BESZÉLGETŐS topic

Több
18 éve 4 hete #302344 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én Temptation-tól kaptam..Engem akarnak csábítani? Ha-ha!

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 4 hete #302342 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta:

Alcarcalimo írta: Feladó: bigboldhair

Aha, akkor a többit is használták, nem csak egy küldte a körpriviket... Én abraka-dubratól kaptam.

Hmm. Én andrysstól. :P Gondoltam, hogy visszaírok, de aztán meggondoltam, hogy mégsem, nem vagyok biztos benne, hogy nem tudja-e meg a válaszból az IP-met... :roll: Igaz, most jut eszembe, hogy dinamikus IP-m van, szal elvileg tökmindegy lett volna. :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 4 hete #302339 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Anyatünde írta: Kicsit offf, de:
Én a babanet.hu-n abraca dubra-tól kaptam szintén ugyaniilyen sorozatosat. Be is morcosodtam rendesen, visszaírtam, hogy nem is szeretem a sorozatokat és ne küldjön több spam-et... Hmm lehet, hogy egy robottal társalogtam?? :oops:

Ne aggódj, én is válaszoltam neki hogy köszi de nem szeretem őket :lol:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 4 hete #302337 Írta: Anyatünde
Anyatünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta:

Aha, akkor a többit is használták, nem csak egy küldte a körpriviket... Én abraka-dubratól kaptam.

Kicsit offf, de:
Én a babanet.hu-n abraca dubra-tól kaptam szintén ugyaniilyen sorozatosat. Be is morcosodtam rendesen, visszaírtam, hogy nem is szeretem a sorozatokat és ne küldjön több spam-et... Hmm lehet, hogy egy robottal társalogtam?? :oops:

Több
18 éve 4 hete #302324 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ja én is néztem a sok kisbetűs tosz felhasználót.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 4 hete #302322 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 4 hete #302321 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: Alcar: némi információt találsz az Óhaj, sóhaj, kérés, panasz topicban erről a témáról...

Ééééééés 1000! :lol:

köszi, látom.... eddig nem néztem. mindazonáltal ez a pofátlanság teteje most már... az még hagyján, hogy a spamokat kapom ezerrel a mailemre - bár ez is kb olyan, mintha egy reklámügynök ENGEDÉLY nélkül törne be a házamba, hogy rámtukmálja a moslék szarjait, no de hogy ez egy fórumon... emberek, az ilyen moslékok ellen nem lehet tenni valamit? Nem lehet visszanyomozni, ezek mégis honnan jönnek?

Több
18 éve 4 hete #302319 Írta: Nóli i linantea
Alcar: némi információt találsz az Óhaj, sóhaj, kérés, panasz topicban erről a témáról...

Ééééééés 1000! :lol:

Több
18 éve 4 hete #302318 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Feladó: bigboldhair
Címzett: Alcarcalimo
Elküldve: P Okt 06, 2006 1:05 pm
Tárgy: Hello! - Idotoltes...
Hello,

Ugy hallottam szereted a sorozatokat, gondoltam
erdekelne ez az oldal, ahonnan INGYEN tolthetsz le:

www.sorozatok.co.nr

A szokes - Prison Break
Eltuntek - Lost
Dr. House - House
Szuletett felesegek - Desperate Housewives
Csillagkozi Rombolo - Battlestar Galactica
My Name is Earl
A Grace Klinika - Grey's Anatomy
... es meg csomo masik jo sorozat!

Ha pedig filmeket szeretnel letolteni ezt az oldalt
ajanlom figyelmedbe: maxmovie.smsbase.hu

Illetve ha jatekokat szeretnel letolteni, akkor
kattints ide: progamer.smsbase.hu

Megkérhetném az illetékeseket, hogy az ilyen, ide nem illő TRUTYMÓKAT AZONNALI HATÁLLYAL TAKARÍTSÁK KI IP CÍMESTŐL INNEN A TOLKIEN FÓRUMRÓL??? Esetleg egész nyugodtan lehetne szólni a BSA-nak, nézzenek már a körmére a fickónak... azért a pofátlanságnak is van határa, azt hiszem!!! [/quote]

Több
18 éve 4 hete #302233 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jé, másfél hét múlva leszek 2 éves a fórumon :D Telik az idő :P

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
18 éve 1 hónapja #302082 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincső (Thilanna) írta: Elhunyt Sütő András

......................................................................................................................................

Zenthe, Faludy, most meg ő..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nyugodjanak békében...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 1 hónapja #302045 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben Kenobi írta:

:( :( Nyugodjék békében. :(

:( :( :(

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 1 hónapja #302044 Írta: Ben

:( :( Nyugodjék békében. :(

Több
18 éve 1 hónapja #302043 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 1 hónapja #302039 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Emberek PING-PONG PARTNERT KERESEK. AKI SZERET PINGPONGOZNI AZ SZOLJON

Több
18 éve 1 hónapja #302029 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

Van valakinek otthon rendben működő diavetítője, amit kölcsön tudna adni csütörtökre(október 5.)?

Légyszi, segítsetek!

Köszönöm!
M

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
18 éve 1 hónapja #302026 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Helyzetjelentés: visszaolvastam a 2003-as Halloweenről írt élménybeszámolókat.

IDÉN IS AKAROK EGY ILYET!!!!

Ki akar még?
Csináljunk! Segítsetek!

[size=9:21t99fks]Esetleg egyesek úgy vélik, az Őszi Tali kiváltja a Halloweent?[/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 1 hónapja #302021 Írta: Rabyn
Program ajánló!

Holnap buli lesz állatkertben. 700 pénz lesz a belépő és a vállakozó kedvűek beülhetnek hozzám egy arcfestésre.

Több
18 éve 1 hónapja #302015 Írta: Namarie
Gratulálok, Rabyn!!

Kérdés: látta ma valaki délután 6-kor a National Geographic-on a szokatlan elelnfelek c. műsort? Azért kérdezem, hogy aki látta, esetleg meg tudná-e mondani, honnan valók az idézetek? Előre is köszönöm!

Több
18 éve 1 hónapja #302011 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én olvastam,csak nem voltam benne biztos h te vagy az, mert hát nem hiszem h csak te futsz ezen a néven

amugy még kb tavaly ilyenkor C is volt a metroba ua oldalon mint te, csak öt kérdezték vmiröl, asszem müemlékvédelem v vmi ilyesmi
Üdvike
Fim

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
18 éve 1 hónapja #302008 Írta: Ben

Rabyn írta: Benne van az iromyányom a tegnapi metróba

Ööö... Melyik rovat? :oops: :)

Több
18 éve 1 hónapja #302006 Írta: Rabyn
Benne van az iromyányom a tegnapi metróba

Több
18 éve 1 hónapja #301999 Írta: Nóli i linantea

Phaedra/Namarie írta: Miért ott csípnek a rovarok, ahol elég gáz lenne megvakarni?????????????????????????
(Derékon felül csípett meg a kis nyomorult...) :roll:

Örülj neki :) Ha nem tudod vakarászni, ergo nem vakarod, hamarabb elmúlik :wink:

Több
18 éve 1 hónapja #301992 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Miért ott csípnek a rovarok, ahol elég gáz lenne megvakarni?????????????????????????

bosszantásul. engem egyszer a fenekemen csípett meg egy szúnyog. kicsit hülyén nézhetett volna ki ha minden félpercben megvakarom... ;)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
18 éve 1 hónapja #301972 Írta: Namarie
Miért ott csípnek a rovarok, ahol elég gáz lenne megvakarni?????????????????????????

Több
18 éve 1 hónapja #301969 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ecthelion írta: Tehát lehet, hogy még nem kapta meg.

Még nem olvasta el. Nekem akkor teszi elküldöttbe, ha elolvasták már a levelet.

"Well, I'm back."

Több
18 éve 1 hónapja #301968 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv!

Ha jól tudom csak akkor rakja át elküdöttbe, ha a célszemélynek kézbesítve lett az üzenet. Tehát lehet, hogy még nem kapta meg.
Anno én is sokat szívtam ezzel. :D

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
18 éve 1 hónapja #301967 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valamiért nem tudok privit küldeni...! :crap:
Segítsetek már, én vagyok béna, vagy csak én vagyok béna? :roll: :crap:

Egyszerűen beteszi a Kimenő üzenetekhez, de ott megreked... nem küldi el, nem rakja át az Elküldött üzenetekhez.
És szegény Lilliana már nem is tudom mikor írt nekem egy privit, amire azóta se tudok válaszolni, pedig már ezerésegyszer próbáltam, mindeddig mínusz felé hajló sikerrel... :roll:

Én csinálok rosszul valamit, vagy másnak is vannak ilyen gondjai a levélküldéssel?

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Több
18 éve 1 hónapja #301961 Írta: Namarie

Alyr Arkhon írta:

Mírrand / Verinen Enkeli írta: Híreket mondunk: Iwiw-en az MTT-t bejelölte Kiszel Tünde...juj...(gondolom nem az eredeti, de akkor is...yakk)

Vannak sztárok akiknek nem biztos hogy használ az ismeretsége.

Hát, ha lehetne, a magam részéről azt szeretném, ha a Professzor valamelik leszármazottja tüntetne ki minket barátságával. ha ze túl nagy kérés, akkor egy oxfordi és egy magyar professzor, illetve, ha már sztárokról van szó, akkor a Blind Guardian.

Több
18 éve 1 hónapja #301954 Írta: Ben

Finwe írta: Hát hogy ne használna. Jelmezes felvonulásnál 1-2 orkjelölt mindig jól jöhet :)

:D :D :D :D Na igen, max. arra... :twisted:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.476 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére