Jókívánságok

Több
19 éve 10 hónapja #241390 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Alcar a versek topicba írta: Hát, hol is kezdjem, meg hogy is...
Na, nem önreklám, vagy ilyesmi, csak végre történt valami, aminek nagyon örülök!!! (rámfért, elég lükén indult ez az év)
Na.:
1) A hangos verstár válogatásába bekerült a Genocídium c. versem, Fehér Miklós (0197) jóvoltából, itt letölthető/meghallgatható Németh Sándor előadásában:)
2) Február hatodikán a Hauer-ban is előadnak valamit tőlem, de még nem tudom, mit választottak. (jó szülinapi ajándékom lesz, :) )
3) Brisa vágta be ide a HAKIA irodalmi rádió pályázatát (utólag is köszi), ahova bekerült a Lúzer nemzedék (300 pályamű közül 80-at választottak ki 4 adásba), amit kiadnak CD-n is:)))

Permí nagyon örül most, hogy ekora mákja van:)))))))))

Bátyó, azta!!! Hatalmas gratuláció! Huh.. nem találok szavakat, no :D :up: :hello: :cheers: :dance:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #241389 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Drukk megy Orsie!!!

...

Alcar a versek topicba írta: Hát, hol is kezdjem, meg hogy is...
Na, nem önreklám, vagy ilyesmi, csak végre történt valami, aminek nagyon örülök!!! (rámfért, elég lükén indult ez az év)
Na.:
1) A hangos verstár válogatásába bekerült a Genocídium c. versem, Fehér Miklós (0197) jóvoltából, itt letölthető/meghallgatható Németh Sándor előadásában:)
2) Február hatodikán a Hauer-ban is előadnak valamit tőlem, de még nem tudom, mit választottak. (jó szülinapi ajándékom lesz, :) )
3) Brisa vágta be ide a HAKIA irodalmi rádió pályázatát (utólag is köszi), ahova bekerült a Lúzer nemzedék (300 pályamű közül 80-at választottak ki 4 adásba), amit kiadnak CD-n is:)))

Permí nagyon örül most, hogy ekora mákja van:)))))))))

8O
Az 1)- es pontról már tudtam, az se semmi, de most aztán leakalap Drága :D
GRATULA!!!!

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #241387 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Orsie, hajrá, meg szurk, úgyis tudom, hogy jó lesz meg minden :D

Több
19 éve 10 hónapja #241386 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Jókívánságok

zarándok(mist) írta: izé. hatalmas szurkolódások Orsieanyámnak, hogy próbaidő után is maradhasson! [size=9:vch3uxup](és köszi a beszélgetést)[/size]
:P

Nyüff, szeretlek Lányom! [size=9:vch3uxup]Én is köszi...[/size]

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
19 éve 10 hónapja #241384 Írta: Zarándok(Mist)
Zarándok(Mist) válaszolt a következő témában: Jókívánságok
izé. hatalmas szurkolódások Orsieanyámnak, hogy próbaidő után is maradhasson! [size=9:2szn9hco](és köszi a beszélgetést)[/size]
:P

a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try

Több
19 éve 10 hónapja #241381 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Hajrá mamikám, a Noldák energiája legyen Veled!!!

Fijad

Több
19 éve 10 hónapja #241378 Írta: Timona
Egy zsák, izééé két zsák UNGABUNGA Minc!!!
:bounce: :bounce:
Menni fog!!!

Fodor Ákos

Több
19 éve 10 hónapja #241377 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Drukkolunk!
Idrilnek is hatalmas ungabunga a holnap délelőtti UV-jához!!!!!!!!!!!!

Több
19 éve 10 hónapja - 19 éve 10 hónapja #241352 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat :oops: Narmo: a BSZ még odébb van,de előre is köszi ;)

Well: gondoltam rád, remélem, minden összejött, ahogy akartad! :deal:

Ezúton szeretnék kérni soksok drukkot, pozitív energiát, ungát meg bungát Minervának a holnapi naphoz. Grafikai elméletből vizsgázik + angol nyelvvizsgája is lesz.

HAJRÁ DRÁGA! ÜGYES LESZEL! :bounce: :bounce: :bounce:

Több
19 éve 10 hónapja #241331 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog névnapot Balázsok!!!

És Boldog Születésnapot Any (Annamarie)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 10 hónapja #241313 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Bóóódog Nevednapját, Ulmo Bátyó! :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
19 éve 10 hónapja #241308 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BOLDOG NÉVNAPOT ULMO! BOLDOG NÉVNAPOT MINDEN BALÁZSNAK!

Well: Szurkolok!!!!

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
19 éve 10 hónapja #241298 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Estare Ulmo!!!
Hajrá Well!!!

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
19 éve 10 hónapja - 19 éve 10 hónapja #241297 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin estare len, melda Ulmo, kedvenc unokaöcsém!!! És valin estare minden Balázsnak!!!

Well: természetes, hogy gondolunk rád!!!

Több
19 éve 10 hónapja #241283 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog névnapot ULMO!!! a szerepjátékhős!!!

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 10 hónapja #241280 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BSZ Ulmo!!! :wink:

Well: biztos összejön ;) *Szurk-szurk Wellnek*

Több
19 éve 10 hónapja #241275 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Névnapot Ulmo drága! :) Igyál sok Teát! :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
19 éve 10 hónapja #241268 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Jókívánságok
:hello: VALIN ESTARE ULMO :hello:

Több
19 éve 10 hónapja #241263 Írta: ADIM a Des
ADIM a Des válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Well, tudom, mennyit számít egy ilyen és szurkolok neked!
Lélekben veled vagyok! Össze fog jönni, ha az akarat energiája erősebb, mint a gátoló tényezőké! És ezáltal most adok egy löketet az akarat energiájának!

"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"

Több
19 éve 10 hónapja #241260 Írta: Gandalf

Több
19 éve 10 hónapja #241256 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Névnapot Ulmo!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 10 hónapja #241252 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Estare Ulmo, és minden Balázs! :cheers: :hello:
(Boldog vezetéknévnapot és BéEsz Mag!)
:look: :itscool:
Eru éltessen Titeket sokáig! ;) :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 10 hónapja #241250 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog névnapot Ulmo!

Brisa

Több
19 éve 10 hónapja #241241 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Szurkolok Neked Well!

Boldog névnapot Ulmo!

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
19 éve 10 hónapja #241239 Írta: Well-of-Souls
Well-of-Souls válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Ma délután gondoljatok rám - ma megy a jelenlegi főnököm tárgyalni a potenciálisan leendő fönökömmel, hogy lesz-e pénz a bérkeretemre májustól... Elég ideges vagyok, bár nem biztos, hogy ez most azt jelenti, hogy bármi is ki fog derülni, de mindenesetre lehet...
Köszönöm előre is:
Well

Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre

Több
19 éve 10 hónapja #241209 Írta: Timona
Vizek Ura, Kedves [size=9:2bjc5rma]nekem is[/size] Bátyám [size=9:2bjc5rma]:büszke:[/size] , Ulmo :D Boldog Nevednapját!!!

Fodor Ákos

Több
19 éve 10 hónapja #241205 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Gratu, Malkávok Gyöngye Mírrand! :twisted: ;)

Háhá, én vagyok az első!

VALIN ESTARE, DRÁGA BÁTYÁM, ULMO!!! :hello: :dance:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
19 éve 10 hónapja #241197 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Mírrand / Mirilnen írta: :lol: Nagyon szépen köszönöm az ungabungákat!!! Télleg! Meccs közben eszembejutottatok, jobban is ment.
[size=9:2wbqdexl]A meccset 1:0ra megnyertük a legjobb csapat ellen. Mi a 3. helyen álltunk, és hát pont alapján felzárkóztunk melléjük, ők viszont több gólt lőtteg a bajnokság alat (2vel), így "csak" egy helyet ugrottunk. Szóval miénk az ezüst, meccs után nagy örülés-visongás, ellenfél játékosa megjegyezte morgogva, "Mit örülnek, akkor is miénk az arany." Fellőlem! Szóval most naggggyon hepi vagyok!!! [/size] :dance: [size=9:2wbqdexl]Edző szerint ma védtem a legjobban, eddigi "pályafutásom" során.[/size]
Szóval mindannyiótoknak köszönöm az ungabungát, és hogy volt kikre gondolnom!
_Neo: köszönöm, hogy foglalkoztál velem!

Gratulaaaa :D :itscool: :dance: :hello: :bounce: :cheers:

Több
19 éve 10 hónapja #241190 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Estare, Frodo!!!! :frodo1: :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
19 éve 10 hónapja #241185 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Mírrand / Mirilnen írta: Szóval miénk az ezüst, meccs után nagy örülés-visongás, ellenfél játékosa megjegyezte morgogva, "Mit örülnek, akkor is miénk az arany."

Tudod, hogy nem a helyezés számít, hanem a csapat közös munkája, az élmény, és maga a játék, Én tudom. ;)
Gratula! :)

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.439 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére