Vimpár Gittegylet

Több
21 éve 10 hónapja #85447 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Rago: Nem, csak szétcincáljuk egymást ;) :mrgreen:
ainawethien: A tesóm töltötte le....elég sz*r a film...ne nézd meg ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #85444 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Estel:
vámpir szinten, nem?
De Ti vimpárok nem szívjátok egymás vérét, nem?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 11 hónapja #85257 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
diablerie: nagyjából megfelel a kannibalizmusnak vimpár-szinten... :roll:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 11 hónapja #85240 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Udv neked is Nagyi :)

Hogy ertitek azt hogy veszelyeztetni? Peldat, pliz :)

Beleg (az elet tiszteloje)

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 11 hónapja #85235 Írta: Estel Adániel
Még egy utód, aki veszélyeztetheti a korábbi generációk "életét"... :roll:

Több
21 éve 11 hónapja #85180 Írta: Ragoran

deagol írta: [size=9:12kph399](újabb veszély a diablerie-re) :closed: [/size]

Ez mit jelent??? :oops:

Több
21 éve 11 hónapja #85030 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Bocsánat, hogy mostanában ennyire nem tevékenykedtem :heu: , de szóval...a netünk két hétig rossz volt :embarassed: , pontosabban kaptunk valami vírust :crazy: , és az egész rendszert újra kellett telepíteni :crying: . De azért pußa mindenkinek.
:evil3: Yahh, üdvözlöm a legújabb unokámat!!! Szia Beleg!!!
[size=9:kbo737xm](újabb veszély a diablerie-re) :closed: [/size]

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
21 éve 11 hónapja #84895 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
:) Szia :)

Ja-ja, azt néztem én is, hogy elég rég írt már be ő is.. áll itt a levegő.. :cry: nem mintha én olyan sokat lennék itt... :lol: na mindegy, csak bejöttem megint köszönni.

Zsu

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
21 éve 11 hónapja #84891 Írta: Estel Adániel
8O Hű, ez ám, a nem várt meglepetés! Buffy, a rég nem látott visszatért! :D
Üdv néked! ; ) =
Kár, hogy szegény Lestat mostanában egyre ritkábban jut nethez... :(

Több
21 éve 11 hónapja #84879 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
ejj.. de régen voltam már itt is... szégyenlem is magam.. :oops:
Lestat, képzeld megkaptam szülinapomra egyik barátnőmtől az Interjút, és a LEstat-ot, úgyhogy most gőzerővel olvasok. (Már a Lestat-ot.)
Aszonta nekem barátnőm, aki adta, hogy az Interjú az lassabb mint a Lestat, meg hogy sötétebb is... hát nem tudom hogy lassabb-e, de nekem nagyon tetszett. 8) Imádtam. Tök érdekes, hogy én eddig végig abban a tudatban éltem, hogy Lestatot, kedves Marius "csinálta".. erre nem.. most csak úgy falom a könyvet, mert érdekel hol lép be Marius Lestat életébe.. Na mindegy, gondolo sokakat érdekel a téma.. :)

Mostanában nincs is túl sok vámpírfilm... vagy legalábbis én nem találkozok velük.. azt a Vámpír ölelést vagy mit én is megnézném.. azt tékából vetted ki?

Nah, bocs a fárasztásért, de most "éjjel" 3:58 perc van.. vagy hajnali..

Jó éjt :)

Zsu

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
21 éve 11 hónapja #84741 Írta: Ragoran

Ithilgalad írta: SZsLF! :itscool:
(+ ÉLFSLÁ! :D )

Igen csak én nem bírtam +jegyezni a többiek szövegét, ezért jött a SZsLF.

Több
21 éve 11 hónapja #84376 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
SZsLF! :itscool:
(+ ÉLFSLÁ! :D )

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 11 hónapja #84286 Írta: Ragoran
Felháborító! :wink: Na, azért örülök, hogy, ha teccik, használjátok csak nyugodtan csak meglepődtem!!

Több
21 éve 11 hónapja #84260 Írta: Estel Adániel
Bocsi, de a chaten utólagos engedelmeddel már jó ideje használjuk... ;) =

Több
21 éve 11 hónapja #84258 Írta: Ragoran

Estel Adániel írta:
Üdvözlünk körünkben, "Sötét Zsák Legyen Fejeden" (by Ragoran :D ) !

Hékahó! A szövegem!!! :lol: 8O :lol:

Több
21 éve 11 hónapja #84053 Írta: Estel Adániel
:roll: Hát igen... követtem anyukám módszerét... ;) Sikerrel. 8)

Nővéreid Ithilgalad és Thaurwathiwen, nagynénéd Telumehtar és Mandala, nagyanyád pedig deagol. Mindenki más távolabbi rokon.
(Eia például féltestvér... :lol: )

Üdvözlünk körünkben, "Sötét Zsák Legyen Fejeden" (by Ragoran :D ) !

Több
21 éve 11 hónapja #84046 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Udv mindenkinek :)
Hat, mit ne mondjak olyan hirtelen tortent az egesz hogy mire eszbe kaptam mar halhatatlan lettem :) Estel a meglepetes erejevel hatott, gyors volt es lenyegretoro :lol:
No, szoval akkor kihez es milyen rokoni szalak fuznek engem? :twisted:

Beleg (a verszipoly) :D

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 11 hónapja #83962 Írta: Estel Adániel
"Yé! Utúvienyes!"
:lol:

Több
21 éve 11 hónapja #83960 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Yéé! Hugi! :hello:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 11 hónapja #83944 Írta: Telumehtar
Éljen Beleg a harmadik UH-m :)

Több
21 éve 11 hónapja #83898 Írta: Estel Adániel
Azért történt valami jó is tegnap! ;) Beleg Cúthalion személyében immár a harmadik vimpárt üdvözölhetitek a deagol-klán legifjabbjai között... 8)
:D

Több
21 éve 11 hónapja #83869 Írta: Telumehtar
Háj Vimpárok!!!

Csak 1 ajánlatot szeretnék itten mondani...jobban mondva nem is ajánlat..azaz..na mind1 majd meglátjátok ;)

Na szóval:
Ma láttam 1 vámpiros filmet...és NEM ajánlom senkinek...de télleg..nagyon sz*r..mielött még valaki egészen véletlenül megnézné :) itt a címe: Vámpir Ölelés... (föszereplőnő Alyssa Miláno-vagyhogyankellleirnianevét :P ) De télleg ne nézzétek meg...nem méltó a nevére :( Egyszerüen nagyon rossz a történet...a szereplők..a megjelenités...hm...szóval NE nézzétek meg ;)

Több
21 éve 11 hónapja #83807 Írta: Theia
Theia válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Sziasztok!
Sajnos nagyon sokáig nem működött nálam a tolkien.hu, meg időm sem volt mostanában... De most visszatértem! 8)
Ha van már családfa, elküldenétek nekem is? És ha a taliról tudni valami pontosabbat, írna valaki mailt vagy üzenetet? Sajnos csak hétvégén tudok netezni, és nem szeretnék kimaradni belőle! :roll:
Előre is örök hálám! :)

Emily

"Nem érdemes túl komolyan venni az életet. Eddig úgysem élte túl senki."

Több
21 éve 11 hónapja #83727 Írta: Ragoran
Vimpárok és zombik! Tök jó! :tongue:

Több
21 éve 11 hónapja #83715 Írta: Eurynome
Eurynome válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
8) Bezony, ő zombi. És az én barátnőm is :P

...and Death laughs back...

Több
21 éve 11 hónapja #83711 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Úgy, hogy zombi :biggrin2:

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
21 éve 11 hónapja #83706 Írta: Ragoran
Lestat:A barátnőd és nem vimpár??? 8O Hogy lehet ez? :wink:

Több
21 éve 11 hónapja #83638 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Bea az egyik legjobb barátnőm, és persze alapító tag is. Nagyon jó fej lány. :wink:

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
21 éve 11 hónapja #83177 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

gillz írta: Akkor engem is be kéne sorolni? Nem igazán követtem a generációkat, vki mondja meg, hanyadik vagyok... :roll:

Figyuztok, van egy CSOMÓ olyan emberke, aki már jelezte, hogy szeretne vimpárrá válni és van is vimpáros tagságija, de még nem Ölelte meg senki és nincsen Anyj/Apja, stb.
Őket is be kéne sorolni!!!!! :roll:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
21 éve 11 hónapja #83162 Írta: Ragoran
Csak azt hittem ő is fórumos...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.889 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére