KÉPEK

Több
19 éve 11 hónapja #227200 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: KÉPEK

Sil írta: Patiszonét sajna nem tudom...

:keres: :keres:

Nagyon szépen köszönöm!
Megtaláltad már? 1ébként én is keresném, csak nem tudom, merre.
Pedig szerintem már láttam valahol... (*sóhaj*)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #227161 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÉPEK

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #227113 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: KÉPEK
Chatelést, offolást most már tényleg befejezni, mert vérengzeni fogok... :nono:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
19 éve 11 hónapja #227024 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: KÉPEK
pár avatar
www.die3sphaere.de/bilder-galeri ... know_I.htm
www.die3sphaere.de/bilder-galeri ... _stone.htm
www.die3sphaere.de/bilder-galeri ... kcover.htm
www.die3sphaere.de/bilder-galeri ... eGiver.htm

Ez meg csak, mert tecc
mitglied.lycos.de/fantasypic/Lui ... kcover.jpg

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 11 hónapja #226997 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: KÉPEK
Ha jól emlékszem, nem a táncról, hanem Lúthiennek, mint Tolkien által csak írásban bemutatott alaknak a valósághű, háromdimenziós megjelenítéséről volt szó...
És arról nincs vita, hogy ebben nem akadna párod. ;)
Punktum. 8)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 11 hónapja #226994 Írta: Aranna
Aranna válaszolt a következő témában: KÉPEK

Felagund írta: OFF

Celebriel: hát ha még látnád mosolyogni ;) :lol:

OFF OFF

:irulpirulmegmindenegyéb: :oops: :oops: :oops: ... [size=9:2jro9myu]annyira nem is volt jó.. nekem a következményei jobban teccettek... pl: gólyaviszi a táborig.. meg ilyenek :) ..[/size]

na jó OFFolás befejezve :)

itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!

Több
19 éve 11 hónapja #226992 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: KÉPEK
OFF

Celebriel: hát ha még látnád mosolyogni ;) :lol:

OFF OFF

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 11 hónapja #226981 Írta: Celebriel
Celebriel válaszolt a következő témában: KÉPEK

Aranna írta: hehe ! de éédes!! celebríel : . kep.tar.hu/csudi/index.phtml?aid ... eginnum=12 .
. kep.tar.hu/csudi/index.phtml?aid ... eginnum=12 .
. kep.tar.hu/csudi/index.phtml?aid ... id=5709850 .
. kep.tar.hu/csudi/index.phtml?aid ... id=5709851 .
. kep.tar.hu/csudi/index.phtml?aid ... id=5709852 .

Estel szerint ilyen az igazi Lúthien ... :oops:

Szerintem is hasonló... :lol: Minden hízelkedés nélkül, csodaszép lehettél Lúthien szerepében (a ruha különdíjas nálam :wink: ).

Mindig történik veled valami, ami megrázza benned világot...

Több
20 éve 4 órája #226941 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: KÉPEK
Aranna: :fejtépés: 8)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
20 éve 7 órája #226901 Írta: Aranna

Estel Adániel írta: Na látod, Celebriel, ilyen! :D
[size=9:3h870fpl](És még szerény is... ;) )[/size]

hehe ! de éédes!! celebríel : . kep.tar.hu/csudi/index.phtml?aid ... eginnum=12 .
. kep.tar.hu/csudi/index.phtml?aid ... eginnum=12 .
. kep.tar.hu/csudi/index.phtml?aid ... id=5709850 .
. kep.tar.hu/csudi/index.phtml?aid ... id=5709851 .
. kep.tar.hu/csudi/index.phtml?aid ... id=5709852 .

Estel szerint ilyen az igazi Lúthien ... :oops:
Estel: legalább van mivel szerénykedni... amúgy még mindig úgy tartom, hogy nem volt benne semmi érdekes, és nem volt nagy cucc ... bár szvsz ezért le fogják tépni a fejemet... de szvsz télleg nincs benne semmi kül... akárki megcsinálta vona.. sőt talán jobban is... :oops: :o ops :oops:

itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!

Több
20 éve 7 órája #226895 Írta: Estel Adániel
Na látod, Celebriel, ilyen! :D
[size=9:3pfdfhis](És még szerény is... ;) )[/size]

Több
20 éve 7 órája #226893 Írta: Aranna

Estel Adániel írta:

Ancalima Anarórë írta: ÚRISTEN! EZ AZ ÉN LÚTHIENEM! Ilyen fantasztikusat még életemben nem láttam... 8O 8O
elfwood.lysator.liu.se/art/s/i/s ... n.jpg.html

Hogy őszinte legyek, az idei tábor előtt még számomra is ez volt az egyik legtökéletesebb Lúthien-megjelenítés... ;)

Celebriel írta:

Estel Adániel írta: Hát... na jó, kétdimenzióban igen... :D

Milyen a "többdimenziós"? 8O

ajjaj... apuu, ez milyen célzás volt ;) ? megy itt az egózás, mi :) ? de tééleg, hogy értetted azt hogy "a táborig nekem is" ? [size=9:3v7bwdvm]ha úgy értetted ahogy én gondolom... annyira nagyot nem alkottam ... :( [/size]

Több
20 éve 15 órája #226758 Írta: Celebriel

Estel Adániel írta: Hát... na jó, kétdimenzióban igen... :D

Milyen a "többdimenziós"? 8O

Több
20 éve 1 napja #226642 Írta: Estel Adániel
Hát... na jó, kétdimenzióban igen... :D

Több
20 éve 1 napja #226615 Írta: Celebriel

Estel Adániel írta:

Ancalima Anarórë írta: ÚRISTEN! EZ AZ ÉN LÚTHIENEM! Ilyen fantasztikusat még életemben nem láttam... 8O 8O

Hogy őszinte legyek, az idei tábor előtt még számomra is ez volt az egyik legtökéletesebb Lúthien-megjelenítés... ;)

Szerintem még mindig ez a legjobb! :D

Több
20 éve 2 napja #226592 Írta: Estel Adániel

Több
20 éve 2 napja #226549 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: KÉPEK
Ha már a BfME-nél jár(t)unk, a kedvenceim:

Morannon - www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cm ... ep_szam=50
Egy gondori erőd (utolsó pillanatai :) ) - www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cm ... ep_szam=51
Szintúgy gondori erőd, csak nagyobb (ahogy a baj is...) - www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cm ... ep_szam=37
Troll-atack - www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cm ... ep_szam=36
Olifántok a hajnali ködben - www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cm ... kep_szam=9
Théodenék in eksön - www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cm ... ep_szam=41

Több
20 éve 3 napja #226510 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: KÉPEK
Hűha:
Ery: (:D)
elfwood.lysator.liu.se/art/f/i/f ... 1.jpg.html
Feanor:
elfwood.lysator.liu.se/art/s/i/s ... l.jpg.html
Nessa:
elfwood.lysator.liu.se/art/f/i/f ... a.jpg.html
Thranduil:
elfwood.lysator.liu.se/art/f/i/f ... d.jpg.html
Tulkas (8O) :
elfwood.lysator.liu.se/art/f/i/f ... r.jpg.html
Wow! Galadriel!!!
elfwood.lysator.liu.se/art/s/i/s ... t.jpg.html
Lord of the Rigs (BG):
elfwood.lysator.liu.se/art/s/i/s ... g.jpg.html
Curufin:
elfwood.lysator.liu.se/art/f/i/f ... n.jpg.html
ÚRISTEN! EZ AZ ÉN LÚTHIENEM! Ilyen fantasztikusat még életemben nem láttam... 8O 8O

Namarie: "Finrod Felagund and Feandis, daughter of Feanor (my character), reading on the walls of Tirion"

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 3 napja #226509 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: KÉPEK
Nekem megvan az Evenstar, de az a szögletesebb verzió. 120 Euro volt, plusz a lánc. Ez itten: www.jewellerywatches.co.nz/images/pn76.jpg

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 3 napja #226458 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: KÉPEK
Már csak december hatig kell várni! :)
S nyomulás!!!!

Több
20 éve 4 napja #226424 Írta: 3.Aragorn
3.Aragorn válaszolt a következő témában: KÉPEK
Tényleg szép. De az milyen szép lesz, ha Gondor seregei vonulnak át rajta az én irányításom alatt... (bár meglenne már a játék)

Több
20 éve 4 napja #226421 Írta: jakaman
jakaman válaszolt a következő témában: KÉPEK
Hello!
Találtam a neten egy gyönyörű képet Középföldéröl:
Tulajdonképpen egy térkép egy PC játékból de színes és tök jól néz ki:)
pl: Füst száll fel a Végzet Hegyéből.
mindenkinek ajánlom hogy néze meg!!
images.ea.com/eagames/official/l ... 24x768.jpg

Goledhiathar mín nan Ann

Több
20 éve 4 napja #226420 Írta: Luinglin88
Luinglin88 válaszolt a következő témában: KÉPEK
Hogy tetszik az avatarom? Remélem még nem használja senki! (Erre persze kicsi az esély!) Egyébként nem vagyok új, csak a régi profilom ritkán használtam( 3. Boromir néven 2003 július 20.-a óta) de el ****-tam a régi profilomat!:evil:

Mordorba nem szokás csak úgy besétálni...

Több
20 éve 4 napja #226415 Írta: 3.Aragorn
3.Aragorn válaszolt a következő témában: KÉPEK
Ezzel teljesen 1-et értek.

Több
20 éve 5 napja #226221 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: KÉPEK
Szerintem nagyon jó képek.Csak az egyikkel van problémám és az sem a kép,mint sem egyáltalán a létezése zavar...szal szvsz Ilúvatart én egy testetlen energiamezőnek képzeltem.Szerintem Ilúvatart ábrázolni,olyan,mint Istent ábrázolni.Mindenki másnak képzeli.Ez teljesen fakultatív. :roll:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
20 éve 5 napja #226202 Írta: Rochgil
Rochgil válaszolt a következő témában: KÉPEK

Sil írta: Szvsz nézzétek meg, Evenstar is van, a kép alapján nem is olyan rossz...

hát téleg nem rossz.. főleg ahoz képest amit Németo-ban láttam. az elég nyomi volt.. nagy volt a kő rajta a méretéhez képest ami még jó volt.
hát az árak.. nem tudom emenyire ére meg, volt ezen kívül /ez olyan 120on valamennyi Euro volt/ volt a gyűrű ezüstből, 81 E, + volt a titán gyűrű feliratos karika az is vmi 90-100 valamennyi E, meg még 2 másik fémből a gyűrű olyan 90 E körül. de azék télleg jók voltak, az árányok+minden 8)
most lusta lennék összehasonlítani az árakat, nomeg átváltani, de akit érdekel az megteheti (:P
sztem még így is jóval drágább az amit kinnt lehet kapni

onon: daphne.palomar.edu/christine/projects/tolkien/default.htm

önreklám: :P

Több
20 éve 6 napja #225864 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: KÉPEK

Phaedra/Namarie írta: Az összes Vala:
elfwood.lysator.liu.se/art/s/a/s ... phari.html

Úgy néznek ki, mint a Disney-rajzfilmfigurák :D Mondjuk Varda ruhája nagyon szééép 8)

Több
20 éve 6 napja #225846 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÉPEK
Az általam belinkelt képekhez: sokszor sietek, és nem nézem meg az aláírást rendesen. Színvonal kb.: viszonylag jó/jó kép, a szó, amit kerestem, szerepel, linkelem.

:oops: :oops:

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 1 hete #225715 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: KÉPEK
Attól, hogy de iure nem az, attól még de facto lehet.

No és időpont van írva?

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 1 hete #225712 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: KÉPEK

Ery írta:

Phaedra/Namarie írta: Az összes Vala:
elfwood.lysator.liu.se/art/s/a/s ... phari.html

Azért pár hiányzik, s nemcsak Yavanna...

"Melkort immár nem számítják a Valák közé, mert eljátszotta ezt a nevet" ;)

Our knees do not bend easily

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.065 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére