Éomer (Karl Urban)

Több
20 éve 10 hónapja #170752 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Volt par lappal ezelott a poszter tema, amire nem reagaltam. Szoval Eomeres posztert meg sosem lattam, de olyant igen, amin o is rajta van. Igaz, hogy eleg hangyanyi, de nagyon jo osszessegeben a kompozicio! A Coraban lehet kapni!

Fear from the best and hope for the worst

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja - 20 éve 10 hónapja #170750 Írta: Saint
hanem az Eomer imadatunk is :twisted:
En sem tudtam ottlenni a Tokien szulinapon:-/elotte ertem haza kulfoldrol es hulla voltam.
varom a cikket es a naplot is! Ajanlom, hogy vicces legyen!!! :twisted: :P :twisted: :P

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #170733 Írta: Lizett1
Lizett1 válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Úgy látszik nem csak a szemünk színe hasonló Saint :lol:

Aragorn: Félsz?
Frodó: Igen.
Aragorn: Közel sem félsz eléggé!

Több
20 éve 10 hónapja #170730 Írta: Lizett1
Elnézést a tudatlanságomért. :oops:
Sajnos a plusz munkám miatt nem tudtam ott lenni, pedig nagyon szerettem volna. :( Igaz Bp nekem nem a szomszédban van, de még a távolság sem tartott volna vissza. Jó lett volna találkozni "hasonszőrű" emberekkel.
Nagyon örülnék, ha elküldenéd mind a kettőt. A cikket akkor, amikor tudod.

Több
20 éve 10 hónapja #170729 Írta: Saint
Nekem kuldd el azt a lassit vagy mit! (sajnos nem tudom egyelore mi az:)
Tin, Tin, nem fogod elbitorolni az elso helyemet es a 86 szazalekomat!:)

Több
20 éve 10 hónapja #170722 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
8O *AU!!!!*

KÖZÖSSÉG-TOPICba nézz át!

A Lassi Laurië a Magyar Tolkien Társaság hivatalos kiadványa. Szerényebben egy oltári jó újság.
Ott voltál a LEP- en(Tolkien Születésnap)? Ott lehetett venni!

[size=9:24xyev5x]Most lettem kész Éomer titkos naplójával. Érdekel? Küldjem privát?

De mailben átdobhatom neked a cikket is, csak épp most nincs nálam. Kell?[/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 10 hónapja #170720 Írta: Lizett1
Szívesen elolvasom, de mi az a Lassi?

Több
20 éve 10 hónapja #170699 Írta: Artemisz
Huj, Tin, cukki emotikonok! Ebből lopni fogok!!!! :twisted: :P

Offocskákat kiszedtem, jók legyetek! :wink:

Egyszersmint újra beteszem a felhívásomat, mivel úgy veszem észre, átsiklottatok fölötte:

Ötlet: Olvassátok el a cikkemet a Lassiban Karl/Éomerről, aztán kibeszélhetjük, egyetértettetek-e a benne írottakkal! Nos?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 10 hónapja #170683 Írta: Lizett1
Kedves Lyra szerintem az Ikrek-Ikrek párosítás is jól megérti egymást, mivel hasonlóan gondolkodnak. Bár erről nem olvastam, de a Vízöntő-Vízöntőre ezt írták.
Most hallottam, hogy szerepel Matt Damon új filmjében a Bourne Supremacy-ben. Remélem ebben normálisabban fog kinézni mint a The Chronicles of Riddick-ben. Ennek láttam a trailerét, de borzalmasan festett benne, bár a csókjelenetnél még így is nagyon, nagyon irigyeltem a hölgyeményt.

Több
20 éve 10 hónapja #170647 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Megnéztem azt az ivós képet! Most már biztosan belezúgtam Karlba és Éomerbe meg méginkább.............

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 10 hónapja #170640 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Kár, hogy a Karllal való összeilléses izében nem én vezetek! Egyébként nekem Viggoval is 80 valamennyi % jött ki a totálra! Én is Éomerrel álmodtam, de ő 9. be járt az én sulimba... szóval szerintem túl sokat ettem vecsira...... :roll:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 10 hónapja #170614 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Lizett1 írta: Inkább hiszek a horoszkópban, mivel ő ikrek (majdnem egy napon született az öcsémmel) én pedig vízöntő és ez a két jegy nagyon jól kijön mind a barátság terén, mind a szerelemben.

És az Ikrek- Ikrek? :oops:
A Gostship tényleg elég gagyi filmecske, kül. hogy meghal benne! :roll: :evil:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 10 hónapja #170574 Írta: Lizett1
szerintem is elég bárgyú volt az a szerep, de mivel eredeti hangon van meg, imádom.
Sajnos a legújabb filmjében is elég (már bocsánat) hülye frizurája van. Mikor először láttam róla képet, nem ismertem fel!

Több
20 éve 10 hónapja #170571 Írta: Saint
ezen a kepen valoban remes az alakja! Nem aranyos a fejevel es az igazi sokkal jobb (nem tapasztalatbol beszelek :P )

megneztem ma a ghostshipet, mert vegre letoltodott. Hat szvsz eleg gagyi volt! Szegeny Karl szerepe is olyan bargyu es alig beszel! Szegenynek a halala sem tul szep...jo lenne mar neki egy igazi foszerep (ahol persze szakalla van es hosszu a haja)

Több
20 éve 10 hónapja #170527 Írta: Lizett1
Hannon le neked Artemisz.
Elnézést, hogy csak most köszönöm meg, de ez a munkahelyrő való internetezés hátránya. Egyszerűen most annyi melóm van, hogy azt sem tudom, hova kapjak. (Máskor meg egész nap csak lógatom a lábamat.)
Nagyon, nagyon tetszett :hello: . Ilyen jöhet még. Úgy irigylem azokat az embereket, akik ilyeneket tudnak alkotni.
A sok munka mellett, azért megcsináltam a tesztet, de jobb lett volna, ha nem teszem, mert az eredményem a köv.:
physical 99 %, emotional 0 %, intellectual 32 %, total 44 %. Azt írta, hogy nem működne.
Inkább hiszek a horoszkópban, mivel ő ikrek (majdnem egy napon született az öcsémmel) én pedig vízöntő és ez a két jegy nagyon jól kijön mind a barátság terén, mind a szerelemben. Ezt számomra az élet már többször is bebizonyította.
Bocs az ömlengésért, de most egy ideig valószínűleg nem tudok hozzászólni.
Üdv, mindenkinek, Lizett

Több
20 éve 10 hónapja #170515 Írta: Artemisz
Morgana, nem osztod meg velünk a részleteket? :wink: :oops:

Jaj, Saint, most könnyekig meghatódtam! DE ÉDESEK EZEK A KÉPEK!! Tökéletesen visszaadja a hangulatot, amit láttatni igyekeztem!

Az, ahol a lány a karjában tartja... ABSZOLÚT!!! 8O :agree:
[size=9:1dx9dyob]Én is szívesen látnám magam ilyennek, mint ez a csaj... [/size]
de amilyen arcokat vágnak mindkét képen! :o Tisztára így képzeltem!!!

KÖSZÖNÖM!

Nos, már csak az Éomeres haj hiányzik neki, meg az én tünde-fülem! :roll: :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 10 hónapja #170494 Írta: Saint
Morgana :wink: :P :wink:

nem, nem Tin! En verek mindenkit a 86-ommal es 100-az fizikai passzolassal!:))) Csak kar, hogy errol o nem tud :D Egyebkent, ha az angol nem megy olyan jol, az sem baj, hisz enmetul is tud:)
[size=9:d7776aln]de asszem Viggoval es Orlieval nem illettem nagyon ossze eszerint a hulye jatek szerint.Ok egyebkent benne vannak a celebrityk nevsoraban is, nem kell beirni a szuletesi datumukat[/size]

Több
20 éve 10 hónapja #170481 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Na, Lányok, ma éjjel Éomerrel álmodtam.

Pontosabban Karllal, aki egyben Éomer is volt. (Fekete haj és civil ruha, de vékonyabb, mint civilben és elég határozott.)
Hááát, egyrészt nagyon-nagyon jó volt vele, másrészt rossz is, mert a fiatalember nem volt túl hűséges.

De azért...
Hmm... Hm... Voltak jó pillanatok.
8)

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 10 hónapja #170445 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Lyra írta: Tinúviel:
total: nekem 80 :arrow: a többire nem emléxem :oops:
A felsoroltakon kívül egyébként semmi akadály nincs :roll:

De van: az kétséges, hogy mi tetszenénk-e neki! De ha optimisták vagyunk akkor ez is meg van oldva! Egyébként úgy látom nekem van a legtöbb esélyem...hahh...ti kis kezdők :P :twisted:

Több
20 éve 10 hónapja #170443 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Nekem a total,csak 72%.Ez hülye játék! :P :evil: Biztos több lenne!

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 10 hónapja #170437 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Bocsi, az idióta és tudatlan kérdésért! Term. tudom mikor született Karl drága, csak nem jutott eszembe!
Physical 68%
Emotional 78%
Intelectual 99% ( Ebből látszik, hogy mindketten irtó okosak v. irtó hülyék vagyunk, de mivel kizárt, hogy Karl hülye, ezért én sem vagyok az.....
total 82%
Yipp, Yipp...ez egész jó...már csak pár évecskével idősebbnek kéne lennem és ott kéne laknom ahol ő és anyanyelvi szinten kéne vágnom az angolt......hát igen...ebből sem lesz semmi! :cry: :evil: :x :P :?

Több
20 éve 10 hónapja #170435 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Jajj, miről maradtam le!
Artemisz, ha esetleg nem lenne gond, el tudnád küldeni nekem is priviben,azt is amit jiszedtél már a fórumról! Annyira érdekelne.... :lol:
Nekem erre a POMos videócskára kiírt vmi 1 óra letölt. időt :evil:
Mindegy elkezdtem letölteni, aztán majd meglátjuk...
Ja, és az 1 oldallal előbbi ivós kép naggggyon édes!!!!!! :P 8) :oops: :wink: :lol:
Már én is várom a bővítettet, reméljük lesz benne jóóó sok Éomer!!!!

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 10 hónapja #170422 Írta: Saint
www.biolovematch.com/

itt osszemerhetitek mennyire illetek ossze! :lol: :P
[size=9:295kjkk7]en erzelmileg 100-asan, osszesen 86[/size]

Több
20 éve 10 hónapja #170405 Írta: Saint
egy kis illusztracio Artemisz muvehez :P :oops: :P :oops: [size=9:1475ex0y]ki kene kicsit retusalni es egyet' s mast belemontirozni...[/size]

www.kiari.com/karlurban/lifeblood/ah020.jpg

Több
20 éve 10 hónapja #170401 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Artemisz (Celebthil) írta: Amúgy tök édi vagy, hogy még így emlékszel! Egész meghatódtam! És örülök, hogy így tetszenek az új részek![/color]

Még szép, hogy emlékszem, egy ilyen dologra nem lehet nem emlékezni...
"De most... nincs rajta páncél, csak könnyű vászoning, és milyen forró, egek, hogy éget! Lüktető, eleven tűz volt minden porcikája, kemény izmai meg-megremegtek a vágykozástól. Arcuk csaknem összeért, Éomer erős keze végigsimított a lány hátán, s belemarkolt tamérdek fekete hajába"
Egy kis kedvcsináló idézet Artemisz novellájához...és ez még nem minden!
[size=9:r0nxdukv](Ha haragszol, hogy betettem, akkor bocsi és töröld ki nyugodtan!)[/size]

Több
20 éve 10 hónapja #170395 Írta: Saint
Sil, nekem sajna nem muxenek, pedig van RP, valami general errorrol beszel nekem...

de, hogy a temaba vagjak!
feiryas.virtue.nu/SM99/jpg/sm061.jpg ez ugye nem volt meg? 8O 8O 8O 8O 8O

Több
20 éve 10 hónapja #170279 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
De műxenek, csak kapcsold ki az oldalon a tehénbőgést... (A tehén fölött van neki egy olyan, hogy Sound Off... :wink: ) Meg persze Real Player kell hozzá.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 10 hónapja #170278 Írta: Saint
de nem is muxenek sajnos:-/

Több
20 éve 10 hónapja #170277 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Saint írta: itt le lehet reszleteket tolteni a POM-bol, ez a hiv. honlapja. Csak kisse idegesito, hogy egy tehen egyfolytaban beget! :roll:

Meg sajnos ezek is streamvideók... Azaz nem lehet lementeni, csak megnézni. És ráadásul pont olyan fajták, amit még az én kis progim se tud kezelni.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 10 hónapja #170249 Írta: Saint
lot47.com/priceofmilk/videosound.html

itt le lehet reszleteket tolteni a POM-bol, ez a hiv. honlapja. Csak kisse idegesito, hogy egy tehen egyfolytaban beget! :roll:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.698 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére