Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18849 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Szerintem a valák passzivitásának oka az egyensúly fenntartásának szándéka. Rossz nélkül nincs jó! Néha ki kell a gonosznak bontakoznia ahhoz, hogy lássuk vele szemben a kontrasztot, amit a jó jelent. A rossz néha igenis szükséges rossz. Szükséges ahhoz, hogy fogalmat alkothassunk arról, hogy JÓ. A világ(egyetem) egyensúlyához szükség van rá. Ha jól értelmezem, akkor ez is a valák egyik feladata, hogy Arda egyensúlyát fenntartsák. Megtartsák Illúvatar dalának harmóniáját. Nem véletlen, hogy minden mitológiában megvan a teremtő erő pozitív vonásának ellenpontja, ami a legtöbbször maga is a teremtő műve. Mert a teremtő végtelen bölcsességében tudja, hogy szükség van rá, ezért is teremti meg. És a gonosz eredendően sohasem gonosz, csak ellentmondó. Más. Különböző. Hogy miért lesz gonosz? Nos ez egy nagyon érdekes filozófiai kérdés. MIÉRT LETT MELKOR GONOSZ? <br> Ti mit gondoltok?<br> <br> ÉSzAH

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18848 Írta: Anonymous
Gandalf: és mit értek velük? Mármint most őszintén? (kötekedős hangulatban vagyok :) )) <br> Itt hathatósan oda kellett volna menniük Barad Dúrhoz, és bumm. Volt vár, nincs vár. Ennyi. Nem itt szenvedni, csatázni, rohangálni egy Gyűrűvel... <br> Bár, akkor könyv se lett volna soha :) ))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18846 Írta: Anonymous
Vic: Tudtommal pont a valák küldték Középföldére Gandalfot, Szarumánt, Radagastot meg a két Kék mágust (Alatar és Palando), hogy segítsék a népeket Szauron ellen.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18847 Írta: Anonymous
OFF: ÉSzAH: megint itt vagy, ahogy én is :) Az axelero 3 óra után levágott innen, éppen a töltés kellős közepén...<br> <br> Rajtam nem múlik, próbálkozom én is az írással, csak ne legyen örökké időhiányom...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18845 Írta: Anonymous
Gandalf: nagyon jó a kérdésed, már én is sokat töprengtem rajta. De azon még többet töprengtem, hogy mit szólhattak a valák egy törphöz, mégha egy tündével ment is, és a hobbitokhoz. <br> De ha már itt tartunk, a valák miért ''hagyták'', hogy Szaruon kishíjján leigázza egész Középföldét? Miért nem tettek ezzel a maiával semmit? Én azon vívódtam valamelyik este, hogy szerintem egyszerűen egy teszt volt az egész. Azt akarták megnézni, hogy képesek-e a tündék az emberekkel újra szövetséget kötni, és képesek-e segítség nélkül is megmenteni a világot, amiben élnek. Szerintetek?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18844 Írta: Anonymous
Ez a Legolasgreenleafonline tényleg hihetetlen. Hihetetlenül nehéz olvasni (hülye a grafikája) és hihetetlenül kényelmetlen kezelni a menürendszerét. De a tartalom tényleg jó, kár, hogy így elcseszték a dizájnt. <br> Szoktatok fanfiction-t olvasgatni? Van rajta egy pár, még nem volt időm mindent átrágni, de egy-kettőbe belenéztem.<br> Hát nem tudom ... <br> Ti mit gondoltok az ilyen kis irományokról? Vajon miért szól mindegyik Legolas szerelmi életéről? Annyi téma lenne ebben a karakterben, annyi vele kapcsolatban a nyitott kérdés ... <br> Szóval a felvetésemben van egy burkolt buzdítás: ÍRJATOK! Tényleg! Akinek van ötlete, elképzelése bármiről, ami számára érdekes Legolasszal kapcsolatban és a könyvekben nincs benn, ragadja meg a klaviatúrát, írja meg és ossza meg velünk is. Persze csak ha úgy érzi ... és úgy gondolja ... <br> Én nagyon szívesen olvasnék történeteket, kitalált kis sztorikat, jeleneteket, bármit, akár egészen rövid terjedelemben. Akár csak egy kiragadt párbeszédet is (némi kontextus-ismertetéssel). Ne szerénykedjetek. Nem baj, ha nem életetek főműve, ez nem az a műfaj. Szóval senki sem várja, hogy Tolkient megszégyenítő műveket írjatok. Csak aranyos, kedves, romantikus, megható vagy megrázó kis szösszeneteket. Na? Kopog már a körmötök a billentyűzeten?<br> ÉSzAH<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18843 Írta: Anonymous
Asmo: Legolasnak egy topicja van - én már jövőbelátó is vagyok :) ) <br> Holnapra legalábbis tuti, hogy csak egy lesz. Kizárt, hogy Svindler kettőt meghagyna, amikor még Frodónak sincs kettő. <br> Én sem értem, hogy Gimlit miért szorították ennyire háttérbe a filmben... alig találni képet róla a neten, legalábbis én még csak Gimlis képet nem is láttam, legfeljebb a filmkönyvben lévő két nagyalakú képet. Mindig úgy van fotózva, hogy más is van a képen, nemcsak ő. Először a színész szilikonos allergiájával magyaráztam a dolgot, de akkor sem értem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18842 Írta: Anonymous
Igen, ez jutott eszembe nekem is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18841 Írta: Anonymous
A Gyűrű keresésében azt irja Tolkien, hogy Galadriel azért is könyörgött, hogy Frodó elhajüzhasson, mint egy ''önsanyargatásként''.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18840 Írta: Anonymous
Olórin: Valahogy én is így képzelem, csak az indokot nem igazán tudom megérteni. <br> Vajon hogy lehet az, hogy Arwen helyett nem csak Frodó, de Bilbó és később Samu is elhajózhatott? Ha nem Arwen, akkor ki szerezte nekik ezt a kegyet?<br> Gimli esetében egyértelmű, hogy Galadriel könyöröghette neki ki, tekintettel az iránta érzett hódolata és Legolas iránti barátsága miatt...<br> Orlando-hívek, néha azért Ti is beszállhatnátok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18839 Írta: Anonymous
Mér van Legolasnak <b>KÉT</b> topicja, Gimlinek meg <b>EGY SE</b>?!:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18838 Írta: Anonymous
Én is szeretem Legolast, szerintem Orlando is jobb ebben a szerepében, mint eredetiben . Aki még nem látta volna:Theonering.net

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18837 Írta: Anonymous
Kösz Vic! Bővült az albumom:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18836 Írta: Anonymous
Jóóóóóó éééééééég! Ez a csók! (Boromir-aragorn) Gyönyörű!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18835 Írta: Anonymous
jaja...köci Vic.<br> mindent megnéztem szinte, amit mondtál.<br> völgyzugolyos 8és Bakacsinerdős, Hobbitfalvás, Lórienes, amit szertnétek) szép álmokat midnegyikőtöknek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18834 Írta: Anonymous
Vic: neked nem lehet eléggé hálásnak lenni!A legolasgreenleafonline hihetetlen!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18833 Írta: Anonymous
<B> Mindenki! </B> <br> Megint jó az Orlando Bloom Multimedia, tehát lehet képeket vadászni.<br> <br> Aki még nem látta a legfrissebb Oscarra készült képeket, azt sürgősen <a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/news2002/feb/news02242002b.html> klikkeljen ide
A szíves figyelmetekbe ajánlom, mint már korábban egy csomószor megpróbáltam - de sehogyan sem jött össze:
ezt itt

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18832 Írta: Anonymous
Így van!!! Az elérhetetlen mindig vonzóbb- mondjuk nem csak azért, mert elérhetetlen. Orli csak egy hétköznapi pasi, de Legolas... ő egy isten. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18831 Írta: Anonymous
szia DAe-elena, én is ezt gondolom<br> 1ébként fönnvagyok ott is és éppen Legolas a téma nem ám Orli<br> persze ő is édes, de LEGOLAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br> nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18830 Írta: Anonymous
Na jó, inkább maradok a régi jó html-nél...<br> <br> www.geocities.com/legogallery/legolas7.jpg <br> <br> www.geocities.com/legogallery/legolas85.jpg > <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18829 Írta: Anonymous
Tök jó képek, uoáuá!!!:)) Én is berakok párat, csak gyakorlásnak...<br> <a href=http://www.geocities.com/legogallery/legolas7.jpg>Isssteni dühösen!!

<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18828 Írta: Anonymous
isssteniek ezek a képek immmááádommm Legolast<br> Ti mit szóltok az Orlando Bloomos topichoz?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18826 Írta: Anonymous
<B>Legolas</B> ez csak egy próba volt

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18827 Írta: Anonymous
<B>sikerült:-) na sziasztok!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18824 Írta: Anonymous
Any: Köszi a képeket.<br> Az egy számomra ismeretlen kép...-ed benne volt a filmben, a móriai jelenetnél, amikor elreteszelik az ajtót az orkok elől, ha jól emlékszem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18825 Írta: Anonymous
Vic ezt a vastagítást nem nagyon értettem. Írnál rá egy példát? Pl a Legolas szót akarod vastagítani. Hogy csinálod? (Írd space-szekkel, akkor látjuk)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18823 Írta: Anonymous
<a href=http://www.legolasgreenleafonline.net/images/force4-t.jpg> A világ legszexisebb hajósá- val búcsúzom:-) Ugyanis mennem kell:-( Sziasztok, tündés álmokat mindenkinek!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18822 Írta: Anonymous
Megy ez, Any!!<br> Az első kép nem ismeretlen, ez az a jelenet, amikor Legolas dobja Aragornnak és Boromirnak a bárdot, hogy kitámasszák az ajtót az orkok elől. De ez is egy decipher kártya, ami nekem sem volt meg, úgyhogy köszi. Tényleg baromi jó ez a honlap - a legolasgreenleafonline.net -, csak annyira idétlenül van megcsinálva, nem?<br> <br> A második képed szintén kedvenc, csak én nem értem, hogy egy ennyire isteni képet miért nem tudnak végre csíkok nélkül is leközölni valahol...<br> <br> A balrogos galériát nagyon köszi :) ) Az is a Orlando Bloom Multimediához van kötve, és mivel nem jön be a honlap, a képekre egyelőre nem lehet ráklikkelni. De csak rendbe jön végre, és akkor megint tombolhatunk :) )<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18821 Írta: Anonymous
Vic, nem akarlak elkeseríteni, de <B>Permission denied<a/B><br> :-( <br> <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18819 Írta: Anonymous
Még az utolsó után is egy utolsó próba - de ez már tényleg az utolsó, mert Morgana kihajít innen Boromirostul:<br> <a href=http://us.f1.yahoofs.com/users/d14da642/bc/My+Photos/__hr_Boromir+hal%e1la.jpg?> Boromir

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.621 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére