Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18909 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Nagyon bírom, hogy Orlando és I.M. így megtalálták egymást! Mindketten kölcsönösen csodálják a másikat...Én meg őket :P <br> <br> Már rég felfedeztem vmi *hibát* a filmben- nem ilyen megcsillanó szélvédő, Gandalf túrabakancsa és Frodó kontaktlencséje dolgokat :) - fordításra értem: szegény Legolas szövege a lórieni résznél nem lett olyan szép, mint a filmben :( <br> Ld.<B>magyar</B><br> -Nincs kedvem elmondani. Oly közeli még a gyász.<br> <B>eredeti</B>(szabad ford.)<br> -Nincs szívem elmondani. Még magam is gyászolok.<br> (<B>-I have not the heart to tell you. For me the grief is still too near.</B>) Szerintem így sokkal szebb és személyesebb, nem?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18908 Írta: Anonymous
SZIASZTOK DRÁGÁÁÁIM! Újra itt vagyok:-) Mindjárt elkezdek képek után kutakodni, aztán amjd berakosgatom a jobbakat:-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18907 Írta: Anonymous
Huh, tök jó, hogy a GYU lemosta Herry Kóklert :) ) Egy pill.ra láttam csak PJ-t, John R. D.-t és I. McKellent. Orlit nemigen :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18906 Írta: Anonymous
Hehehe :) Sikerült csomó jó képet összeszednem, hála Nektek!<br> <br> Gondolkozom rajta, hogy megírom az Elóndra-sztorit, látom, igény az van rá :) Különben egy nagy-nagy romantikus eposz (:P), szóval nem hiszem, hogy megfelelő formába tudom önteni. Ellenben itt kiváló írói vénák akadnak- gondolok elsősorban Dae-elena csodaszép verseire-, úgyhogy írjatok, mert megőrülünk a kíváncsiságtól :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18905 Írta: Anonymous
Sziasztok! Bocs, hogy megint zavarok. Most lesz a TV2-n a BAFTÁ-ról. Remélem Orlit is mutatják, bár nem hiszem, hogy fogják. Kár. Ha jó lesz a gépem, majd küldök képeket. Bye

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18903 Írta: Anonymous
Sziasztok! Hűűűűűűűűűűű de jó! Képek minden mennyiségben :) ) Any Vic és többiek: <B>KÖSZI!!! :) ))</B><br> <br> Akkor én is bővítem képeink sorát!<br> <br> <a href=http://www.legolasgreenleafonline.net/images/dcard2.jpg>Isteni ez a dupla nyilas kép!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18902 Írta: Anonymous
Nagyon szép vers..nekem pár hónapja nincs igazán ihletem , illetve ez nem jó kifejezés, van, csak addig nem akarok írni,amíg nincs meg a tökéleetes ötlet...azt érezni szoktam... :-) <br> Meg írni is szoktam, de mostanság klotyóra menni nincs időm, úgyhogy majd valahogy megoldom...és érdeklődéssel várom a hét fejezetet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18901 Írta: Anonymous
Vic, most valszínűleg én vagyok a hülye, de nekem csak 2 kép jelenik meg a címeden. szóval mit is kéne csinálnom?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18900 Írta: Anonymous
Jé ... csak most tudatosult bennem: Orlando barátunknak megint kinőtt a haja. :-) Azt mondanám neki, élvezze, amig meg nem kapja a következő szerepét.<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18899 Írta: Anonymous
Dae-elena, a versed egyszerűen gyönyörű. Mééééég ilyeneket! Sokat!<br> Vic, ez a fanfic tényleg nagyon nyál, pontosan azért vetettem fel, hogy irjunk, mert jobbára csak ilyenek vannak a neten és én nagyon szeretnék igazi fanfic-et is olvasni, akár más, Legolas-ihlette tündékről is. Biztos voltam benne, hogy te sem ilyenekre gondoltál. Nagyon örülök, hogy néhányan már rámozdultatok a témára. Várom az eredményeket és azt hiszem nem vagyok egyedül. <br> Vic, válaszoltál is Gandalfnak, én is pontosan ugyanezt mondtam volna. Még tudnám ragozni, de nem akarom, mert már tényleg off lenne. Csak annyit hadd mondjak: Gandalf, nekem nem tűnt úgy, hogy a jó-rossz egyensúly Tolkien-idegen lenne. Ez viszont valamelyest vélemény kérdése is, bár biztos vagyok benne, hogy kettőnk közül te vagy jobban otthon a témában. Hol folytathatnánk ezt az eszmecserét? Nálad, a Völgyzugolyban jó lesz?<br> Más: <br> Húúú ... lányok nem tudom megnézni a mai képeket, mert itt rohadok könyvtárügyeletben és ez a zöld képernyő még elmegy, de egy Orli ... A/4-esben ... hát nem tudom. A fenébe. Na nem baj, mindjárt indulok haza. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18898 Írta: Anonymous
egy dalocska Legoloashoz ajingle Bells dallamára:<br> Legolas,Legolas,<br> Ó-ó Legolas<br> hősi tünde va-a-a-agy te-e-e-e-e-e!<br> Na milyen?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18897 Írta: Anonymous
One Ring to rule them all,<br> One Ring to findthem,<br> One Ring to bring them all and in the darkness bind them.<br> Király mi?<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18896 Írta: Anonymous
<B> És még valami, lányok, nagy hírem van - egy kis segítség minden Legolas és Orlando rajongónak </B><br> <br> Azt már tudjátok, hogy Nilweth a tündenevem, és ezt használom a chaten, plusz van egy másik nilweth@yahoo.co.uk e-mail címem is. Azonban az nekem is újdonság volt, hogy a yahoo-n saját briefcase-em is van, 20 megányi helyet tartalmaz, és ezeket a képeket Ti is meg tudjátok nézni - végre, mert sikerült rájönnöm, hogy hogyan kell... úgyhogy itt a cím, lehet dorbézolni, de csak estétől, mert jelenleg két kép van csak rajta próbaként:<br> <br> <B> photos.yahoo.com/nilweth </B><br> Vagy <a href=http://photos.yahoo.com/nilweth/> klikk ide

Akinek van otthon olyan képe, ami nagyon jó Legolasról, de nem tudja berakni ide, mert kellene egy honlap, akkor küldje nyugodtan el e-mailben nekem, és én berakom a Legolas albumba, onnan pedig ki lehet tenni ide is :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18895 Írta: Anonymous
Lányok.. mindenki isteníti az Orli 1-et, de az nem mondjátok, hogy az Orli 2 nem jön be :) ) Majd mindjárt bepótolom...<br> <br> Dae-elena: gyönyörű a vers, még több ilyen unalmas fizikaórát kívánok Neked :) ))) A mesédet én is akarom :) ))))<br> <br> OFF TOPIC: Orli hangjáról jut eszembe Morganának: én tegnap két e-mail-t küldtem el Neked, az egyikben csak hangfile-ok voltak, a másikban 2 kép is és egy hangfile. Melyiket kaptad meg, mert az egyiknél azt írta ki, hogy nem érkezett meg hozzád...?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18894 Írta: Anonymous
hiányozni fogsz Dae-elena!!legyél jo!tényleg jobb Orli szőke hosszú hajjal.de sajna ez csak szerep!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18893 Írta: Anonymous
Köszi Vic, tényleg meglepően cuki az Orli1. Aranyos a pillantása. De tündének jobb szőkén.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18892 Írta: Anonymous
Szerintem Tolkiennek tetszene:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18891 Írta: Anonymous
Helló!! <br> Kissé túlléptük drága húgommal a nethatárt, úgyhogy, mostanában sajnos (vagy inkább szerencsére?:)) kevesebbet fogok itten kószálni. Összedobtam egy dögunalmas fizikaórán egy verset, bebiggyesztem ide, remélem tetszik majd...<br> <br> <br> Rab a fény, az éji erdő<br> Sápadt fénye fátyla felhő,<br> Déli szél, mi süvít,s eljő,<br> Táncba hívja zsongó szellő,<br> Fogd meg, fogd, fény, ki itt jár!<br> Csillag köde a nővére,<br> Vén Hold lángja a fivére,<br> Szemének kék gyémántfénye<br> Izzik, haja holdsugár.<br> <br> Erdő, látod ezüsthaját?<br> Fény, hallod-e lépte zaját?<br> Szél, ragadd meg ezüsthaját!<br> Víz, öleld át lépte zaját!<br> Vidd messze a tengeren.<br> Vigyed régi idők dalát,<br> Hozzad új idők fájdalmát,<br> S lásd sírni a zöld lomb fiát,<br> Gyémánttá vált könnyeken. <br> <br> ÉSzAH: tök jó ötlet ez az írogatós! Én két hete kezdtem bele egy nagy lélegzet vételű mesébe, ahol szintén van egy tünde srác, és ugyan nem Legolas a neve, de végig ő lebeg előttem, miközben róla írok... Ha meglesz belőle épkézláb hét fejezet min., akkor majd a nyakatokra szállok és nem nyugszom, amíg el enm küldhetem mindnekinek. :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18890 Írta: Anonymous
Vic:egyik nap adtál meg címet, ahol eredeti Orli-hang hallható.HÁlás köszönet érte, végighallgattam egy egész interjút is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18889 Írta: Anonymous
Vic, az Orli1 a kedvenc képem

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18888 Írta: Anonymous
Orlando jobb barna hajjal.Ezzel minden ismerősöm egyetértett...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18887 Írta: Anonymous
Éowyn: hát, akkor lássuk csak... ne haragudj, hogy így eltűntem, de találtam egy remek kis honlapot, és muszáj volt... :) <br> <br> Tehát, ígértem két kulturált Orli képet, én nagyon csípem ezt a kettőt:<br> <br> <a href=http://www.oblonline.de/go10.jpg> Orli 1

Orli 2

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18886 Írta: Anonymous
Jó volt ott a szakadéknál a lépcső felett a Szövetség, nem igaz?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18885 Írta: Anonymous
Gandalf viszont bele van esve.... a szakadékba! ;-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18884 Írta: Anonymous
Kösz Vic, tégy fel egy jó képet róla...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18882 Írta: Anonymous
Egyébként is, nem vagyok belédesve, Gandalf. Legolas viszont határozottan tetszett. Hangsúly a múltidőn...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18883 Írta: Anonymous
ízlések és pofonok...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18881 Írta: Anonymous
Éowyn: nem akarlak meggyőzni, távol álljon tőlem a dolog :) , de vannak a srácnak nagyon jó pillanatai barnán is :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18880 Írta: Anonymous
ÓÓÓ, ne vedd el a kedvem a következő részektől!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.980 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére