BESZÉLGETŐS topic
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
TESSÉK JELENTKEZNI!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Úgy, hogy lecseréled OperáraCellofán írta:
És ezt guglikrómban hogyan teszem láthatóvá?Sil írta: De jelzi, csak nem látszik. Erre való a brdwelcome, aminek a láthatóvá tételéért SÚ is küzd.
:brdwelcome4prezident:
vicc vót
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
A guglikróm nem szereti túlságosan, ha állítgatni akarják, szóval szvsz sehogy. Legalábbis nem találkoztam benne arra utaló jellel, hogy támogatná a felhasználói stíluslapokat, pedig a profilt is átnéztem.Cellofán írta: És ezt guglikrómban hogyan teszem láthatóvá?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Cellofán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
És ezt guglikrómban hogyan teszem láthatóvá?Sil írta: De jelzi, csak nem látszik. Erre való a brdwelcome, aminek a láthatóvá tételéért SÚ is küzd.
:brdwelcome4prezident:
Lacho Calad
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Encsi
- Nem elérhető
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Gandalf
- Nem elérhető
"Mily fájdalmas a nagyok gyöngesége! Mert hatalmas király Gil-galad, és minden tudományokban járatos Elrond mester, mégsem segítenek a munkámban. Talán nem szeretnék, hogy más országok is úgy viruljanak, mint az övék? De miért maradjon Középfölde mindörökre sötét és puszta, amikor a tündék olyan széppé tehetnék, amilyen Eressea vagy maga Valinor? S mivel ti nem tértek oda vissza, fölteszem, hogy éppúgy szeretitek Középföldét, ahogyan én. Nem az-e tehát a dolgunk, hogy közösen munkálkodjunk a gazdagításán, s fölemeljük a tanulatlanul kóborló tünde nemzetségeket arra a hatalmi és tudásszintre, amilyen a tengeren túliaké?"
- Gandalf
- Nem elérhető
Az MTT felkínál Nektek egy olyan lehetőséget, hogy amennyiben anyagi megfontolások miatt nem tudnátok jönni Live-ra, akkor segítsen abban, hogy mégis ott lehessetek! Ehhez semmi mást nem kell csinálni, mint egy egyéni kérelmet szépen megfogalmazni, és elküldeni az info kukac tolkien pont hu címre, és az elnökség (nem pedig a Live szervezők) döntenek annak sorsáról. A kérelem tárgya legyen a fizetési haladék kérése! Az MTT legeslegkésőbb október végig tud egyéni elbírálás alapján fizetési haladékot adni, addig elvileg az ösztöndíj, diákhitel és szoctám is megérkezik, és akkor utólag be tudjátok fizetni a Live-ot.
Arra kérünk mindenkit, hogy tényleg csak azok vegyék igénybe, akik anyagilag rászorulnak, mert az elnökség nem tud minden Lájvozónak fizetési haladékot adni!
Köszönjük!
Továbbá várjuk egy olyan játékos felajánlását, aki nem szeretne annyira belefolyni a játékba, de cserébe IN (tehát a szerepjátékon belül) is hajlandó segíteni a bográcsozásban, és pénteken is, a közösségi bográcsozáson!
A felajánlást előre is köszönjük!
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
- Attila
- Nem elérhető
Szerintem nem akartad látni. Kb. 4 ember odajött, érdeklődni, hogy mit hol talál. Viszont,amikor csendesen megmondtam nekik, hogy nem itt dolgozom, csak keresek egy filmet ami valamelyik "turkálóban" van, akkor egy kicsit megdöbbentek. Vajon miért? Pedig nem is volt vicces, hogy a bejárat előtti részt telepakoltam DVD-kel.Araniel írta: Kár, hogy nem jártam ma arra...megnéztem volna
Helyette ma egész nap termőföld értékbecsléseket csinálhattam, amihez nem is értek -___- Tök jó volt így a szabi utáni 1. munkanapon
De sikerült megvigasztalnom magam, és nagyjából beszereztem minden lényeges hozzávalót a főzőversenyhez ^__^ Már csak 2 hét...kezdek parázni, mert még semmit nem gyakoroltam ^^"""""
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Kincső
- Nem elérhető
Gyertek Savaria karneválra, mert tök jó lesz! De gyorsan le kéne foglalni a szállást, és ez a múlt szerdai jelentkezési határidő nem nagyon tartódott be...
Időpont mégegyszer: aug.22-23. szombat-vasárnap!
Eddigi érdeklődők: Cue, én ottalvósan, Lau, Ankalimon, Celebrom hazamenősen. (Utóbbinak könnyű dolga van ugye.)
Mééégmééégmééég
Celebrom írta: Lóma Népe!
Idén is lesz Savaria Karnevál Szombathelyen ( savariakarneval.hu/ ), amit minden érdeklődőnek ajánlunk figyelmébe! Az egyhetes karneválból közös szervezéssel valószínűleg csak a hétvégén leszünk ott. A szálláslehetőségek ház vagy sátor, utóbbi esetén nincs előzetes foglalás, a helyszínen be lehet jelentkezni. A ház viszont már majdnem elfogyott, úgyhogy kérünk mindenkit, aki házban szeretne lakni, hogy szerdáig mindenképp jelezzen vissza ezügyben, hogy le tudjuk foglalni.
Szállás: Tópart Kemping Szombathely ( www.utisugo.hu/hotel-apartman-info-2207 )
Házban: 2db 5 fős ház van (a többi már ugye foglalt), fürdőszobával, WC-vel. 11500 Ft/éjszaka, tehát 2300/fő.
2db 3 fős kisház is van, ez fürdő nélküli, ha 3-an lakják 5100 (1700/fő), ha 2-en 4100 (2050/fő).
Sátorban: 1100 Ft/fő+600 Ft/sátorhely.
Aki idő és pénz híján van, és nem akarja itt tölteni az egész hétvégét, az mindenképp keresse meg Ankalimont, aki szombaton korán reggel lejön Bp-ről kocsival, és az egész nap után késő este még visszavezet. A férőhelyek végesek! smile
Visszajelzést tehát mihamarabb várunk (és kedvcsinálónak addig is ajánlott a Róma sorozat)!
Celebromus Maximus /celebromka kukac gmail.com/
U.i.: Terjesszétek az igét annak, akit még érdekelhet!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Araniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Helyette ma egész nap termőföld értékbecsléseket csinálhattam, amihez nem is értek -___- Tök jó volt így a szabi utáni 1. munkanapon
De sikerült megvigasztalnom magam, és nagyjából beszereztem minden lényeges hozzávalót a főzőversenyhez ^__^ Már csak 2 hét...kezdek parázni, mert még semmit nem gyakoroltam ^^"""""
Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Csaszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- yoloka
Tudom, kicsit későn, de társaságot keresek a Szigetre, szerdára vagy vasárnapra!!! Aki jönne vagy megy és csatlakozhatok hozzá az írjon nekem légyszíves, mert nagyon szeretnék menni, csak mindenkinek közbejöttek dolgok! Szóval írjatok légyszíves!
- Finwe
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
DD komolyan ijesztő
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Finwe
- Nem elérhető
Nevetséges, másodszor találkozok ilyennel sajnos.
- gillz
- Nem elérhető
Van egy elsősorban emtétéseknek kiadó szoba a 11. ker-ben! Ha érdekel, vagy tudsz vkiről, h érdekli, írjál nekem
uff
gillz
need more brainz. yourz. now.
- Celebrom
- Nem elérhető
Idén is lesz Savaria Karnevál Szombathelyen ( savariakarneval.hu/ ), amit minden érdeklődőnek ajánlunk figyelmébe! Az egyhetes karneválból közös szervezéssel valószínűleg csak a hétvégén leszünk ott. A szálláslehetőségek ház vagy sátor, utóbbi esetén nincs előzetes foglalás, a helyszínen be lehet jelentkezni. A ház viszont már majdnem elfogyott, úgyhogy kérünk mindenkit, aki házban szeretne lakni, hogy szerdáig mindenképp jelezzen vissza ezügyben, hogy le tudjuk foglalni.
Szállás: Tópart Kemping Szombathely ( www.utisugo.hu/hotel-apartman-info-2207 )
Házban: 2db 5 fős ház van (a többi már ugye foglalt), fürdőszobával, WC-vel. 11500 Ft/éjszaka, tehát 2300/fő.
2db 3 fős kisház is van, ez fürdő nélküli, ha 3-an lakják 5100 (1700/fő), ha 2-en 4100 (2050/fő).
Sátorban: 1100 Ft/fő+600 Ft/sátorhely.
Aki idő és pénz híján van, és nem akarja itt tölteni az egész hétvégét, az mindenképp keresse meg Ankalimont, aki szombaton korán reggel lejön Bp-ről kocsival, és az egész nap után késő este még visszavezet. A férőhelyek végesek! smile
Visszajelzést tehát mihamarabb várunk (és kedvcsinálónak addig is ajánlott a Róma sorozat)!
Celebromus Maximus /celebromka kukac gmail.com/
U.i.: Terjesszétek az igét annak, akit még érdekelhet!
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Toma gazdi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Anna bál Móka Miki...Attila írta:
Figyelj, amikor utoljára mutatták meg a szavazás állását, akkor te az 5. helyen álltál.Ancalima Anarórë írta: LOL, köszi. D Jópofa volt nagyon. )) Mostmár tök bűntudatom van, hogy nem kerültem be az udvarhölgyek közé, ha már ennyien szavaztak rám.
Ancalima te voltál a legszebb, nem az aki nyert. Hidd el. (és most tényleg nem viccelek )
- Araniel
- Nem elérhető
Nem hiszem, hogy hatalmas különbség lenne közte, de inkább jobb 1-200 Ft rátartással kalkulálni. Azért 20-25000 Ft-ból már elég sok kaját meg lehet venniGandalf írta: Hát a fő kérdés az, hogy ha mondjuk 50 emberre akarok főzni, ugyanúgy elég-e az az 500 Ft per fő, mintha csak 20 főre főznénk... Tehát mennyiben és hogyan befolyásolja a végleges létszám az egy főre jutó hozzájárulást?
Éssss....leadtam a szeptemberi cikkemet is ^______________^
Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.
- Gandalf
- Nem elérhető
Hát a fő kérdés az, hogy ha mondjuk 50 emberre akarok főzni, ugyanúgy elég-e az az 500 Ft per fő, mintha csak 20 főre főznénk... Tehát mennyiben és hogyan befolyásolja a végleges létszám az egy főre jutó hozzájárulást?Araniel írta: Szerintem bőven, de attól függ, hogy hány ember lenne és mit akartok főzni
- Araniel
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
Figyelj, amikor utoljára mutatták meg a szavazás állását, akkor te az 5. helyen álltál.Ancalima Anarórë írta: LOL, köszi. D Jópofa volt nagyon. )) Mostmár tök bűntudatom van, hogy nem kerültem be az udvarhölgyek közé, ha már ennyien szavaztak rám.
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Szerk: OK, megvan. unga-bunga!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Attila
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.