Jókívánságok

Több
19 éve 11 hónapja #239768 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Ungabunga, Léli!

Utólag is VALIN ESTARE az Ágneseknek!!!
( gillz, KisebbLányom : )=, Legolin, Ally, Narmo )

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #239767 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Bóódog névnapot gillz! :) És minden többi Ágnes!

És Bóóódog névnapot Fábiánok meg Sebestyének :)

[size=9:2t6ncuur]Émmeg szeretnék Ungákat kérni szépen, meg Bungákat is... három vizsgám lesz holnaptól, és legalább egynek sikerülnie kell.. bár az lenne a legjobb, ha mindhárom sikerülne, csak nem vagyok benne biztos, hogy ez be is fog következni... :oops: bár a programozásnak van reális esélye...[/size]

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #239766 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Ungabunga, NagyLányom : )= !!!! :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
19 éve 11 hónapja #239763 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Én is csatlakozom a "német nemtommihez"-féle ungabungához :D Ungabunga hv-nak! És ungabunga Idril anyucikámnak egász hétre a vizsgáihoz!!!! :bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
19 éve 11 hónapja #239758 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nagy szurk Vezérnek a német nemtommihez!!!!! :itscool: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Több
19 éve 11 hónapja #239516 Írta: Narmo
Köcönet mindenkinek és a többi Ágicának is így utólag BN !!!!! :D

Több
19 éve 11 hónapja #239489 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Estare minden Ágnesnek!!! Nai Eru antuva len alasse aure!!!

Több
19 éve 11 hónapja #239479 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Suhifarok írta: Boldog névnapot Ally, de hát tudod, hogy tudom, hogy hogy hívnak, megszívtad hehehe, essé' széjjel! :D D

És már Én is tudom a tiédet, Pitch :D Amúgy köszi :D

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
19 éve 11 hónapja #239477 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog névnapot Ally, de hát tudod, hogy tudom, hogy hogy hívnak, megszívtad hehehe, essé' széjjel! :D D

Több
19 éve 11 hónapja #239468 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Jókívánságok
És Alison Westnek is, ahogy látom!!! :D

800!!! :D 8O

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 11 hónapja #239462 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Jókívánságok
:hello: Valin Estare Gillz, Narmo és Legolin!!! :hello:

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
19 éve 11 hónapja #239460 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Timona írta: BN Ágnesek!

Köszönjük :P

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
19 éve 11 hónapja #239440 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Jókívánságok
:bounce::DBOLDOG NÉVNAPOT NARMONAK!!!! és minden Ágnesnek :D:bounce:

[size=9:2kvyhqfg]kicsi megkésve,de vóóót rá okom :P [/size]

Több
19 éve 11 hónapja #239385 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Jókívánságok
utólag is
Valin Estare gillznek, Legolinnak, Narmo Poice-nek és minden Ágnesnek! :hello: :cheers:
Eru éltessen titeket sokáig! ;) :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 11 hónapja #239359 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BN Ágnesek!

Éssssssss jelentem megtette a hatását a hétfői unga meg bunga, mert nemhogy átmentem a vizsgán, hanem hármast kaptam 8) Mégegyszer köcönöm! :D

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 11 hónapja #239344 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BOLDOG NÉVNAPOT NARMO!!! Boldog névnapot az összes többi Ágnesnek!!! :pippin4: :cheers:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 11 hónapja - 19 éve 11 hónapja #239343 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Narmo :wink: , nagyon boldog névnapot!!!! És a többi Ágnesnek is..... :hello: :dance: :sungl: :cheers: :KLEM:

És szurk-szurk a kémiaórához, [size=9:giidphcv]ha még nem késtem el[/size] :bounce: :itscool:

És ezúton mkinek köszönöm aki szurkolt nekem, [size=9:giidphcv]túléltem a fogorvossal való talit [/size] 8)

Több
19 éve 11 hónapja #239303 Írta: Narmo
Gilothka: jobbulást!!! ;)

Adel: Boldog 600-at :D

[size=9:gw5m2hug]jah és kérnék szurkot a következő kémiaórámra.. Fontos lenne.. ;) Előre is köcce[/size]

Több
19 éve 11 hónapja #239294 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Estare minden Ágnesnek!!! :dance: :hello: :cheers:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
19 éve 11 hónapja #239286 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog névnapot Narmo , és minden Ágnes!! :D

[size=9:1x38yqag]és 600.!! [/size]:D

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
19 éve 11 hónapja - 19 éve 11 hónapja #239278 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Ungabunga Gillooooth!!! Nyugi a fogorvos nem harap, viszont te... Na mindegy... :D :bounce:

Unokahúg NAGYON BOLDOG NÉVNAPOOOOT!!!! :hello:

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 11 hónapja #239251 Írta: Narmo

Nimrocco mirimafea írta: """""""""""""""""""""""Valin Estare Ágnesek!"""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Valin estare Narmo hugi ;)

Nem lesz kicsit túl előrehozott? ;) Nem az, mert nem baj.. csak inkább holnap! :P

Valin Estare Sorstársak!!!!!!!!! Boldog Névnapot Ágnesek!!! :wink:

U.I.: Kivéve a rajztanár.. :evil:

Több
19 éve 11 hónapja #239139 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Estare minden Ágnesnek!!! :!:

Ungabunga, Gilloth a fogdokihoz!!!!!!!!!!!!!!! :!:

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
19 éve 11 hónapja #239106 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Bár Ágnes-nap csak holnap lesz, azért már most boldog (vezeték)névnapot kívánok gillznek, valamint Legolinnak, Meleth_lin-nek, Ryanának, Szúnak és Szürkének, ezenkívül Valin Estare minden Fábiánnak és Sebestyénnek! ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 11 hónapja #239096 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: Jókívánságok
"""""""""""""""""""""""Valin Estare Ágnesek!"""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Valin estare Narmo hugi ;)

"Similis simili gaudet"

Több
19 éve 11 hónapja #239064 Írta: Narmo
Wow! Atar már túl vagy az ezren ;) Gratula!!! Még legalább ugyanennyi hsz-t! (de sztem jóvaltöbbet :P ) :wink:

Több
19 éve 11 hónapja #238744 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Cereb: Ungaaa bungaaa a vizsgához :D
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Alcar: Gratula az 1000-hez
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
Képzeld, nekem már alig 900-at kell hozzászólnom és nekem is meg lesz :P :D :D:D:D:D

Leo, Narmo: kösziii :D

Több
19 éve 11 hónapja #238738 Írta: Timona

Alcarcalimo írta:

Timona írta: Mióta vok én sonka :hein:
:tongue:

Hát, tudod, olyan ennivaló vagy...

Nyenyenyenyenyenyeeeeeeeee
Shonky az Minc, mellényúltál Drága :P
A franc ezé' meg leszek ölvi az ziher :oops: Sorryyyy

Ha megeszel nem leszek :tongue:

Fujjj de OFFok vogyunk :D

Fodor Ákos

Több
19 éve 11 hónapja #238736 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Timona írta: Mióta vok én sonka :hein:

Hát, tudod, olyan ennivaló vagy...

Több
19 éve 11 hónapja #238733 Írta: Timona
Mióta vok én sonka :hein:

FPP próbálkozott, de most nem ment neki :D

Fodor Ákos

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.486 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére