Húrin gyermekei (The Children of Húrin)
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ha egy kis szerencsénk van, talán csak 1-2 évet kell rá várni, nem hármat!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Encsi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Tulkas írta:
2-3 év..remélem csak vicceltél.Az rohadt hosszú idő.Addig nem bíromm ki nélküle.
:átnyújtja a revolvert:
Our knees do not bend easily
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Valamivel könnyebb olvasni, mert ebben nincsenek közben jegyzetek, összefüggő a szöveg.Tulkas írta: Azt pedig, hogy eredetiben olvassam, hát...a Peoples of Middle-Earth elolvasása (most olvasom) is átok nehéz.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Tulkas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Felagund írta:
Eru Harcosa írta: engem már nagyon érdekel hogy mikor jön ki magyarul mert rég óta várok rá!
egyébként angolul se láttam és nem olvastam!Hol lehet megvenni?
Arra még várhatsz egy darabig, minimum 2-3 év, amíg kiadják magyarul.
De angolul szinte minden nagyobb (idegennyelvű kínálattal is bíró) könyvesboltban kapható...
2-3 év..remélem csak vicceltél.Az rohadt hosszú idő.Addig nem bíromm ki nélküle.Azt pedig, hogy eredetiben olvassam, hát...a Peoples of Middle-Earth elolvasása (most olvasom) is átok nehéz.
- Ben
- Nem elérhető
Teszem azt a Libri Könyvpalotában, széép, nagy polcon, külön kiállítva (Rákóczi út. 12). De gondolom ugyanilyen erővel más Librikben is van.Felagund írta: De angolul szinte minden nagyobb (idegennyelvű kínálattal is bíró) könyvesboltban kapható...
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Eru Harcosa írta: engem már nagyon érdekel hogy mikor jön ki magyarul mert rég óta várok rá!
Arra még várhatsz egy darabig, minimum 2-3 év, amíg kiadják magyarul.
De angolul szinte minden nagyobb (idegennyelvű kínálattal is bíró) könyvesboltban kapható...
Our knees do not bend easily
- Eru Harcosa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Ulmo
- Nem elérhető
Encsi írta: Kicsit fáziskésésben vok: Ez van magyarul, vagy csak idegen nyelven?
Lesz magyarul (remélhetőleg), idegen nyelven már van.
- Encsi
- Nem elérhető
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Altaris
- Nem elérhető
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ne aggódj, ha lesz valami, úgyis be fogják írni ide. Attól hogy türelmetlen vagy, nem lesz gyorsabb.Tulkas írta: Van vmi előrelépés a könyv megjelentetésével kapcsolatban(bocs hogy ilyen türelmetlen vagyok)?
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Tulkas
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Az eredeti előrendelésem továbbra is be van ragadva így 8-9 emailváltás után is (állítólag majd törlik, mert ők se tudnak vele mit kezdeni), úgyhogy kénytelen voltam még egyszer megrendelni.
Tears unnumbered
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Szerintem még ez is titok, de ha beindulnak a dolgok, akkor beírjuk.Tulkas írta: Melyik kiadó érdeklődika CoH után?
- Tulkas
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Attila
- Nem elérhető
Végre nem csak én kérdeztem meg!
Nem tudjátok, hogy mikorra adná ki az az anonim kiadó Tolkien leveleit? Mert (nem csak) amióta megkaptam az MTT manifesztumát mindenhol próbálom keresni Tolkien leveleit a könyvesboltba de mivel sajna nem annyira jól beszélek angolul...már mint olyan jól nem ami Tolkien angol leveleinek elolvasásához szükséges..már mint nem értenék sok mindent!
Így nem igazán menne!
Tehát kérdésem
Mikorra adja ki az anonimkiadó J. R. R. Tolkien leveleit????
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Tulkas
- Nem elérhető
Illetve melyik kiadó érdeklődika CoH után?
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Olorin.papa
- Nem elérhető
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Tulkas
- Nem elérhető
- Konyhatünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Megjegyzem, ha átszámoljuk az eredeti angol árat (19 font, kb. 7000 forint), akkor az csak egy ezressel olcsóbb mint a magyar ár. Amazonon tényleg lényegesebben olcsóbb, no de szegény Silnek már hány hete is szállítják...?
Namárie! Nai hiruvalye Valimar.
Nai elye hiruva. Namárie!
- Ilweran
- Nem elérhető
Frissítés:
Ha már az egyiket reklámoztam, kapjon a másik is már a bookline-on is rendelhető a The Children of Hurin, 6912 ft-ért, 6-12 munkanapos szállítási idővel.
[size=9:39f4j9ni](Kicsit off: a bookline egyébként igen szépen felfrissítette az idegennyelvű könyv kínálatát, rengeteg angol nyelvű Tolkien-könyvet lehet rendelni tőlük.)[/size]
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Attila
- Nem elérhető
Na jó lehet, hogy ez rossz ötlet volt!
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Ez sajnos üzleti titok tudtommal, nem adhatok ki semmilyen információkat.Tulkas írta: Ha meg szabad kérdezni, melyik kiadó utasította vissza a kiadás jogát?
Az olyan kiadók mint a Szukits, Európa vagy a Ciceró, amelyek jó pár Tolkien könyvet adtak ki, is visszautasító ajánlatot tettek!
- Tulkas
- Nem elérhető
Az olyan kiadók mint a Szukits, Európa vagy a Ciceró, amelyek jó pár Tolkien könyvet adtak ki, is visszautasító ajánlatot tettek!
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Természetesen jártunk már ennek kapcsán más kiadóknál is.Phaedra/Namarie írta:
Gandalf: és más kiadók? csak utánanézek én annak a magánkiadónak....Gandalf írta: Egy része már le van fordítva (Angwen része), egy része viszont még nem (Vewy és Lamorak része). A kiadó sajnos úgy döntött menet közben, mégsem akarja kiadni, de a kiadás jogát szívesen eladja. Próbálunk keresni neki másik kiadót, de egyelőre nincsen érdeklődés rá, esetleg az MTT kiadja kis példányszámban, ha nyerünk rá pályázati pénzt.
Sajnos perpill. patthelyzet, de nem adjuk fel.
- Namarie
- Nem elérhető
Gandalf: és más kiadók? csak utánanézek én annak a magánkiadónak....Gandalf írta: Egy része már le van fordítva (Angwen része), egy része viszont még nem (Vewy és Lamorak része). A kiadó sajnos úgy döntött menet közben, mégsem akarja kiadni, de a kiadás jogát szívesen eladja. Próbálunk keresni neki másik kiadót, de egyelőre nincsen érdeklődés rá, esetleg az MTT kiadja kis példányszámban, ha nyerünk rá pályázati pénzt.
Sajnos perpill. patthelyzet, de nem adjuk fel.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.