Legolas (Orlando Bloom)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18939 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
OFF ÉSzAH: ma maradok vagy 11-ig... ha a gép nem vág le hamarabb... Fel kell tennem azokat a Legolasos képeket az albumba, és újakat is találni :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18938 Írta: Anonymous
<a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?id=582&obr_url=../gfx%2Fpictures%5Fclanky%2Flotr%5Fgal%5Fvelky%5F2001%5F10%5F19%5F9%5F51%5F36%2Ejpg>És ezek vajon kik??

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18937 Írta: Anonymous
Később nem leszel ott? Most le kell mennem tejlájtért. (Bocsi az offért, ígérem nem csetelek tovább.)<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18936 Írta: Anonymous
Észi, én eddig próbáltam feljutni a netre... fél órája próbálkozom, abszolút nem voltam HBO közelben. Különben sem hittem volna, hogy a Felvétel indulban valaha is leadnak LOTR-ot... Hát, még szerencse, hogy szombatra kész lesz a videóm... OFF: Fent vagyok a chaten, nincs kedved feljönni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18935 Írta: Anonymous
Haldírról jut eszembe...Bocs, hogy így fogalmazok, de egyszerűen közönséges lett...Meg sem közelíti Legolas fenségét.<br> <br> Na végetért a móka már, zárul a Rayan-mókatár :D <br> <br> Legolasos álmokat!<br> Csók. Rayan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18933 Írta: Anonymous
Nem tudok rájönni, hogy <a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?id=683&obr_url=../gfx%2Fpictures%5Fclanky%2Flotr%5Fgal%5Fvelky%5F2001%5F11%5F13%5F11%5F13%5F35%2Ejpg>ezen a képen ki az, aki háttal áll!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18934 Írta: Anonymous
Vic, nem én reklamáltam a két kép miatt. :-) Látom tényleg kibillentél. Nem csodálom, én is majd eldobtam az agyam. Kétszer is. Egyszer, amikor megláttam, hogy tényleg az megy az HBO-n, másodszor meg akkor amikor kapcsoltam, hogy már negyed órája megy. Vetettem is rá magam a TV újsira, hogy megnézzem ismétlik-e még. Szerencséjük, hogy igen. Máskülönben holnap már ott állnék transzparenssel a HBO székháza előtt és izomból demonstrálnék. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18932 Írta: Anonymous
Az az Aragornos kép klassz!! Kösz!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18930 Írta: Anonymous
Szia Rayan! Szuperek a képek, köszönjük szépen őket :) <br> Észi, még csak két képet tettem fel, majd a többit most szeretném. De ezzel az HBO-val kibillentettek az egyensúlyomból, ami eddig sem volt valami stabil... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18931 Írta: Anonymous
<a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?id=851&obr_url=../gfx%2Fpictures%5Fclanky%2Flotr%5Fgal%5Fvelky%5F2001%5F12%5F4%5F23%5F3%5F1%2Ejpg>Ez is egy remek kép!

Remélem, nem öltök meg érte, de nekem a filmbeli kedvenc képeim - kettő ilyen van -, nem Legolashoz kötődnek.Az egyik ez. A másik amikor a legelején Elrond elrikkantja magát a tündehadsereg élén. Az valami nagyon jó!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18929 Írta: Anonymous
Még jó, hogy az embernek van HBO-ja! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18927 Írta: Anonymous
Én még annyit sem, csak az utolsó 2-3 percet, de azt felvettem. De nem csüggedek. Várom a szombatot!!! Akkor felveszem az egészet!<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18928 Írta: Anonymous
Jaja, Any, ezek aztán a király képek! :) )) ÉSzAH, csak amit már láthattál a videókból, gondolom... Szombaton nézem meg, csak akkor tudlak informálni.<br> <br> Any, hát nem egyféle fordítás van, és nekem a magyar szöveg (Legolasé),amit a filmben hallottam, bizony nem tetszett. Ilyen fordítást még nem is hallottam! :O .. :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18926 Írta: Anonymous
Az nem kifejezés!!Állati!! Én szombaton nem kelek 6.30-kor, de majd felvesszük!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18925 Írta: Anonymous
Vazze utolsó 11 perc?! Én meg össz 5 percet láttam:(((<br> Yo volt?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18924 Írta: Anonymous
Szasztok! Miről maradtam le?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18923 Írta: Anonymous
Én is csak az utsó 11 percet láttam!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18922 Írta: Anonymous
Aki kihagyta a HBO-n: szombaton reggel 6:30-kor ismétlik! Felvétel indul 8. <br> Benne van az a jelenet, amikor Legolas integet a nádas mögött!!! Látta valaki végig? Meséljétek el, hogy mi volt korábban!<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18921 Írta: Anonymous
Én is ezt mondom a chetelös topikban!! Állati!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18919 Írta: Anonymous
Ne akasszotok ki! Volt a díjkiosztó valamelyik magyar adón??? Ne tegyétek ezt velem! Ne tegyetek tönkre!!!<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18920 Írta: Anonymous
HBO-RA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br> MINDENKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18917 Írta: Anonymous
MINDENKI KAPCSOLJON AZ HBO-RA!!!!!!!!!!!!!!!!!<br> OTT MEGY AZ ÍGY KÉSZÜLT A GYURUK URA

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18918 Írta: Anonymous
Azt hiszem,<a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?id=1007&obr_url=../gfx%2Fpictures%5Fclanky%2Flotr%5Fgal%5Fvelky%5F2001%5F12%5F16%5F13%5F49%5F19%2Ejpg> ezt a képet nem kell kommentálnom, magáért beszél. Csodálatos!

Kíváncsi vagyok, ehhez mit szóltok?:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18916 Írta: Anonymous
<a href=http://www.fantasyplanet.cz/lotr/picture_show.asp?id=1126&obr_url=../gfx%2Fpictures%5Fclanky%2Flotr%5Fgal%5Fvelky%5F2002%5F1%5F30%5F0%5F51%5F32%2Ejpg>Ez a kép nekem azért tetszik borzasztóan, mert Legolas és Gimli egy lovon ülnek:-)

Ezeket a képeket az Elijah Wood rajongóknak ajánlom, bocsánat, hogy ide raktam, de nekem nagyon tetszik ez az oldal(és fórumos a készítője is:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18915 Írta: Anonymous
Találtam egy (szerintem) gyönyörű mondatot a könyvben a tündékkel kapcsolatban (amikor Frodó, Samu és Pippin először találkozik velük, még a Megyében):<br> ''Lámpást nem hoztak magukkal, és mégis, ahogy jöttek, valami halvány világosság hullt a lábuk elé, olyasféle, amilyennel a felkelő hold vonja be a dombok gerincét, mielőtt kibukkanna mögülük.''

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18914 Írta: Anonymous
Rayan, abban a filmben, amit én láttam, Legolas szövege így hangzott - és nekem borzasztóan tetszett: Nincs erőm fordítani, oly' közeli még a gyász. És szerintem egy féle fordítás van:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18912 Írta: Anonymous
<a href=http://nsyncwebguide.com/legolas/screencap/behind.html> nekem ezek a kedvenc képeim Legolasról, illetve Orlandoról

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18913 Írta: Anonymous
Szervusztok!!!<br> Újra itt vagyok köztetek!<br> Hogyha olvasod ezt az üzenetet, ARAGORNELESSAR, akkor neked üzenem (te érted): HIÁNYZIK HUGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br> Üdv néktek, Tünde-barátok!!! <br> Bakacsinerdei Legolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18911 Írta: Anonymous
Szia Tin! Örülök, hogy látlak, és hogy tetszettek a képek :) Kár, hogy elmész :( De sebaj, majd hétvégén! :) <br> <br> Gyerekek, 5 BAFTA díj!!! A GYU egyszerűen király :) )))) Kár, hogy Orlando nem kapott díjat...Az én díjam az övé ;)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #18910 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> <br> Heti egy fórumozás... Kevéééés...! :-( (( Azért ugye még emlékszik rám valaki? :-( <br> Rayan, a képek annyira jók!!! Épp mentegetem őket kitartóan, amíg nem veszik észre itthon, hogy a gépnél ülök. Sikerült kellően felvidítanod! :-) ))<br> Dae-elena: gratulálok a veshez, nagyon szép! :-) <br> Sajnos lemaradtam az Oscar-díjakról, pedig amint beléptem ma az osztályba, mindenki azzal fogadott, hogy most biztos örülök... Nos, én azt sem tudtam, hogy már volt a díjkiosztás... :-) )) Milyen kategóriákban nyert a GyU?<br> Megmutattam néhány Legolas-rajongó barátnőmnek az egyik kinyomtatott Orlando-s képet és nekik is nagyon tetszett (örülök, hogy visszakaptam a lapot...! :-) ami azért is meglepő, mert ők győzködtek állandóan azzal, hogy csak szőke hajjal helyes... :-) ))<br> Sajnos hétvégéig megint nem kószálok erre... :-( ((<br> Legyetek jók, <br> <br> Tin

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.089 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére