BESZÉLGETŐS topic

Több
15 éve 2 hónapja #383803 Írta: Araniel
Araniel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dodiee írta: Csak a kisgyerek még nem tudja mit csinál és hogy fájdalmat okoz vele a cicának, a felnőtt meg pontosan tudja ezeket :P Nem néztem meg a videót így nem konkrétan erre az esetre mondom, de engem sokkal jobban felháborít ha egy felnőtt ember tudatosan bánt egy állatot, mintha egy kisgyerek kicsit erőssebben simogatja. Az már a szülő felelőssége ha nem szól rá a csemetére hogy ez nem jó az állatnak.

Oké-oké. Ez igaz. De mondom...tényleg nem gondoltam, hogy ez ilyen reakciókat vált ki másból, eddig senki nem említette még, még én se gondoltam ilyenre nagy cicabarát lévén. Szinte minden másnap jön innen látogató arra a bejegyzésre, gondoltam akkor már megjegyzem.
Ha valakinek megsértettem ezzel a lelki világát, akkor elnézést, nem állt szándékomban. Van ott még más cicás bejegyzés is, meg sok más, inkább azt nézzétek^^"
De mégegyszer bocsi mindenkitől. Most amúgyis alkotói válságban szenvedek T_________T

Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
15 éve 2 hónapja #383698 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Adnék én vért, de eddig 3ból 3szor volt az hogy megvolt a vizsgálat, kitöltöttem mindent, fél órán át szorítgatták a karjaimat hogy már a fejem volt vörös, majd közölték hogy ők ebbe a bizonytalan vénába ezt a csúnya nagy tűt inkább nem. :P

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
15 éve 2 hónapja #383678 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
RETRO VÉRADÁS a Városmajorban
2009. szeptember 5-én
www.ovsz.hu/hu/

Nagy MTT-s véradónap??????

Ki jönne?

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
15 éve 2 hónapja #383631 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csak a kisgyerek még nem tudja mit csinál és hogy fájdalmat okoz vele a cicának, a felnőtt meg pontosan tudja ezeket :P Nem néztem meg a videót így nem konkrétan erre az esetre mondom, de engem sokkal jobban felháborít ha egy felnőtt ember tudatosan bánt egy állatot, mintha egy kisgyerek kicsit erőssebben simogatja. Az már a szülő felelőssége ha nem szól rá a csemetére hogy ez nem jó az állatnak.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
15 éve 2 hónapja #383627 Írta: Araniel

Sil írta: Plusz berakja egy kicsi dobozba őket és nem engedi kijönni.

Lehet...bár amelyik annyira ki akart jönni, azt nem tuszkolta vissza. Ki hogy nézi.
Én egy elég érzékeny lekű és macskaszerető lány vagyok, de nekem(meg akiknek eddig megmutattam) nem tűnt állatkínzásnak. Ez teljesen egyéni megítélés kérdése. Én pl. azt nem tudom elviselni amikor egy kisgyerek "simogatja" meg gyűri a cicát, mert játszani akar vele. Én az ilyet nem bírom, Te meg ezt. Különbözőek vagyunk :)

Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.

Több
15 éve 2 hónapja #383621 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Araniel írta: Hmm...nem tudom...nekem csak valami puha szigszalaggal körbetekert valaminek tűnik, amivel csak épp hozzájukér^^
Vagy csak én vagyok túl jóhiszemű :P

Plusz berakja egy kicsi dobozba őket és nem engedi kijönni.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
15 éve 2 hónapja #383619 Írta: Araniel

Sil írta: Az utolsó állatkínzás szvsz, a többi aranyos (a cicák persze mindegyikben cukik, de az utolsónál inkább a gazdi fejét ütögetném egy szép nagy b u n k ó val).

Hmm...nem tudom...nekem csak valami puha szigszalaggal körbetekert valaminek tűnik, amivel csak épp hozzájukér^^
Vagy csak én vagyok túl jóhiszemű :P

Több
15 éve 2 hónapja - 15 éve 2 hónapja #383618 Írta: Sil

Araniel írta: Nem is olyan rég pont "írtam" egy ilyen cicás-videós bejegyzést :)
araniel.wordpress.com/2009/07/19/cicaaaa-______/

kizárólag cicakedvelőknek^^"

Az utolsó állatkínzás szvsz, a többi aranyos (a cicák persze mindegyikben cukik, de az utolsónál inkább a gazdi fejét ütögetném egy szép nagy b u n k ó val).

Tears unnumbered
Utolsó szerkesztés: 15 éve 2 hónapja által.

Több
15 éve 2 hónapja #383616 Írta: Araniel

Namarie írta: TÜNDÉRI!!!!

www.videoplayer.hu/videos/play/410233

Jujj de cukik^^
Nem is olyan rég pont "írtam" egy ilyen cicás-videós bejegyzést :)
araniel.wordpress.com/2009/07/19/cicaaaa-______/

kizárólag cicakedvelőknek^^"

Több
15 éve 2 hónapja #383611 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
15 éve 2 hónapja #383596 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzy írta: na hát ide irom mert ittmár ugyis van 1248 oldal +1 hozzászolás má felse tünik xD

mennyivel egyszerübb és logikusabb lett volna igy ....

miről szólt volna a 3 kötet? :)

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
15 éve 2 hónapja #383586 Írta: zs.gothpunk
zs.gothpunk válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagyjából egy éves időtartamra (vagy fokozott megszeretés esetén örökbe) keresek gazdát Zorának. 3 éves ivartalanított nőstény, nagy termetű (kb. 4-5 kiló), szép, békés természetű macska. A veséjével gond van, így vagy speciális kaját (Royal Canin, kb. 4000 Ft/hó) vagy a normál kaja mellé gyógyszert (lényegesen olcsóbb, patikában kapható) igényel. Szobatiszta, kedves, néhány kifejezetten mulattató szokással. A macskához jár almostálca, kaparófa és etetőtál is. Hogyha kertbe menne, akkor a szükséges oltásokat állom. Mehet másik macska mellé is, nem démon, bár a saját (termetének megfelelő) helyét ki fogja harcolni a hierarchiában.

Hogyha valaki esetleg pont őrá vágyna, írjon nekem e-mailt (zs.gothpunk kukac gémél). Spammolni nem kell vele, továbbadni a kérést elég szóban.

Több
15 éve 2 hónapja #383572 Írta: Náda
Náda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Metaflora írta:

Náda írta: Sürgősen kéne nékem a tavalyi Tolkien professzor halálának a megemlékezéséről képek! Nem kell sok,elég pár darab!
email/msn: muuzzli'kukac'citromail'pont'hu
Hálásan köszönöm!!

Nem biztos, hogy vannak képek. Ültünk a félhomályos teaházban az asztal körül, annyira nem volt mit fotózni.

rendben,köszönöm Meta :)

"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."

Több
15 éve 2 hónapja #383569 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Náda írta: Sürgősen kéne nékem a tavalyi Tolkien professzor halálának a megemlékezéséről képek! Nem kell sok,elég pár darab!
Hálásan köszönöm!!

Nem biztos, hogy vannak képek. Ültünk a félhomályos teaházban az asztal körül, annyira nem volt mit fotózni.

Több
15 éve 2 hónapja - 15 éve 2 hónapja #383537 Írta: Sil

Remzy írta:

LOL... Csak épp ott volt ennek a verziónak a megakadályozására a mordori "légierő" (Mordor Special Mission Flying Corps :P ), aminek Tolkien még címert is rajzolt. ;)

Tears unnumbered

Több
15 éve 2 hónapja #383532 Írta: Remzy
Remzy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
na hát ide irom mert ittmár ugyis van 1248 oldal +1 hozzászolás má felse tünik xD

OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?

neköss bele a hejesirásomba ;>

Több
15 éve 2 hónapja #383516 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az új honlapon hogyan tudok feltölteni tanulmányt?

köszönöm!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
15 éve 2 hónapja - 15 éve 2 hónapja #383510 Írta: Náda
Náda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sürgősen kéne nékem a tavalyi Tolkien professzor halálának a megemlékezéséről képek! Nem kell sok,elég pár darab!
Hálásan köszönöm!!

"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."

Több
15 éve 2 hónapja #383474 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem hivatalos állásajánlat:

Zenei oktatási intézménybe gazdasági ügyintéző kerestetik, gazdasági vezető mellé.
Erős idegek ajánlottak!!

Feltétel: szakirányú végzettség v. gyakorlat.

Akit érdekel, írjon Nekem e-mailt.
kuszogeb kukac gmail pont com

(Lehetőleg olyan jelentkezzen akit személyesen ismerek, mert akárkit nem akarok ajánlani.)

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
15 éve 2 hónapja #383455 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
nem is tudtam hogy lázasan ilyen szépeket írkálok... mondjuk régen is volt olyan.

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
15 éve 2 hónapja #383448 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:legyőzzük végre ma a sötétet: *énekel*

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
15 éve 2 hónapja #383436 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
most már biztos: a tündék visszatértek Középföldére, és hamarosan megkezdődik a Végső Csata.
örüljetek és készüljetek.

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
15 éve 2 hónapja - 15 éve 2 hónapja #383406 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedves mindenki!

KÖMF-re tervezzük jelentetni a Lassi következő számát, amihez sürgősen szükségünk lenne beszámolókra az alábbi rendezvényekről:
- Tábor
- Osztrák találkozó tavasszal
- Szlovén találkozó augusztusban
+ opcionálisan őszi szerepjátszós tali

kért terjedelem: 1 oldal times new romanban 10-es betűtípussal.

határidő: legeslegkésőbb szeptember 15, de jó lenne előbb.

korábban már jeleztem ezt a kérést de nemigen volt reakció rá! (kivéve 2 embert aki esetleg vállalná de nem biztos, pedig most már konkrétumokra van szükségünk!) kérek szépen jelentkezőket emailben (lassi'kukac'tolkien.hu) vagy a lassis topicban, különben ez a rovat a következő Lassiból kimarad!!

köszönöm!

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
15 éve 2 hónapja #383354 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ahogy tanácsoltad jól megnéztem a képet;) és tényleg szép tűzijáték lehetett:) Itt nálunk Fehérváron sajnos kicsit szánalmas volt :(

A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.

Több
15 éve 2 hónapja #383349 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem tudom, hogy miért itt van a tüzijáték-nézés szála, és nem a Találkozásokban, de ha már itt van, ide teszem be, hogy felkerültek a képek! Nézzétek meg jól! :)

Több
15 éve 2 hónapja #383343 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedves szorgos és tevékeny népek!

Augusztus 29-én hatalmas raktárpakolás lészen igen jól!
A szokásos kérdéssel fordulok hozzátok: kik azok a bátor és rettenthetelen hősök, akik vállalnák az ezzel járó megpróbáltatásokat?
Jelentkezni itt, priviben, emailben, telefonon, stb... lehetséges.

Köszönöm! :)

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
15 éve 2 hónapja #383325 Írta: Cellofán
Cellofán válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Remek!

Lacho Calad

Több
15 éve 2 hónapja #383313 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
B there or B square! Ha minden kötél szakad, én is ott leszek. (Vagy ezzel éppen elriasztalak???) :D

Több
15 éve 2 hónapja #383303 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Cellofán írta: Társaságot keresek tűzijátéknézésre, 20-ára.
ki jönne?

Mi már szervezkedünk egy ideje, gyere 19:00ra a Ferenciek terére, ott tuti lesznek páran, többek közt pár Bóros :)
Ez másnak is szól, legyünk Barhbárh csürhe, és legyünk sokan :)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
15 éve 2 hónapja #383299 Írta: Cellofán
Cellofán válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Társaságot keresek tűzijátéknézésre, 20-ára.
ki jönne?

Lacho Calad

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.580 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére