- Köszönetek: 0
Jókívánságok
- Ithil Iarfeniël
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
[size=9:r7z799gw]Kívánok Neked sok-sok Pharaunt és háremet!!!! [/size] :biggrin2: :look:
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Fio
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Suhifarok
- Nem elérhető
- elodyke
- Nem elérhető
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Eru éltessen sokáig, legvénebb vimpárlányom! ; )=
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Rabyn
- Nem elérhető
Mert één nem tudtam, hogy Remzinek ma van a béééesze!! ugyhogy boldog Béeszet drága Remzi!!! (hogy vannak a melleid?)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
:cheers: [size=9:1tc5wz19]Juszt is sörrel![/size]
Valin Nostare a Gyűrű-Hordozóknak! :bounce:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Nellas
- Nem elérhető
Nézzétek csak meg a Tolkien naptárat!
Amúgy én is
BSZ KÍVÁNOK MINDKÉT NAGYSZERŰ HOBBITNAK! eRU ÉLTESSE ŐKET SOKÁIG!
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- Adelard
- Nem elérhető
és BSZ Drizzt, utólag is! :hello:
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Ulmo
- Nem elérhető
Eru éltesse sokáig Zsákos Bilbót és Zsákos Frodót! :hello:
- Minerva
- Nem elérhető
Nem-e?Ery írta:
Minerva írta: azt hittem, ez a szabály már nem aktuális, mert letelt a 150 év vagy mennyi. :hein:
Nincs semmiféle 150 éves határidő.
mások mit mondanak?
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Boldog Szülinapot Frodó és Bilbó! :cheers: (hobbitoknak sör jár ) :hello:
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Toma gazda
- Nem elérhető
és FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!
:hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Nati
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Százszorszép jóéjszakát"
- Ryana
- Nem elérhető
boldog szülálynapot Drizzt!
felkiáltással...
Albert ezen jeles alkalomból felajánlotta csaknekedcsakmost egy darab hajszálát azon kevésből ami van neki. (Ezt azért mondom h érezd magad megtisztelve. )
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- elodyke
- Nem elérhető
nevenapjuk alkalmából
ja és **@rjátok már le,
aki akar koccint, aki nem, nem.. velem mindig lehet
és fityisz annak, aki ezzel vitatkozik..
ha jólesik mindent lehet
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Ery
- Nem elérhető
Minerva írta: azt hittem, ez a szabály már nem aktuális, mert letelt a 150 év vagy mennyi. :hein:
Nincs semmiféle 150 éves határidő.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Minerva
- Nem elérhető
azt hittem, ez a szabály már nem aktuális, mert letelt a 150 év vagy mennyi. :hein:Ery írta:
Felagund írta:
Drizzt írta: Köszi
Az én esetemben mondjuk a sörrel koccintós emotikonok furcsán hatnak, de sebaj
Miért is? :hein:
Talán mert sörrel nem illik koccintani...
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Nahát!!! Meg lehet oldani az OFF-olást itt? Felköszöntés... (speciel ennek a helye valóban a Jókívánságok topicban van, de azért Kincső, kis Keresztlányom, nem harapjuk le a fejedet! )
Na, én meg úgy gondolom, hogy mindenkinek jól esik, ha felköszöntik, mivel ide jár, ide tartozik közénk. Egy mosoly, egy üdvözlő szó asszem nem kerül semmibe. [size=9:1ux1dzfg]Nekem is nagyon jól esett, hogy olyanok írtak ide a névnapomon, akiket csak innen a fórumról ismerek. [/size]
Üdv, én voltam.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Kincső
- Nem elérhető
Brisa írta: Hm, először is az offolást legyetek szívesek abbahagyni. Ez már nem a Beszélgetős.
[size=9:1d6fdsbg](Drizzt, ne higgy nekik, nem vagy kihalófélben. 2 évvel ezelőtt én is antialkoholista egyetemista voltam. )[/size]
Másrészről szeretném megosztani veletek az egyik mélyen szántó gondolatomat. Szerintem ez a topik nem azért született, hogy egy évben/hónapban/héten egyszer elrikkantság magukat az emberek, hogy "boldog mindent mindenkinek". Szerintem így pont a lényeg, a személyesség veszik el. Szvsz ennél még az is jobb, ha meg se szólalnak az illetők... Én úgy gondolom, nem kell mindig mindenkinek mindenkit felköszönteni. Csak azt, akinek szívből kívánjuk a "boldogot", akit ismerünk és szeretünk, akihez egyátalán van valami közünk, és akit személyreszólóan is meg tudunk szólítani.
Különben semmi értelme az egésznek.
Szerintem...
Ehhez annyit tennék hozzá, hogy akit épp csak ismerek, és még nagyobb társaságban is alig váltottunk két szót (az is a szia-szia volt), annak én nem szoktam kívánni. Viszont az elmúlt napokban , amíg nem jutottam nethez, sok olyan volt (pl. Zsófik, Drizzt), akinek én szívből kívánok boldog-azt-amijük-van, de azért nem sorolok konkrét neveket, mert sokan vannak és nem akarok kihagyni senkit, aki úgy érezhetné hogy ha a többieknek igen, neki miért nem. Viszont azzal, hogy mégis beírtam az előbbi hozzászólást, jeleztem, hogy mégis gondolok rájuk. Nyilván ha van időm/jutok nethez, akkor rendszeresebben és névreszólóan írom.
Ez kizárólag az én személyes véleményem és mentségem.
- Brisa
- Nem elérhető
[size=9:b1gxkr74](Drizzt, ne higgy nekik, nem vagy kihalófélben. 2 évvel ezelőtt én is antialkoholista egyetemista voltam. )[/size]
Másrészről szeretném megosztani veletek az egyik mélyen szántó gondolatomat. Szerintem ez a topik nem azért született, hogy egy évben/hónapban/héten egyszer elrikkantság magukat az emberek, hogy "boldog mindent mindenkinek". Szerintem így pont a lényeg, a személyesség veszik el. Szvsz ennél még az is jobb, ha meg se szólalnak az illetők... Én úgy gondolom, nem kell mindig mindenkinek mindenkit felköszönteni. Csak azt, akinek szívből kívánjuk a "boldogot", akit ismerünk és szeretünk, akihez egyátalán van valami közünk, és akit személyreszólóan is meg tudunk szólítani.
Különben semmi értelme az egésznek.
Szerintem...
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Drizzt írta:
Felagund írta:
Rayan írta:
Ery írta:
Felagund írta:
Talán mert antisörista. Anti-mindenfélealkohol-ista.
Nahát... :shake:
Miféle egyetemista az ilyen!? :nono:
Főiskolás vagyok
Amúgymeg...józan
Najó, de te is a "kivétel erősíti..." nevű kihalófélben lévő alfajhoz tartozol... )
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ringbearer
- Nem elérhető
Boldog Szülinapot Cserjesrác!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Drizzt
- Nem elérhető
Felagund írta:
Rayan írta:
Ery írta:
Felagund írta:
Talán mert antisörista. Anti-mindenfélealkohol-ista.
Nahát... :shake:
Miféle egyetemista az ilyen!? :nono:
Főiskolás vagyok
Amúgymeg...józan
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Sirgon Esgalnor írta:
[size=9:1v2b73z1]Dehogynem! Legalábbis én a mértékletességre esküszöm a tiltás helyett. És a magam részéröl kedvelem a jófajta borokat, és a sert is megiszom néhanap. Viszont egy kezemen meg tudom számolni hányszor voltam eddigi életemben részeg, és egyetlen esetben sem elöre megfontolt szándékból, hanem egyszerüen elszámoltam magam.[/size]Artemisz (Erenya) írta: [size=9:1v2b73z1]OFF: Ilyenkor mindig szégyellni kezdem magam, hogy én nemcsak megiszom az alkoholt, de még szeretem is néha! (jó bor, Sangria, csokilikőr, stb.) Nem kéne talán szeretnem? [/size]
[size=9:1v2b73z1]Csatlakozom, alkoholos italok nélkül szegényebb lenne a világ és én is (bár nem anyagi értelemben) viszont a mértékletesség sosem árt. Elég régóta iszom alkaoholt de még sosem voltam részeg. Nem mintha hiányozna... [/size]
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.