Jókívánságok

Több
19 éve 11 hónapja #237844 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
HAJRÁ MÍRRAND!!! Mutasd meg nekik!!! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #237834 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Mírc hajrá mindent bele menni fog!!!!!!

:wink:

UNGA-BUNGA!!!!!!

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 11 hónapja #237833 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Orsie gartula, mondtam, hogy sikerülni fog! :D

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
19 éve 11 hónapja #237832 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Jókívánságok
DRAKULÁLOK ORSIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :up:

:hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

És most én is kérhetnék egy pici ungabungát? Ugyanis nagyon sok múlik a holnapi törimen. Ha elszúrom, hát, akkor sok mindennek lőttek (remélem a tanulói jogviszonyomnak nem)

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
19 éve 11 hónapja #237805 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Gratula Orsie!!! :wink: :hello:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 11 hónapja #237802 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok
ÓÓÓÓÓÓRIÁSI GRATULA FRAKTÁLLÁNYNAK!!! :hello: *ölelés*

*táncol*

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
19 éve 11 hónapja #237795 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Jókívánságok
[size=9:8j3v2w9b]Délelöttönként nem leszek itt, uh egy kicsit előre ungabungázok...[/size]
Holnap hatalmas ungabunga Idrilnek, Nimrandírnak, Artemisznek, Frodónak és a tesómnak [size=9:8j3v2w9b]+magamnak[/size]
Holnap után hatalmas ungabunga Idrilnek, Gandalfnak, Nimrandírnak [size=9:8j3v2w9b]és szintén magamnak[/size]

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
19 éve 11 hónapja #237789 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Jókívánságok
GRATULA ORSIEEEEE! :D

([size=9:239sf55s]én is jókor tévedek ide...[/size] :oops: )

Több
19 éve 11 hónapja #237777 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Orsie asszem pont váltjuk egymást :wink: .

Gratula!!!!!

:?: :geek:
:geek: :?:

Több
19 éve 11 hónapja #237757 Írta: Zarándok(Mist)
Zarándok(Mist) válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Timona írta: Háromszoros hip-hipp HURRÁ Orsie! :D :konfetti:

hep-hep hurré, anyuci, drága :D tudtam én, hogy menni fog

a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try

Több
19 éve 11 hónapja #237754 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Háromszoros hip-hipp HURRÁ Orsie! :D :konfetti:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 11 hónapja #237742 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Drága Orsie, nagyonnagyon sok gratula!!!!!! Most már nincs ürügyed, hogy hanyagolj minket :D

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
19 éve 11 hónapja #237738 Írta: Orsie
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a bíztatásokat és az ungabungákat itt a Fórumon, priviben és SMS-ben is! *szipp*

Külön köszönöm kedvesemnek, Efkúnak a rengeteg segítséget...

És Yiqqének, hogy ott volt az egyetemen, és személyesen is kéz- és lábtörést kívánt! Szerintem Neked is shimán sikerült a vizsgád!

Nem is volt vészes a dolog, sőt, kellemes élmény volt de komolyan! Pláne mikor a tanszékvez, aki a vizsgabizottság elnöke volt, hatalmasat gratulált a végén :mrgreen:

Több
19 éve 11 hónapja #237721 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Hatalmas GRATULÁCIÓ ORSIE-NAK a sikeres álom...izé ÁLLAMVIZSGÁHOZ! :itscool: :hello: :cheers:

Több
19 éve 11 hónapja #237716 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Drága Orsie Hugicám, én tudtam, tudtaaaaaam!!!! Nagyon nagy Gratula és köszi az sms-t is!!!

Több
19 éve 11 hónapja #237713 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Orsieee! Nagyon-nagy gratula! :hello:

Ugye, hogy túl lehet élni? ;)

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
19 éve 11 hónapja #237711 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Gratula Orsie-nak a sikeres államvizsgához!!! :bounce:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
19 éve 11 hónapja #237692 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Jókívánságok
HATALMAS UNGABUNGA FRAKTÁLNAK ÉS MINDEN MÁS VIZSGÁZÓNAK!!!

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
19 éve 11 hónapja #237678 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Sok sok :bounce: unga- :bounce: bunga- :bounce: unga- :bounce: bunga- :bounce: unga- :bounce: bunga- :bounce: unga- :bounce: bunga- :bounce: unga- :bounce: bunga- :bounce: unga- :bounce: bunga :bounce: mindenkinek!!! :D :D:D:D:D

Több
19 éve 11 hónapja #237670 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszi a ma reggeli drukkot... Hatékonyak vagytok, MTT!!! Két ötöst kaptam ugyanis.

És kiváltképp köszönöm Ulmonak és Minervának hogy elzavartak a csetről mert így is hajnali négyig írtam a beadandó programot; ha cseteltem volna közben még most se lenne kész...

Ha véletlenül valaki folytatni akarja a nekem-drukkolást akkor megteheti: ma reggel megyek javítani formális szemantikából, négyesről. (Kis stréber.)

Orsie: hajrá! Csak ne küldjünk egymásnak sok pozitív energiát mert félúton összeütköznek ;]

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
19 éve 11 hónapja #237668 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Orsie / Fraktál írta: Hümm. Én meg holnap reggel 9-kor államvizsgázom :mrgreen: Ha esetleg valaki akarna ungázni...

Ungabunga!!!!

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
19 éve 11 hónapja #237665 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Orsie / Fraktál írta: Hümm. Én meg holnap reggel 9-kor államvizsgázom :mrgreen: Ha esetleg valaki akarna ungázni...

Kína egész évi termésével kívánok, és 9-kor megy a pozitív energy :P

Több
19 éve 11 hónapja #237660 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ááááááá, minek? :)
DRUKK :bounce:

Több
19 éve 11 hónapja #237657 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nagyon szurk minden vizsgázó sorstársamnak!!!! és sok kitartás! ;)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
19 éve 11 hónapja #237642 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Jókívánságok

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
19 éve 11 hónapja #237634 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Jókívánságok

AKKORA HATALMAS UNGABUNGA, HOGY AZ MÁR RÁ SE FÉR A KÉPERNYŐRE!!! DRUKKDRUKK EZERREL!!!

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 11 hónapja #237633 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Unga Bunga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
19 éve 11 hónapja #237632 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Orsie Hugicám, Nagyon nagy ungák meg bungák rúlzanak!!!

Több
19 éve 11 hónapja #237631 Írta: Orsie
Hümm. Én meg holnap reggel 9-kor államvizsgázom :mrgreen: Ha esetleg valaki akarna ungázni...

Több
19 éve 11 hónapja #237608 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Hajrá vizsgázók!!!!!!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.684 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére