THK

Több
21 éve 3 hete - 21 éve 3 hete #155077 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: THK
Nos, pénteki ráérők, akkor összehozzuk az aznapi THK-talit? ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hete #155076 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: THK
/me sighs *bakker nem akar ez nekem osszejonni* :evil:

Felagund, en nem birom ki a LEP utanig. Valamelyik proba utan alljunk neki es adjunk egymasnak! :twisted:

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hete #155072 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: THK

Alyr Arkhon írta: Eleniel: arra a bizonyos harmadik pontra rúgni, ütni nem ér...

Ööö... Ezt vegyem célzásnak? :oops: :oops:

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
21 éve 3 hete - 21 éve 3 hete #155071 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: THK

Alyr Arkhon írta: Én is a péntekre szavazok, egy feltétellel, ha lehet korábban kezdeni. Ugyanis most a fél 8as vonatot kell elérnem nem a fél9est.

8:05kor megy a vonatom Kelenföldről, de vn buszom 9kor is.
Tehát: péntek fél5-5 között esetleg, Margithídi négyeshatos?

Sikítson, akinek nem jó!
[size=9:19ryez12](Sorry, Felagund! :( Hiányoznál, de én már szívesen taliznék a többiekkel is!) [/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hete #155070 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: THK

Estel Adániel írta: Hmm... Péntek este, múltkori helyszín kinek nem jó? :look:
(Szombat estéről inkább lemondanék, épp elég hulla leszek addigra THK nélkül is... :roll: )

Azoknak nem jó, akik színházban lesznek :roll:
Nemtom ki megy Kriszanával színházba, én igen...

A szombatról még semmi konkrétat nem tudok, aki Fëanoros próbán lesz délelőtt, elvileg testületileg átvonulunk filmet nézni, ami max 4-5 óra (eddig 17.00-nál tartunk), onnan átvonulunk valami megfelelő helyre, úgyhogy akár fél hatkor már lehetne kezdeni...

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 3 hete #155066 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: THK
Én is a péntekre szavazok, egy feltétellel, ha lehet korábban kezdeni. Ugyanis most a fél 8as vonatot kell elérnem nem a fél9est.

Eleniel: arra a bizonyos harmadik pontra rúgni, ütni nem ér...

Felagund ellen lehetne alkalmazni az általam mutatott sáska-kungfu (vagy Felagund szerint aikido) rántást-dobást, csak én nem vagyok elég gyakorlott hozzá...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 3 hete #155060 Írta: Angwen
Én inkább a péntekre szavaznék...

Több
21 éve 3 hete #155034 Írta: Beleg Cúthalion
Nekem nem jo pentek este. 5-10-ig proban vagyok.
B.

Több
21 éve 3 hete - 21 éve 3 hete #155032 Írta: Estel Adániel
Hmm... Péntek este, múltkori helyszín kinek nem jó? :look:
(Szombat estéről inkább lemondanék, épp elég hulla leszek addigra THK nélkül is... :roll: )

Több
21 éve 3 hete #155014 Írta: Beleg Cúthalion
A TTT nezes utan az hany orat takar? Es helyileg hol van?

Mert 3 korul van vege a sulimnak es ha nem a vilag vegen vagytok akkor elmennek en is megvivni a csatamat.
Felteve ha Felagund is ott lesz.

Beleg

Több
21 éve 3 hete #155010 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: THK
Szóval akkor Ulmó-nézés után? Remek! már úgyis régen volt az a múltelőtti péntek :)

Üdv:
-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
21 éve 3 hete #154977 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: THK
Karcagra mikor akartok elkeveredni, mert engem nem engednek keveredni semerre.(mondjuk ez érthető:össz-vissz 2 városban tudok tájékozódni, az egyik Karcag, a másik Trpanj Horvátországban :lol: )

"Similis simili gaudet"

Több
21 éve 3 hete #154975 Írta: Angwen

Eleniel (csillaglany) írta: Időpont: ha jöttök Ulmóhoz TTT bővítettet nézni, akkor utána lehetne... Csak akkor szóljatok, hogy ne kisestélyiben jöjjek... :wink:
[size=9:7jqbeojb]Bár ez amúgy sem túl valószínű... :lol: [/size]

Nekem személy szerint biztos, hogy nem jó ez az időpont; örülök, ha egyáltalán a TTT nézésre sikerül elmennem. De persze egyedül kisebbségben vagyok, tehát ha a többiek ráérnek... :(

Több
21 éve 3 hete #154930 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: THK
Hát én valószínű hogy felagunddal fogok vívni(szeretnék) de ellened is szívesen kiállok

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
21 éve 3 hete #154899 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: THK
Ismét megjezem, hogy mindazok akik nem akarnak ökölre menni a tagságért, azokkal szívesen vívok meg. :wink:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 3 hete #154868 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: THK
Húúú... Hát ötlet az van elég. Akkor csemegézzünk!

Estel: Most hogy néznék ki kétszer ekkora karral? :lol: Mert kábé akkor hozom be Felagundot...

Angwen: a futást illetően igazad lehet! Amúgy is hadilábon állok vele, kábé úgy, mint Hofi: "Mennyit futsz százon?" "Öt métert..."
Viszont amit a kar kint tartásának hátrányairól írtál, az megfontolandó...
[size=9:wccpe2pm]Hallod, Felagund? :twisted: Éppen egy rizikófaktorra hívjuk fel a figyelmed!!![/size]

Az eltűnős technikára a kővé dermesztő átkot javaslom, esetleg az "úgy teszünk, mintha rúgnánk, és mikor elmozdul, a másik oldalról megszívatjuk" elnevezésű stratégiát.

Beleg: ööö... ha ugyanarra gondolunk... az nagyon brutál... :twisted: inkább kihagyom... :lol: De ha a "harmadik pontra" céloztál, akkor stimmel...

Laurelen: a fejrúgást hasonló okokból szintén mellőzném. 8) A varázslat viszont tetszik... Nem tudjátok milyen bűbájt használt Lockhart a HP második részében? Harry karját mindenesetre elég jól elintézte... (Bocs, ha valaki nem HP-ismerő...)

Sisee: csatlakozom Alyrhoz... én ugyan nem próbáltam, de így elképzelve elég kivihetetlennek tűnik a dolog... :wink:

Időpont: ha jöttök Ulmóhoz TTT bővítettet nézni, akkor utána lehetne... Csak akkor szóljatok, hogy ne kisestélyiben jöjjek... :wink:
[size=9:wccpe2pm]Bár ez amúgy sem túl valószínű... :lol: [/size]

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 3 hete #154839 Írta: Estel Adániel
Természetesen nem:

Estel Adániel írta: Egy javasolt fogás: Felagundénál hosszabb kar növesztése... :lol:
;)

Amire te utaltál, az ennek a módszernek az egyik hátránya szűk helyen. ;)

Több
21 éve 3 hete #154837 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: THK
:heu: :roll:

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 3 hete - 21 éve 3 hete #154835 Írta: Felagund
Mi?

A "Verjük szét a kezünket a falon"-módszer? :mrgreen:

[size=9:3kwz7m1d](Bocs Estel, ezt nem hagyhattam ki :roll: )[/size]

Több
21 éve 3 hete #154832 Írta: Estel Adániel
:roll: Na, még a végén marad az én módszerem... :look:

Több
21 éve 3 hete #154831 Írta: Angwen
Felagund ellen a futást nem ajánlom, a már említett kilométeres végtagjai miatt.

Több
21 éve 3 hete #154825 Írta: Beleg Cúthalion
Akkor mar tudom is mivel fogok elorukkolni :twisted:

Több
21 éve 3 hete #154808 Írta: Felagund

Alyr Arkhon írta: Beleg: Felagund ellen próbálkoztam lábsöpréssel de nem jött be...

Felagund (amúgy vívómódra) igyekszik a testsúlyát megosztani a két lába közt ;)

Több
21 éve 3 hete #154802 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: THK

Laurelen írta: ha lesz tali, most nem úsztok meg. hiába bújtatok el múltkor... :twisted:

Elbújni?
Ugyan!
Egy THK-s nem bújik el!
(Cska ha akar)

Beleg: Felagund ellen próbálkoztam lábsöpréssel de nem jött be...

Egyébként folyamatosan nyújtva tartja az egyik kezét...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 3 hete #154796 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: THK
ha lesz tali, most nem úsztok meg. hiába bújtatok el múltkor... :twisted:

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
21 éve 3 hete #154751 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: THK
Dodiee: Akkor kezdj el szorgalmasan edzeni! Fő a jó erőnlét! :D

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 3 hete #154726 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: THK

Eleniel (csillaglany) írta: ... karddal, puszta kézzel, fogpiszkálóval, vagy amivel épp gusztusa van... :lol:

esernyővel..mint Győrben láthattuk:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 3 hete #154722 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: THK
Ööö, nem tudom hova írjam, de tegnap óta nem hagy nyugodni:
Ery, te ezt komolyan gondoltad, amit tegnap mondtál?? csak úgy tájékoztatás képpen: egy körtét nem tudok leverni a fáról, nem hogy 5 percig vívjak valakivel..(5 percig pedig nem tudom szimulálni abátorságot, önbizalmat és hasonlókat, nem tudom mennyire szereted ha a füledbe sikítanak..)szóval.. szóval.... anyúúúú!!! nyüssznyüssz

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 3 hete #154721 Írta: Felagund
Ami meg azt illeti, lassan elkezdhetnénk szervezni a második talit ;)

Ötletek a hol-mikorra?

Több
21 éve 3 hete #154718 Írta: Felagund

Nimrocco írta: ((nagyon zárójelben Felagundnak üzenem, hogy a Kill Bill előzetese fent van a Cinematrixon, és ezer bocs, ha már tudja))

(((Nagyon zárójelben: Felagund már kétszer látta a Kill Billt ;) )))

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.830 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére