BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 11 hónapja #304643 Írta: Cunnir
Cunnir válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ma már minden lehetséges.
A tudomány nem ismer határokat:D

A gyenge soha nem képes megbocsátani.A megbocsátás az erősek tulajdonsága.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 11 hónapja #304637 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jaco, a te neved valahogy lemaradt _Neo alsójáról, :P PP Te is a sógornőm vagy?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 11 hónapja #304632 Írta: **Shaman**
**Shaman** válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hallottam Gergő hogy a "Sándor"lány beszólt neked hogy olvass egy kicsit többet, finwe pletykálta múltkor. Be****tunk a röhögéstől. Tedd le a matekkönyvet és kérlek OLVASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :P
Please. Istenem mik nem történnek itt az anyagi világban... :) ))))))))))

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Több
17 éve 11 hónapja #304625 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta:

Snuffles írta:

Phaedra/Namarie írta: na Felagund, ezt magyarázd meg!!

én is meg tudom magyarázni. ha két fiatal szereti egymást, gyakran előfordul, hogy merőlegesen fókuszálódnak egymásra és kilenc hónap múlva a kanalasgém odapottyantja a meglepetéscsomagot. :D

Két fiatal hímnemű egyed esetén is? :wink:

A tudomány manapság csodákra képes... 8)

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 11 hónapja #304618 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
És mi van ha feleségtartásról van szó? :P :D

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 11 hónapja #304617 Írta: Cunnir
Képek a malacról :wink:
Sértegést nem fogado el maximum dicséret, minimum dicséret.)
mnh.fw.hu
Malacrról képek meg Büdiről meg a papa is felkerült:)

Több
17 éve 11 hónapja #304615 Írta: Cunnir

Ben Kenobi írta:

Phaedra/Namarie írta: Tehát: továbbra is várjuk tanult biológusaink magyarázatát. :P

Igen, de nem csak Jaco volt _Neo felesége, hanem mások is, tudtommal. Nem csak hímnemű egyedek, ergo onnét lehet gyerek. :P Kivétel meg csak erősíti a szabályt... :D :D

Két hímneű egyednek is lehet gyereke.
:wink:
Veszenek egy anyát.
Meg egyéb eszközöket és hopp 9 hónap és meglepi

Több
17 éve 11 hónapja #304613 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Phaedra/Namarie írta: Tehát: továbbra is várjuk tanult biológusaink magyarázatát. :P

Igen, de nem csak Jaco volt _Neo felesége, hanem mások is, tudtommal. Nem csak hímnemű egyedek, ergo onnét lehet gyerek. :P Kivétel meg csak erősíti a szabályt... :D :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 11 hónapja #304600 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tehát: továbbra is várjuk tanult biológusaink magyarázatát. :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 11 hónapja #304597 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Snuffles írta:

én is meg tudom magyarázni. ha két fiatal szereti egymást, gyakran előfordul, hogy merőlegesen fókuszálódnak egymásra és kilenc hónap múlva a kanalasgém odapottyantja a meglepetéscsomagot. :D

Két fiatal hímnemű egyed esetén is? :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 11 hónapja #304596 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

"Well, I'm back."

Több
17 éve 11 hónapja #304583 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Jacopo Belbo írta:

_Neo írta: Draga Felesegeim!

Ezuton jelentem be, hogy elvalok. A keresetet mar benyujtottam, a gyerekek elhelyezeserol a birosag dont majd. Koszonom az egyutt eltoltott eveket, a szeretetet, a torodest, a tamogatast! Legyetek rosszak!

(kivetelt kepeznek azok, akikkel a Szigeten hazasodtam)

_Neo, hogy teheted ezt velem?!?!?!

Mé' nektek van gyereketek???????????????? 8O :P na Felagund, ezt magyarázd meg!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 11 hónapja #304574 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tudod, a gyerekek utáni...

Our knees do not bend easily

Több
17 éve 11 hónapja #304571 Írta: Cunnir
Milyen tartás díj?:O

Több
17 éve 11 hónapja #304556 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ezuton jelentem be, hogy elvalok. A keresetet mar benyujtottam, a gyerekek elhelyezeserol a birosag dont majd. Koszonom az egyutt eltoltott eveket, a szeretetet, a torodest, a tamogatast! Legyetek rosszak!

Háhááá, akkor én még mindig megúsztam a válópert... :P

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
17 éve 11 hónapja #304538 Írta: Tünde

Több
17 éve 11 hónapja #304537 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 11 hónapja #304515 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

sebcsaba írta: Szerintem _Neo bele fog rokkanni a tartásdíjba...

Elsőre valahogy nekem is ez jutott eszembe. :P

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 11 hónapja #304484 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szerintem _Neo bele fog rokkanni a tartásdíjba...

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
17 éve 11 hónapja #304483 Írta: Jacopo Belbo
Jacopo Belbo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

_Neo, hogy teheted ezt velem?!?!?!

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"

Több
17 éve 11 hónapja #304467 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Wazz, _Neo torninya, akkor nem lesz ennyi sógornőm???

Több
17 éve 11 hónapja #304466 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Draga Felesegeim!

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
17 éve 11 hónapja #304332 Írta: Cunnir

Alyr Arkhon írta: Emlékeztető:

Magy keretjáték brainstorming a jövő évi táborhoz ma 18.00tól a CDfű teázóban.

Nem árt ha előtte elolvassátok, amit eddig a keretjátékról tudni lehet (Rayan linkelte a tábor2007 topicba)

Jöjjön mindenki, aki ráér, van ötlete és kedve.

Aki véletlenül nem ér rá, az se csüggedjen, ötleteljen és küldje el mailben nekem.

Mindig olyankor ha nem érek rá:D

Belinkelek holnap fotot a malacról.

Több
17 éve 11 hónapja #304301 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Emlékeztető:

Magy keretjáték brainstorming a jövő évi táborhoz ma 18.00tól a CDfű teázóban.

Nem árt ha előtte elolvassátok, amit eddig a keretjátékról tudni lehet (Rayan linkelte a tábor2007 topicba)

Jöjjön mindenki, aki ráér, van ötlete és kedve.

Aki véletlenül nem ér rá, az se csüggedjen, ötleteljen és küldje el mailben nekem.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 11 hónapja #304298 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Emlékeztető:
Holnap, szerdán van a Képek topicban (Középfölde témakör) indult háromfordulós játék első fordulójának utolsó napja. (De később is lehet persze csatlakozni.) Aki szeretne Alan Lee-féle 2007-es Tolkien-naptárt nyerni (ami nagggyon jól néz ki mellesleg), nézzen be. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 11 hónapja #304289 Írta: Alyr Arkhon
Félreértések elkerülése végett:

Lesz egy kisebb csak keretjáték brainstorming, remélhetőleg holnap este (kedd) 6tól valamelyik teázóban. (99% CDfű, amennyiben nincs nyitva, vagy tele van, Sirius)

De csak ha holnap délig jelentkeztek nálam
.

Ez teljesen nyílt, az jön aki akar, de a hallottakról hallgatnia kell majd. (illetve nem kell, ha szíve vágya elrontani száz ember szórakozását.)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 11 hónapja #304212 Írta: Tünde

Alyr Arkhon írta: Akinek kedve van beleártani magát a 2007es tábor egyelőre korántsem végleges keretjátékába, azaz résztvenni egy brainstormingon (ötletelésen) a közeljövőben (várhatóan a jövő héten) az jelentkezzen nálam priviben, mailben vagy msn-en.

UI: ha eljössz, sajnos nem mondhatsz semmit a hallottakról másoknak, mert meglepetés is lesz ám nyáron, amit szeretnénk titokban tartani.

UI2, utólagos kiegészítés: Azt is írd a privibe, mikor érsz rá a jövő héten. (illetve már ezen a héten, mert egy órája hétfő van)

lásd MTT/ Tábor topik

Fontos

Mindenki, aki jön, olvassa el a pályázatot és úgy jöjjön, hogy tudjon kötekedni, hibákat, buktatókat sorolni

Több
17 éve 11 hónapja #304208 Írta: Alyr Arkhon
Akinek kedve van beleártani magát a 2007es tábor egyelőre korántsem végleges keretjátékába, azaz résztvenni egy brainstormingon (ötletelésen) a közeljövőben (várhatóan a jövő héten) az jelentkezzen nálam priviben, mailben vagy msn-en.

UI: ha eljössz, sajnos nem mondhatsz semmit a hallottakról másoknak, mert meglepetés is lesz ám nyáron, amit szeretnénk titokban tartani.

UI2, utólagos kiegészítés: Azt is írd a privibe, mikor érsz rá a jövő héten. (illetve már ezen a héten, mert egy órája hétfő van)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 11 hónapja #304183 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

_Newra írta: Most hogy így néztem felfigyeltem egy-két dologra, amire eddig nem.
Megmondaná nekem valaki, hogy mikor Gríma meglátja Szarumán hatalmas seregét, miért kezd el bőgni?
a) félelemtől
b) megilletődött
c) egyéb, mégpedig:
:twisted: :lol:

De most komolyan...

C egyéb
a forró viasz a kezére cseppent

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 5 perce #304139 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ekkor szembesül először tettével, mit is szabadít gazdája pont az ő segítségével az emberiségre. Ő Éowynra és gondolom Rohan fölötti hatalomra vágyott csak, nem arra, amit Szarumán mondott: "Nem lesz többé hajnala az embernek." És mikor meglátja azt a 10 ezres, csupa vérszomjas és embergyűlölő vadállatból álló sereget, egy pillanatra meginog és megszólal a lelkiismerete.

Gondolom, ez az első lépése Grímának affelé, hogy gazdája ellen forduljon majd, mikor az megalázza.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.801 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére