Vimpár Gittegylet

Több
22 éve 1 hónapja #77710 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Woreus írta: Telumehtar:bocs a tegnapi hirtelen távozásom miatt de kivágott ez a szar!Aztán nem is engedett vissza! :cry:

Wor Drága: Semmi baj..volt már velem is ilyen ;)

Fereste: A jelek szerint nem Budapesten lesz :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #77708 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
ööööö, tali? :roll:
hát én megin le vaok maradva, de rendesen... hol lenne? amennyiben Bp-n vevő vaok rá, de ha nem akkor ezt ki kell hagynom :( pedig már naon találkoznék veletek :D
mellesleg ezt nem a Találkozások topicban kéne megtárgyalni? :roll:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #77692 Írta: Woreus
Woreus válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Telumehtar:bocs a tegnapi hirtelen távozásom miatt de kivágott ez a szar!Aztán nem is engedett vissza! :cry:

egy fát könnyen kicsavar a szél,de az erdő ezer évig él...

Több
22 éve 1 hónapja #77632 Írta: Telumehtar
Woreus:Gyereee!!!Nyugodtan gyere!!!!!!Kiváncsi vagyok rád ;)
Ööö...hogy kik szoktak fenn lenni? Háát..Estel szinte mindig fennvan Ithil is Eurynome-t is láttam már néhányszor...deagolt is láttam már....gillz is szokott járni néha...ja és én...
Ha valakit kihagytam sorry :(

Több
22 éve 1 hónapja #77630 Írta: Woreus
Aki még nem ismer annak elmondom:
Nem akarok negyképű lenni ezért csak annyit mondok,hogy elég rég óta vagyok vimpár (mondjuk úgy hogy a kezdetek óta) csak eltűntem egy kis időre...kb 3 hónapra...(elég nehéz manapság friss vért találni!)Mégis kik szoktak föntlenni a tolkienes csaten?
Nagy baj lenne ha én is elmennék arra a talira amit most szerveztek?

Több
22 éve 1 hónapja #77623 Írta: Telumehtar

Woreus írta: elfelejtetem valamit megkérdezni:szoktetok chatelni?és ha igen akkor hol?
a talira mostmár én is elbirok menni mivel Szegeden vagyok koleszban! 8)

Szia én még nem ismerlek de ime pár válasz...
Nos a chat: Tudomásom szerint néhányan a tolkien HU Chatjén szoktunk lennni...de hogy a többiek :roll:

Jah vimpárok:
A 7vége amit ajánlottam nekem nem jóó :( Ugyanis november 16.-án lesz CB koncert...és nem hiszem hogy egymás után 2 talira elmehetek :(
Szóval bocsi..... :( :cry:

"/Beid/" : Yao Drága változtasd vissza a neved pliiiz ;)
[size=9:3pwzdh72]Akkor nagyon halkan megjegyzem...mivel csak most olvastam hogy mindenkit orvul letámadtál mert azt mondta hogy változztasd vissza a neved ezért csak annyit mondok még...(mivel nem becsületes ha csak simán kiszedem azt amit irtam) ha nem akarod akkor ne változtasd vissza..ez csak tanács volt ;) [/size]

Több
22 éve 1 hónapja #77614 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Lestat-san:most váltottam nevet,így érthetőbb lesz pár dolog :twisted: !

"A Fény legyen veletek" :twisted:

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 1 hónapja #77613 Írta: Woreus
elfelejtetem valamit megkérdezni:szoktetok chatelni?és ha igen akkor hol?
a talira mostmár én is elbirok menni mivel Szegeden vagyok koleszban! 8)

Több
22 éve 1 hónapja #77611 Írta: Woreus
Nagyon boldog vagyok hogy nem felejtettetek el!Látom rengeteg új arc van! :D Megpróbálok majd beilleszkedni... és ha megkérhetnék valakit hogy röviden ismertesse ami itt történt amíg én más tájakon jártam friss vér után kutatva :P

Több
22 éve 1 hónapja #77590 Írta: boreger
boreger válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
ihol vagyok :) =

csak épp ritkán jutottam nethez és olzankor mindig elfelejtettem ide is bejönni. De azért még élek és virulok :quasi:

azaz miket bezsélek, szóval létezem és virulok :) =

bár elkaphattam valami kórságot valami halandótól mert fáj a torkom
elég kellemetlen egy vimpárnál! ennél már csak a herpesz rosszabb... na meg persze a fájós szemfog :evil3: (Lestat, bocs)

Több
22 éve 1 hónapja #77588 Írta: Lestat
Lestat válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Woreus: Hogysmint? :roll: nagyon régen láttunk, azt hittem elhagytál bennünket! :x
16-17 ...ugye ebből választani kell és nem mindkettő? 8O :?
Jah: én meg boregerrel tartom a kapcsolatatot, ha valaki ettől tartana netán... :wink:

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
22 éve 1 hónapja #77528 Írta: Telumehtar
Akkor jó lesz Szeged....hm...november...gondolkodom...szombat vagy vasárnap legyen????Mondjuk november 16-17???Az mindenkinek jó lenne???Mondjuk még elég messze lesz....de nem baj ;)

Több
22 éve 1 hónapja #77523 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Woreus írta: Hello mindenki!Nwmtom emlékeztek e még reám kedves ősvimpárok! :) Tudjátok még a chates topicból!
Woreus

Drága Woreus! Hogy én téged milyen régen láttalak! :embarassed: Már kezdtél ám hiányozni! :triste: Közben itt történnek ám az események, úgyhogy csak gyere és próbálj meg bekapcsolódni! :clown:
a talihoz: Szeged egy biztos pont, nekem nov 2 és az őszi szünet kivételével minden jó, sztem novemberre rakjuk, az tuti mindenkinek kivitelezhető lesz, legalábbis remélem
:!: lehet, hogy addig boreger is előkerül :hein:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 1 hónapja #77519 Írta: Woreus
Hello mindenki!Nwmtom emlékeztek e még reám kedves ősvimpárok! :) Tudjátok még a chates topicból!
Woreus

Több
22 éve 1 hónapja #77448 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Azt a maskort is elore lehet hozni szervezesileg, csak mindjuk novemberre gondolunk, s akkora szervezkedunk. pl3. szombatja novnak, akkor nem lesz zsinorban minden tal.

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 1 hónapja #77437 Írta: Telumehtar
Lestat: Ilyen könnyen azért én nem adom fel... ;)

Több
22 éve 1 hónapja #77398 Írta: Lestat
Ok gyerekek, akkor fújjuk le, mert így nagyon necces lesz!Így nem lehet úgy megszervezni, hoghy jó legyen. Majd máskor.

"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "

Több
22 éve 1 hónapja #77370 Írta: Telumehtar
Lestat: Háááát...nem tom...mert figyu: MTT gyülés október 5 (szombat) tegyük fel : VG tali 12.-e szombat...19.-e szombat Frodós tali 23.-a pedig Kószás tali asszem....Ja és november 2 szindarabos tali...szóval nem tm hogy engedéjeznek-e minden 7végén talit....Egyébként meg akkor este lesz a Dracula 2000 ;)

Több
22 éve 1 hónapja #77367 Írta: Lestat
Esetleg kinek jó az ötödike utáni hétvége, a 12. (szombat)? :roll:

Több
22 éve 1 hónapja #77364 Írta: Telumehtar

Estel Adániel írta:

gillz írta: Az időponttól függően elképzelhető, h lerepülök, sminthogy Bp.ről, ezért Telu, szivesen szövetkezem...

Dettó!... [size=9:2gp3pfw0]a Vimpártesómról nem feledkezem meg... ;) [/size]

Gillz!Estel! Negyon nagyon nagyon és még1X nagyon köszike...Akkor konkrétan le lehet véglegesiteni a Szegedet? Nos Drága Szegediek (már ha van itt olyan) és nem Szegediek..kezdjetek el gondolkodni a helyen és az idöponton...köszi ;) Telu

Több
22 éve 1 hónapja #77358 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Én is megyek Szegedre, de sztem se jó 5én, az túl hamar van. És jöjjetek csak minél többen, hadd villogjak az alapító tagsági kártyámmal :dance:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 1 hónapja #77319 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

gillz írta: Az időponttól függően elképzelhető, h lerepülök, sminthogy Bp.ről, ezért Telu, szivesen szövetkezem...

Dettó!... [size=9:jmtpulcm]a Vimpártesómról nem feledkezem meg... ;) [/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 1 hónapja #77309 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Dwin Odiff írta: Hali Mindenki!

Sajnálatos hírt kell közölnöm Veletek. Lehet sírni:

VISSZATÉRTEM!!!!

Asszem kicsit lemaradtam a történésekről az utóbbi időben, de igyexem, behozni a lemaradást. Még egy matuzsálem sem lehet mindig naprakész...
Egyébként meg pusszantok minden régi ismerőst.

OFF:
Dwiiiiiiiin! :lol: Hali, jó újra látni a nicked. :wink: Még mindig a Legolasos topicot boldogítom, örülnék, ha néha arrafelé is benéznél. :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #77306 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Az időponttól függően elképzelhető, h lerepülök, sminthogy Bp.ről, ezért Telu, szivesen szövetkezem...

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 1 hónapja #77279 Írta: Eurynome
Eurynome válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Telu! Ne aggódj, én is csak éjszaka ismerném ki magam a város kb 3 urcájában :lol:
De sztem a pestiek/egyebek jöjjenek együtt.

...and Death laughs back...

Több
22 éve 1 hónapja #77268 Írta: Telumehtar
Igen, igen...az az elsödleges....akkor választ kérek...nekem jó a Szeged már csak 1 problémám van: Én még nem jártam SOHA Szegeden ezért nem tom hogyan kell oda eljutni (nekem marad a vonat) meg hogy hova megyünk stb. 1 Válalkozó szellemü budapesti vimpárt megkérnék arra hogy ne haggyon egyedül...pliiiz.... :(

Több
22 éve 1 hónapja #77259 Írta: Lestat
Rago: semmit sem tudok róla
Telu: Szegedre kéne, ha már ennyi embernek jó a Szeged, mert én máshova nem mehetek és asszem ezt Eurynome nevében is kejelenthetem. Az ötödike túl közel van mostmár, felesleges összecsapni ilyen közelre, hacsak kb két napon nem érkezik vissza hatalmas tömegű igény az ötödikére... :shake:
Egyáltalán kik jönnének? először azt szedjük össze!

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #77256 Írta: Telumehtar
Engedelmet kérek...ezen a helyen a hozzászólásom az elözö...másképpen vót...azt irta ki hogy nem lehet ien gyakran hozzászolás irni...sorry

Több
22 éve 1 hónapja #77255 Írta: Telumehtar

deagol írta: Ha választani lehet, akkor már leginkább Brujah. :twisted: Szeretem a lázadókat :evil3:
ui.:Szóval van egy egyetemista és 9 centivel magasabb fiam??? Én ezzel most szembesülök először!!! :embarassed:

Anyu,anyu....Eleinte én sem tudtam hogy van 1 tesóm...aki ráadásul kb. 20 cm-el magasabb mint én....Nem ér nem ér...ti mind magasak vagytok... :?

Nem kéne megszervezni a kövi vimpáros talit?Mert ha télleg okt. 5.-én lenne akkor nincs annyira sok szervezni való.....A lehetöségek eddig: Budapest, Szeged,Szentendre (okt.5) és kompromisszumos megoldásként Pécs....Javaslatok????

Több
22 éve 1 hónapja #77245 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Ragoran írta: Mit tudtok a sussexi (asszem így írják) vámpír c. könyvről???
S.Zs.L.F.!!!

Valaki tudna válaszolni???

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.892 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére