Éomer (Karl Urban)

Több
20 éve 11 hónapja #165553 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

sherry írta: Hella!!!

www.warofthering.net/photos/rotk ... age6.shtml

Jókis pict., nem? Igazi életkép!!

[size=9:2ybrz6pi](Az ott alul Éowyn feje igaz?? Vagy ennyir hülye vagyok??? :wink: )[/size]

Tényleg jó kép,és szerintem is Éowyn feje van ott...

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #165490 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Ez pontosan milyen csatornát takar?

Lij, you are my life!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #165471 Írta: Lizett1
Lizett1 válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Ma ismét leadják az "Így készült: A Gyűrűk Ura - A Király visszatér" című werkfilmet az f+-on 21:05-21:35.

Aragorn: Félsz?
Frodó: Igen.
Aragorn: Közel sem félsz eléggé!

Több
20 éve 11 hónapja #165356 Írta: Iowa
Rotk
1 2 3

Lij, you are my life!

Több
20 éve 11 hónapja #165343 Írta: sherry
sherry válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Hella!!!

www.warofthering.net/photos/rotk ... age6.shtml

Jókis pict., nem? Igazi életkép!!

[size=9:8bvmwhod](Az ott alul Éowyn feje igaz?? Vagy ennyir hülye vagyok??? :wink: )[/size]

Vezess, és én követlek. Ne álljon közénk viszály.

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #165341 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Tinúviel!Tinúviel! írta: Egyébként arra a részre emlékeztek amikor éowyn és Trufa kijönnek a sátorból Dúnharagnál és Éomer a tűznél ül? Olvadás! Kész katarzis...végra láthatjuk a felsőtestét óriási páncél nélkül is ! Hogy ott mennyire jól néz ki!! :wink: :twisted: :P

erre a jelenetre gondolsz? :D
www.origo.hu/galleries/A_kir2004 ... ent10.html
www.warofthering.net/photoforum/ ... =502&page=

'Is there anybody out there?'

Több
20 éve 11 hónapja #165308 Írta: Nilraen
Hali!
Nem hiszem,hogy most újat mondok,de Éomer Istentelenül jól néz ki a ROTK-ban.(meg Viggo,meg David),de a film is Istencsászár... :D :D

Hülye warofthering. , minden linknél csak a főoldalt hozza be! :evil:

Több
20 éve 11 hónapja #165036 Írta: Iowa

Lyra írta: Ugye?? :lol:
Akkor még rakok be néhányat:
www.warofthering.net/photos/rotkeomer/images/rotk1013.jpg :arrow: Úristen milyen a szeme!!! 8O
www.warofthering.net/photos/ttteomer/images/twotowers183.jpg :arrow: Na most csorogtam le a székről, pedig ez még a TTTből van
www.warofthering.net/photos/ttte ... ers194.jpg :arrow: :oops: :lol: 8) 8)

Nagyon jók a képek, főleg az utolsó tetszik...
Civil képeket tudtok mutatni, vagy csak egy címet adni?! Köszi előre is. :wink:

Lij, you are my life!

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #165018 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Tin, milyen igaz! :o
Ha a tűznél olyan meleg volt, levehette volna az ingét is! :roll: :oops:

Hű, hát arra a zászlólobogtatós-üvöltős képre már a trailerben rákattantam! CSODÁS! IGAZI!!!

Ami pedig a "Lyrácska-székről-lefoly"-képet illeti, az az én kedvencem is, be is raktam már egyszer! :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #164990 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Gondolom a bővítettben lesz! De én sem emlékszem! Egyébként arra a részre emlékeztek amikor éowyn és Trufa kijönnek a sátorból Dúnharagnál és Éomer a tűznél ül? Olvadás! Kész katarzis...végra láthatjuk a felsőtestét óriási páncél nélkül is ! Hogy ott mennyire jól néz ki!! :wink: :twisted: :P

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 11 hónapja #164626 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Jujjj de jóóó!!!! :lol:

Ezt a képet még nem is láttam!!! :oops:
A Rotk ból van? :oops: :oops: nem emléxem :oops:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 11 hónapja #164586 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Éowyn és Éomer:
www.warofthering.net/photoforum/ ... otk_87.jpg

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 11 hónapja #164321 Írta: Lyra
Fúj, ebbe még belegondolni is rossz!
Itt is nyitva van a szája :lol: :

www.warofthering.net/photos/ttteomer/images/twotowers269.jpg

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 11 hónapja #164318 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Ebben egyet értünk! Bár álmodhattam volna tovább is de sajnos elkezdett csörögni a mobilom és fgel kellett kelnem, hogy szombaton is iskolába menjek.... ez kész gyilkoságg! Ezzel vallatni lehetne! Váltogatjuk a LOTR-os álmokat és a kémia órákat! Ha erre gondolok máris beleborzongok! :evil: :x

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 11 hónapja #164315 Írta: Lyra
Azóta már szerkesztettem, és asszem van olyan is amelyiken becsukja a száját(nem biztos :lol: )
Júúúj de ha én ilyet álmodnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8O 8) :oops: :wink:
De jó lenne

Lyra

Több
20 éve 11 hónapja #164314 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Lyra írta: Ugye?? :lol:
www.warofthering.net/photos/rotkeomer/images/rotk1013.jpg :arrow: Úristen milyen a szeme!!! 8O

A szája itt is tátva van! Rólam sincs egy olyan kép sem, ahol hajlandó lennék becsukni a számat! Hát ez van ha az ember rátalál a lelki társára! :wink:
Egyébként fenomenális álmom volt! Éomer elvett feleségül, és éppen az eskűvőn voltunk amikor megcsókolt! Még most sem tértem magamhoz, milenne velem , ha ez valóságban is megtörténne! szerintem pár hétig/hónapig/évig kómában lennék és azt kántálnám, hogy "megcsókolt, megcsókolt....." :twisted: :P :cry: :oops: :lol: :D

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #164310 Írta: Lyra
Ugye?? :lol:
www.warofthering.net/photos/ttteomer/images/twotowers183.jpg :arrow: Na most csorogtam le a székről, pedig ez még a TTTből van
www.warofthering.net/photos/ttte ... ers194.jpg :arrow: :oops: :lol: 8) 8)

Lyra

Több
20 éve 11 hónapja #164307 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Lyra írta: Ezt már láttátok? 8) :lol: www.warofthering.net/photos/rotkeomer/images/rotk_13_17.jpg

Milyen nagyon-nagy szája van.... :lol: :wink: :oops: :P De iszonyúan aranyos... :roll:

Több
20 éve 11 hónapja #164306 Írta: Lyra

Lyra

Több
20 éve 11 hónapja #164305 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Hát..nem is tudom! Azt én is nagyon hiányoltam, de a bővitettben biztosan benne lesz! Remélhetőleg..... :roll: Igazából én még mindig nem tudom túltenni magam ezen a filmélményen! És Éomer Rotk beli kinézetére sem..komolyan mondom, hogy amikor először bejött a képernyőre akkor elpirultam :oops: De pénteken remélhetőleg megint megnézem, de most nem 00:01-kor...nem bírnék ki még egyszer olyan sok időt alvás nékül, ugyanis nekem másnap utána iskolába kellett mennem.... :cry: :wink: :evil:

Több
20 éve 11 hónapja #164304 Írta: Lyra
Na, azt én is!!!!
De azért naggggyon jó volt, nagyon jól játszik, még a kevés szöveg ellenére is!!!! 8)

Lyra

Több
20 éve 11 hónapja #164050 Írta: Nightmare
Nightmare válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Hát, szerintem Éomer elég keveset szerepelt, sajnos... Mármint nagyon kevés szövege volt.. De például hol van az a gyönyörű rész, amelyiknél a traileren is elsírtam magam? Amikor Éomer Éowyn-t? vagy Théodenz? tartja a kezében, és sír... Nagyon hiányoltam.. :bawling:

Több
20 éve 11 hónapja #164018 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
A ROTK után nem igazán térek magamhoz, de azt mindenképpen le kell írnom, hogy Éomeer mennyire gyönyörűen nézett ki... mint egy igazi király..olyan fenséges volt! SZVSZ ebben a filmben(ROTK) néz ki a legjobba...és az is tettszett, hogy végül is egész sokat szerepelt!!!! :lol: :wink:

Több
20 éve 11 hónapja #163281 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Elessar király... írta: www.warofthering.net/photos/rotkeomer/imagepages/image1.shtml

Iszonyt jó ez a kép! olyan kis szomorkás rajta! Ari :lol: :wink: :roll: :oops:

Több
20 éve 11 hónapja #163192 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Tudom,hogy már voltak ezek a képek,de egyik ismerősömnek meg szeretném mutatni ezeket a képeket és csak itt tudom...addig ti is gyönyörködhetettek a mi kedvencünkben :D

galadhrim.bravepages.com/jpegs/e ... 00x600.jpg
galadhrim.bravepages.com/jpegs/e ... 00x600.jpg

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
20 éve 11 hónapja #162733 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 11 hónapja #162192 Írta: Nilraen
Boldog új évet a mi drága Éomerünknek! :D

Több
20 éve 11 hónapja #162142 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
BOLDOG ÚJ ÉVET NEKED KARL!!!!! HAPPY NEW YEAR !(Ezt talán még értené is) :wink: :lol:

Több
20 éve 11 hónapja #161915 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Kicsit lopok Finarfieltől :oops: : Karl a The Chronicles of Riddick c. filmben:
kep.tar.hu/marchi/images/pic4111285.jpg

(Ez furcsa, úgy emlékszem, nemrég írtam valahol mindkét várható filmjéről, a Chronicles of Riddick-ről és a Bourne Supremacy-ról is, és most nem találom sehol... :? )

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 11 hónapja #161689 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Borzasztó, hogy 300km-re Bp-től egy isten hátamögötti faluban egy ABC kirakatában van egy óriási Éomeres poszter! Bp-n meg még sehol sem láttam( Kiv.amikor egy néni hurcolta magával.......) Borzalmas! Így költözzön az ember nagyvárosba! :evil:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.640 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére