Vimpár Gittegylet

Több
22 éve 1 hónapja #78941 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Tényleg nem lehetek első generációs! :rmad2: Pedig már úgy örültem neki! :crying:
Telu: csak rajta, rajta!!! :evil2:
üdv, kedves unokám!!! :wink:
Ugye akkor nekem most nem kell szemüvegben kötögetnem a kandallónál? :eek2:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #78932 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Család? Kész családafa!!!!! Eury: Ha jól tom Te például az unokatesóm vagy...vagy nem???? :roll:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #78920 Írta: Eurynome
Eurynome válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Lestat írta: Beszéltem Euryval délelőtt, akkor még úgy tűnt, hogy szabad a pálya Neked! :wink:

Mi vagy te, kerítő?!?!? :evil:

Ring: Boci, de nem hiszem, hogy te egy ien anyát szeretnél magadnak :roll: Meg egyébként is... Nincs ötletem. :P Telunak van már családja, nekem viszont...

...and Death laughs back...

Több
22 éve 1 hónapja #78902 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Beszéltem Euryval délelőtt, akkor még úgy tűnt, hogy szabad a pálya Neked! :wink:

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
22 éve 1 hónapja #78875 Írta: Telumehtar
Hmm...Ring ugytünik Euryt szeretné anyjának és akkor nem avatkozom bele ;) Ami késik nem mulik ;)

Több
22 éve 1 hónapja #78873 Írta: Lestat
Telu: miért nem öleled meg Ring-Bearer-t?

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
22 éve 1 hónapja #78861 Írta: Telumehtar
Hm....titkos dokumentumok.... :D szivesen megnézném öket...biztos vérrel irták :D

Több
22 éve 1 hónapja #78859 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Az első generáció Káin...eh...szóval Gusztáv volt,mindenki más csak az ő valamilyen leszármazottja lehet :twisted: !Bár vannak bizonyos rejtett dokumentumok...

"Egy holtnak tett ígéret alól nincs feloldozás" :twisted:

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 1 hónapja #78853 Írta: Telumehtar
Lestat: Nem lehet az hogy Gusztáv volt A VIMPÁR??????Mármint ö a teremtő...az elsö...és ti lettetek az elsö generációja és mi meg a második ;)

Nekem már soha nem lesz gyermekem
:( :bawling: :crying: :shake: :triste:

Több
22 éve 1 hónapja #78786 Írta: Lestat
Vértestvérek vannak, meg mindenféle rokonság, de mi vimpárok vagyunk, szóval akármi lehet!
észrevettétek, hogy el*sztük a rendszert, mert nem lehetünk első generációsok, mert Gusztáv az első generáció...

Több
22 éve 1 hónapja #78785 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Eurynome: Nagy baj ha lány vagyok? :D
Én is szeretnék ám beépülni!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 1 hónapja #78763 Írta: Telumehtar
1 kérdés: A vimpároknál van egyáltalán olyan hogy családfa???És rokonok????

Több
22 éve 1 hónapja #78762 Írta: Eurynome
Eurynome válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
És nekem még MINDIG NINCS FIAM!!!
Morw. :crazy:

...and Death laughs back...

Több
22 éve 1 hónapja #78757 Írta: Telumehtar
Gillz: Egyenlöre még nincs konkrét idöpont ;)

Hát igen....én még mindig gyermektelen vagyok :D de nem is olyan nagy baj....Viszont van 1 anyám 1 tesóm 1 unokahugom és sok rokonom 8O :D

Több
22 éve 1 hónapja #78756 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Thaurwathiwen írta: Déagol: a nagymamám vagy! Estelnek köszönhetően :)

Így igaz... sajnos másik jelentkezőnk nem volt jelen, így második unokád még nincs... :(

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 1 hónapja #78706 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Most egy kicsit elvesztem... :roll: mikor lesz akkor Vimpáros tali?

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 1 hónapja #78632 Írta: Lestat
Hát van ám kavar mostmár... :twisted:
Woreus: ha másnak nemis, nekünk jó a vasárnap, persze ha a töri doga nem bosszulja meg magát :? :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #78607 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Déagol: a nagymamám vagy! Estelnek köszönhetően :)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 1 hónapja #78562 Írta: Woreus
Woreus válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Há nem tom...mingyá kipróbálom!

egy fát könnyen kicsavar a szél,de az erdő ezer évig él...

Több
22 éve 1 hónapja #78538 Írta: Telumehtar
Anyu: Nem én öleltem...Hanem a fiad :twisted: Hogy kit az titok ;) (majd ők elmondják) ;)

Több
22 éve 1 hónapja #78536 Írta: deagol

Telumehtar írta: Anyu!!!!!!Mától nagymama lettél ;)

na és ki az a szerencsés, kit ifjabb leányom megölelt? :twisted:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 1 hónapja #78519 Írta: Telumehtar
Woooreus..... :D De jó látni végre egy vimpár :D
Nos nekem tuti nem jó :( :(

Wor: Müxik a chat?

Több
22 éve 1 hónapja #78515 Írta: Woreus
Aha,mondjuk jövő vasárnap?

Több
22 éve 1 hónapja #78503 Írta: Telumehtar
Anyu!!!!!!Mától nagymama lettél ;)

Több
22 éve 1 hónapja #78500 Írta: deagol
Engem szerintem bármikor elengednek - én már 15!!! éves vagyok :itscool: - csak persze vasárnap valamikor aludni is kéne...szóval kb 6-7ig maradhatnék. De szombaton, pénteken akár éjfélig is...van kinél aludni Szegeden... :sungl:

Több
22 éve 1 hónapja #78485 Írta: Woreus
Nekem minden vasárnap jó kivéve a mostanit mer épp ügyeletes leszek :x éspersze Szegeden!

Több
22 éve 1 hónapja #78202 Írta: Telumehtar
Neke ibkább a szombat és maximum 6ig engednek el :(

Több
22 éve 1 hónapja #78199 Írta: deagol
Estel: csináld úgy, mint én veled. Tudod, én csak egy puszit akartam adni...hopp, hát...halhatatlanság lett a dologból... :evil3:
Lestat: miért, ez még nekem is csak 3!!!! Unax szérvívó venedér és vimpár közötti átmenet... :heu:
Wor.: akkor már inkább a vasárnap...bár nekem személy szerint a szombat jobb... :cool2:

Több
22 éve 1 hónapja #78187 Írta: Woreus
Huh!Látom szépen terem a fórum!Na sorjában:1.szerintem a (ez itt a reklám heyle):Béke tanszék vagy a Sarokház jó lenne,olcsó,beférünk,nem kötelező enni.2.nektek nem lenne jó a vasárnap?Nekem pl vasárnap megfelel kb 6 után mert akkor érek be a koleszba és ráérek 9-ig,ha ven telcsid megadnád a számát hogy megbírjuk dumálni konkrétan.Esetleg valamejik pénteken...

Több
22 éve 1 hónapja #78069 Írta: Lestat

Estel Adániel írta:

Lestat írta: A Fórumom kicsit kihagy, nemtom mikor csinálják meg a központiak, várhatóan holnapra minden OK lesz :(

Mi jártunk ma ott Teluval, úgy tűnik, minden OK vele... ;)

Az lehet, de nekem holosan hozza be, ez városonként változó időben jelentkezik tapasztalatok alapján...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.133 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére