Vimpár Gittegylet

Több
22 éve 1 hónapja #75380 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Akkor már adhatod is, mert kész van 8) :twisted:

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #75352 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Lestat. Nekem is csinálsz ugye tokkal?
Ha csinálsz megadom priviben a címet, Ok?

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #75347 Írta: Lestat
Ok, én vehetek hozzá tokot...vagyis vettem is :oops: de kérem mostmár a címeket, mert mailben nem tudom átküldeni a tokot! :roll: :wink:

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
22 éve 1 hónapja #75322 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Lestat: ha lehetek vimpár tag akkor légyszi, nekem is! Nem kell tok majd a suliból lopok! :twisted:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 1 hónapja #75310 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Lestat:Akkor nekem is csinálsz??? tokkal 1üt....Nagyon megköszönném ;)

Több
22 éve 1 hónapja #75306 Írta: Lestat
Deagol: neked tok is :!: :?:

Több
22 éve 1 hónapja #75297 Írta: Telumehtar
Nem baj...ha ezen mulik :twisted:

Több
22 éve 1 hónapja #75296 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Szsz...szerencsétlen Telumehtarból is kárhozott lesz... :evil2:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 1 hónapja #75288 Írta: Telumehtar

deagol írta: Szegény pici SzmeaGollam...ész még meg isz fázott a drágaszágom a szetétszégben lopakodva...könny-könny :bawling: :crying:
Lestat: Telumehtar az én gyermekem lesz!!!! :crazy: :cross: Neked ott van Eurynome! :clown:
yahhh...tuti a fórum... :itscool:

Aaaanyuuuuuu!!!!!!

Több
22 éve 1 hónapja #75247 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Lestat: Én is lehetek vimpár-tag?
Ha igen nekem is készítesz 1et (mondjuk nekem jó lenne 1 tok is, de amiatt még körülnézek)? ez az avatar jó lesz.

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 1 hónapja #75245 Írta: Telumehtar

Lestat írta: Ok, akik eddig jelezték, hogy kell névtábla, azoké készen van... mailban azoknak tudom küldeni, akiknek nem kell tok (mert már van) :roll:

Lestat:Nekem is rögtönzöl eggyet??? JÓ lesz nekem ez az avatar...köszi ;)

Több
22 éve 1 hónapja #75236 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Egyébként pedig ezúton köszönöm szépen a "VG tagsági kártyát" (Łestat & Boreger jóváhagyásával

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 1 hónapja #75235 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
:roll: Mást nem hagytál le? :twisted: ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 1 hónapja #75180 Írta: Lestat
De nagy barom vagy... kihagytam a ne-t a mondat végéről az előzőnél. helyesen: miért is ne? :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #75179 Írta: Lestat
Ok, akik eddig jelezték, hogy kell névtábla, azoké készen van... mailban azoknak tudom küldeni, akiknek nem kell tok (mert már van) :roll:

Több
22 éve 1 hónapja #75165 Írta: Lestat
Ok, hát persze...miért is? :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #75158 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Én is lehet Vimpár tag? aki kószás az lehet Vimpár is?

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 1 hónapja #75153 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
lehetnék én is vimpár tag?
ebben az esetben én is szeretnék oan táblácskát, és a képnek tökéletesen megfelelne az avatárom :D (ez igazából egy boszorkányt ábrázol, de szentem elmegy vámpírnak is :D )

Több
22 éve 1 hónapja #75149 Írta: Lestat
Ok, fogtam az üziket, ha tudom, akkor készítem őket... akinek kell "kis műanyag izé" az mailben vagy priviben adja meg a címét és a nevét, amin át tudom küldeni...
Deagol: szupi vagy! Nagyon tetszik a history! :twisted: 8)

Több
22 éve 1 hónapja #75138 Írta: Eurynome
Eurynome válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Később halandókat öleltek magukhoz. és létrejött a kisebb hatalmú, ám még mindig rengeteg természetfölötti erővel rendelkező Második Generáció: unax, woreus, Eurynome

ui.: bocsi Eurynome, tudom, h. nem L. gyermeke vagy, de mostmár le nem vakarhatod magadról

Déagol! Ha ezt így folytatod, ideje lesz BEVEZETNEM A DIABLERIET!!! [size=9:3j01m3w7]Szőt. Halackát sem kapsz többet!/ [/size]

Eurynome :hát ez az! Asmodeus Főördög,de nem legfőbb.Olyan mint Baal vagy a többiek...

Nem! Asmo a főördögök főnöke. Közvetlen Lucifer alatt. Én csak tudom...

" Jöttem, láttam, és most nem győzök bocsánatot kérni..."

...and Death laughs back...

Több
22 éve 1 hónapja #75131 Írta: deagol
Most Én, mint a Vimpárok Véneinek egyik tagja, elétekbocsátom a történetünket (ami a Vampire-ből kiindulva a Vimpare nevet viseli :wink: )
Szóval:
Vimpare
Kezdetben vala Gusztáv. a Nagyhatalmú. Ő ezen a teremtett világon a Feneketlen Sötétséget képviselte. De Gusztáv egyedül érezte magát és létrejött az Ölelés; gyermekei pedig, a Vének, szétszóródtak a hatalmas és gyűlölködő világban. De senki sem cselekedhet a Végzet hatalma ellen; és a Vértestvérek egymásra találtak (a tolkien fórumon :lol: ):boreger, Lestat, Dwin Odiff és deagol. Ők az Első Generáció. Később halandókat öleltek magukhoz. és létrejött a kisebb hatalmú, ám még mindig rengeteg természetfölötti erővel rendelkező Második Generáció: unax, woreus, Eurynome (kihagytam valakit?). A Harmadik, legifjabb generáció tagjai az Ősatyák, akik benépesítették a Földet vimpárokkal, és akik klánokat alapítottak: ők pedig:
?
Na ki akar Harmadik Generációs vimpár lenni?
ui.: bocsi Eurynome, tudom, h. nem L. gyermeke vagy, de mostmár le nem vakarhatod magadról :mrgreen:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 1 hónapja #75125 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Eurynome:hát ez az :twisted: !Asmodeus Főördög,de nem legfőbb.Olyan mint Baal vagy a többiek...

"Jöttünk,Láttunk,Visszamennénk..." :twisted:

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 1 hónapja #75085 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Üdv. Nekem is jó az avatárom képnek. Műanyag izém van. (Gondolkodtam, csináljak-e az avatáromnak két kis hegyes fogacskát is, de hát én sem vagyok igazi vimpár, csak fogadott.)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 1 hónapja #75052 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Üdv néktek, éji népek.
[size=9:4hhqdh13]még rímel is![/size]

(Nem bírokkkk... hhuhh. Nehéz, nehéz.)

Szval: Lestat nekem jó az avatarom képnek. Tehát kicsit agresszívebb énem jelentkezik kétdimenzióba. Műanyag bigyóm van.

na, pá édeseim.

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 1 hónapja #75037 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Én eztet képet kérném(bár nem vörös a hajam :roll: ):
www.fangorn.pwp.blueyonder.co.uk ... AG0002.JPG
[size=9:hr3sw7nh]márha maegoldható a mérete miatt[/size]
:?: [size=9:hr3sw7nh]...vagy inkább legyen az avatarom...oyan bizonytalan vagyok...[/size] :triste:

Több
22 éve 1 hónapja #74967 Írta: deagol
ui.: Lestat, nem menthetnéd le azt a képet. ami most a avatarom??? sztem oan jó... :agree:

Több
22 éve 1 hónapja #74963 Írta: deagol
bocs bocs bocs bocs BOCS
Nem akartam SENKI érzéseit megsérteni, nem is tudom, valahol valaki említette ezt a BADARSÁGOT, mostmár tudom a vérségi viszonyokat!
Lestat: Legyen akkor Narie a tied! Úgyis az Ölelésre vágyik szegényke... :evil3:
Szmea: drága sztúrtesóm én nagyon szeretlek és ugyse fox meghalni mer aztat én nemengedem és gyógyuljmeg

Több
22 éve 1 hónapja #74904 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Szyasztok!Hogy lehet valaki vimpár?

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #74891 Írta: Lestat
Névtábla azért kell,ha kell :? , hogyha egyszer szervezünk vimpáros talit, akkor ne kelljen tanulgatni ki kicsoda... nameg oan szexisen néz ki 8O :roll: :wink: 8)

Több
22 éve 1 hónapja #74877 Írta: Eurynome
Eurynome válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Asmodeus? Aki a Sátán egyik Főördöge??

Lucifer legfőbb főördöge. :evil2:

Bezony bezony... Nem hallottál még, Eurynomeról, a Sátán seregeinek hadvezéréről? Öreg hiba. Nagyon öreg... :twisted:

...and Death laughs back...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.788 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére