Ring*Con és más közönségtalálkozók

Több
20 éve 11 hónapja #156587 Írta: Lindórié-tore-leona
Áááááá ... !!! Még hogy öreg medve!!! :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #156585 Írta: Tinwel
Tinwel válaszolt a következő témában: Ring*Con és más közönségtalálkozók
Igy teljesen érthető :D Mint irtam agyvérzéses állapotban voltam, amikor ha azt kérdezted volna tőlem, hogy hogy vagyok, az is kinaiul lett volna. Lehet, akkor nekem nem kellett volna igy hülyeségeket kérdeznem :D
Tulajdonképpen ha benne leszünk az első 1000-ben már az jobb, mint az idén, mert most 1200 fölött voltunk (mi kaptunk utoljára autogrammot, akik mögöttünk vártak, lemaradtak róla. Szegények :( )
Na mindegy ezt akkor szombaton megbeszéljük.
Addig is csók a türelemért, amelyet egy dilis öreg medve iránt tanúsitottál :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #156583 Írta: Lindórié-tore-leona
Nos, azt hiszem így már teljesen érthető! :up:
Az előző megfogalmazás egy kicsit bonyolultabb volt. :wink:

De azért szombaton még beszülnk róla. :bounce:

Több
20 éve 11 hónapja #156553 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Ring*Con és más közönségtalálkozók
Tehát:

Jelentkezéskor ( www.ringcon.de ) a háromnapos jegy 99 Euros ára AZONNAL fizetendő, Maritimbe jelentkezni LEHET az adatok megadásakor (kell), de a szállásköltség csak jövő szeptemberben fizetendő!!! Addig csak a foglalás él a neveden!
Jelentkezni a Maritimbe csak úgy tudsz, ha kifizeted a jegy árát egyúttal (ergo a 99 Eurot), viszont a jegyek már 6-700-as sorszámtól kezdődnek MOST.
Próbáljak meg boltolni Thorstennel, hogy mi csak a szállást szeretnénk lefoglalni ;) ?

Szállás alternatíva: GSI (Gustav Stresemann Institut), ahol egy hónappal a rendezvény előtt még volt hely, készségesen válaszoltak 1 napon belül minden e-mailre, és 42 Euro volt / fő / éj a kétágyas szobában. Ez volt 5 percre gyalog a Maritimtől.

(Szerintem érthető, amit mondok, de ha nem, akkor szombaton levezetem ;) )

Több
20 éve 11 hónapja #156539 Írta: Tinwel
Ezer pici bocsi előre is, de ez istenbizony kinai volt :P az is igaz, hogy igy közel az agyvérzéshez, nekem most minden kinai. Szóval most akkor a jegyet hagyjuk, foglalkozzunk inkább a szállás kérdésével, vagy azzal nem is érdemes, mert a Maritim csillagászati? Vagy mégis? Vagy hogy? Elvesztem.....
Bocsiiii...... :oops:

Több
20 éve 11 hónapja #156512 Írta: Supersonica

Lindórié írta: Akkor ezek szerint már most, tehát az elkövetkező napokban le kellene foglalni a helyet? :roll:
Egy kicsit húzós, ez így karácsony előtt ...

Ühümmmm, igen, és dec. 31-ig él csak a 99€-s "Sonderpreis"

Amire én szeretnék építeni az az, hogy az utolsó pillanatban fele árért megvenni a jegyet (ergo jövő szeptember - októberben), mert most 400-as sorszámú jegyeket vágtak volna hozzád 60 Euróért, meg 160 Euro értékű belépőt 4 büféjeggyel 100-ért... Volt, aki a szállással együtt kínálta a jegyet nagy kedvezménnyel, csakhogy ne bukjon rajta.

Viszont: nem tudom, hogy a FedConon keresztül CSAK szobát tudunk-e foglalni (biztos, ami biztos alapon)? Mert jegy nem kéne, mert azt "kéz alatt" elintézhetjük ;) ... Kérdés: van-e még egyáltalán szoba? Mert kb. 500 db egy-két ágyas szoba van.

Pláne én nyár óta nem hevertem ki az utazási költekezéseimet ;) , és így karácsony előtt nekem is sokkal fontosabb kiadásaim lennének, mint egy 2004. októberi 30.000,- Ft.

Több
20 éve 11 hónapja #156510 Írta: Lindórié-tore-leona
Akkor ezek szerint már most, tehát az elkövetkező napokban le kellene foglalni a helyet? :roll:
Egy kicsit húzós, ez így karácsony előtt ...

Több
20 éve 11 hónapja #156494 Írta: Supersonica
A GSI-vel egész pozitív tapasztalatokat gyűjtöttünk, ott is 42 € volt az éjszaka, kétágyas szobában / fő, igazán bőséges hideg-meleg büféreggelivel (including), és gyakorlatilag 5 percre volt gyalog a Maritimtől. Tény: a Maritimbe felszaladgálni az emeletre MÉG kényelmesebb volt, csak nem mindegy, hogy 160 € a négy éjszaka, vagy 360... Bár időnk van összegyűjteni rá a pénzt ;)

Amúgy csak hogy tudjátok, ez az ár kedvezményes a Maritimben, mert MÉG drágább lenne, ha saját magatok foglalnátok (ami meg amúgy ki is van zárva, hiszen a FedCon már most lefoglalta az egész szállodát, és rajtuk keresztül lehet csak foglalni).

Rossz hír, az első 600 ember már befizette a 3napos jegy árát, így eleve rossz esélyekkel indulnánk, én a jegycsereberében bízok.

Pusz: Sonica

Több
20 éve 11 hónapja #156482 Írta: Tinwel
Tény, hogy a Maritim lenne a legkényelmesebb, helyben lenne, de a gatyánk is rámenne. Ahol mi idén megszálltunk, ott csak 42 volt a szoba fejenként, s szerintem ilyet jövőre is lehet találni. S van egy évünk gyűjtögetni, legalábbis a szállásra, útra stb, a regisztrációt érdemes most lerendezni.

Több
20 éve 11 hónapja #156452 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Ring*Con és más közönségtalálkozók
Csak győzzük pénzzel... a Maritim most 82 helyett 92 euró/éj :?

Több
20 éve 11 hónapja #156239 Írta: Tinwel
Mehetnénk EGYÜTT? Úgy lenne az igazi :bounce:

Több
20 éve 11 hónapja #156237 Írta: Lindórié-tore-leona
Akarom mondani, mehetek veled? :bounce:

Több
20 éve 11 hónapja #156236 Írta: Lindórié-tore-leona
Jösz velem? :wink:

Több
20 éve 11 hónapja #156233 Írta: Tinwel
Szép jó reggelt Mindenkinek :D
Én is jöhetek? Léccci, léccci, léccci....

Több
20 éve 11 hónapja #155970 Írta: Lindórié-tore-leona
Egyértelmű, hogy megyünk, ez nem kérdés! :hello:

Több
20 éve 11 hónapja #155958 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Ring*Con és más közönségtalálkozók
Szia Lindorie!!!! 8O :D :D
Orulok hogy regisztraltal te is :D
Tok jo, az avatarod hasonlit is rad :D
Jovore? Megyunk? :mrgreen:

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
20 éve 11 hónapja #155766 Írta: Penngaladiel
Egy újabb beszámoló képekkel:
www.fozzerworld.com/1RingCon2003.htm

(bár nem kell elhinni mindent, ami le van írva ;) )

Több
20 éve 11 hónapja #155446 Írta: Penngaladiel
Lindórié, mae govannen! :D Nézz be a Film / Haldír topikba is ;)

Több
20 éve 11 hónapja #155433 Írta: Supersonica
BIIIIIIG HUG AND WELCOME :D

Szia, örülünk, hogy regisztráltál (közben írom az e-mailt is ;) )

Több
20 éve 11 hónapja #155432 Írta: Lindórié-tore-leona
Sziasztok!

Csak én is csatlakozni szeretnék az előttem szólókhoz, hogy szenzációs, fantasztikus volt a Ring*Con! Én is írnék élménybeszámolót, de nem hiszem, hogy hitelesen visszaadná azt, amit mi ott átéltünk. :itscool:

Supersonica, Penngaladiel, Beleg Cúthalion! Örülök, hogy megismerhettelek benneteket! :)

Lindórié

Több
20 éve 11 hónapja #155252 Írta: Penngaladiel
Nos, a Ring*Con 2003 végetért, de már lehet készülni a következőre :D A Ring*Con 2004 oldal már fent van, igaz, egyelőre csak németül, de jelentkezni már lehet, és letölthető egy videó is:

www.ringcon.de

Marc B. Lee honlapján pedig van néhány kép, audio fájl és PowerPoint slide show - még nem tudtam megnézni őket, de gyanítom, hogy ezek azok, amelyeket ott is mutattak a kivetítőn, és akkor megéri a fáradságot :D

www.marcblee.com :arrow: Picture Archives :arrow: Ring*Con 2003

Több
20 éve 11 hónapja #154990 Írta: Penngaladiel
Na jó, nekem is illene írni valamit...

* Repülőterek és a bicskák esete... magyarok kivetetik a kézipoggyászomból a 3,5 centis bicskámat... Visszafele direkt elpakoltam a csomagomba a bicskát. Becsekkoláskor megint megállítanak... töröm a fejem, min problémázhatnak, kipakolják a kisszütyőmet - hát a kis neszesszeremben van egy TÍZCENTIS bicska :P Nem is emlékeztem rá, hogy ott van. Akkorát rötyögtünk, hogy a magyarok kiszúrták az alig négycentis bicskámat, a tízcentissel meg nyugodtan eltéríthettem volna a gépet odafelé :lol:

* Vicky épp telefonon beszél Nathaniel Lees menedzserével, aki amiatt hívta, hogy MOST AZONNAL kellene az interjút elkezdeni. Épp megegyeznek, hogy 3 perc múlva is jó lesz, amikor a folyosón felbukkan Nathaniel :D
- Interjúnk lesz veled!
- Mikor?
- Három perc múlva.
- Szóval mennyi időm van?
- Már csak két perc :D

* No igen, az Uruk-hai power *sigh* Ezek a nagydarab maori srácok kihozzák az emberből az ősi ösztönöket :P Sala Baker egy nagyon-nagyon aranyos, kedves srác, Lawrence pedig úúúúgy megölelgetett búcsúképpen :D És lelkesen mutatta a Lurtz zoknit a lábán, amit tőlem kapott :lol:

Több
20 éve 11 hónapja #154970 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Ring*Con és más közönségtalálkozók
Jajjj, Beleg, Sonica naon köszi ezért a "kis" beszámolóért!!!!! :hello:

Huhh, de hiper-szuper-futurisztikusan-fantasztikusan-csúcs lehetett :D , főleg, hogy Craig köszönt rátok, és megismert :D Meg ez az egész buli milyen nagy élmény lehetett! :D Naon király! :D

Még-még képeket, beszámolókat, interjúkat! :D Na jó leállítom magam :lol:

Több
20 éve 11 hónapja #154896 Írta: Supersonica

Rabyn írta: Jó nektek:)))
Talán jövőre én is kijutok, ha sok sokpénzem lesz..

Már most kezdhetsz gyűjteni...
Már lehetett jelentkezni a jövő évi RingConra is ;) , amely október utolsó napjaiban lesz megtartva (28-30?), több nagy sztárt terveznek jövőre...
Minimum költség: 100.000,- Ft, de akkor még nem vittél költőpénzt egy fillért sem... 150.000-ből már ki lehet jönni... persze, minél több, annál jobb, mert merchandising termékkel egy egész szalon volt tele... ékszerek... parókák... tündefülek... fegyverek... könyvek... hajjaj

Több
20 éve 11 hónapja #154891 Írta: Supersonica
Nahát, nahát :D

Repülés: én szóltam előre ;) (visszafelé meg nem is voltam vészes, el voltam foglalva :lol: )

Kedvenc jelszó: PASSPORT :D
illetve Tündegyógyszert kell keríteni ;) by Beleg

Kedvenc emlék: az egyik DTG-s csajszi odajött és megkérdezte, hogy én akkor most tényleg tündéül beszélek az Andreával, mert annyira szépen hangzik :D én meg csak néztem nagy szemekkel (Andrea a Deutsche Tolkien Gesellschaft egyik vezetője, és neki tartozunk nagy hálával, illetve Marcelnek, akik nélkül nem jöhetett volna létre a nagy élmény)

Szombat napközben: Claudia: "akkor bemutatnám John a magyar lányokat Neked :D " - hát, totál lehaltunk...

FedCon iroda, vasárnap délben, üvöltés: "CSUKJÁTOK BE AZ AJTÓT!" majd csöndesebben: "eddig sokkal jobban el bírtuk viselni a zenét..." (na ja, 48-72 órás talponlét után...)

Helms Klamm: hát... az egy csúcs volt az a hely :D

Az illő zenét egy német zenekar adta, a Schelmisch, középkori jellegűt, de nem a nálunk hallható "bealszomannyirakislightos" zenét kell elképzelni, hanem ott aztán elszabadult a pokol :D Néztem az embereket, elkezdtek játszani, és mindenki egy taktusra kezdett el bólogatni, és a lábával dobogni az ütemre ;) , kár, hogy a szombat esti partiból kimaradt másfél óra :( (de egy élmény volt Raven átlényegülését tündéből gothic queenbe nézni :D )

Hihetetlen volt, hogy az emberek pénzt nem kímélve csinálták a kosztümöket, minden második ember jelmezt viselt, igaz, túlnyomórészben tünde hercegnők voltak, ezért is lettek az orkok, easterlingek, törpök és tünde harcosok a kedvenceink... Barátnőmnek, aki a köpenyemet csinálta a RingCon-ra megmutattam a kosztümökről készített képeket célirányosan (kezdhet készülni lélekben arra, hogy ilyet kell jövő októberre készítenie ;) ) (nagyon sajnálom, hogy nem vettem tündefület :bawling: )

Az interjúk... hát, a szombat reggeli telefondömping után egy kicsit rosszul is lettem idegességemben :)
Megemlítendő még a kedvenc titkos folyosónk is, ahol brainstormingoltunk időnként ;)

21 országból jöttek amúgy emberek, Mexikótól elkezdve Amerikán át Dániáig, Hollandiáig... a görögöket nem elfelejtve ;) (valaki jegyezte, mely országokból...?) Marc B. Lee (a moderátor): és most jelezzék az ebből az országból érkezők, hogy hol vannak :D (terem egyik vége sikít, másik vége sikít, egy kósza hang éljenez - ő volt az egy mexikói)

Majd a beszámolót, a hivatalosat megírjuk tényleg időrendi sorrendben, némi személyes élménnyel fűszerezve (nem kell félni, nem rólunk fog szólni ;) )

Beleg: én megmondtam előre, hogy én beszélek németül, Te tájékozódsz, akkor miért hagytad, hogy én mondjam meg, merre menjünk :lol: ROTFL

Több
20 éve 11 hónapja #154875 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Ring*Con és más közönségtalálkozók
Jó nektek:)))
Talán jövőre én is kijutok, ha sok sokpénzem lesz..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 11 hónapja #154870 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Ring*Con és más közönségtalálkozók
No akkor álljon itt most egy kis beszámoló féle a RingCon 2003-ról.

13-án csütörtökön indultunk hármasban, Supersonica, Penngaladiel meg én. Miután túléltük a repülőzést, sikerült elevickélnünk a szállásainkra.
Kicsomagolás után átszaladtunk Pennihez a Maritim hotelbe, mivel amúgy is ott volt megrendezve az egész bulej.
Ahogy ott bóklászunk, egyszer csak Sasszem-Sonica felhívta becses figyelmünket, hogy „hé, az ott nem Craig?” 8O „Á, nem nem!” aztán rájöttünk hogy mégis :D

Sőt, felismerve az Istroconon megismert magyar lányokat, ő maga jött oda üdvözölni minket :oops:
Ez aztán mondanom sem kell rányomta a bélyegét az egész Con-beli létezésünkre :D

Aztán még aznap este megismerkedtünk a Német Tolkien Társaság (DTG) néhány tagjával, és az elnökkel, aki mellesleg egy magyar származású lány. Nagyon kedvesek voltak hozzánk, bevittek a kulisszák mögé, megmutatták mit hogyan csinálnak, sőt, megígérték hogy segítenek megszervezni nekünk az interjúkat a színészekkel.
Majd ezután elfáradva a minket ért egész napi stressztől, utolsó erőnkkel még kiültünk a hotel aulájába és kedves integető-brigádként üdvözöltük az egyenként beszállingózó színészeket, akik közül aztán ki szerény mosollyal, ki vadul lengetve a karjait viszonozta az üdvözlést :itscool:

Másnap reggel irány a regisztrációs pult. Mint oállat, annyian voltak. Hála istennek minket a DTG-sek felvittek az „irodába”, és megkaptuk a sajtókártyánkat. Aztán regisztráció, majd rohanás az 5 perc múlva kezdődő sajtótájékoztatóra. Na ott együtt láttuk az egész díszes gárdát. Nagyon szépen festettek, de most komolyan! :hello:

Aztán irány a panelek. Eközben jöttek sorban a telefonok hogy kivel mikor tudunk interjút készíteni, illetve a változásokról szóló hírek, hogy most mégse jó, akkor nem fél óra múlva, hanem 5 perc múlva interjú. Szóval nem unatkoztunk. A „stúdiótechnika” mindig nálunk volt bárhová mentünk mert sosem tudhattuk mikor szólnak hogy most menjünk interjúztatni. :deal:

Közben nagyon helyes hobbitokkal, orkokkal, mágusokkal, Aragornokkal és Boromirokkal, Ent asszonyokkal találkoztunk. De a listát kedvenc Helm-Szurdok beli tünci-fiukáink vezetik, akiknek nagyon király jelmezük volt. Lépten nyomon fényképeztük őket hihihi :twisted:
Ugyanis aki csak tehette beöltözött és nagyon jó ötletek voltak.

A hely maga tele volt standokkal, rengeteg Games Workshop-os asztal volt kint, aktion babákkal, sok könyv, rengeteg szépen szabott ruha, stb stb., íjak, nyilak, kardok, stb stb.
Közben vagy interjún voltunk, vagy panelt hallgattunk.

Az autogram session elég húzós volt. Annyira sokan voltak és olyan lassan ment a sor, hogy a résztvevők jó fele nem kapott autogramot, mivel regisztrálási sorszám alapján jutottak be az emberek autogramhoz. Mi nem is kerultunk volna sorra ha nincs a sajtókártyánk.

Közben Craiggel minden nap találkoztunk, minden nap külön üdvözölt minket és arról érdeklődött jól aludtunk-e! Eszméletlen jó fej az a pasi! Én még ilyet nem láttam! :up:

Hú, nagyon sokmindent nem írtam le, mert rengeteg részlet van még ami történt, de akkor itt egy egész oldalt lefoglalnék. Arról nem is beszélve hogy a Lassiba nagyon részletesen fogunk írni mindenről.

Viszont itt szeretném megemlíteni, hogy nagyon sokkal tartozunk a Német Tolkien Társaságnak, mert ha ők nincsenek vagy nem támogatnak ott bennünket mindenben úgy ahogyan tették, akkor bizony szinte semmihez nem jutottunk volna hozzá. Se interjúk, se fotók, se semmi. Csak egyszeri látogatóként láthattunk volna mindent.
Úgyhogy óriási köszönet illeti meg őket ezért! :itscool:

Igyekeztünk is megfelelni ennek, nagyon vigyáztunk ne essen csorba a magyarok becsületén :tongue: Pl. szigorúan tartottunk minden interjúidőt. Ha változott a program megértettük. Szóval, jó volt, na!

Sok barátot szereztünk ott. Már nemcsak a németek, de már maguk a színészek közül is sokan mondták mikor megláttak minket „óh, a magyar lányok!” :up:

Jaj, mit mondjak még? Segítsetek :D

Sok apróság volt még:

- Jajistenem, lezuhanunk! avagy Sonica és az Unicum :mrgreen:
- "Ááá, az nem Craig, az csak egy srác aki buherálja a laptopját!" :lol:
- "Én tudok tájékozódni te meg beszélsz németül" avagy survival by Sonica és Beleg :D
- Nathaniel Lees a táncparkett ördöge :D közrefogva by "a három magyar lány" :twisted:
- Egy Uruk hai-nak is van szíve - avagy Penni az utolsókat rúgja Lurtz baráti búcsúölelésében :D

csajok... egészítsétek ki :mrgreen:

Ja és bocs hogy csak most került ez fel ide, de mióta hazajöttünk mindannyian annyira el vagyunk havazva a Lassi cikkek, a webdesign-unk és az elmaradt munkahelyi dolgaink miatt, hogy per pillanat még mindig a túlélésért küzdünk :D

Több
20 éve 11 hónapja #154537 Írta: Beleg Cúthalion
Meglesz, keszul :) csak adjatok idooooot!!!!!!! :D Gyorsan a Lassis anyagot kell megcsinalnunk es behalt az otthoni gepem, itt bent meg folyamatosan havazik, alig elek.

De valamit 1-2 napon belul berakunk ;)

Több
20 éve 11 hónapja #154530 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Ring*Con és más közönségtalálkozók
És a ti beszámolótok :?:

Brisa

Több
20 éve 11 hónapja #154526 Írta: Penngaladiel
Beszámoló képekkel:

home.comcast.net/~centaurzee/Rin ... index.html

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.222 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére