- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Dreamer_KF írta: Ebben az esetben legyen flame fórum, és a flame szabályait betartva legyen moderáció. Ilyen egyszerű.
Az MTT-s zárt flame fórum ötletét nem támogatom, mert pl.: Én sam vagyok mtt tag, és a dolgok jelenlegi állása szerint nem is leszek.
Bocsánat, nem volt érthető amit írtam. Fórumos dühöngőre gondoltam, és példának hoztam fel a MTT- fórumot. Ahogy a Te számodra nem látható a MTT-s fórum, úgy más számára ne legyen látható a fórumos dühöngő. Mert ha ott is moderálnak, ugyanott vagyunk.
Így érthetőbb, mit akartam kigagyogni?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
Egyébként szerintem vagyunk annyira kulturáltak, hogy nem kezdjük el egymás anyját szídni...
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Az MTT-s zárt flame fórum ötletét nem támogatom, mert pl.: Én sam vagyok mtt tag, és a dolgok jelenlegi állása szerint nem is leszek.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Namarie
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta: Szeretnék flame fórumot, mtt-n belül. Sjanos ennek esélye sincs. Kérdezem a főszerkesztőt, az adminokat, miért nincs? Kérdezem az itt jelenlévőket, hogy miért irtóznak tőle? Mert személyes? Mert nem bírnák? Mert félnek? Mert "ez nem olyan közösség, mim mind jehova és buddha és az aranyalma megtért gyermekei vagyunk"?
nem ez a baj, hanem szvsz nem bízunk abban, hogy senki nem kezdi el a másik anyukáját szidni. magyarán: flame és flame közt is van különbség. Ha lenne si egy dühöngő, azt valahogy úgy kéne megoldani, hogy idegen ne lásson bele, ha lehet. Pl. MTT tagok zárt fóruma helyett Fórumosok dühöngője lenne a neve. Meg a másik: semmi garancia arra, hogy csak mi írnánk ide.
Nagyon nem örülnék, hogyha pl. épp Dreamert osztom, a szomszéd Pistike beleszólna, hogy "tépd le a szemét, nyomd ki a fülét" meg annak se, meg van, kai azt se élvezi igazán, hogyha épp, amikor kedélyesen gyilkolják egymást valakivel, abba más beleszól.
Szóval ha már lezs is egy ilyen topik, csak a fórumosok férjenek hozzá, más ne lássa.
Amúgy azért van ez a moderűáció, hogy nehogy "na ez is szép kis társaság" legyen a nevünk.
- Melian
- Nem elérhető
Nagyon sajnálom, hogy nem értem oda, de nem tudtam eljönni a munkahelyemről 5 előttOisin írta: Köszönet mindenkinek, aki ott volt a Lady Gregory-könyvünk bemutatóján...
(attól tartok, hogy 14-én hasonló gondjaim lesznek - tessék tartani egyet 6-órás kezdettel is *reménykedik*)
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Oisin
- Nem elérhető
Köszönet mindenkinek, aki ott volt a Lady Gregory-könyvünk bemutatóján az Alexandrában. Aki szeretett volna jönni, de vmi miatt lemaradt, annak ajánlom figyelmébe a következő bemutatót:
ELTE Ajtósi Dürer sor, Dürer Café, November 14. 17h-tól.
Üdv,
Oisin, Elryn, Lau, Szofi
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Azt hiszem, nem egymástól félünk, hanem a nyilvánosságot nem szeretnénk, mert mi egymással szemben még el tudjuk helyezni, h. mit mennyire kell komolyan venni és megsértődni vagy nem sértődni, de egy külső szemlélő csak az arctalan vitát, veszekedést látja. Így is elég nemkívánt "hírnevet" szerzett nekünk az emtétéfríblog meg ilyen dolgok.
Ezzel nem étek egyet. Akkor söpörjünk mindent a szőnyeg alá. Vagy, ami az eddigi gyakorlat, szó nélkül moderáljunk ki mindenkit, figyelmeztetés, vagy utólagos értesítsé nélkül! Igen! Ez a megoldás!
Messzemenőkig nem érdekelnek a külső szemlélők, egy közösségről sokat elárul a vitakultúrája. Itt nincs, mert ki vagyunk moderálva, ill. nem kapunk teret neki.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rabyn
- Nem elérhető
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Namarie
- Nem elérhető
rabyn, nagyon vigyázz magadra, kérlek, semmi hirtelenség, megerőlteteés, hamariság, rendben? És ami a legfontosabb: egyél rendesen!
Mielőbbi javulást!
- Rabyn
- Nem elérhető
Idejutás következő féle képpen lehet:
1, Árpád hídtól 106 os busszal Kados utcáig( az első nagy tízelemetes) a kapucsengő rossz.
2, Hévvel: Aquincumig. Egynesen be a lakótelepre a második bölcsödénél balra, a második tízemeletes balra.
3, Nyugatiból vonattal (esztergom-piliscsaba) Szintén Aquincum felső(Újpest után) Ha lejösz a lépcsőn jobbra végig a Szentendrei út mellett a Smach-ig egyenesen és a második bölcsinél balra. Vagy pedig hévvel vonattal, a Smach után balra, a szökőkút helyénél jobbra, egyenesen a az iskola előtti 10emeletese, Nívó utáni ház.
Várok mindenkit szeretettel!
- Máb
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A többit privát.
Máb
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Én tudok külföldről rendelni, úgyhogy ha megfelel az Alan Lee-féle 2007-es Tolkien-naptár, és rászánsz úgy kb 3500-4000Ft-ot, akkor szívesen segítek. Úgyis jön nemsokára csomagom, hozzá tudom még csapni.Ilweran írta: Sziasztok!
Tud valaki olyan helyet ahol lehet kapni aktuális (2007-es) naptárt Gyűrűk Ura témában? Külföldről sajna nem tudok rendelni, itthon meg már csomó üzletet végigjártam, de nem láttam...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ilweran
- Nem elérhető
Tud valaki olyan helyet ahol lehet kapni aktuális (2007-es) naptárt Gyűrűk Ura témában? Külföldről sajna nem tudok rendelni, itthon meg már csomó üzletet végigjártam, de nem láttam...
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- mogy
- Nem elérhető
Már most előre szólok, hogy lehessen készülni. November elsejére és/vagy másodikára borítékolók kerestetnek, akik segítenek összerakni a közgyűlés meghívókat, (meg ami kell).
A Cél: haramadikán el lehessen vinni postára feladni
Azért válaszottam ezt a két napot, mert elseje szünet (tudom hogy ünnep, nekme meg még szülinapom is van, de ez utóbbi mellékes), másodika meg egy afféle pótnap, ha mégsem végeznénk. És bízom benne, hogy a legtöbebteknek ilyenkor van őszi szünet (nekem legalábbis ekkor van), és sokan el tudtok jönni.
Helyszín: Nálunk. (Újpest központtól kb 10percre)
találkozó: mindkét napra vonatkozóan (ha a másodikára nincs szükség, akkor akkor nem) délelőtt 10 óra, Újpest központ aluljáró (a 3-as, vagyis kék metró végállomása). Innen megyünk hozzánk.
Jelentkezni: priviben itt, vagy e-mailben nálam ( moira85@freemail.hu ) - Aki már félig biztos benne, h ráér, és el tud jönni, legalább egy órácskára, kettőre, írjon, nagyon kérem, mert egyedül ezt nem tudom megoldani. Jelenleg egy ember szólt, h jön, és ő sem mondta biztosra, ezen kívül van kettő darab kb egy órán át segíteni tudóm. Rajtuk kívül csak ketten vagyunk.
Előre is Köszönöm a segítséget:)
mogy
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Ilweran
- Nem elérhető
Ma éjszaka (25-én 16.00-tól 26-án 10.00-ig) 30%-os kedvezménnyel rendelhetők az Európa Kiadó könyvei a Bookline-on. Köztük a frissen megjelent A Gyűrűk Ura vázlatkönyve Alan Lee-től. Akciósan 4900 ft helyett 3430 ft. A könyv egyébként zseniális, szerintem érdemes megvenni!!!
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Ille Lórien
- Nem elérhető
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Oisin
- Nem elérhető
Köszönöm a gratulációkat. Frissített infó a könyvbemutatókról alább.
Üdv,
Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Oisin
- Nem elérhető
Az "ISTENEK ÉS HARCOSOK" c. ír mitológia-kötetünk
MÁR KAPHATÓ A KÖNYVESBOLTOKBAN!
Ez nem egy újabb tanulmánykötet, vagy összefoglaló, hanem maguknak az eredeti történeteknek a fordítása!
Több könyvbemutatót is tartunk , ezek közül HÁROMNAK az időpontja biztos már:
- Október 25-én, a Károli Gáspár Egyetemen, a Díszteremben, 18 órától
- Október 30-án, a Nyugati téri Alexandra Könyvesház Pódiumán, 17 órától
- November 14-én, az ELTE Ajtósi Dürer sori épületében, a Dürer Kávézóban, 17 órától
Lesz élőzene, könyvismertető, lehet beszélgetni a fordítókkal, lektorral. A fordítók között több MTT tag, illetve fórumozó is van. A fordítók:
- Erdődi Gábor
- Farkas Bíborka
- Pongrácz Zsuzsanna (Elryn)
- Sághi Csaba (Oisin)
- Szabadkai Zsófia (Szofi)
- Szalay Zsófia (Laurelen)
Szeretettel várunk minden MTT-st és fórumost!
Akinek van olyan ismerőse, akit érdekel az ír/kelta mitológia, de nem rendszeres fórumozó, az lsz. szóljon neki is! Köszi.
Üdv,
Oisin
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
köszi:)Aeglos írta: Gratulálok a könyvhöz!!!
Emléxem, Szofi mesélte még a 2004-es Várgesztesen, hogy fordítjátok:)
zsír hogy megvan!
hosszú szülés volt, de nagyon örülünk mi is neki:) remélhetőleg a későbbiekben sor kerül majd a második kötetre is
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
A vonat amivel lejutunk, a Keletiből indul 14:05-kor. Tehát aki nem előre veszi meg a jegyét, az érjen oda 13:15-re. Találkozás a pénztároknál. (ahol a nyári táborkor is) Kérlek titeket hogyha érdekel a dolog és igényt tartotok rá küldjetek egy privit, hogy kb lássam hányan leszünk. Röviden ennyi. Ha valamilyen kérdés felmerül még, szintén privi.
"A mosoly a leger
- Aeglos
- Nem elérhető
Emléxem, Szofi mesélte még a 2004-es Várgesztesen, hogy fordítjátok:)
zsír hogy megvan!
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Kincső
- Nem elérhető
- mogy
- Nem elérhető
Már most előre szólok, hogy lehessen készülni. November elsejére és/vagy másodikára borítékolók kerestetnek, akik segítenek összerakni a közgyűlés meghívókat, (meg ami kell).
A Cél: haramadikán el lehessen vinni postára feladni
Azért válaszottam ezt a két napot, mert elseje szünet (tudom hogy ünnep, nekme meg még szülinapom is van, de ez mellékes), másodika meg egy afféle pótnap, ha mégsem végeznénk. És bízom benne, hogy a legtöbebteknek ilyenkor van őszi szünet (nekem legalábbis ekkor van), és sokan el tudtok jönni.
Helyszín: Nálunk.
találkozó: mindkét napra vonatkozóan (ha a másodikára nincs szükség, akkor akkor nem) délelőtt 10 óra, Újpest központ aluljáró (a 3-as metró végállomása). Innen megyünk hozzánk.
Jelentkezni: priviben vagy e-mailben nálam ( moira85@freemail.hu ) - Aki már félig biztos benne, h ráér, és el tud jönni, írjon, nagyon kérem, mert egyedül ezt nem tudom megoldani.
Köszönöm a segítséget:)
mogy
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Szórólapozás!!!
Aki nem tud jönni vasárnap a tatai szórólapokért a teázóba, annak még van a jövő hét folyamán lehetősége a segítésre.
Keddtől csütörtökig a Blahán a szökőkútnál leszek 15 órakor, de csak akkor, ha előtte priviben jelzed, hogy várjalak.
Várom a hipermobilis emberkék jelentkezését
szerdán nem megy, csütörtök CDfű az utolsó lehetőség
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Kincső
- Nem elérhető
Jövő hét folyamán valamikor msn-es megbeszélést tartunk. Az érdeklődők legyenek szívesek priviben megosztani velem, mikor érnek rá. [size=9:26nldl72](Továbbá vegyenek fel msn-re, ha eddig nem történt meg: kincso@axelero.hu )[/size]
Köszönöm.
[size=9:26nldl72]u.i. aki már jelezte, h. érdekli, kapott privit is, ill. tudom, h. volt(ak?) még valaki(k?), aki(k?) kb. szept23. óta szólt(ak?), h. részt venne(/ének?), de nem emlékszem ki(k?) volt(ak?), így neki nem tudtam privit írni... [/size]
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Aki nem tud jönni vasárnap a tatai szórólapokért a teázóba, annak még van a jövő hét folyamán lehetősége a segítésre.
Keddtől csütörtökig a Blahán a szökőkútnál leszek 15 órakor, de csak akkor, ha előtte priviben jelzed, hogy várjalak.
Várom a hipermobilis emberkék jelentkezését
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.