Jókívánságok

Több
20 éve 1 hónapja #219116 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BOLDOG SZÜLINAPOT DRÁGA THAUR ANYÁM-HÚGOM!!!!!
[size=9:r7z799gw]Kívánok Neked sok-sok Pharaunt és háremet!!!! [/size]8) :roll: :twisted: :mrgreen: :biggrin2: :look:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hónapja #219114 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Születésnapot Drága Thaurci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hónapja #219113 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok
VALIN NOSTARE, MAMIIIII!!!!! :o : )=

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 1 hónapja #219112 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BÉÉSZ THAUR!!

Több
20 éve 1 hónapja #219111 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog szülit Thaurci :)

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 1 hónapja #219107 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Nostare Thaurwathiwen! :hello: :cheers:
Eru éltessen sokáig, legvénebb vimpárlányom! ; )=

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 1 hónapja #218961 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nahát valamire még is jó ez a topic:) =(azon kivül amire hasznájuk)
Mert één nem tudtam, hogy Remzinek ma van a béééesze!! ugyhogy boldog Béeszet drága Remzi!!! (hogy vannak a melleid?)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 1 hónapja #218950 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Nostare Elyen, melda Bilbo, Frodo ar Remzi!!! Nai Eru antuva len alta alasse!!!

Több
20 éve 1 hónapja #218923 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BéeSZ, REMZI! :hello:

:cheers: [size=9:1tc5wz19]Juszt is sörrel![/size] :twisted: :P

Valin Nostare a Gyűrű-Hordozóknak! :bounce: :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 1 hónapja #218920 Írta: Nellas
Nellas válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Ugye tudjátok, hogy Bilbó és Frodó szülinapja szept. 13-án volt :wink: ?!
Nézzétek csak meg a Tolkien naptárat!

Amúgy én is

BSZ KÍVÁNOK MINDKÉT NAGYSZERŰ HOBBITNAK! eRU ÉLTESSE ŐKET SOKÁIG!

"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."

Több
20 éve 1 hónapja #218804 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BSZ Bilbó és Frodó!!! :D
és BSZ Drizzt, utólag is!
:) :hello:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
20 éve 1 hónapja #218803 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Én is vártam, kinek jut eszébe a két hobbit szülinapja...

Eru éltesse sokáig Zsákos Bilbót és Zsákos Frodót! :hello:

Több
20 éve 1 hónapja #218802 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ery írta:

Minerva írta: azt hittem, ez a szabály már nem aktuális, mert letelt a 150 év vagy mennyi. :hein:

Nincs semmiféle 150 éves határidő.

Nem-e?
mások mit mondanak? :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 1 hónapja #218788 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Szülinapt drága Frodó! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 1 hónapja #218782 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Azt hittem, itt már jókívánság-hegyek várnak, ugyanis szeptember 22-e van, tehát:
Boldog Szülinapot Frodó és Bilbó! :wink: :cheers: (hobbitoknak sör jár :twisted: ) :hello:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 1 hónapja #218781 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BOLDOG SZÜLINAPOT REMETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!

:hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 1 hónapja #218766 Írta: Nati
Nati válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Csatlakozom: Boldog Szülinapot Drizzt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adok neked egy lángocskát tábortüzemből

"Százszorszép jóéjszakát"

Több
20 éve 1 hónapja #218748 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Hmm, a gyors reakcióidő-program keretében, csatlakoznék a sorhoz, egy
boldog szülálynapot Drizzt!
felkiáltással... :)

Albert ezen jeles alkalomból felajánlotta csaknekedcsakmost egy darab hajszálát azon kevésből ami van neki. ;) (Ezt azért mondom h érezd magad megtisztelve. :) )

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
20 éve 1 hónapja #218606 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: Jókívánságok
a lehető legtöbb boldogságot, az ÖSSZS-ÖSSZES MÁTÉNAK [size=9:1nbuk7bq]még Marilyn Marshallnak is :wink: is szürcs[/size]és MIRIELLÁNAK :) :)
nevenapjuk alkalmából

ja és **@rjátok már le,
aki akar koccint, aki nem, nem.. velem mindig lehet :P
és fityisz annak, aki ezzel vitatkozik..
ha jólesik mindent lehet

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 1 hónapja #218604 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Minerva írta: azt hittem, ez a szabály már nem aktuális, mert letelt a 150 év vagy mennyi. :hein:

Nincs semmiféle 150 éves határidő.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 1 hónapja #218600 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ery írta:

Felagund írta:

Drizzt írta: Köszi :)
Az én esetemben mondjuk a sörrel koccintós emotikonok furcsán hatnak, de sebaj ;)

Miért is? :hein:

Talán mert sörrel nem illik koccintani...

azt hittem, ez a szabály már nem aktuális, mert letelt a 150 év vagy mennyi. :hein:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 1 hónapja #218576 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Rabyn: ez jó hír!!! :)
Nahát!!! Meg lehet oldani az OFF-olást itt? Felköszöntés... (speciel ennek a helye valóban a Jókívánságok topicban van, de azért Kincső, kis Keresztlányom, nem harapjuk le a fejedet! :wink: )
Na, én meg úgy gondolom, hogy mindenkinek jól esik, ha felköszöntik, mivel ide jár, ide tartozik közénk. Egy mosoly, egy üdvözlő szó asszem nem kerül semmibe. [size=9:1ux1dzfg]Nekem is nagyon jól esett, hogy olyanok írtak ide a névnapomon, akiket csak innen a fórumról ismerek. [/size]
Üdv, én voltam.

Több
20 éve 1 hónapja #218570 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszönöm azt a sok sok jókívánságot, amit anyunak vagy anyuval kapcs küldetedek! Ma már hazaengedeték, bár nem tudják mi baja volt.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 1 hónapja #218523 Írta: Kincső

Brisa írta: Hm, először is az offolást legyetek szívesek abbahagyni. Ez már nem a Beszélgetős. :wink:
[size=9:1d6fdsbg](Drizzt, ne higgy nekik, nem vagy kihalófélben. 2 évvel ezelőtt én is antialkoholista egyetemista voltam. :D )[/size]

Másrészről szeretném megosztani veletek az egyik mélyen szántó gondolatomat. Szerintem ez a topik nem azért született, hogy egy évben/hónapban/héten egyszer elrikkantság magukat az emberek, hogy "boldog mindent mindenkinek". Szerintem így pont a lényeg, a személyesség veszik el. Szvsz ennél még az is jobb, ha meg se szólalnak az illetők... Én úgy gondolom, nem kell mindig mindenkinek mindenkit felköszönteni. Csak azt, akinek szívből kívánjuk a "boldogot", akit ismerünk és szeretünk, akihez egyátalán van valami közünk, és akit személyreszólóan is meg tudunk szólítani.
Különben semmi értelme az egésznek.
Szerintem...

Ehhez annyit tennék hozzá, hogy akit épp csak ismerek, és még nagyobb társaságban is alig váltottunk két szót (az is a szia-szia volt), annak én nem szoktam kívánni. Viszont az elmúlt napokban , amíg nem jutottam nethez, sok olyan volt (pl. Zsófik, Drizzt), akinek én szívből kívánok boldog-azt-amijük-van, de azért nem sorolok konkrét neveket, mert sokan vannak és nem akarok kihagyni senkit, aki úgy érezhetné hogy ha a többieknek igen, neki miért nem. Viszont azzal, hogy mégis beírtam az előbbi hozzászólást, jeleztem, hogy mégis gondolok rájuk. Nyilván ha van időm/jutok nethez, akkor rendszeresebben és névreszólóan írom.
Ez kizárólag az én személyes véleményem és mentségem.

Több
20 éve 1 hónapja #218516 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Hm, először is az offolást legyetek szívesek abbahagyni. Ez már nem a Beszélgetős. :wink:
[size=9:b1gxkr74](Drizzt, ne higgy nekik, nem vagy kihalófélben. 2 évvel ezelőtt én is antialkoholista egyetemista voltam. :D )[/size]

Másrészről szeretném megosztani veletek az egyik mélyen szántó gondolatomat. Szerintem ez a topik nem azért született, hogy egy évben/hónapban/héten egyszer elrikkantság magukat az emberek, hogy "boldog mindent mindenkinek". Szerintem így pont a lényeg, a személyesség veszik el. Szvsz ennél még az is jobb, ha meg se szólalnak az illetők... Én úgy gondolom, nem kell mindig mindenkinek mindenkit felköszönteni. Csak azt, akinek szívből kívánjuk a "boldogot", akit ismerünk és szeretünk, akihez egyátalán van valami közünk, és akit személyreszólóan is meg tudunk szólítani.
Különben semmi értelme az egésznek.
Szerintem...

Brisa

Több
20 éve 1 hónapja #218513 Írta: Kincső
Szia mindenki! Mivel csütörtök óta nem jutottam nethez, utólagosan szeretnék mindenkinek boldog mindent kívánni, akit érint. :wink: :hello:

Több
20 éve 1 hónapja #218487 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Drizzt írta:

Felagund írta:

Rayan írta:

Ery írta:

Felagund írta:

Az én esetemben mondjuk a sörrel koccintós emotikonok furcsán hatnak, de sebaj ;)

Talán mert antisörista. Anti-mindenfélealkohol-ista.

Nahát... :shake:

Miféle egyetemista az ilyen!? :nono:

:mrgreen:

Főiskolás vagyok :)
Amúgymeg...józan ;)

Najó, de te is a "kivétel erősíti..." nevű kihalófélben lévő alfajhoz tartozol... :) )

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 1 hónapja #218484 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Jókívánságok
utólag is
Boldog Szülinapot Cserjesrác! 8)

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 1 hónapja #218482 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Felagund írta:

Rayan írta:

Ery írta:

Felagund írta:

Talán mert antisörista. Anti-mindenfélealkohol-ista.

Nahát... :shake:

Miféle egyetemista az ilyen!? :nono:

:mrgreen:

Főiskolás vagyok :)
Amúgymeg...józan ;)

Több
20 éve 1 hónapja #218467 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Sirgon Esgalnor írta:

Artemisz (Erenya) írta: [size=9:1v2b73z1]OFF: Ilyenkor mindig szégyellni kezdem magam, hogy én nemcsak megiszom az alkoholt, de még szeretem is néha! (jó bor, Sangria, csokilikőr, stb.) Nem kéne talán szeretnem? :oops: :oops: [/size]

[size=9:1v2b73z1]Dehogynem! Legalábbis én a mértékletességre esküszöm a tiltás helyett. És a magam részéröl kedvelem a jófajta borokat, és a sert is megiszom néhanap. Viszont egy kezemen meg tudom számolni hányszor voltam eddigi életemben részeg, és egyetlen esetben sem elöre megfontolt szándékból, hanem egyszerüen elszámoltam magam.[/size]

[size=9:1v2b73z1]Csatlakozom, alkoholos italok nélkül szegényebb lenne a világ és én is (bár nem anyagi értelemben) viszont a mértékletesség sosem árt. Elég régóta iszom alkaoholt de még sosem voltam részeg. Nem mintha hiányozna... [/size]

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.536 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére