Vimpár Gittegylet

Több
22 éve 1 hónapja #76157 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
:lol: Megbámultad, hogy még nem vagyok megöl(el)ve?
Én is e két helyszínt támogatnám... Esetleg, ha hétvégén lesz, akkor kompromisszumos megoldásként Pécset... :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #76135 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Estel:Azt láttam...jó alaposan meg is bámultam :D
1 kérésem: Ha lehet akkor vagy Szegeden vagy Budapesten legyen...nekem az utóbbi a jobb ;) Mert máshova nem nagyon mehetnék :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #76091 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
[size=9:1esgykja]Van kártyám, kinyomtatva, de megöl(el)ve még nem vagyok... :roll: [/size]
Mikor, hol lesz kövi tali? :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 1 hónapja #76068 Írta: Telumehtar
déagol drága (anyukám :D ) : Engem is megfogsz ölelni????? 8O Kártyám az majd lesz :D

Több
22 éve 1 hónapja #76024 Írta: Eurynome
Eurynome válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Tudod Déagol, rég nem írtál olyasmit, amivel teljesen egyetértettem volna, de most sikerált... :)
Bár mégsem... Nekem is van névjegykártyám, de mégsem vagyok megölelve... Hát, hajrá. Egyszer csak bejön... :P :P :P

...and Death laughs back...

Több
22 éve 1 hónapja #76022 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Hehehe...ugye tudjátok, hogy akinek van kártyája, vagyis megÖleltük, kötelező eljönni minden vimpáros talira??? :tongue: :tongue: :tongue:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 1 hónapja #75964 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Én elvileg tegnap elküldtem egy hozzászólást, de most látom, hogy nincs itt! :evil: Szóval, akkor nekifutok mégegyszer:
Lestat: Nagyön örülnék neki, ha tudnál nekem is csinálni ilyen névjegykártyát! Elég lenne, ha e-mailban elküldöd és nem kell 'kicsi műanyag izé'. Viszont, ha most sokat kell tanulnod v eleged van a sorozatgyártásból, akkor hagyjad, ráér akár egy hónap mulva is!
Ithil: Nagyon jók a képek, kül az első!

Több
22 éve 1 hónapja #75951 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Ok, mindenkit türelemre kérnék fel... rengeteg a tanulnivalóm. Hétfőre már mindenkié meg lesz, ha jól haladok, mert egyszerre szeretném feladni őket. :roll:
megfelel így?

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #75843 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Lestat: Nem tom kijavítani, megtennéd, hogy még egyszer elküldöd, immár helyesen?
Inkább postán (tok nélkül), mert a nyomtatóm 1 nagy sz*r

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 1 hónapja #75737 Írta: Telumehtar
Ithil nagyon jóók...
Lestat:Ma láttam hogy milyen kártyát készitesz...Estel kártyáját legalábbis láttam...
Nekem ugye tokot is küldesz???

Több
22 éve 1 hónapja #75684 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Még nehány kép:
ferncanyonpress.com/vampires/images/moonani5.gif ez sztem naon Aragorn! :itscool:
ferncanyonpress.com/images/lightng1.gif egy kis villámlás, csak a hangulat kedvéért :D [size=9:3lv3eh7d](egy kicsit kell várni amíg beidul)[/size]
ferncanyonpress.com/images/candle.gif gyertya
ferncanyonpress.com/vampires/images/friedrch.gif

[size=9:3lv3eh7d]ez itten egyiptomi:
ferncanyonpress.com/mummy/images/sphinx.jpg
ferncanyonpress.com/mummy/images/scarab.gif [/size]

Több
22 éve 1 hónapja #75683 Írta: Ithil Iarfeniël
:D :D Lestat :
Megkaptam a kártyát!
Nagyonnagyonnagyontökkhiráy!!! :up: :itscool: :hello: :agree:
[size=9:13tksyny]Főleg az a kis véresszájú vimpárfej rajta![/size]
Kössszzz!!!

Több
22 éve 1 hónapja #75675 Írta: Lestat
((( avatárod)))
Névkártyát :crap:

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
22 éve 1 hónapja #75672 Írta: Ragoran

Lestat írta: Szerintem kcsit erős... :oops:
Ragoran: hát ekkora szemmel nem csodálom, hogy látható
Te is kérsz?

1, Mekkora szemmel???
2, Mit kérek-e? :oops:

Több
22 éve 1 hónapja #75671 Írta: Lestat
Szerintem kcsit erős... :oops:
Ragoran: hát ekkora szemmel nem csodálom, hogy látható :arrow: 8O :quasi: :cyclops: :evil3:
Te is kérsz? :deal:

Több
22 éve 1 hónapja #75670 Írta: Ragoran
Helyes! Tök jóóóóók!!!

Több
22 éve 1 hónapja #75667 Írta: Ithil Iarfeniël

Több
22 éve 1 hónapja #75658 Írta: Ragoran
Ithil:
Ezek nagyon jók!!!
Az a halál fejes pók különösen! Hogy raktad be???
Nehogy abbahagyd!

Több
22 éve 1 hónapja #75648 Írta: Ithil Iarfeniël
Ajjaj ezért most ki fognak dobni...

egy kicsit csúnya szegény :D :dead:
ez meg gusztustalan:
ferncanyonpress.com/vampires/images/impaled.gif :dead:
Szóljatok rám hogy hagyjam abba! :?

Több
22 éve 1 hónapja #75647 Írta: Ithil Iarfeniël
[size=9:6o7cjuvz]ez is naon jó: :roll:
ferncanyonpress.com/vampires/rice4c.shtml [/size]

Több
22 éve 1 hónapja #75646 Írta: Ithil Iarfeniël
8O 8O Christopher Lee mint drakula:
ferncanyonpress.com/vampires/chrislee.shtml
geozine.free.fr/Geozine/dracula/ ... ee%202.jpg
www.farthestreaches.com/entlee1.jpg
www.bbc.co.uk/nottingham/enterta ... a_main.jpg
[size=9:1mcshjyo]( :look: vagy már ezeket is láttátok?) [/size]

Több
22 éve 1 hónapja #75568 Írta: Ragoran
Lestat: Ha jól látom itt kész tömeggyártás zajlik! :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #75563 Írta: Lestat
Thaur: nagyon jó név, csak enyhén bonyolult... nagyon sajnálom hogy elírtam :crap: :oops: :oops: :bawling: át tudod írni paintben a nevet? mert én is úgy csináltam... :roll: :oops: jajj de kellemetlenüol érzem magam :cry:

Telu: nem kemény papírra megy, mert nekem olyanom nincs. :roll: És már kész van tok is van...minden van... :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #75454 Írta: Telumehtar
Lestat Drága:Az enyémmel mi van???Keménypapirra nyomtatod? Cimet majd adok ;)

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #75453 Írta: Thaurwathiwen
Lestat: Nagyon köszi, mindjárt ki is nyomtatom magamnak:)=
Igaz, hogy Thaurwathiwen a nevem és nem Thaurwathien, de sebaj!
1ébként tudjátok, hogy a nevem annyit tesz, hogy: Visszataszító Árnyék Hölgy? Sztem méltó név egy vimpárnak, nem:)=?

Rohadt nyomtató, ez a .... (ide gondoljatok vmi roppant csúnyát) nem hajlandó kinyomtatni a kártyát :cry: :cry:

Több
22 éve 1 hónapja #75448 Írta: Lestat
Ithil: neked kell tok, ugye?
eddig még gyakorlatilag senkitől nem kaptam címet...vimpárok, drágaszágok...így hova küldjem? :?

Több
22 éve 1 hónapja #75436 Írta: Thaurwathiwen
Lestat: Ha még nem küldted el postán, akkor mondom mégsem kell tok, ha már elküldted akkor mindegy.

Telu: Kössz az infót :) .

Több
22 éve 1 hónapja #75426 Írta: Telumehtar

Thaurwathiwen írta: Lestat: Megadtam priviben.

Más: Tud vki vmit a Queen of the Damned c. filmről?
Érdemes-e megnézni, de leginkább, mikor lesz M.o-n?

Thaur:Azt a filmet nálunk nem nagyon akarják bemutatni viszont a netről le lehet tölteni ;)

Több
22 éve 1 hónapja #75401 Írta: Ragoran
Én itt már rég lemaradtam, de annyit még értek, hogy nagy igény van 'kisműanyagizékre'! És itten mindenki örökbe lett fogadva! :wink: Szóval tökre össze lettem zavarodva! (a macska meg fel van mászva a fára)
Vki felvilágosítana?

Több
22 éve 1 hónapja #75398 Írta: Thaurwathiwen
Lestat: Megadtam priviben.

Más: Tud vki vmit a Queen of the Damned c. filmről?
Érdemes-e megnézni, de leginkább, mikor lesz M.o-n?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.766 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére