KÉPEK

Több
17 éve 9 hónapja #315794 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: KÉPEK

Galadriel14 írta: húúú.. ez a rajzolás... már az első komolyabb arcvonásoknál leesett hogy valami mangás/animés csinálja... :) bnőm kézzzel mível (ennél jobbakat) ilyeneket. :) .. de amúhgy ez is jó.

Szerintem Painttel azért nehezebb..

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #315788 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: KÉPEK
húúú.. ez a rajzolás... már az első komolyabb arcvonásoknál leesett hogy valami mangás/animés csinálja... :) bnőm kézzzel mível (ennél jobbakat) ilyeneket. :) .. de amúhgy ez is jó.

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #315709 Írta: Liliom
Liliom válaszolt a következő témában: KÉPEK

Nessa írta:

Phaedra/Namarie írta: Feanor

őt elsőre nőnek néztem... sok minden eszembe jut róla, de Feanor nem :roll:
amúgy szép.

Ez nem egy no?

...

Több
17 éve 9 hónapja #315704 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: KÉPEK
szerintem azért nem rossz...! :-)

Több
17 éve 9 hónapja #315688 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: KÉPEK

Phaedra/Namarie írta: Feanor

őt elsőre nőnek néztem... sok minden eszembe jut róla, de Feanor nem :roll:
amúgy szép.

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
17 éve 9 hónapja #315640 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: KÉPEK
Huhhh, így felgyorsítva sooooo amazing...
Áh, itt is a színezés/árnyékolás viszik a pálmát, formára annyira nem is jó.

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 9 hónapja #315630 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: KÉPEK
youtube.com/watch?v=4hXVcCUoAH0

Lehet gyakorolni..Pár tippet azért adhat, a kedves hobbi kép-készítőknek.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 9 hónapja #315600 Írta: Nóli i linantea

Phaedra/Namarie írta:

Nóli i linantea írta: Nekem a Faramir és Eowynos kép tetszik, csak azt nem tudom miért vetkőzött neki ennyire Eowyn? :roll:

Jobban megnéztem, faramir is áttetsző ruhában van. Gondolom, erőteljes gyógyulás jele... :P

Faramiron egyszerűen ninsc sztem ing. Az még OK, a firss levegő jót tesz a sebeknek...

Több
17 éve 9 hónapja #315596 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÉPEK

Nóli i linantea írta: Nekem a Faramir és Eowynos kép tetszik, csak azt nem tudom miért vetkőzött neki ennyire Eowyn? :roll:

Jobban megnéztem, faramir is áttetsző ruhában van. Gondolom, erőteljes gyógyulás jele... :P

Elrond
ő is
Maglor, Elrond, Elros
Glorfindel

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 9 hónapja #315510 Írta: Nóli i linantea
Nekem a Faramir és Eowynos kép tetszik, csak azt nem tudom miért vetkőzött neki ennyire Eowyn? :roll:

Több
17 éve 9 hónapja #315480 Írta: Altaris
Uinen, Galadriel és Elrond :) :):) (L) szépek!! *eh.. enyhe msnes beütés...bocs!

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 9 hónapja - 17 éve 9 hónapja #315465 Írta: Fingolfin
Fingolfin válaszolt a következő témában: KÉPEK
A Yavanna kép nagyon tetszik :o
mondjuk a többi is szép :P

..döbbenten menekültek előle azt hivén,hogy maga Orome jött el,mert tébolyult haragjában szeme úgy izzot mint a valáké..

Több
17 éve 9 hónapja #315450 Írta: Namarie

Több
17 éve 9 hónapja #315337 Írta: Altaris
nos hogy ne csak hozzászóljak a képekhez.. épp hf-t írtam és miket találtam:

fantáziahölgy
talán ent...
tavaszkirálynő
hattúk egy gyönyörű várral
unikornisok sakurával (cseresznyevirág)
lány karddal
és íme az egyik kedvencem:
Nenya
szintén

és:

Vilya
Narya

Több
17 éve 9 hónapja #315289 Írta: Nóli i linantea
Glorlyg: Nekem is a szeme tecc, egészen kinagyítva nézegettem, nagyon szép.

Több
17 éve 9 hónapja #315283 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: KÉPEK
Arról van valakinek képe, mikor Legolas áthúzza magát a ló hasa alatt? előre is köszi!

Több
17 éve 9 hónapja #314769 Írta: Namarie

Több
17 éve 9 hónapja #314591 Írta: Altaris

Glorlyg írta: Luin
A legújabb alkotásom.
Nyilatkozatok!

nekem tetszik. tudom ez nem épp kritika, de tetszik :) főként a haja és a szeme. nagyon szép... olyan távoli-közeli... olyan tündés.. :) meg a kék kő.. (már ha nem kapocs.. :) ..)

Több
17 éve 9 hónapja #314587 Írta: Glorlyg
Glorlyg válaszolt a következő témában: KÉPEK
Luin
A legújabb alkotásom.
Nyilatkozatok!

Gilran Thalion Glorlyg

=^ . ^=

Több
17 éve 9 hónapja #313990 Írta: Namarie

Több
17 éve 9 hónapja #313124 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: KÉPEK
Ötsém, ez a video földhöz vágott, télleg naon jó!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
17 éve 9 hónapja #312582 Írta: Fingolfin
www.leavesofgold.co.uk/index.php
néhány kép tündékről és emberekről akik nemkerültek bele a filmbe :roll:

..döbbenten menekültek előle azt hivén,hogy maga Orome jött el,mert tébolyult haragjában szeme úgy izzot mint a valáké..

Több
17 éve 9 hónapja #312575 Írta: Fingolfin
Sziasztok!

Nagyon jó ez a fórum kár,hogy csak most fedeztem fel a videó nagyon jó na és a képek is....Vahh mit nem adnék ha a szilmarilok legalább egykét fejezetét megfilmesítenék:( pl a Narn i hin Húrin-t :cry: !
amugy meg nagyon tetszik az összes könyve Tolkiennek :)

Több
17 éve 9 hónapja #312345 Írta: Adaneth
Adaneth válaszolt a következő témában: KÉPEK
Ebben a videóban teljesen el lehet merülni... ::meghatottanpislog::
És Dorwinion, nagyonnagyon szépek azok a képek... A törpasszony a kedvencem :hello:

Megy a gyűrű vándorútra
Egyik kézből a másikba
Aki tudja, meg ne mondja
Merre van a gyűrű útja

Több
17 éve 9 hónapja #312226 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: KÉPEK

Sil írta: Amúgy ez a Secret Garden-től a Nocturne c. szám.

Óóóó, Secret Garden! A leggyönyörűbb zenéket ők csinálják. :D Az nagyon szééép. ^^

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
17 éve 9 hónapja #312119 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: KÉPEK

Thereon írta: Itt egy szép video, tele képpel, zene kéne ha valakinek megvan:

Mindjárt meglesz, gyere MSN-re. :wink:
Amúgy ez a Secret Garden-től a Nocturne c. szám. És rájöttem, hogy honnan volt annyira ismerős: az 1995-ös Eurovíziós Dalfesztiválon ez a volt a győztes dal, norvég színekben.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 9 hónapja #312116 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: KÉPEK

Thereon írta: OFF
Na hallod.. Alan Lee-t olvastam, kattantam az msnre :)
ON

Itt egy szép video, tele képpel, zene kéne ha valakinek megvan:

én is :oops:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 9 hónapja #312113 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: KÉPEK
OFF
Na hallod.. Alan Lee-t olvastam, kattantam az msnre :)
ON

Itt egy szép video, tele képpel, zene kéne ha valakinek megvan:

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 9 hónapja - 17 éve 9 hónapja #312110 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: KÉPEK

Noredhel írta:

dorwinion írta:
Néhány kép, amit talán nem mindenki ismer itt .

Ezek gyönyörűek, de hogy hívják az illusztrátort, és hol az oldala? Nagyon régóta keresem...

Anna Lee a neve, és itt a blogja:
ilxwing.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx
:megtalálta: ^_^

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 9 hónapja #312053 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: KÉPEK

dorwinion írta:
Néhány kép, amit talán nem mindenki ismer itt .

Ezek gyönyörűek, de hogy hívják az illusztrátort, és hol az oldala? Nagyon régóta keresem...

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.096 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére