Éomer (Karl Urban)

Több
20 éve 10 hónapja #168377 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Saint írta: lehet, hogy kicsit sok a jobol :oops:

ÉOMERBŐL SOSEM ELÉG!!! :D :D

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #168351 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Saint írta: nekem is remlik, hogy lattam a pitch blacket...bar lehet, hogy csak valami eredeti verzio vagy epp remake volt, mert valami fergetegesen gagyi film volt! Asszem a tv2-n ment :roll:

www.pbase.com/image/25425062
ez a kep viszont nem semmi! :P

Húúú, ember! Ezek után már biztos, hogy pszihiáterhez kell mennemmm............hmmmmmmmmmm!!!!!!!!!! Ez a koronázáson van, nem????

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #168347 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
nekem is remlik, hogy lattam a pitch blacket...bar lehet, hogy csak valami eredeti verzio vagy epp remake volt, mert valami fergetegesen gagyi film volt! Asszem a tv2-n ment :roll:

www.pbase.com/image/25425062
ez a kep viszont nem semmi! :P

Fear from the best and hope for the worst

Több
20 éve 10 hónapja #167980 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Tinúviel: A Pitch Black-ben nem szerepel Karl, ő majd a folytatásában, a The Chronicles of Riddick-ben lesz. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 10 hónapja #167883 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
És ebbel a filmben(Pitch Black) mennyit játszik Karl? Csak azért kérdem mert szerintem én láttam és nem vettem észre benne! De lehet, hogy ezt csak álmodtam! :wink:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 10 hónapja #167866 Írta: Lizett1
Lizett1 válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Én is láttam, de tényleg nehéz volna elmesélni. Talán annyit róla, hogy egy rabszállító űrhajó leszáll (nem éppen zökkenőmentesen) egy bolygóra, ahol elég érdekes és veszélyes lények élnek, akik ha lemennek a napok (kettő van) támadnak. És persze pont akkor van olyan bolygók közötti együttállás, amitől sötétségbe borul a planéta, amikor hőesink ott tartozkódnak. Elég félelmetes, de nagyon-nagyon jó film.
Ha nem minden írtam pontosan, akkor elnézést, de elég régen láttam.

Aragorn: Félsz?
Frodó: Igen.
Aragorn: Közel sem félsz eléggé!

Több
20 éve 11 hónapja #167670 Írta: Morana
Morana válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Én láttam a Pitch Blacket. Szerintem nagyon jó film, legalábbis nálam a favoritok között szerepel. :itscool: (Persze ez ugye ízlés kérdése) Nehéz lenne két mondatban összefoglalni a lényegét, úgyhogy javaslom nézd meg. Ha a folytatás is olyan lesz, mint az első, az szuper lenne és remélem azért Karlt is hagyják érvényesülni, mert mindig háttérbe szorul szegény. :cry:

Csak törpe nép felejthet ős nagyságot
Csak elfajult kor hős elődöket

Több
20 éve 11 hónapja #167653 Írta: Saint
Kivancsi vagyok mennyire lesz nyulfarknyi a szerepe :roll:
Latta valaki a Pitch blacket? En nem, szoval gozom sincs mirol szolhat a tortenet. A bemutatoja nem tul sokat sejteto sajnos.

Több
20 éve 11 hónapja #167590 Írta: Lizett1
Nem fejeztem be rendesen, mert közben idejött a főnököm és gyorsan leléptem.
Szóval 2004. június 11-én jön a mozikba.

Több
20 éve 11 hónapja #167588 Írta: Lizett1
A The Chronicles of Riddick 2004.
Az előzetest erről az oldalról lehet letölteni:
www.jurassicpunk.com/movies/chro ... dick.shtml

Több
20 éve 11 hónapja #167335 Írta: Saint

Több
20 éve 11 hónapja #167333 Írta: Saint
itt van a forum, amirol beszeltem!
pub154.ezboard.com/furbanitesfrm2

ezen belul az urban encounters topic! :tongue:

Több
20 éve 11 hónapja #167331 Írta: Saint
Igen, angolul volt!Mindjart megprobalom megkeresni! Igen, mennyire jo nekik, hogy el tudtak oda ruccanni!:) Foleg akkor lehetett poen, amikor meg folyta a forgatas!
Ja, azt irtak, hogy a papa borszine "rusty", hat ez a vorosest jelenti :-/ magyarul nem egy balvany! A forumon is azon tanakodtak, hogy biztos az edesanyja szineit orokolte :lol:

Több
20 éve 11 hónapja #167320 Írta: Lizett1
Többszörös Hannon le neked Saint :P
Ha megtudnád keresni azt az oldalt annak is nagyon örülnék. (gondolom nemcsak én)
Ugye angolnyelvű oldalon olvastad? Sebaj, igaz nem vagyok valami profi angolos, de egy szótár programmal azért elég jól megy a fordítás.
Üdv, Lizett

Azért milyen jó lehetett nekik, hogy el tudtak menni egy ilyen túrára. (sóhaj)
Kíváncsi lennék, hogy a papája is olyan helyes-e (persze a maga idősebb módján) mint Karl. Bár a fiúk általában az anyukájukra hasonlítanak. Vajon kitől örökölte azt az őríjtően gyönyörű zöld szemét? (sóhaj, sóhaj, sóhaj....)

Több
20 éve 11 hónapja #167301 Írta: Saint
Igen, allitolag nemet bevandorlok a szulei. valamelyik vele foglalkozo lapon van egy forum, amit multkor olvasgattam (megkeresem, ha gondoljatok). Beszamolok voltak rajta. 2 lany (az egyik skot volt, arra emlekszem). Elmentek GYU turara Uj-Zelandra. Fotozkodtak a szineszek kedvenc etterme elott, mire kijott egy ferfi es beszedbe elegyedett veluk. Kiderult, hogy Karl edesapja volt. Ok azt hittek eloszor, hogy kamuzik. Vegul elvitte oket a boraru boltjaba, kepeket, relikviakat adott nekik Karlrol es elpanaszolta, hogy nem akarja atvenni a boltjat es ezert kenytelen lesz eladni:)
Volt egy masik sztori is, egy amcsi lany irta, hogy hivatalos rajongoi klubbot akart szervezni Karlnak (eleg regen volt). Tobbszor talalkozott vele. Nem lehetett belole semmi valaszt kicsikarni a honlap-otlettel kapcsolatban, mig vegul a lany egy "feleletvalasztos" levelet kuldott neki, hogy a legegyszerubben es legrovidebb ido alatt tudjon neki valaszolni. Sok honappal kesobb tert vissza a level, kis megjegyzesekkel megspekelve. Akkor azt mondta, hogy jo lenne egy ilyen klub es biztos kerne ennek a lanynak a segitseget. De allitolag azota megint ellt a dolog, foleg most, hogy asszem kanadaban forgatja az uj filmjet.

Több
20 éve 11 hónapja #167271 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Tinúviel!Tinúviel! írta: Mikor a koronázáson fejethajt Aragorn erőtt, az haláliés gyönyörű! :cry:

MILLEN IGAZ!! :roll: :oops:

Ez a név, hogy: Karl Urban, egy echte germán név Heinz nélkül is!!
De szvsz okos volt tőle, hogy ez utóbbit lehagyta!
Utálom a kecsöpöt! :quasi: :twisted: :biggrin2:

Miért akad ezen fenn bárki? Ha Marcika apucija jobbnak látta kivándorolni? Nem csak itthon akadtak ám gázos szituk viharos múlt századunk folyamán! És a németeknek még éppen jól kijutott!
Na, mind1, ez nem fórumtéma..

Isteni fény? 8O
Szvsz inkább Valinori :roll: ....

Olvastam vmelyik topicban sherry, hogy hiányoltad Éomer "édes arcát" a filmben. Nos, ennél pontosabban én se fogalmazhattam volna! :wink:

Sil, köcc a képeket! Poén! :lol:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #167143 Írta: sherry
sherry válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Tényleg jók Sil!!
Az alábbi kép olyan mintha a szívemből jönne, Éomer Isteni fényben!!
www.theonering.net/scrapbook/mer ... /view/4724

Liz: Hát, nem is tudom, nekem minden tetszik ami Karl Urban, de ez, kicsit... :roll:

Vezess, és én követlek. Ne álljon közénk viszály.

Több
20 éve 11 hónapja #166990 Írta: Lizett1
Jók a képe Sil. Nem semmi a parókája 8)
Most olvastam az imdb.com-on: Karl teljes neve Karl-Heinz Urban :D (Ez egy elég nívós oldal, tehát nem hiszem, hogy elírták volna.)
Mi ez a német keresztnév?

Több
20 éve 11 hónapja #166927 Írta: Sil

Tears unnumbered

Több
20 éve 11 hónapja #166455 Írta: Saint
en is megneztem tegnap harmadszor is, csak most feliratosan. Remelem Eomer tobbet fog szerepelni a bovitettben!

Több
20 éve 11 hónapja #166446 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tegnap voltam olyan szerncsés, hogy megint megtekinthettem a ROTK-ot és benne Éomert, aki leírhatatlanul aranyos volt benne! Mikor a koronázáson fejethajt Aragorn erőtt, az haláliés gyönyörű! :cry:

Több
20 éve 11 hónapja #166238 Írta: Sil

Erda niire (Area) írta: A ROTK előtt van egy filmelőzetes, Vas, vagy mi a címe a filmnek... ilyen motoros sz*r.... [size=9:336fae3q](sorry)[/size] na, szal abban is ő lesz a főszereplő nem?

Nem, de a filmet jól összefoglaltad... :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 11 hónapja #166235 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
A ROTK előtt van egy filmelőzetes, Vas, vagy mi a címe a filmnek... ilyen motoros sz*r.... [size=9:2p0rt4mr](sorry)[/size] na, szal abban is ő lesz a főszereplő nem?

'Is there anybody out there?'

Több
20 éve 11 hónapja #166058 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Iowa írta:

Lizett1 írta: Ne haragudj Iowa, de tegnap korábban leléptem a munkahelyemről és már nem tudtam időben válaszolni.
Az F+ egy kábeltévés csatorna. Az RTL Klubbon vetített filmeket adják rajta többször is.

Semmi baj...de nekünk sajnos nincs ilyen csatornánk...
A kép tök jó...
Szerintem a Szellemhajóra csak Karl és a vészhelyzetes csaj(Carol) miatt érdemes beülni... persze izlések és pofonok, de annyira nem kemény horror... :roll:

Az igaz, hogy a film nem egy nagy szám, de Karl nagyon édi benne :wink: (bár a végén meghal, úgyhogy a történetet így már eleve nem szeressük :evil: )
Tinúviel:A képeckék nagyin jók!!!!!!!! :lol: 8)

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 11 hónapja #166003 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
utopian-dream.moonfruit.com/
Ezeken a képeken(mint ahogyan az összes többin is) valami hihetelenül jóképű!!!!!!! :wink:
movies.yahoo.com/shop?d=hc&id=18 ... 82&intl=us
movies.yahoo.com/shop?d=hc&id=18 ... 70&intl=us
movies.yahoo.com/shop?d=hc&id=18 ... 71&intl=us
movies.yahoo.com/shop?d=hc&id=18 ... 72&intl=us
www.stykera.com/hm/karl/web/lotr/lotrrotk/27.jpg (szegény :bawling:
www.stykera.com/hm/karl/web/main.htm
www.lastwaltz.org/karl/x.html (alul az extras!)

Most ennyi! Majd hozok még! Remélem, még nem láttátok mindet!!! :roll:

Több
20 éve 11 hónapja #165846 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Amikor először láttam ezt a képet Eomerról én is Theodenra gondoltam, de hogy igy mondjátok tényleg inkább Eoweyn az amikor Theodent siratják. :eomer1:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 11 hónapja #165787 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Lizett1 írta: Ne haragudj Iowa, de tegnap korábban leléptem a munkahelyemről és már nem tudtam időben válaszolni.
Az F+ egy kábeltévés csatorna. Az RTL Klubbon vetített filmeket adják rajta többször is.

Semmi baj...de nekünk sajnos nincs ilyen csatornánk...
A kép tök jó...
Szerintem a Szellemhajóra csak Karl és a vészhelyzetes csaj(Carol) miatt érdemes beülni... persze izlések és pofonok, de annyira nem kemény horror... :roll:

Lij, you are my life!

Több
20 éve 11 hónapja #165717 Írta: Saint
hoztam egy kepet a ghostshipbol
www.stykera.com/hm/karl/web/ghos ... cap028.jpg

Több
20 éve 11 hónapja #165706 Írta: Lizett1
Ne haragudj Iowa, de tegnap korábban leléptem a munkahelyemről és már nem tudtam időben válaszolni.
Kedves Nilraen, örülök, hogy végre valaki más is úgy látta, hogy az Éowyn. Más topikokon szinte mindenki Théodénnek nézte.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.853 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére