten nemesi családból származnak. <br> Mindketten mesterük a választott fegyvereiknek. <br> Mindketten szociálisan igen érzékenyek és érzelmileg gazdagok. <br> <br> És még valamit nem szabad elfelejteni. Az Ad&D tündék nem olyanok, mint a tolkieni tündék, bár kétség kívül az ő megformálásuknál is nagy hatás gyakorolt a GYU által sugallt kép. (Sötét Úr barátom ilyenkor szokott kontrázni: Minden fantasy többé vagy kevésbé a GYU-n alapul. Még mindig nem tudom, hogy egyetértsek-e vele. Ezügyben most hadd ne foglaljak állást.)<br> Legolasról tehát túl kevés az info ahhoz, hogy elég teret engedjen az összehasonlításnak. Azt kívánom bár úgy ki lenne dolgozva, mint Drizzt és valahogy úgy érzem, hogy ha ki lenne, akkor igen sok lenne közöttük a hasonlóság. Bár, lehet, hogy ezt csak az én rajongó képzeletem látja így. <br> <br> Ha már így előkerült a téma ... Mit gondoltok, mennyire hatja át a tolkieni tünde-kép a többi regény, szerepjáték-rendszer tünde-képét? A különbségeket szerintetek mi generálja?<br> ÉSzAH<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18961 Írta: Anonymous
Nos, akkor... örömmel jelentem be, hogy bepakoltam eddig kb. 50 képet Legolasról a <br> <B> photos.yahoo.com/nilweth </B><br> címre. A legtöbbet már mindannyian ismeritek, de némelyik jóval nagyobb, mint amiket a különböző honlapokon találni, úgyhogy érdemes kivárni, amíg betölti. Van három mozgókép is, azokat az azóta szünetelő legolasgreenleaf.com-ról szedtem még le...<br> Ha rámentek a briefcase-re, van egy Legolas album nevű izé, holnap csinálok egy Orlando nevű könyvtárat is, ott találtok majd Orlis képeket.<br> <br> De izelítőül itt egy Legolas, amit már gőzöm sincs, hogy hol találtam, de szerintem gyönyörű és jó nagy kép:<br> <br> <a href=http://photos.yahoo.com/bc/nilweth/vwp?.dir=/Legolas+album&.dnm=Gy%f6ny%f6r%fb+Legolas.jpg&.src=ph&.view=t&.hires=t> klikk ide

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18960 Írta: Anonymous
Egy kis off (bocsi, de csak itt tudok biztosra menni): <br> <B>Morgana, Dae-elena, megkaptátok a mélt, amit küldtem???<a/B><br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18959 Írta: Anonymous
Oké! Várom! :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18958 Írta: Anonymous
Gandalf, azért nem akarom itt folytatni, mert nem sok köze van Legolashoz. Felőlem is folytathatnánk itt, de nem biztos, hogy a többieknek is ez a véleménye. <br> Drizzttel kapcsolatban is van egy ilyen érzésem, de nem zárkózom el. Összeszedem a gondolataimat aztán előállok valamivel, de durván ám. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18957 Írta: Anonymous
Asmo: ha a LOTR-os lego építőjátékra gondolsz, azok nem igazi Legók ám... valami rajongó csinálta a figurákat és a helyszíneket is. Ilyet nem lehet majd boltban kapni :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18956 Írta: Anonymous
Viszlát, jó éjt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18955 Írta: Anonymous
Na elmentem, sziasztok, varázslatos álmokat mindenkinek!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18954 Írta: Anonymous
Írjátok mán meg a legos oldal címét, légyszí!:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18952 Írta: Anonymous
Elrond elég szokatlan ilyen ruciban!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18953 Írta: Anonymous
Any: imádunk, köszia sok-sok képet :) ))<br> Én is éppen azokat rakosgatom fel a netre, amik a saját gépemen vannak :) )<br> Legyél jó és álmodj Legolasszal :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18951 Írta: Anonymous
<a href=http://movies.hsx.com/servlet/SecurityDetail?symbol=HWEAV>Találtam még egy Elrond oldalt!

És itt is van pár kép róla

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18950 Írta: Anonymous
<a href=http://whatisthematrix.warnerbros.com/cmp/hugo.html>Igen igen, ez is Elrond.. Kicsit ráálltam erre a témára. De lassan mennem kell:-(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18949 Írta: Anonymous
A második filmben majd lovagolni is fog a drága... majd meglátjuk, hogyan üli meg a lovat...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18948 Írta: Anonymous
<a href=http://www.decipher.com/lordoftherings/cardlists/fellowship/>Vicnek sok sok szeretettel, a dechiper kártyák:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18947 Írta: Anonymous
<a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?id=1&obr_url=../gfx%2Fpictures%5Fclanky%2Flotr%5Fgal%5Fvelky%5F2001%5F5%5F22%5F10%5F54%5F47%2Ejpg>Na ez se semmi kép

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18946 Írta: Anonymous
ÉSzAH: Tőlem akár itt is folytathatjuk!<br> Ki is egészítem még egy téma feldobásával: Legolas - Drizzt. Milyen párhuzamok vonhatóak, ha vonhatóak? Te vagy a Sötét-elf szakértőnk! ;-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18945 Írta: Anonymous
Akkor jó, Robin, megkönnyebbültem, mert iszonyatosan néz ki :-D <br> <br> <a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?id=162&obr_url=../gfx%2Fpictures%5Fclanky%2Flotr%5Fgal%5Fvelky%5F2001%5F5%5F25%5F10%5F5%5F10%2Ejpg> Wow! Jó lenne ilyen helyen lakni:-)

Íme egy Elrond, ezt a képet még nem láttam, nekem fekete, vállig érő hajjal tetszik. Ezene kicsit ijesztő:-)

Íme a kettes számú kedvenc jelenetem, a pipázó Aragorn után

Apa és lánya - Elrond és Arwen

Elrond a tanécsban - na itt se rossz

Ezt miért hagyták ki a filmből, szerintem ezen Arwen tök jól néz ki - pedig utálom Liv Tylert

Hú de király ez a kép!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18944 Írta: Anonymous
<a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?id=398&obr_url=../gfx%2Fpictures%5Fclanky%2Flotr%5Fgal%5Fvelky%5F2001%5F8%5F2%5F10%5F7%5F50%2Ejpg> Szerintem mondjuk itt sem néz ki rosszul Elrnd, szépek a szemei!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18943 Írta: Anonymous
Haldírt lehet szidni, bár szerintem nem olyan rémes - én pl Galadrielt képzeltem el másképp, és Arwen-Liv sem a kedvencem -, de Celebornt ne merjétek szidni, mert ő MAGYAR! Ahogy Elrondot se, mert szerintem iszonyat jó a filmben, főleg a legelején! Szerintem szőke parókával érte is döglenétek.. láttam már róla ugyanis olyan képet, amin nagyon szuperül nézett ki.<br> <br> Vic, és a 20:05-ös hozzászólásomban az ki a képen Celebornnal szemben?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18942 Írta: Anonymous
Az nem Ent,hanem egy troll

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18941 Írta: Anonymous
<a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?id=529&obr_url=../gfx%2Fpictures%5Fclanky%2Flotr%5Fgal%5Fvelky%5F2001%5F8%5F27%5F11%5F33%5F7%2Ejpg>Így néz ki egy tünde harcos

Ez egy ENT akar lenni??

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18940 Írta: Anonymous
Nos, Any, a nagy kérdések egyike. A 2 millió dolláros kérdés. Arwen mögött néhány ismeretlen tünde, hát... majd a DVD segíteni fog. Csak adják már ki végre...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.759 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére