Vimpár Gittegylet

Több
22 éve 7 hónapja #54299 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
húha, hát ien is van? 8O érdeklődnék a dolog iránt, mert a vámpírok naon érdekelnek engem, de Tolkien világában még nem hallottam ienről... :roll: sajnos még nem olvastam a Szilt (lévén sehol nem lehet kapni... :evil: ) valószínűleg ennek köszönhetem tudatlanságomat. és ahogy elnézem itt már vmiféle kialakult társaságról van szó, szóval nem naon ütném bele az orroom a dolgokba, de ez most télleg megmozgatta az én fantáziámat... :lol:
szóval bizonyára ti most fáradtan felsóhajtotok, de -ha nem udvariatlan- megkérhetném, hogy csak egy mondatban mondjátok el mik a Vimpárok Tolkien világában, és mi a szerepük csodás Középföldén (vagy máshol :) )! plíííz :) :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #54294 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Bocsánat a tudatlanságomért :roll: , de mik azok a vimpárok? :?:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #54277 Írta: boreger
boreger válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Igeen!!! Hurrá! Éljen Svindler! Köszi! :D :D :D :D :D :D

Szia Estel! :D De rég láttalak! Azért remélem, összejön egyszer egy rendes (teljeslétszámú) vimpártali! Az ápr.6-ai, szegedin hárman voltunk (Deagol, Lestat meg én). Csináltunk fényképeket is, meg emlegettünk a jelne nem lévő 'maradékot' is :wink: és Lestat rajzolt címert, meg beszélgettünk a vámpírokról és a vimpárokról...

Szóval itt is van helyünk :D :D :D annyira örülök, most tele fogom vigyorogni ezt a topicot! Őszintén szólva nem bíztam benne, hogy megkapjuk a topicot, de végre egyszer kellemesen csalódtam! :) :D

A Szilmarilokból én csak arra emlékszem, hogy Lúthien denevérruhát öltött :) én meg vigyorogtam magam elé...

Több
22 éve 7 hónapja #54265 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Köszönjük, Svin, minden vimpár nevében!
Egyébként, ha Középföldén nem is, de Beleriandban biztosan tudunk egy vámpírról: Maga Szauron távozott Beren és Lúthien történetében (a Szilmarilokban) az egykori Tol Sirionból Taur-nu-Furinba hatalmas vámpír alakjában, "akár a sötét felhő a Hold előtt, s vértől csöpögő torokkal"...
Tolkien gondolt ránk is... ; ) =

(Estel Adániel, tiszteletbeli Vimpár)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 7 hónapja #54255 Írta: svindler
Vimpár Gittegylet téma létrehozva svindler által
A Vimpárok fóruma.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.454 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére