- Köszönetek: 0
Vimpár Gittegylet
- Eurynome
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
...and Death laughs back...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gillz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Lestat írta: De aki rendszeresen beír ide, az szerintem vimpár...
Sajnos (?) az én halhatatlanságom kizárja a vimpárságot - legalábbis tudtommal... de majd, ha egy másik személyiségem kerül a felszinre, még gondolkodom.
need more brainz. yourz. now.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lestat
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
De aki rendszeresen beír ide, az szerintem vimpár...
Apropó, vannak névtáblák vimpároknak 8O és nagyon szexisek. valami 60 ft a tok, de az csak annak kell, akinek mégr mtt-s sincs, vagy semilyen sincs. Én gyártom a névtáblákatm, és aki kér... az szóljon és ha lesz időm, akkor megcsinálom, annyit kell tenni, hogy küldötök egy bármilyen avatárnak való képet magatokról mailben nekem... nik@mail.matav.hu
persze a tábla nem kötelező
"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
- deagol
- Nem elérhető
íhhhh....hááát izé...itt egy kicsit hibásnak érzem magam....asszem Estelt én szerveztem be még régesrégen a halhatatlanságra.... :evil3:Estel Adániel írta: Hát, ezt én sem tudom... egyszer csak az lettem...
Keresd a piros pöttyöket a nyakadon!
"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."
- Liang
- Nem elérhető
"Segíts magadon,talán más is megsegít"
Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Valami ilyesmire tippelek Gillz hozzászólásával kapcsolatban...
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- gillz
- Nem elérhető
- Lestat
- Nem elérhető
Jajdeszeretm, mostmár minden működik a gépemen, szóval de színes a világ, viszont azt nem tudom, hogy Gillz, ezzel te mit is akartál mondani... : :crying:
"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
- gillz
- Nem elérhető
Na jó, alszom még 1 kicsit :sleepy:
- Liang
- Nem elérhető
"A vér nem válik vízzé"
- Lestat
- Nem elérhető
Ja, és a vér funkciója szerintem a testben való energiahordozás lehet, mert mást hirtelen nem találok.
- gillz
- Nem elérhető
Yao írta: Nos a múltkor feltettem egy kérdést:a válaszokkal még adósok vagytok
A véres?
Szívesen gondolkodom, de sajna nem tudok eleget a témáról. Nézzük csak. Mi a vámpír vérének a funkciója? Mert ugye nem az, mint az embernél (oxigén, tápanyag,információáramlás). Gyűjtsük össze a feladatait, így lehet, h el lehet indulni.
- Lestat
- Nem elérhető
Megszereztemn angolul a Vittorio a vámpírt, és az Armand a vámpírt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bár elolvasni nem tudom
- Fereste
- Nem elérhető
persze ezek közül nem mind1ik jelent meg magyar gondzásban is
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Nagyon szeretném elolvasni az Anne Rice féle Vámpírkrónikákat, de nem tom melyik könyvvel érdemes kezdeni.
És hol lehet ezeket megszerezni, mert az itteni könyvesboltban csak a Pandorát és a Csontok Szolgálóját (?) láttam. Ezekkel érdemes kezdeni?
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Liang
- Nem elérhető
A Tremere elmosolyodik:"Jó végre itthon lenni"
Nos a múltkor feltettem egy kérdést:a válaszokkal még adósok vagytok !
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Kérlek titeket, hogy térjünk vissza a topik témájához.
Fereste, gratulálunk, hogy ilyen nyilvánosságot kapott a véleményed, de az erre vonatkozó bejegyzéseket utólagos engedelmeteddel tisztelettel kitöröltem.
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- deagol
- Nem elérhető
Képzeljétek, nem is olyan régen volt a névnapom és a legjobb barátnőmmel sétálgattunk Kecskeméten, volt egy utcai könyvkiárusítás, na és mi vigyorog ránk rögtön? Az Interjú a vámpírral ! Örültem neki, mert még nincs meg és nem is olvastam. Na és utána, ahogy visszamentünk Mandaláékhoz, mit olvas föl éppen azaz ellenszenves képű szőkeség a viva+-on????? Fereste levelét! Az Anne Rice-könyvekről volt szó, és jól le is hordtad Lilut, hogy a neten kötött barátságok igenis fontosak...ha yool emlékszem, valami ilyesmiről volt szó. Mindenesetre, nagyon jól jött ki! :itscool:
Nnnnna, most a Könyvről szeretnék írni. Nekem iszonyatosan tetszett, nagyon jó könyv, főleg Claudia és a tragédiája. Most egyelőre ennyi, szerencsés vadászatot: deagol
"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."
- Fereste
- Nem elérhető
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Lestat
- Nem elérhető
Mekkora mázli...
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Szerintem ertheto az antikvariumok hozzaallasa. Rengeteg konyvet halmoz fel egy antikvarium, es ezeknek kis reszere van csak igazan igeny. A "meno" konyvek eladasabol kell fenntartania magat az antikvariumnak.
Masreszt sokkal nehezebb dolgunk lenne, ha nem lennenek antikvariumok.
Harmadreszt antikvariuma valogatja. En rendszreresen 5-6 antikvariumot latogatok, es itt-ott egesz erdekes dolgokra lehet bukkani olykor elfogadhato aron. (Pl akik utikonyvekre specializalodnak olcsobban adjak a fantasztikus irodalmat, es viszont)
Pl 2 eve vettem egy szinte szuz, ket kotetes (hartya vekony lapok), bor kotesu Shakespeare osszest 3000 HUF-ert. Ugyanakkor egy masik antikvariumban egy sok kotetes, agyonsargult Shakespeare osszest 12.000-ert vesztegettek. Keresni kell Aki keres talal.
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Hát igen, az antikváriumokat csak végszükség esetén ajánlom mindenkinek. Mocsok rabló banda. Nem az a bajom velük, hogy hasznot akarnak - végül is erről szól a kereskedés - hanem az, hogy megveszik tőled 300 Ft-ért és eladják 3000-ért. (Itt nem a különleges és értékes könyvekről, első kiadásokról beszélek, hanem a kutya közönséges, elsárgult, összegyűrt boltban már nem kapható könyvekről.) Ezt hívják tisztességtelen haszonnak, ugye??? Annyi rezsije, emi ezt indokolttá tenné, egy plázának sincs, nemhogy azoknak a kis lukaknak, ahová az antikváriusok beköltöznek. Nekem itthon van vagy két polcnyi eladandó könyvem, ami foglalja a helyet és valaki biztosan jó hasznát tudná venni, de nem adom el antikváriumnak. Akkor már inkább eladom valakinek annyirét, amennyit az antikvárium adna érte és akkor legalább VALAKI jól járt, nem csak a kereskedő veszi le a sápot megint. :-/ Bocsi, hogy kesergek, de évek óta neurotikus pont számomra az antikvárium, mivel a szakkönyveim jelentős részét csak onnan tudom beszerezni.
Megvan a másik két alcím:
2. kötet: Szentségtelen szövetségek
3. kötet: Érinthetetlenek
ÉSzAH
/Col. William Tavington/
- Fereste
- Nem elérhető
majd meghaltam mikor meglátam az antikváriumos háta mögötti polcon...
na persze annak ellenére, hogy antikvárium, elég borsos ára volt, pedig nem is oan szép a könyv úgy külsőre, de hát ráéreztek arra, hogy most mindenki ezt keresi, és tudják, hgy vannak oan hüék, mint pl én, akik még antikváriumból és képesek azt a könyvet 2500 Ftért megvenni.. !
mind1, megvan, ez a lényeg
- Fereste
- Nem elérhető
nekem a "vértestvérek" szerkezetileg eléggé nem teszik történetileg viszont elfogadható a KK nekem yobban tetszett mondjuk
- Lestat
- Nem elérhető
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Nekem személy szerint a Vérkötelékek is tetszett (ennek az elején van a nő a tőrrel). Nem olyan jó, mint a vörös halál, de nem is rossz. Jobb, mint a Kárhozottak királynője.
ÉSzAH
/Col. William Tavington/
- Fereste
- Nem elérhető
egyébként ez az Ániszos dolgot meg lehet vhol kapni könyvesboltban?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.