KÉPEK

Több
20 éve 11 hónapja #153802 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: KÉPEK
Szerintem Melkor gyönyörű ezen a képen! De tényleg, tök vonzó. :D
Feanor is tetszik. Olvastátok a kommentárt a kép fölött? Egész komoly. Manwe kicsit szőkeherceg, de hát ha ő így képzeli...

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #153757 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: KÉPEK
Háát...

Ilyen arcokkal én csak századeleji orosz regényekben találkoztam eddig...

És Fëanor miért dark??? :?

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #153731 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: KÉPEK

Ancalima Anarórë írta:
Itt melyik Manve??? :twisted: Morgoth is fura...

Manwe a jobbszéli szőke. Lent, karddal a kezében Feanor.

Melkor egyáltalán nem fura...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 11 hónapja #153683 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: KÉPEK

Aeglos írta: Lyra: semmi baj :)
Hozzál sok tündés képet és megbocsátok :twisted: ( :mrgreen: )

Ok! köszönöm, majd keresgélek!

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 11 hónapja #153682 Írta: Lyra

Ancalima Anarórë írta: Csodás képek!!! :D :D :D

Ez ANNYIRA találó!!! 8O

:(

tényleg az! szép!

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 11 hónapja #153680 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: KÉPEK
Lyra: semmi baj :)
Hozzál sok tündés képet és megbocsátok :twisted: ( :mrgreen: )

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
20 éve 11 hónapja #153677 Írta: Lyra

Aeglos írta:

Lyra írta: Hogy? Ted Nasmith nem tud tündét festeni??, És akkor mi van a táncoló Lúthiennel, vagy azzala kedvenc kis képemmel, ahol egy tünde táncola holdfényben,?!Tudom, tudom, ott nem látszik az arca, de azért sztem szép. És aki úgy tud festeni, mint ő, nem hiszem, hogy ne tudna szép tündét is rajzolni... lehet,hogy csak nem akar :wink:

Szerintem félreértesz...
Pont T.N. az aki NAGYON jól tud festeni, John Howe-val nem vagyok megelégedve

Hopi... ezer bocsánat :oops: akkor rokon lélek vagy .... :oops: :oops: még egyszer bocsi :oops:

Lyra

Több
20 éve 11 hónapja - 19 éve 7 hónapja #153649 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: KÉPEK
Csodás képek!!! :D :D :D
Én is kerestem, nehogy csúnyán nézzetek... :twisted:

Ez Manwe akar lenni... Érdekes :wink:
Ez már szebb, de én Manwét máshogy képzeltem Olyan... télapósabbnak... :lol:
Ilyenebbnek... pedig ez se télapóbb...
Itt melyik Manwe??? :twisted: Morgoth is fura... :wink:
Egész szép! Bááár... :roll:

Ez ANNYIRA találó!!! 8O

Zombiii!!! 8O 8O 8O
A témát nézzétek! :(

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 11 hónapja #153572 Írta: Aeglos

Lyra írta: Hogy? Ted Nasmith nem tud tündét festeni??, És akkor mi van a táncoló Lúthiennel, vagy azzala kedvenc kis képemmel, ahol egy tünde táncola holdfényben,?!Tudom, tudom, ott nem látszik az arca, de azért sztem szép. És aki úgy tud festeni, mint ő, nem hiszem, hogy ne tudna szép tündét is rajzolni... lehet,hogy csak nem akar :wink:

Szerintem félreértesz...
Pont T.N. az aki NAGYON jól tud festeni, John Howe-val nem vagyok megelégedve

Több
20 éve 11 hónapja #153300 Írta: Lyra

Aeglos írta:

Sil írta: Ted Nasmith: Eol enchants Aredhel

Igen, ez a kép bennevan a Szilmarilok díszkiadásában is. Ted Nasmith tartozik még azon festők közé (az általam ismertek közül) akik szépen tudtak tündéket ábrázolni.
Meg talán John Howe, de az ő szakállas Elrondján nagyon ki voltam bukva.
Meg talán néhány anime... :roll:

Hogy? Ted Nasmith nem tud tündét festeni??, És akkor mi van a táncoló Lúthiennel, vagy azzala kedvenc kis képemmel, ahol egy tünde táncola holdfényben,?!Tudom, tudom, ott nem látszik az arca, de azért sztem szép. És aki úgy tud festeni, mint ő, nem hiszem, hogy ne tudna szép tündét is rajzolni... lehet,hogy csak nem akar :wink:

Lyra

Több
20 éve 11 hónapja #153276 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: KÉPEK
Aeglos: szívesen :)
Mindenkinek ajánlom figyelmébe az Elfwood kersőjét, itt gyakorlatilag mindenről és mindenkiről van illusztráció:
elfwood.lysator.liu.se/elfwood.html

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
20 éve 11 hónapja #153250 Írta: Aeglos
Niph: Köszi! :wink:
A Maedhros megmentése az egyik kedvenc képem, de egy ideje nem találtam, így épp jól jött.
A többi is egész jó.
Az 1. Eolos az fantasztikus, csak kár h az arcuk nem látszik

Több
20 éve 11 hónapja #153219 Írta: Nimdraug
Nimdraug válaszolt a következő témában: KÉPEK
Pár cép képecke:
Klikk ide!

Több
20 éve 11 hónapja #153208 Írta: Niphredil/Szméagol

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
20 éve 11 hónapja #153198 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: KÉPEK

Niphredil/Szméagol írta: Fnigolfin és Melkor
Maeglin
Amúgy szerintem Anke Katrin Eissmann-nak is nagyon jó Szilmarilkohoz készült illuszrtációi vannak.

ŰMelkor nagyon jól néz ki!
Maeglint nem tudtam letölteni..... :roll:

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
20 éve 11 hónapja #153189 Írta: Niphredil/Szméagol
Itt a Ted Nasmith-Lúthien nagyobban. A kicsi képen nem is láttam, hogy virágok vannak a hajában!
Aeglos:
Eol és Aredhel
Fnigolfin és Melkor
Maeglin
Amúgy szerintem Anke Katrin Eissmann-nak is nagyon jó Szilmarilkohoz készült illuszrtációi vannak.

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
20 éve 11 hónapja #153182 Írta: Enna Silme

Ancalima Anarórë írta: Enna!!! :evil: :evil: :evil:
BETELT A POHÁR!!! :twisted: Nekem is ők a kedvenceim, ÉS én is most akartam kérni ezt a képet... :lol:
Nem ér!!! :rmad2: Mindig kiveszed a számból!!! :shake:
(nehogy komolyan vegyél!!! 8O Örülök, h. hasonlítunk... :wink: )
Aeglos: köszi a képet!!!!!!!!!! :D :cheers: És Denethort utálom!!! :evil: A természetét. :wink: Amúgy tényleg csini!!! :evil3:

:D Üdv, kedves rokonlélek!

Denethor...... Blöe! Nem állítom, hogy szimpi volna. Ebben is hasonlítunk! 8)

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
20 éve 11 hónapja #153065 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: KÉPEK
Aeglos, nem tündék, hanem tündérek ;)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 11 hónapja #153064 Írta: Aeglos

Erda niire (Area) írta: végre sikerült betültenem az órai rajzaim... remélem tetszenek.... :roll:
kep.tar.hu/galina/index.phtml?aid=27608919

8O
Nem értem, h miért ilyen kicsik, és miért van szárnyuk.
Egyébként aranyosak, de egyetértek Galadhdal.
Én 8.-ban a latinkönyvemet firkáltam össze, anno még HP.vel :D

Több
20 éve 11 hónapja #153061 Írta: Prérifarkas
Őszinte kritika: kidolgozhatnád jobban, ha több időt szánnál rá,bizti jobban nézne ki! ja és az ilyeneket a képzőművészet topicban....

Galadh

Több
20 éve 11 hónapja #153054 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: KÉPEK
végre sikerült betültenem az órai rajzaim... remélem tetszenek.... :roll:
kep.tar.hu/galina/index.phtml?aid=27608919

'Is there anybody out there?'

Több
20 éve 11 hónapja #153042 Írta: Ancalima Anarórë
Enna!!! :evil: :evil: :evil:
BETELT A POHÁR!!! :twisted: Nekem is ők a kedvenceim, ÉS én is most akartam kérni ezt a képet... :lol:
Nem ér!!! :rmad2: Mindig kiveszed a számból!!! :shake:
(nehogy komolyan vegyél!!! 8O Örülök, h. hasonlítunk... :wink: )
Aeglos: köszi a képet!!!!!!!!!! :D :cheers: És Denethort utálom!!! :evil: A természetét. :wink: Amúgy tényleg csini!!! :evil3:

Több
20 éve 11 hónapja #153018 Írta: Aeglos

Enna írta: Nincs meg valakinek az a Ted Nasmith kép, ami az erdőben táncoló Tinúvielt ábrázolja...? :roll:

katt ide

Több
20 éve 11 hónapja #152967 Írta: Enna Silme

Ancalima Anarórë írta:

Enna írta: Minden jó errefelé, de a szeptemberin kikészültem. Hogy a szülinapom hónapját egy ekkora ork pofával jelezzék...... :evil: au.

Szintúgy!!! :evil: :evil: :evil: :x Arwen RULZ, Éowyn RULZ!!! :twisted: Ne nyavajogjatok, én bárkinek örülnék, még Denethornak is!!! :wink:

Dettó! 8) Arwen és Éowyn a kedvenceim, bár inkább az utóbbi....

Nincs meg valakinek az a Ted Nasmith kép, ami az erdőben táncoló Tinúvielt ábrázolja...? :roll:

Több
20 éve 11 hónapja #152845 Írta: Aeglos

Ancalima Anarórë írta:

Enna írta: Minden jó errefelé, de a szeptemberin kikészültem. Hogy a szülinapom hónapját egy ekkora ork pofával jelezzék...... :evil: au.

Szintúgy!!! :evil: :evil: :evil: :x Arwen RULZ, Éowyn RULZ!!! :twisted: Ne nyavajogjatok, én bárkinek örülnék, még Denethornak is!!! :wink:

Mér'?
Denethor egész csinos :twisted:
(A naptárban télleg!)

Több
20 éve 11 hónapja #152842 Írta: Ancalima Anarórë

Több
20 éve 11 hónapja #152443 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: KÉPEK
Hmm... Nem rossz kép. Az erdő valami fantasztikus, de az alakok szerintem nem az igaziak. Eol inkább nőnek tűnik rajta, Aredhel is jobban hasonlít egy ijedt kislányra mint egy büszke nolda hercegnőre.

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 11 hónapja #152436 Írta: Aeglos

Sil írta: Ted Nasmith: Eol enchants Aredhel

Igen, ez a kép bennevan a Szilmarilok díszkiadásában is. Ted Nasmith tartozik még azon festők közé (az általam ismertek közül) akik szépen tudtak tündéket ábrázolni.
Meg talán John Howe, de az ő szakállas Elrondján nagyon ki voltam bukva.
Meg talán néhány anime... :roll:

Több
20 éve 11 hónapja #152348 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: KÉPEK

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 11 hónapja #152343 Írta: Prérifarkas

Aeglos írta:

Galadh írta: Van egy kép Eolról és Ardehelről, az Eol része avatarkép, de szvsz nem olyan jó. Nemrég volt a topicban.

Hol? 8O

Fogalmam sincs... de ha megkéred Silt,biztos megkeresi neked ;)

Galadh

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.967 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére