THK

Több
21 éve 2 hete #156339 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: THK
Felagund: Én nem párbajtőröztem, hanem kardoztam. Nem ugyanaz! :roll:

(Tudom, akkor megkapom, h a kard az mindennél csírább, és én csak hallgassak... :crying: Különben is én konzervatív vagyok. :) )

Angwen: Szablyát pörgetni? Én ilyesmivel sose próbálkoztam.
Még patvisnyelet se tudok olyan jól pörgetni. :oops:
De majd meglátjuk...

Angwen, Felagund: Már régebben is meg akartam kérdezni, csak merő kíváncsiságból, hogy a Kill Bill-nek van köze a címhez, vagy nem?
Úgyértem: Egy Bill nevű fazont kell megölni? :roll:
Mert megnézni biztos nem fogom...

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hete #156273 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: THK

Artemisz (Celebthil) írta: Mit gondoltok, miből csinálhatnánk? :wink:

Partvisnyél + szivacs/polifoam + szikszalag
Ilyen egyszerű ;)

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hete #156268 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: THK

Felagund írta: Aeglos: Angwen is tanult vívni, mégpedig jóval hatékonyabb fegyverrel, mint a párbajtőr :roll:

:oops: :oops: :oops:
Azért ez így nem egészen igaz... Tény, hogy viszonylag jól tudok szablyát pörgetni jobb, bal vagy esetleg egyszerre két kézzel, de kétlem, hogy ez valami hú de hatékony lenne! :wink: :?

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
21 éve 2 hete #156265 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: THK

Felagund írta: Angwen: ütőfát csinálni volna a legcélszerűbb, nem kell hozzá sok minden, és akkor teljesen a sajátunknak éreznénk :D

Csatlakozom az ötlethez, ugyanis minden vágyam elsajátítani az alap vívófogásokat!

Mit gondoltok, miből csinálhatnánk? :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 2 hete #156262 Írta: Felagund
Aeglos: Angwen is tanult vívni, mégpedig jóval hatékonyabb fegyverrel, mint a párbajtőr :roll:

Alyr: keresztvas ide vagy oda, az ütőfa jó dolog :D

Angwen: ütőfát csinálni volna a legcélszerűbb, nem kell hozzá sok minden, és akkor teljesen a sajátunknak éreznénk :D

Több
21 éve 2 hete #156193 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: THK

Aeglos írta:

Alyr Arkhon írta: Ütőfával csak egy próbléma van: nincs semmi keresztvashoz vagy cubához hasonló dolog rajta... pedig az jó volna...

Nem gond egy THK-snak :D
Telcontar ütőfáján sincs kersztvas, ezért verte szét a kezem Gandalf a táborban Felagunddal karöltve :D :roll:
(Nehogy egyikőtök is azt higgye, hogy ezért haragszom, örülök, hogy végre vannak vívni tudó emberkék a környezetemben :wink: )

Angwen: Vívásban én leszek a jobbik, mert azt tanultam, úgyhogy reszkess :twisted: :evil3: :D

Aeglos akkor ezennel veled is vívni akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
21 éve 2 hete #156176 Írta: Angwen

Felagund írta: Ja, és még egy régebbi kritika a Kill Billről (Angwennel néztük meg ;) )

Angwen: "Jó film, jók a vágások benne..."

:mrgreen:

Nem azért mondom, Felagund, de ezt a beszólást még te szülted! :wink:

Több
21 éve 2 hete #156161 Írta: Angwen
Ajajaj! Vívó előélettel rendelkező személyek kíméljenek! :D Nem baj, Aeglos, legalább lesz mit tanulnom Tőled! Éljen a vívás, és minden, aminek pengéje van (még ha jelképes is, mint például az ütőfa esetében). Szóval honnan tudnánk ütőfát szerezni?

Több
21 éve 2 hete #156143 Írta: Aeglos

Alyr Arkhon írta: Ütőfával csak egy próbléma van: nincs semmi keresztvashoz vagy cubához hasonló dolog rajta... pedig az jó volna...

Nem gond egy THK-snak :D
Telcontar ütőfáján sincs kersztvas, ezért verte szét a kezem Gandalf a táborban Felagunddal karöltve :D :roll:
(Nehogy egyikőtök is azt higgye, hogy ezért haragszom, örülök, hogy végre vannak vívni tudó emberkék a környezetemben :wink: )

Angwen: Vívásban én leszek a jobbik, mert azt tanultam, úgyhogy reszkess :twisted: :evil3: :D

Több
21 éve 2 hete #156136 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: THK

Angwen írta:

Aeglos írta: Angwen: Majd ha regenerálódtam, akkor Veled is kiállok, de egyenlőre harci sebeim vannak :crying:
Ha teljes erőmben vagyok, akkor már méltó ellenfél leszek, de csakis kardban, vagy bottal :D
(tesióra SUX!!!) :twisted: 8)

Már alig várom! :D :D :D Azt hiszem, tényleg be kéne szereznünk néhány ütőfát; azzal kiválóan lehetne imitálni a kardozást. (Mert ugyebár az én szablyámat igazán nem ilyesmire tervezték.)

Ütőfával csak egy próbléma van: nincs semmi keresztvashoz vagy cubához hasonló dolog rajta... pedig az jó volna...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 2 hete #156133 Írta: Angwen

Aeglos írta: Angwen: Majd ha regenerálódtam, akkor Veled is kiállok, de egyenlőre harci sebeim vannak :crying:
Ha teljes erőmben vagyok, akkor már méltó ellenfél leszek, de csakis kardban, vagy bottal :D

Már alig várom! :D :D :D Azt hiszem, tényleg be kéne szereznünk néhány ütőfát; azzal kiválóan lehetne imitálni a kardozást. (Mert ugyebár az én szablyámat igazán nem ilyesmire tervezték.)

Több
21 éve 2 hete #156132 Írta: Alyr Arkhon

Angwen írta:

Alyr Arkhon írta: Artemisz: Azért ez nem a Verjük Meg Felagundot Klub

Ja?! És nekem csak most szóltok?!!!! Ha ezt tudom, akkor legutóbb...
Oké, jogosan mondhatnátok, hogy a THK-sok gyilkolására játszom: igazán bocsánat Esteltől és Alyrtól--dehát én mondtam talán, hogy az ujjatokkal hárítsátok a rugásomat?!! :D :P :twisted:

Alyrral igazán nagyszerűt küzdöttünk; remekül védekezik, úgyhogy ne hagyjátok, hogy a szerénysége bárkit is megtévesszen! (Ha ez megnyugtat, Alyr, nekem is van néhány harci sebem.)

Nem, nem gyilkolásra játszol, csak mielőbbi harcképtelenné tételre... ;)

És egyébként meg azzal hárítok ami éppen akad... én tehetek róla, hogy a lábad erősebb, mint az ujjam? :D :D

Nem is védekezem jól... csak szerencsém volt...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 2 hete #156125 Írta: Aeglos

Artemisz (Celebthil) írta: [size=9:33oilgqs](Aeglostól úgy hallom, nem bírod a pozitív kritikát! Hát tőlem viseld el, különben soha többé májas hurka!!! :nono: :twisted: )[/size]

8O :?:
Én nem emlékszem, h mondtam volna ilyesmit, bár meglehet.

Angwen: Majd ha regenerálódtam, akkor Veled is kiállok, de egyenlőre harci sebeim vannak :crying:

Több
21 éve 2 hete #156122 Írta: Angwen

Alyr Arkhon írta: Artemisz: Azért ez nem a Verjük Meg Felagundot Klub

Ja?! És nekem csak most szóltok?!!!! Ha ezt tudom, akkor legutóbb...
Oké, jogosan mondhatnátok, hogy a THK-sok gyilkolására játszom: igazán bocsánat Esteltől és Alyrtól--dehát én mondtam talán, hogy az ujjatokkal hárítsátok a rugásomat?!! :D :P :twisted:

Alyrral igazán nagyszerűt küzdöttünk; remekül védekezik, úgyhogy ne hagyjátok, hogy a szerénysége bárkit is megtévesszen! (Ha ez megnyugtat, Alyr, nekem is van néhány harci sebem.)

Több
21 éve 2 hete #156072 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: THK

Eleniel (csillaglany) írta: [size=9:ux6t9dor]Hát... köszi, Felagund. :oops:
De ezért inkább kizárást érdemelnék...
Hiába, vajszívű az elnökség.
[/size]

Pedig milyen vérre menő ujjcsatát vívtunk Eryvel!! Ahhoz képes a Kill Bill smafu volt! :lol:
Nemhogy a vágások... :twisted:

Alyr meg is jegyezte, hogy hogy képzelem, hogy csak így beavatódok, amikor őt lapsra verték... De hát ha egyszer Ery ebben határozta meg a fegyvernemet...? Tehetek én róla? :P
A valák tanácsa a fellebbezési fórum. :twisted:

Tekintve, hogy beavatásod tényét Melkor és Mandos is elismerte, nincs túl nagy esélye a fellebbezőkknek. :twisted:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 2 hete #156070 Írta: Artemisz

Alyr Arkhon írta: Artemisz nem is 4.5 percet harcolt, hanem csak max 4et és azt is elég lájtosan...
De ha Felagund ragaszkodik hozzá, további avatás nélkül is tagnak tekinthetjük...

Artemisz: Azért ez nem a Verjük Meg Felagundot Klub, csak akkor hozd az öcséd ha fórumos, érdekli Tolkien, és csak aztán a harc...

Avathattok még eleget, Alyr!! Majd ha kicsit megedződtem, akár veled is kiállok!!

Jól van, na, hová lett a humorod!!!!! Most mért kell mindenbe belekötni! :evil: :cry:
:? :?
[size=9:1nlv3czk](MEGÁLLJ CSAK, JÖVŐRE NEM KÖSZÖNTLEK FEL!! :nono: :evil: )[/size]
És igenis érdekli Tolkien!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hete #155979 Írta: Alyr Arkhon
Artemisz nem is 4.5 percet harcolt, hanem csak max 4et és azt is elég lájtosan...
De ha Felagund ragaszkodik hozzá, további avatás nélkül is tagnak tekinthetjük...

Artemisz: Azért ez nem a Verjük Meg Felagundot Klub, csak akkor hozd az öcséd ha fórumos, érdekli Tolkien, és csak aztán a harc...

Pénteken jót harcoltam Angwennel, úgy látszik nála a péntek ujjas nap volt, mert majdnem eltörte az én ujjamat is...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 3 hete #155977 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: THK
[size=9:1e8u7ol6]Hát... köszi, Felagund. :oops:
De ezért inkább kizárást érdemelnék...
Hiába, vajszívű az elnökség.
[/size]

Pedig milyen vérre menő ujjcsatát vívtunk Eryvel!! Ahhoz képes a Kill Bill smafu volt! :lol:
Nemhogy a vágások... :twisted:

Alyr meg is jegyezte, hogy hogy képzelem, hogy csak így beavatódok, amikor őt lapsra verték... De hát ha egyszer Ery ebben határozta meg a fegyvernemet...? Tehetek én róla? :P
A valák tanácsa a fellebbezési fórum. :twisted:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 3 hete #155964 Írta: Felagund
Ja, és még egy régebbi kritika a Kill Billről (Angwennel néztük meg ;) )

Angwen: "Jó film, jók a vágások benne..."

:mrgreen:

Több
21 éve 3 hete #155963 Írta: Felagund

Artemisz (Celebthil) írta:
[size=9:uxo44kdq](Aeglostól úgy hallom, nem bírod a pozitív kritikát! Hát tőlem viseld el, különben soha többé májas hurka!!! :nono: :twisted: )[/size]

Igazából SEMMILYEN kritikát nem szeretek (persze különböző okokból :P )

Az unokaöcsédet is (mint mindenkit) szertettel várjuk

Több
21 éve 3 hete - 21 éve 3 hete #155960 Írta: Artemisz

Felagund írta: Háát, én úgy hallottam, hogy Artemisz csak 4,5 percet harcolt... Hmm... A szabály az szabály! :roll:

De tudjátok mit? Hozzácsapjuk azt a kb fél percet, amit Mauval bunyózott a TTT-nézésen, úgyhogy ha senkinek sincs ellenvetése:

Üdv a klubban, Artemisz!!!

Felagund, mondtam már, hogy nagyon édes vagy?!! :wink:
[size=9:2v0n6ub6](Aeglostól úgy hallom, nem bírod a pozitív kritikát! Hát tőlem viseld el, különben soha többé májas hurka!!! :nono: :twisted: )[/size]

KÖSZÖNÖM!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ígérem, igyelszem méltó lenni erre a kitüntetésre!

ÉLJEN A THK!!!!

Ja, és pici unokaöcsémet (16 éves) már spannolom THK-zni, két hét múlva jönnek haza Sydneyből, imádja a sportokat, szereti a GyU-t, búvártanfolyamot végzett, és ha nem is látszik rajta, erős, mint a vasék, és JÓ HOSSZÚ KARJA-LÁBA VAN, szóval Felagund, örömmel venném, ha beavatnád!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hete #155959 Írta: Felagund
Háát, én úgy hallottam, hogy Artemisz csak 4,5 percet harcolt... Hmm... A szabály az szabály! :roll:

De tudjátok mit? Hozzácsapjuk azt a kb fél percet, amit Mauval bunyózott a TTT-nézésen, úgyhogy ha senkinek sincs ellenvetése:

Üdv a klubban, Artemisz!!!

Ja, és gratula Elenielnek! (ő tudja miért :D )

És hajrá Namarië! :D

Több
21 éve 3 hete #155906 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: THK
Ja, és akkor jön a fókuszban a másfélperces "mttgyakjaatömeget" ;)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 3 hete #155862 Írta: Aeglos

Nimrocco írta: Úgy irigyellek titeket. :(

Ne szomorkodj!

Majd összehozzuk, hogy Te is beavatódj. :D
Majdcsak találkozunk egy nagy MTT-s összejövetelen, legkésőbb a LEP-en.
Ugye jössz? Akkor aztán....

Több
21 éve 3 hete #155683 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: THK
Úgy irigyellek titeket. :(

"Similis simili gaudet"

Több
21 éve 3 hete #155645 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: THK

Felagund írta:

Nimrocco írta: ((nagyon zárójelben Felagundnak üzenem, hogy a Kill Bill előzetese fent van a Cinematrixon, és ezer bocs, ha már tudja))

(((Nagyon zárójelben: Felagund már kétszer látta a Kill Billt ;) )))

De akkor miért van még mindig fönt a Cinematrixon?Annyit kivettem belőle, h 2 részes és új. :? :?:

"Similis simili gaudet"

Több
21 éve 3 hete #155618 Írta: Aeglos

Artemisz (Celebthil) az Élménybeszámolók topicba írta: Míg ti színházaztatok, mi FIGHToltunk!! :D

Aeglos jól helyrerakott, de azért annyira nem hagytam magam.. most aztán olyan izomlázam van, hogy még..!
Ámbár lehet, hogy a kétszeri fáramászás is közrejátszott.. :roll:

Harcos Angwen jóvoltából Estel egyik kisujja csinos frankfurti virslivé dagadt... (ez a csaj előbb-utóbb le fogja rokkantani az összes srácot! :lol: :P )

Aeglos vimpár lett!!!!! (Most már a nagynéném!) :twisted:

Alyr és Angwen fáradhatatlan távharcot mutattak be, lenyűgöző volt!

THK RÚLLZZZ!!!!!
Ui: Köszi a tippeket és a tanítást! :wink:

Ja :up: :mrgreen:

Még hozzátenném, hogy nekem nem is szabadott volna harcolnom, mert le voltam sérülva, ennek ellenére én avattam be Artemiszt. :D

Der Maister nem volt ott, ezért aztán punnyadtunk (Artemisz, Estel, Aeglos) :D :oops: :oops:
De Angwen, és Alyr igazán kitett magáért :evil3: :itscool: 8)
Ők vagy 1/2 órát folyamatosan harcoltak... :D :twisted:

És naaaaaaaaaaagyon jó volt!!! :D

Több
21 éve 3 hete #155083 Írta: Artemisz

Estel Adániel írta: Nos, pénteki ráérők, akkor összehozzuk az aznapi THK-talit? ;)

YEAH!! :wink: :up:

ISMÉTLEM ÖNMAGAM: FÉL 5-5 KÖRÜL MARGITSZIGET NÉGYESHATOS?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hete #155080 Írta: Felagund

Beleg Cúthalion írta: /me sighs *bakker nem akar ez nekem osszejonni* :evil:

Felagund, en nem birom ki a LEP utanig. Valamelyik proba utan alljunk neki es adjunk egymasnak! :twisted:

Benne vagyok ;)

Hol/mikor?

Több
21 éve 3 hete #155078 Írta: Alyr Arkhon

Angwen írta:

Alyr Arkhon írta: Eleniel: arra a bizonyos harmadik pontra rúgni, ütni nem ér...

Ööö... Ezt vegyem célzásnak? :oops: :oops:

Tudtommal te véletlenül tetted...
vagy nem? :roll:

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.917 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére